Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

80PRS לא קורא flac הוא קורא WAV.

בכל אופן FLAC במכשיר דאבל דין ועוד הפיוניר מכל דגם זה בערך כמו פרארי עם מנוע של אלטו,אין לך מה לעשות עם זה.

האיכות סאונד של המכשירים האלו היא לא ברמה גבוהה ובטח לא אחת שתצדיק ניגון FLAC.

ועוד פותח השרשור התקבע על ניגון FLAC מבלי שנדע איזה ציוד מותקן לו ברכב.

גם במערכות מכובדות מאוד יהיה קשה לשים לב בין 320 לבין FLAC.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לגבי הציוד, הוא נקנה לפני בערך 4 שנים, ככה שאני לא זוכר דגמים מדוייקים:

זוג קומפונט של FOCAL מקדימה

זוג 6" מאחורה, שחכתי את שם החברה נראה לי ROCKFORD אבל לא סגור על זה

1 סאב 10" של ALPINE

1 מגבר לסאב של חברת MB QUART

1 מגבר לשאר הרכב של חברת הרץ.

כרגע מה שיש לי ברכב זה מכשיר סיני של ROADROVER

פורסם

בקיצור אם אתה רוצה איכות מקסימלית לך על 80prs אם אתה רוצה דאבל דין לך על הסדרה 2 של פיוניר, אין לך צורך במכשיר שקורא flac.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

מה זה אין צורך? אבל הוא ביקש את זה כחלק מהדרישות שהוא הציב (האם ניתן להתפשר? אולי).

מאחר וענין קריאת ה-FLAC תלוי כנראה במקור המכשיר (שוק מיועד), הכי טוב יהיה לבחון כל מקרה (מכירה) לגופו בבדיקה מול המוכר, או אם הרכישה מתבצעת פיזית בחנות בארץ פשוט להעיף מבט על מה שכתוב על הקופסה (מניח שיהיה רשום).

ההבדל בין סדרה 2 ל-5 מתמצה בעיקר בגודל המסך לדעתי.

ממבנה המערכת שהוצג, נראה שאין משמעות לפונקציית הקרוס המלא 3WAY שצוין קודם, אם כי אפשר אולי לשקול שינוי תצורת המערכת.

ובאופן כללי, מומלץ לעשות קצת יותר שיעורי בית בכל הנוגע לפונקציות שחשובות בעיניך, כולל התממשקות לסלולרי או מקורות אחרים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אני אישית לא ימיר את כל הספרית FLAC שלי שעמלתי עליה רבות כולל ALBUM ART לכל שיר וכו'

ויקבל קובץ WAV בלי שום דאטא וכו', בטח לא בשביל כמה מאות שקלים בין סדרה 2 ל5.

פורסם

עשיתי עוד בדיקה ואפשר להזמין 8800BT מאמזון תמורת 2800 ש"ח כולל מיסים ומשלוח.

נאמר לי שזה קיום המכשיר הכי טוב שיש לפיוניר להציע לי, וכנראה גם בעל איכות השמע הטובה ביותר.

להבנתי ההבדל בינו לבין ה8850BT מינורי לחלוטין

פורסם (נערך)

תום, אין צורך במכשיר שקורא flac.

זה כמו שיגיד שהוא צריך מגבר 2000rms להגביר סאב של 300,אין בזה צורך.

הוא לא יכול לנצל את האיכות סאונד של flac כי גם המערכת שלו לא ברמה מספיק גבוהה בשביל לשמוע את ההבדלים וגם המקור מלכתחילה לא ברמה גבוהה.

אם הוא חשב שזה יתן לו איכות סאונד עדיפה אז הסברתי טוב מאוד למה זה מיותר.

ועכשיו הוא יכול לבחור מקור אחר מלבד המבחר המצומצם של מכשירים שקוראים flac.

וגם הדאבל הטוב ביותר של פיוניר לא מתקרב לאיכות סאונד שמוציא 80prs.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
ההבדל בינהם זה שתדרי הרדיו לא מתאימים לארץ, אין שום הבדל ביניהם חוץ מזה.

