Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שרוצהף יש לי גם כמה דיסקים והמון קבצים עם אותם דיסקים ודברים נוספים לכיוונים כןלל EMMA 2014.

מיקרופון לכיוונים גם כן יש (UMIK )

אם יהיה איזה סשן באיזור אשקלון, אני ישמח גם כן להשתתף ))

PS אם משהו ירצה קבצים, שידבר איתי, אני יכול לעשות שיתוף.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סלחה על ההקפצה.

אני יתן לינק , כאן יש את כל הדיסקים שלי לבדיקות וכיוונים.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם (נערך)

הידרתי רגליי מהפורום לזמן כה ממושך ובמקריות קפצתי לבקר ומיד צדה את תשומת ליבי הכותרת של מוטי מיודענו שכה שימחה ורוננה ליבי.

תיאורו על השתלשלותו מקידמת דנא ועד היום תוך איזכור שמות נפילי דור הפורום הזכירה לי נשכחות שחיממו ליבי .

מזל טוב על הרכבת המערכת הראשונה ועוד עם הוופרים DLS UP6 הכה זכורים לי לטובה (עדיין שומר אצלי זוג 8) )

מוטי-מאחל לך הנאה צרופה מהמערכת ומבקש לנצל במה זו לשלוח דרישת שלום רטובה לכל מכריי שבפורום.

ליאור

נ.ב.

ובכלל,אדי לאנוס ,כהרגלו בקודש לא נס ליחו ...שאפו!

עריכה אחרונה על ידי ארזה
פורסם (נערך)

ליאור היקר, כיף מאוד לקרוא, תקפוץ כשאתה באיזור.

לא שכחתי את התמונות, אעלה בהקדם.

טוב, רעיונות. רוצה להוסיף סאב.

איפה אתקין מגבר בשבילו ואיזה?

כרגע המגבר של הסט מותקן מתחת לכסא נהג שנשאר קבוע. מתחת לכסא נוסע אין אופציה להתקין כי הכסא זז כדי שאנשים יוכלו להיכנס מאחורה, שוב גימני.

על גב המושבים האחוריים גם כן לא אפשרי כי אני מקפל אותם בתדירות גבוהה בשביל ציוד.

בנוסף, לא צריך מגבר חזק, הסאב שאני מתכנן קטן, גם מבחינת מקום, תקציב, וזה שהרכב פצפון ואין באמת תא מטען,הסאב מטר מאחורי.

יש לי כרגע jbl 35*4 בארון שאוכל לגשר שני ערוצים ולחבר אליו את הסאב, אבל אני לא מוצא מקום בשבילו.

מה אומרים חברים? חשבתי על t-amp, מישהו התנסה?

משהו יד שניה כאן בפורום? הייתי שמח לג'נסיס 100 אבל יקר לי.

חשבתי לשים את הjbl לסט הקדמי ואת הרוקפורד שקטן יותר להתקין על התיבה, אבל אני ממש אוהב את הרוקפורד על הסט.

חשבתי להתקין את המגבר על הסאב עצמו, ולעשות שקע תקע לרימוט פלוס ומינוס ככה שכל פעם שאוציא את הסאב יהיה לי ניתוק מהיר. מה דעתכם?

כמובן, גם כאן אשמח לתמורה הכי גבוהה לשקל

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי -מוטי-
פורסם

הסאב מיועד להיות 250 rms אולי 300. לא אצטרך עוצמה כי הסאב יושב ממש לידי. אבל אכן על דרישת הגודל הוא עונה. המחיר הזה יקר לי כרגע, שתבין המגבר לבד זה מה שעלה לי כל המערכת:) תודה רבה על העירנות

פורסם

מה התקציב? יש היום מגברים בגודל של שתי חפיסות סיגריה, שיעשו את העבודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מינימלי ככל האפשר. כרגע קיימת לי האופציה להצליב את המגברים ככה שעוד אוכל לצאת מזה בחינם:)

לפי המידות, הרוקפורד יכול לשבת על התיבה של הסאב. שיטות לקיבוע?

פורסם

בגלל שזה ג'ימני והסאב ב"תא מטען" מספיק שתתחום אותו באיזו חתיכה של עץ לדלת תא המטען.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אמממ - ברגים?

Pioneer TS-X150

פורסם

לא ישתחררו ההברגות מהבאסים והרעידות? באם ארצה למכור את הסאב בנפרד והמגבר בנפרד, זה לא יהרוס את התיבה? לשים איזה חומר על ההברגות?

פורסם

שום דבר - הברגה ישירה לעץ - אם אתה כל כך פוחד אז תשתמש בהברזה מתברגת או מה שנקרא באנגלית THREADED INSERTS או T-NUTS

נדמה לי כי המילה בעברית היא תבריג.

Pioneer TS-X150

פורסם

יקר לי מידי, וזה בלי מיסים. תודה רבה. אני אבדוק איך הרוקפורד שברשותי או הjbl ישבו על התיבה של הסאב המתעתד ונחליט

• תוכן חדש...