פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
אהלן חברים יש לי בעיה מוזרה ברכב חדש. כשאני נכנס לאוטו, מתחבר לבלוטוס, הרכב מתחיל בעצמו לנגן הקלטות של שיחות ששמורות בתוכנת ההקלטה, או סתם שירים אקראיים. אין משהו בטלפון עצמו שום נגן לא נפעל, כל האפליקציות סגורות אבל האוטו מנגן בעצמו את השירים. חפרתי את כל האפשרויות במערכת הרכב (הדגם החדש של המערכות שלהם) ולא מצאתי איך לבטל את זה. העניין ממש מעצבן וכל המדריכים באינטרנט לא עוזרים כי הנגן לא באמת דולק בטלפון אז אין לי איך לסגור אותו. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת 106turbo, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, ברכבי מותקן איתוראן עם מספר מוחות. התקנה מסובכת מאוד אני לא צריך ולא רוצה אותו. יש מקום מומלץ שיכול לפרק לי אותו ללא נזקים? עדיך ראשלצ, אבל כל איזור המרכז זה בסדר
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 0 תגובות
- 518 צפיות
אין | צורך | לציין שזו | התייעצות ברור | שזה לא דולפין | http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?194440-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%94%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90-%D7%91%D7%98%D7%A8%D7%9D-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%94%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%94!
הודעה אחרונה מאת Chen4412, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שום לכולם, רציתי לדעת איפה ניתן להשיג אנטנה שלמה(כולל הבסיס שאליו מבריגים את האנטנה)? האנטנה ברכב ארוכה בצורה מוגזמת ואני רוצה להקטין אותה ל20 סמ +/-. ניסיתי להבריג החוצה את הקיימת ופשוט להחליף לקטנה יותר אבל האנטנה לא מוכנה להסתובב ואני מפחד לנסות חזק מידי שלא אתלוש לגמרי את הבסיס שלה. אשמח לעזרה, סהר.
הודעה אחרונה מאת saharmen, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 722 צפיות
שלום לכולם, שמתי לב שכאשר יש מכת באס מהסאבוופר האורות בתא המטען מהבהבים. המגבר נותן סה"כ 150W RMS וסאב HERTZ HX250. הרכב הוא סקודה אוקטביה עם מצבר 62 אמפר. המגבר מחובר עם פיוז למצבר. המצבר בן 3.5 שנים. מה יכול לגרום לתופעה ואיך מטפלים בה?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
הי, רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף את האנטנה ברכב(שברולט ספארק)? לא מעוניין באנטנת סנפיר או משהו בסגנון, פשוט אנטנה קצרה יותר מהאנטנה הקיימת(משהו בסביבות ה20 ס״מ), גם אם זה דורש להחליף את כולה כולל הבסיס. תודה מראש, סהר.
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי רכב סקודה אוקטביה 2016. המולטימדיה המותקנת בו לא תומכת בעברית. רציתי לדעת האם זו הסיבה שקבצי הMP3 ב USB הרשומים בעברית, מוצגים כג'יבריש או שזה קשור לקידוד ה-TAG של הקבצים ? תודה.
הודעה אחרונה מאת AsaCJ, -
- 7 תגובות
- 950 צפיות
אשמח לקישורים מזאפ. ומה המידות שאני צריך? מחפש את הרמקולים הכי טובים, שאפשר להוציא מהתקציב הזה, אני צריך 4 רמקולים או קומפוננט מה ממליצים? ללא מגבר לא חושב על מגבר בעתיד, פשוט יש עכשיו את הרדיו דיסק ורמקולים מקוריים של הרכב, מחפש להחליף אותם שיהיה קצת שיפור. תודה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, לפני כשבוע וחצי קיבלתי מהליסינג רכב קיה פורטה עם מערכת מולטימדיה של א.ד.י. מערכות. כמו הרבה אנשים, לא רציתי לשלם להם 585 ש"ח עבור התקנת דונגל אז רכשתי דונגל חדש והכנסתי לתוכו סים של חברת פרטנר שברשותי. הכול עובד תקין מלבד העובדה שכאשר אני בנסיעה אני חווה ניתוקים רבים במהלך הנסיעה. האם מישהו נתקל בתופעה הזו ? האם יש דרך לפתור אותה ? אגב - שמתי לב שכאשר אני עומד במקום אני לא חווה ניתוקים. מה שמוביל אותי למסקנה שזה קשור איכשהו ל-"נדידה" תודה מראש על התשובות
הודעה אחרונה מאת משתמש חדש10, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אני יכול לקנות דאבל דין פשוט ולחבר אותו במאזדה 3? איך אני יכול לדעת איזה דאבל דין יתאים ואיזה לא? אני חושב להזמין מחו"ל אבל מפחד שיעלה לי ביוקר. תודה מראש!
