Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הימנע בבקשה מציטוט הודעה אחת מעליך.

טווח תדרים 87.5-108.0 - אירופאי/ישראלי וכיוצב'.

טווח תדרים 87.9-107.9 - אמריקאי.

במקרה הגרוע רוכשים מסיט תדרים או נעזרים ברדיו אינטרנטי.

בקש מהמתקין עדות לכך שישנם רכיבי אודיו שונים (שגם ישפיעו על הסאונד באופן מורגש) במולטימדיות סדרה 8 לעומת ה-2 וה-5.

כאמור, למיטב הבנתי ע"ס עיון פה ושם בחוברות הפעלה, עיקר ההבדל הוא באפשרויות ממשק המולטימדיה/סלולרים.

לגבי איזה דור לרכוש, בסופו של דבר אתה עדין מקבל מכשיר חדש.

מה שאתה צריך לבדוק, זה איזו פונקציונאליות נוספת יש בדור החדש יותר.

וכמו שהזכרתי קודם, אם אתה בכלל צריך את זה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
shapin אתה טועה. והקיטלוג של פיוניר לא לגמרי אחיד תמיד, אבל;

סיומת 50 זה מזרח רחוק, אוקיאניה, דרום אמריקה, רוסיה (נדמה לי), וארצות ערב.

סיומת 00 זה אירופה וארה"ב, כשההבדל בדר"כ הוא בסיומת האותיות. BS/BHS באמריקאים והאירופאים עם BT/DAB.

לעיתים יש גם ענין של X או חוסרו לפני המספר.

בכל מקרה, מכירה באתר בריטי היא כנראה למכשיר אירופאי ובו אין בעיית תדרים. את טווח התדרים ניתן למצוא בחוברת ההוראות שמצויה אונליין, אבל בשביל זה יש לקוות שנעזרים באתר הנכון והוא אכן מציג חוברת של המכשיר הרלוונטי.

אבל השאלה היא אם אתה בכלל צריך את סדרת ה-8 (שאגב, את הדור הקודם, 8750 ראיתי שניתן למצוא בארץ ב-2500 ש"ח).

החכמתי, הייתי רגיל ש50 זה בשבילנו ו00 זה לא, כך הייתי רואה את זה, טוב לדעת.

פורסם

יכול להיות שבעבר זה היה שונה. החוקיות משתנה מדי פעם.

וכן, טכנית אתה עדין צודק, שכן המכשירים שמוכר היבואן הרשמי מסתיימים ב-50.

כאמור, לכל שוק יש את הפונקציות המעט שונות שרלוונטיות אליו.

כוכב עולה, אני הייתי רוכש את המכשיר שעונה לצרכים שלי ועומד בתקציב. :wink:

פורסם

אם יש לך אפשרות לקנות את ה8850 תקנה אותו בלי לחשוב פעמיים

נותן לך אופצייה ל3WAY מוד, ממשק מתקדם יותר

וגם חלקים פנימיים איכותיים יותר (ספינת הדגל של פיוניר)

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

^ עברנו את הדיון הזה כבר בשרשור.

אם כי עכשיו אני גם שם לב לקטע שמתייחס לרכיבי אודיו משודרגים לכאורה.

לא שאני בטוח שזה משהו שאוזן ממוצעת תשים לב אליו, בטח מבלי לבצע מבחן עיוור צד לצד.

פורסם

עד כמה שאני יודע כולם משתמשים באותו מפענחים, ה8 מצויד במסך טוב יותר שלקוח מסדרת הNEX, פה מסתכם השינוי.

ואם יש נטוורק מוד אז הוא לא מופיע בחוברת ההפעלה של המכשיר (שזה די מוזר), אז הימור שלי שאין.

פורסם

אני לעולם לא ממלא ווינר או לוטו\טוטו\צ'אנס ושאר הבלים :wink:

גם לא מסתמך על אתר בודד (פיוניר סינגפור) שרק בפירוט הכללי הוסיף את השורה הזו, ובפירוט הפונקציות או בחוברת ההוראות אין שום אזכור למצב נטוורק.

תאמין לי שאני יותר מאשמח אם אני טועה בעניין הזה, לא הייתי רוצה שפיוניר ילכו אחורה ויבטלו את הפונקציה הזו (למרות שלי אישית אין כל עניין במכשירים האלו).

פורסם
לא הייתי רוצה שפיוניר ילכו אחורה

בינתיים מה שהולך אחורה זה השרשור הזה.

106טורבו עם ענין ה-3WAY (שנידון כבר) ואריק עם ההמלצה לא לעבוד עם מכשירי הדאבל דין בתצורה אקטיבית (שנכון לכרגע לא רלוונטית לפותה"ש).

בואו נתקדם.

פורסם

נו, אז תשובה לגבי התדרים כבר יש לך.

מאמין שדגם 5850 יספק את צרכיך. אבל אני ממליץ כתמיד להתרשם פיזית מהמכשיר בחנות עם תצוגה פעילה שלו.

לגבי המחיר, יתכן ואף סביר כי מדובר ביבוא מקביל (מה שאומר שירות אם יהיה צורך במעבדה חיצונית ואחריות קצרה יותר). כמו כן יתכן ומדובר במחיר של אחד ממבצעי בלאק-פריידי שלא עודכן או סיבה אחרת. בדקו גם שמדובר במכשיר שתומך בעברית (אם רלוונטי מבחינתך).

• תוכן חדש...