Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היייי!

אני מעוניין לשדרג את הHU ברכב שלי, והומלץ לי על פיוניר מבחינת איכות שמע.

מה שהכי מעניין אותי במכשיר זה שהוא ידע לנגן קבצי FLAC, ושתיהיה את איכות השמע הטובה ביותר שאפשר לקבל.

באתר של פיוניר ישראל יש הרבה דגמים ישנים, הסתכלתי על דגמים כאלה ואחרים באמזון בריטניה והלכתי לאיבוד יש כל כך הרבה, וכל אחד עם פ'יצר כזה או אחר שלשני אין.

אשמח לקבל המלצות ואו הכוונה.

תודה רבה!

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית אין תקציב וכמו שאתה יודע ישנם המון דגמים של פיוניר

חלקים חדשים יותר חלקם פחות ,שכל אחד מהם מכיל

פיצ'רים כאלו ואחרים ,אם אתה מחפש מכשיר פיוניר איכותי

קורא פלאק במחיר משתלם ,הדגם הנ"ל יכול להתאים לך:

https://www.alexsander.co.il/product/7806/pioneer-avhx5850bt#0

פורסם
ראשית אין תקציב וכמו שאתה יודע ישנם המון דגמים של פיוניר

חלקים חדשים יותר חלקם פחות ,שכל אחד מהם מכיל

פיצ'רים כאלו ואחרים ,אם אתה מחפש מכשיר פיוניר איכותי

קורא פלאק במחיר משתלם ,הדגם הנ"ל יכול להתאים לך:

https://www.alexsander.co.il/product/7806/pioneer-avhx5850bt#0

חשבתי על הדגם הזה, אבל בחלק מהמקומות רשום שהוא מגיע עם FLAC ובחלק לא.

אני מתלבט בין :

AVH-X2850BT

AVH-X8750BT

AVH-X5850BT

אשמח לעזרה מה לבחור :)

תודה!

פורסם

התשובה פשוטה, בהתאם לתקציב.

יש כסף? רכוש את ה 8750BT, מן הסתם יש לה מפרט עשיר יותר וגם התממשקות עם סמארטפונים בצורה סבירה יותר כגון אייפון או אנדרואיד, האחרות לא ולכן, לחלק זה עלול להיות חשוב וביננו? זה חשוב במידה ואתה מבלה לא קצת ברכב ומקבל שיחות או מוציא שיחות וכו'.

פורסם

למה להנעל על flac? תמיר את הפלאק לwav, כך אני עושה... אם אתה שומע בפורמט פלאק, כנראה אתה לא צורב כל יום מאות שירים חדשים, אז תעשה המרה לwave שירים שאתה הולך לשמוע ברכב תקופה כלשהיא. זה כמו להוציא קבצים מתוך rar או zip, אין שינוי באיכות

פורסם

יש הבדל משמעותי מבחינת התממשקות היחידות לסמארטפונים לעומת האחרות כך שזה גם פרמטר נחמד וחשוב.

ובגלל שהיחידה כבר "סדרה גבוהה" היא מגיעה עם כל האפשרויות הנוספות של היצרן מן הסתם.

פורסם (נערך)

אז זהו, שלא (כך לפחות בפעם האחרונה שבדקתי, יכול להיות שבדגמים החדשים המצב שונה).

סדרה 8 לא מגיעה עם מצב Network שמאפשרת עבודה אקטיבית מלאה (לפחות בכל הנוגע לקרוס) עם סט קדמי 2WAY וסאב, לעומת הסדרות הנמוכות יותר שכן.

מה שהיא כן מציעה זה משהו דומה למה שתיארת, ממשק מולטימדיה רחב יותר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

נכון ולכן אם כבר כדאי לשקול תוספת קלילה (אפשר להזמין באמאזון תכלס) את ה 8850BT שיש לה THREE WAY NETWORK MODE לדוגמא, אם זה חשוב.

ה 8850BT מגיעה עם יכולות הממשק העדכניות ואפשרויות מולטימדיה נרחבות יותר - בונוס נחמד מאוד.

https://www.pioneer.com.sg/sg/products-detail/index.html/?product=AVH-X8850BT

פורסם

זה אומנם מופיע שם משום מה בתיאור הכללי, אבל אין לכך שום עדות בחוברת ההוראות באותו אתר.

גם לא בדגם AVH-X8800BT. ובכלל, יש לשים לב טוב למקור היחידה משום שהפונקציות משתנות בין השווקים.

פורסם (נערך)

ב8850 החזירו את הנטוורק אבל הורידו את המירורלינק.

עריכה: אחרי עיון בחוברת של המכשיר אין שום אזכור לנטוורק מוד.

עריכה אחרונה על ידי shapin
פורסם (נערך)

ונשארתי מבולבל עדין... :(

לגבי avh-x5850bt בחלק מהאתרים רשום שהוא תומך בFLAC ובחלק לא.

עריכה אחרונה על ידי RisingStar
פורסם
לפי חוברת ההפעלה הוא תומך, ולמען האמת אני מעדיף את ה5 על פני ה8, גם מחיר מעולה וגם עמוס פיצ'רים.

הוא לא תומך ב network mode זה קריטי? שווה להשקיע עוד כסף בשביל זה?

פורסם (נערך)

אם איכות סאונד מעניינת אותך ואתה רוצה מכשיר ועוד אחד שקורא FLAC אתה בכלל לא צריך לחשוב בכיוון של דאבל דין,במיוחד בטווח מחירים הזה,כי איכות סאונד זה הדבר האחרון שתקבל.

פיוניר 80PRS הוא התשובה שלך.

ואתם כבר עפתם על הnetwork mode מבלי בכלל לחשוב האם זה רלוונטי בכלל.

תתחיל מלציין איזה ציוד ברשותך.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...