- 3 תגובות
- 753 צפיות
מחובר באזור המראה מקדימה . הכבל הולך מתחת לפלסטיק בגג. אפשר לחתוך את הכבל ולהצניע אותו בתוך הפלסטיק של הגג? יש בצד כריות אויר ולא רוצה לפרק הפלסטיק. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
- 3 תגובות
- 893 צפיות
שלום חברים קניתי לאח שלי רכב חדש SPARK LTZ 2016 ואני מתקשה לקבל תשובה ממוסכים ומגוגל האם ניתן לחבר סאבוופר למערכת המקורית שמובנית CHEVY MYLINK כבתמונה הכוונה שלי האם יש למערכת חיבור אנלוגי או חיבור כלשהו (PRE SUB) מוכן לחיבור לסאבוופר יש לי בבית סאב של סרוין ווגה VPAS10 שאני רוצה לחבר תודה
hu עד 500 שקל
מאת roeiyo- 3 תגובות
- 815 צפיות
ברכב יונדאי גטס 2008, התקנתי מגבר mb quart 1000.4 זוג קדמי morel hybrid ovesion 5, רמקול אחורי השארתי וחיברתי בגישור לשני ערוצים סאב 10'' 250rms dxi של פולק אודיו. ברכב hu בסיסי מאוד עם חיבור aux (החיבור העיקרי שלי למערכת). אני מחפש להחליף קודם כל כי הכבלים של הכניסה נהרסים מהר ופוגעים לי באייכות הסאונד ודבר שני אני רוצה גם דיבורית, כיוון שרוב הנסיעות הן ארוכות וזה נוח הרבה יותר. ראיתי כמה דגמים של פיוניר וסוני בערך במחיר המתאים ורציתי לבקש המלצות על דגמים ספציפיים. חשיבות בסדר יורד: דיבורית בלוטוס, חיבור בלוטוס איכותי, איכות סאונד, נוחות גישה מהאנדרואיד, עוצמה סבירה.
דאבל דין של פיוניר 1 2 3 4
מאת RisingStar- עוקב אחד
- 49 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
היייי! אני מעוניין לשדרג את הHU ברכב שלי, והומלץ לי על פיוניר מבחינת איכות שמע. מה שהכי מעניין אותי במכשיר זה שהוא ידע לנגן קבצי FLAC, ושתיהיה את איכות השמע הטובה ביותר שאפשר לקבל. באתר של פיוניר ישראל יש הרבה דגמים ישנים, הסתכלתי על דגמים כאלה ואחרים באמזון בריטניה והלכתי לאיבוד יש כל כך הרבה, וכל אחד עם פ'יצר כזה או אחר שלשני אין. אשמח לקבל המלצות ואו הכוונה. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת RisingStar, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם. נתחיל בזה שאני מודה למי שעזר לי בשאלות בפרטי. אז ככה כמובן שאני רוצה לשדרג את השקר כלשהו שיש לי ברכב למשהו ברמה הרבה יותר גבוהה. יש לי את כל הרכיבים הנדרשים שאמנה אותם כרגע: מגבר 4 ערוצים TRU BILLET B-475. 75X4 underrated מונו של MASSIVE AUDIO N3 400@4 700@2 1400@1 סאב ARK AUDIO FLATLINE 12 סליל כפול של 2 אוהם, שברגע שאני ארכיב אז אבחר איך לעבוד איתו. כמובן HU Alpine ute-92bt אשר קייס בו קרוס אובר 2WAY/3WAY אקולייזר גרפי עם שליטה מלאה דרך הפלאפון של 9 תדרים. איטום בדלתות הקדמיות בוצע כבר עם יריעות של STP וספוג CCF. ההתבלטות שלי מבחינת הקומפ' הם: Focal utopia שני חלקים דגם מתחת לדגם המובחר שלהם. Hertz mille pro גם כן שני ח…
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 619 צפיות
לא כל כך מבסוט ממה שהמערת מציגה לי כיום. חיפשתי בחנות ה PLAY אבל כל התחליפים אינם כוללים רדיו. האם למישהו יש המלצה ל LAUNCHER טוב יותר שמכיל גם רדיו
הודעה אחרונה מאת ramimos, -
- 6 תגובות
- 865 צפיות
החלפתי מערכת מולטימדיה לרכב מדובר בפיוניר 5750 שאני מכניס את הטלפון ליציאה של הUSB הוא עובד.. שאני מכניס את הDOK הוא לא מנגן אותו,הDOK נדלק,אבל המערכת לא מנגנת אותו. יש לציין אתמול הרכיבו לי את המערכת. יש איזה תהליך שצריך לעשות?
