Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, כרגע בגימני מותקן לי רדיו דיסק פיוניר חדש עם יואסבי ואוקס שהגיע ככה מהחברה. חשבתי לקנות מערכת דאבל דין עם בלוטוט, מירור לינק וחיתוך אקטיבי 3way.

האם קיים דבר כזה בbest value for money ? לחפש מערכת אנדרואיד סינית עם חווד טוב באחד האתרים? האם במערכת אנדרואיד יתאפשר לי לחתוך את התדרים?

מירור לינק - היינו רק שיקוף או שמhu ניתן לשלוט על הטלפון באופן מלא?

תודה רבה חברים

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום חברים, שינוי בתכניות.

רכשתי היום קלריון 775 על מנת לעבוד אקטיבי, ויתרתי על הבלוטוט והדאבל דין. הקלריון על פניו במצב טוב ונרכש מחבר פורום נחמד מאוד. אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי איך לעבוד 2way אקטיבי. תודה רבה לכולם

פורסם (נערך)

מה בעצם השאלה?

מורידים את חוברת ההפעלה (או זה שכולל גם סכמת התקנה) ועוקבים אחר ההוראות.

אגב, יש לקלריון דיבורית שמתאימה לחיבור דרך כניסת ה-AUX של המכשיר, BLT370.

אם לא ניתן למצוא אותה יותר, אולי יהיה ניתן למצוא מכשיר שעובד באופן דומה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה רבה טום, הורדתי ואשב על זה לאט לאט. מחיפוש באייבי / עלי לא מצאתי את הדיבורית, מישהי יודע מהיכן ניתן להשיג? יעזור לי ממש.

תודה רבה

פורסם

ראיתי גם מוצר BLT373. לא שראיתי שלו יש מכירות פעילות ברשת.

וגם, לא יודע מה רמת התאימות של המוצרים האלו לטלפונים מודרנים.

כאמור, אולי ניתן למצוא מוצר אחר, שמתחבר ברמת האודיו לכניסת AUX וכן שיש לו יציאת Tel-Interrupt שמתאימה לחוט הפיקוד בקלריון שלך (לא יודע מה הטריגר המדויק, כלומר אם מדובר על אות 12V או להפך למשל, מינוס, מה שנשמע לי יותר הגיוני).

פורסם

אהלן חברים, שאלה בבקשה.

בהדלקת מכשיר ראשונית הוא מבקש להגדיר 2way או 3way. אני עובד אקטיבי עם מידבאסים וטוויטרים. לבחור באופציה הראשונה?

פורסם (נערך)

אם עובד רק עם סט קידמי (אקטיבי), אז לדעתי לא משנה 2WAY או 3WAY.

אם עובד עם סט קדמי (אקטיבי) ורמקולים אחוריים כלשהם, אז 2WAY.

אם עובד עם סט קדמי (אקטיבי) וסאבוופר (או אם יש תוכנית עתידית לגביו), אז 3WAY.

הדבר משפיע על שיוך יציאות ה-RCA וכן מספר פונקציות נוספות.

כו"כ, במידה ואתה מתכנן להרחיב שאלות בנושא הכיוונים, הייתי ממליץ לפתוח אולי שרשור חדש שכן הכותרת מנותקת כבר מהתוכן.

(או לבקש מאדי או מנהל אחר לערוך הכותרת)

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

בשעה טובה, שמח לבשר על המערכת המוגמרת שלי .

בקצרה-

hu: קלריון 775

הגברה: רוקפורד 160x מתחת לכסא נהג

סט קדמי : dls up6 אקטיבי 6.5

rca: סאונד סטרים ואודיסון.

רכב: גימני 2016.

כרגע , כמעט בלי כיוונים, שומעים הרבה מעבר לציפיות שלי,במערכת שלא עלתה הרבה ועל זה אפרט בחלק המורחב.

חלק מורחב:

הרדיו דיסק והRCA מוובה, חבר פורום ותיק מהעיר שלי. את המגבר רכש עבורי ליאור "ארזה" מחיפה מארז "the wolf" והביא לי אותו באחד ממפגשי הדרום אי שם מזמן לפני שנים,כרשיון אפילו לא היה לי באדיבות ובנועם.

הסט, מסרול היקר שעוזר לי גם לכוון את המערכת.

הRCA השני מאלי, רופא השיניים היקר שלנו שמצא זמן להסביר לילד בן 16 על החשיבות שלו במערכת.

את הכל התקין מתן היקר "matansab" במקצועיות אמיתית, ברכב שהכל קטן בו והרמקולים המקוריים הם 4 אינץ

קרוסים זמניים בנה לי שביט, " מה רע בשביט " וענה לכל השגעונות שלי ולא הסכים אפילו לקחת שקל.

המון חברי פורום אחרים שהיו קשובים לכל השאלות שלי ,אדי, ישראל ועוד רבים אחרים, מהטופיק הראשון לפני עשר שנים שכותרתו הייתה" המלצה לקומפקט דיסק " ועד לשרשורים אחרונים על נק חיתוך סלופים ומתלולים.

אין לי מילים כדי להודות לכולכם, באמת, וללא ספק בלעדיכם ובלעדי הפורום לא הייתי מגיע קרוב לזה.

תמונות אעלה בהמשך היום למרות שאין יותר מידי מה להראות.

פואנטת השיתוף מבחינתי היא שאפשר בעזרת הפורום ליצור מערכת BVFM ,ממוצרי יד שניה מחברי פורום ותיקים, מעזרה הדדית והמון סבלנות. אגב, כל הרכיבים עלו לי 1000 שח, שבסכום זה על פניו אי אפשר לקבל משהו , אבל עם קצת סבלנות אפשר להשיג המון .

אמשיך סשן כיוונים עם סרול היקר בטלפון ואשמח לחזור ולהגיע למפגשים ביער המלאכים כמו פעם.

שוב, תודה רבה לכולכם.

פורסם

:mm_yeah:

ההודעה האחרונה צריכה להופיע בדביק עבור כל החדשים בפורום שחוששים ממוצרים יד שניה, לא מבינים אילו אפשרויות עומדות בפניהם גם בתקציב שאינו בשמיים ועוד לא מכירים איזה כוח יש לפורום כקהילה. :-)

תתחדש ותהנה.

פורסם
תתחדש ותהנה, אם אני זוכר נכון אתה מהאיזור שלי, יש לי את כל הדיסקים לכיוונים, נוכל לשרוף שעה שעתיים לכיוון ראשוני :-D

אם תוכל להעביר לי גם או לפגוש אותי אני אשמח. :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בשעה טובה מוטי!

אני יודע כמה זמן אתה כבר עם חלק מהרכיבים האלה וזה מדהים לראות כמה סבלנות יש לחבר פורום כל כך צעיר (בגיל האמיתי שלו הכוונה - בפורום מוטי כבר חבר מאוד וותיק).

השרשור הזה מבחינתי הוא המהות האמיתית של הפורום!

רכישת ידע ועשיית שיעורי בית.

הכרת חברי הפורום ורכישת חברים אמיתיים ולא וירטואליים, יצירת קשרים שאח"כ גם לך תדע מי מכיר את מי ומי עושה מה ואיך זה יקדם אותך הלאה.

הכרת הציוד והיכן להשקיע נכונה.

רק דברים הנכונים והטובים שניתן להפיק מקהילה מכוונת - מדהים!

אדי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...