"בעל האיכות שמע הטובה ביותר" :? (לא)

למיטב הבנתי זה דגם אירופאי, ודגמים אירופאים מתאמים לארץ.

אני יותר מאשמח אם תוכל לקשר אותי לאתר כלשהו שבו אני יכול לבדוק את תדרי הרדיו :) תודה!

עריכה אחרונה על ידי RisingStar
פורסם

אין באמת אתר שיראה לך את תדרי הרדיו, כלל אצבע בפיוניר הוא שסיומת 50 זה לשוק האירופאי שמתאים לתדרים שלנו, וסיומת 00 זה לשוק האמריקאי שמתאים לתדרים שלהם.

פורסם (נערך)
אין באמת אתר שיראה לך את תדרי הרדיו, כלל אצבע בפיוניר הוא שסיומת 50 זה לשוק האירופאי שמתאים לתדרים שלנו, וסיומת 00 זה לשוק האמריקאי שמתאים לתדרים שלהם.

אני מוצא את הדגם הזה באתר הבא:

http://www.pioneer-car.eu/eur/products/avh-x8800bt

ואני רק מוצא אותו למכירה באמזון הבריטי

עריכה אחרונה על ידי RisingStar
פורסם

shapin אתה טועה. והקיטלוג של פיוניר לא לגמרי אחיד תמיד, אבל;

סיומת 50 זה מזרח רחוק, אוקיאניה, דרום אמריקה, רוסיה (נדמה לי), וארצות ערב.

סיומת 00 זה אירופה וארה"ב, כשההבדל בדר"כ הוא בסיומת האותיות. BS/BHS באמריקאים והאירופאים עם BT/DAB.

לעיתים יש גם ענין של X או חוסרו לפני המספר.

בכל מקרה, מכירה באתר בריטי היא כנראה למכשיר אירופאי ובו אין בעיית תדרים. את טווח התדרים ניתן למצוא בחוברת ההוראות שמצויה אונליין, אבל בשביל זה יש לקוות שנעזרים באתר הנכון והוא אכן מציג חוברת של המכשיר הרלוונטי.

אבל השאלה היא אם אתה בכלל צריך את סדרת ה-8 (שאגב, את הדור הקודם, 8750 ראיתי שניתן למצוא בארץ ב-2500 ש"ח).

פורסם
shapin אתה טועה. והקיטלוג של פיוניר לא לגמרי אחיד תמיד, אבל;

סיומת 50 זה מזרח רחוק, אוקיאניה, דרום אמריקה, רוסיה (נדמה לי), וארצות ערב.

סיומת 00 זה אירופה וארה"ב, כשההבדל בדר"כ הוא בסיומת האותיות. BS/BHS באמריקאים והאירופאים עם BT/DAB.

לעיתים יש גם ענין של X או חוסרו לפני המספר.

בכל מקרה, מכירה באתר בריטי היא כנראה למכשיר אירופאי ובו אין בעיית תדרים. את טווח התדרים ניתן למצוא בחוברת ההוראות שמצויה אונליין, אבל בשביל זה יש לקוות שנעזרים באתר הנכון והוא אכן מציג חוברת של המכשיר הרלוונטי.

אבל השאלה היא אם אתה בכלל צריך את סדרת ה-8 (שאגב, את הדור הקודם, 8750 ראיתי שניתן למצוא בארץ ב-2500 ש"ח).

לגבי החוברת Online הורדתי אותה, אבל לא רשום שמה שום דבר לגבי תדרי הרדיו.

לגבי האם אני צריך את סדרה 8 או לא, אני רק יכול להגיד את מה שאמר לי המתקין שדיברתי איתו, שבסדרה 8 כנראה שאקבל את הסאונד הכי טוב שאפשר מפיוניר (כשהדגם שממול היה 5850)

בגלל שכל הדגמים מאוד מבלבלים אותי, פתחתי את ההודעה הזו שאולי מישהו יוכל לעשות לי סדר בראש, אבל ההפך קרה חחחח :)

לגבי 8750 העלות שלו היא 2500 ביבוא מקביל, לא שווה כבר להשקיע עוד 300 שקל ולקבל מכשיר יותר חדיש?

• תוכן חדש...