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קיבלתי ספורטג' חדשה עם מערכת המולטימידה של א.ד.י. - והצלחתי להתקין בה אפליקציות היום הייתי אצלהם לסדר משהו במערכת והטכנאי אמר שהוא נועל את המערכת להתקנות מישהו יודע איך כן אפשר להתקין שוב ?
הודעה אחרונה מאת ramimos, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 604 צפיות
שלום רב, קיבלתי אתמול מהעבודה יונדאי אלנטרה חדשה. חיברתי את הטלפון והכל בסדר, למעט...אנשי קשר- אצלי בטלפון כולם באנגלית. המערכת לא מסנכרנת את כל אנשי הקשר- אני לא מצליח למצוא את ההיגיון של הסנכרון. העברתי אנשי קשר מחשבונות שונים (טלפון ,גוגל, אקסצ'יינג) שבטלפון כדי לנסות להבין אולי אילו אנשי קשר הוא בוחר לסנכרן ואיזה לא, ללא הצלחה- ניסיתי לחפש הגדרות שונות בטלפון או במערכת שבאוטו ולא מצאתי. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה שהמערכת תדע לסנכרן את כל אנשי הקשר? זה מעולם לא קרה לי באף רכב ועם אף מערכת מולטימדיה... תודה
הודעה אחרונה מאת mikefur, -
- 0 תגובות
- 605 צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לשפר את איכות השמע של המערכת הסטנדרטית המגיעה עם מיצובישי אאוטלנדר החדש (2016). האיכות הסטנדרטית בינונית ביותר. אשמח להמלצות בתקציב של עד 1000 ש"ח. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת eransinger, -
- 3 תגובות
- 627 צפיות
היי אני רוצה לקנות את הדיבורית הנ"ל ולשים ברכב. במידה ורוכש אותה ורוצה להתקין אותה...אילו פעולות נדרש לעשות? האם להתעסק עם + וכבלים וכאלה? או שרק לחבר את ה-AUX או USB? אני יכול להתקין לבד? כי אני לא מבין בכבלים וחיבורים בתוך הרכב...
הודעה אחרונה מאת pilgonico, -
התחדשתי בסאב HERTZ 1 2
מאת inon007-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, התחדשתי בסאב HERTZ ES250.5 יד 2 בתיבה אטומה. הסאב נשמע מעולה ולא משנה באיזה עוצמה אני שומע, לא מקרטע לשנייה. המגבר שמפעיל אותו הוא משהו סיני של boss שעושה רעשים מהמאוורר שלו. בשביל שהסאב יתפקד צריך להגביר כמעט למקסימום וולוים וגיין 12. אין לי אפילו מושג כמה וואט RMS הוא מוציא. האם מגבר מונובלוק או מגבר טוב ישנה את איכות הצליל? או שפשוט אני אצטרך לסובב פחות את חוגת הווליום?
הודעה אחרונה מאת inon007, -
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
האם מישהו הצליח להתחבר עם טלפון מבוסס אנדרואיד? מה עובד? מה לא?
הודעה אחרונה מאת ariehno, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, מתחנן לייעוץ מהמומחים קראתי פה וגם בפורומים בעולם, ואני מבין שהדעות חלוקות. אבל אני שואל שוב אולי אקבל חידוד יש לי מערכת מקורית בפוקוס 2008. אני רוצה בהדרגה לשדרג את המערכת ואני מעוניין להתחיל בהחלפת הרמקולים והטוויטרים המקוריים. השאלה היא, האם ניתן לשים רמקולים לדוגמא של 100RMS על ה HU המקורי שמוציא בערך 20RMS? יש דעה שטוענת שהרמקול לא "יתניע" (אולי רמקול חלש יותר יישמע טוב יותר)... ויש דעה שאומרת שזה שטויות! פשוט אשמע בעוצמה נמוכה יחסית למגבר ייעודי, אבל עדיין אנצל את "טיב" הרמקול עצמו. האם ניתן לעשות גישור מסויים ולתת במקום 4x20W ... עוצמה לרמקולים הקדמיים בלבד? למשל 2x40W. תודה לעוזרים!
