Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי כח למשוך את כל הכבלול והחבלול הלוך חזור אחורה ברכב, וגמלה בי ההחלטה להגביר את המערכת שלי. אני מחפש דרך לעשות זה במחיר אטרקטיבי יחסית, מבלי להתעסק יותר מדי.

כרגע האות שמגיע לרמקולים מתחיל בסלולרי ->USB DAC-> אלפיין IDA X100+PXA 100-> סט של JBL שאיני זוכר את שמו, אבל הוא בסדר כרגע. כרגע הכל מתרכז בקדמת הרכב, ואין לי אינטרס לשנות את זה.

האם מישהו יכול להעיד לטובה או לרעה על מגברים כמו הBR300 של רוקפורד או הJL HX280?

הגודל שלהם מאפשר לי להתקין אותם בכל מקום בערך והמחיר נראה סביר, אפילו טוב מדי כדי להיות איכותי...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מגברי סדרת הBR של רוקפורד עובדים בשיטה שפותחה עד כמה שידוע לי ע"י רוקפורד - הם עובדים בשיטה של כוח מתפרץ, אגירה ואז ברגע של דרישה הם יכולים לספק הספק יחסית גדול.

ממה ששמעתי - דעות בודדות אבל מגורמים שאני סומך על הדעה שלהם - הוא מפתיע לטובה, מגבר חביב סה"כ.

אבל יש לך היום גם מגברים קטנים בקלאסים החל מAB ועד קלאסים כמו G ו H

תבדוק למשל מגברים מסדרות הMINI של ARC אודיו ומגברים מסדרת XDI שלהם

תבדוק מגברים של מאסיב אודיו

הרץ HDP וגם סדרת HCP וכל ההעתקים שלהם מבית NVX או PPI או סאונדסטרים

לניפון יש היום סדרת מגברי קלאס D קטנטנים משלהם ולפחות מרכב אחד ששמעתי בהם את התוצאה הם סבירים וביחס למחירם אפשר לאמר אף יותר מכך.

תביט על מגברי הפיקו של מוסקוני - פשוט לא להאמין מה הם מצליחים להוציא ממשהו בגודל חפיסת סיגריות.

רוצה ללכת רחוק יותר? תחפש חברה בשם BIKETRONIC שמייצרים מגברים לאופנועים עם הספקים מגוחכים בחתימת גודל מאוד קטנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את הNVX ראיתי, תהיתי אם מדובר על משהו שווה ערך לBR300X4. שניים כאלו יוכלו לסדר לי 3WAY עם אחליף את הוופר במיד באס סביר בקיק/ דלת ואצמיד לו את הL3 וטוויטר

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לא היו לך במקרה L8? מה קרה להם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...