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, קניתי סקודה אוקטביה 2013 וממש ציפיתי לרכב עם מערכת סטריאו שיודעת לנגן מוזיקה דרך ה-Bluetooth מהטלפון. הצלחתי לחבר ואכן מתנגנת מוזיקה. אבל - איכות השמע ירודה מאוד. אותו שיר מדיסק נשמע הרבה יותר טוב. האם יש דרך לשפר את איכות המוזיקה? ברשותי טלפון אנדרואיד אם זה משנה. תודה!
-
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום אני מתכנן לרכוש סובארו B4 מודל 2015 או 2016. אני מאוד רוצה מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד כך שאוכל לדוגמאלהשתמש ב-WAZE. אני לתומי חשבתי שניתן לחבר למערכת המקורית של הרכב דונגל אנדרואידחיצוני כמו זה : בדקתי עם כמה וכמה מתקינים, כולם ציינו שאפשרות לא אינה קיימת והציעולי להחליף את מערכת המולטימדיה כולה במערכת חדשה המבוססת על אנדרואיד. מסיבות מובנות, אני לא מתלהב מהאפשרות הזאת. האם ידועה למישהו בכל זאת האפשרות לתוספת חיצונית למערכת במקום החלפתה ? תודה
הודעה אחרונה מאת elan22, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני השבוע עומד לרכוש איביזה סטייל 2016 חדשה מהחברה, ורציתי לשאול האם השדרוג למערכת מולטימדיה עם WAZE מגיעה עם אותו הגודל של המסך הקטן שמגיע אורגינל מהחברה? הציעו לי בתוספת של 3,500 ש"ח להוסיף את ה WAZE. האם לדעתכם זה שווה את ההשקעה או שעדיף לחסוך את הכסף הזה ולוותר על התענוג? אודה מאוד לעזרתכם בהקדם.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אם אני מביא מכשיר פיוניר, דגם משנה אחרונה, האם עדיין יכולה להיות בעיה של תדרים זוגיים/אי-זוגיים, או שזה כבר ניתן להגדרה ואין מה לדאוג? תודה.
הודעה אחרונה מאת yaniv16, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה הזמנתי יונדאי סונטה לימיטד שאמורה לעלות לכביש בתחילת ינואר 2017. היונדאי מגיעה בארץ (כמו בשאר דגמי יונדאי החדשים) עם מערכת אנדרואיד בהתקנה מקומית בישראל המערכת כוללת וייז, סלופארק ופאנגו מובנה. אשמח לדעת אם מישהו הצליח להתקין אפליקציות נוספות במערכת (אין גוגל פליי), או לחלוטין להחליף את ה-ROM לאנדרואיד נקי עם android auto. לחילופין, אם מישהו מצא פיתרון לעשות Mirror-Link למכשיר האנדרואיד שלו זה גם יכול להיות פיתרון טוב. מכיוון שמדובר בהתקנה מקומית אני קצת מפחד להתעסק עם זה שכן המפרט שונה מרכבים בחו"ל, ולכן אין הרבה ניסיון איתו. מישהו התנסה? תודה מראש.
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 599 צפיות
היי, קבלנו את הרכב עם מערכת מולטימדיה די עלובה עם איכות סאונד גרועה מאוד.שוקלים החלפה למשהו יותר איכותי מבוסס אנדרואיד. במערכת יש תצוגה של מצלמת רוורס שעליה יש הנפשה של הרכב לפי החיישני רוורס ומציג את המרחק ממכשולים. (זה מולבש בתמונה מהמצלמה בפינה בעת שילוב להילוך אחורי). בעת החלפת המערכת האם הסטאפ הזה ישמר או שזה יחודי למערכת? איך עובדים החיבורים שלה? אודה לתשובה
הודעה אחרונה מאת TZR84,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,042 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- srool
- orankohn
- Nico62
- Itzik-b
- SlowRide
- yoav911gt2
- hwgeek
- איציק נ.
- Ash1
- fatboy1340
- אדום אדום