Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי בסאב HERTZ ES250.5 יד 2 בתיבה אטומה.

הסאב נשמע מעולה ולא משנה באיזה עוצמה אני שומע, לא מקרטע לשנייה.

המגבר שמפעיל אותו הוא משהו סיני של boss שעושה רעשים מהמאוורר שלו. בשביל שהסאב יתפקד צריך להגביר כמעט למקסימום וולוים וגיין 12.

אין לי אפילו מושג כמה וואט RMS הוא מוציא.

האם מגבר מונובלוק או מגבר טוב ישנה את איכות הצליל? או שפשוט אני אצטרך לסובב פחות את חוגת הווליום?

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

תתחדש.

נשמע כמו משהו לקוי בכיוונים.

תצלם לנו בבקשה את כיווני המגבר ואת החיבורים של הרמקולים\סאב למגבר.

בנוסף אנא פרט איזה יחידת ראש יש לך, איך הוא מחובר למגבר ומה מכוון אצלו.

פורסם

תתחיל בלפתוח מעט את הLPF, הוא כמעט סגור.

שנית, לא פירטת איזה יחידת ראש יש לך ומה מוגדר בו.

אנחנו לא קוראים מחשבות. בלי מידע אין עזרה.

פורסם
תתחיל בלפתוח מעט את הLPF, הוא כמעט סגור.

שנית, לא פירטת איזה יחידת ראש יש לך ומה מוגדר בו.

אנחנו לא קוראים מחשבות. בלי מידע אין עזרה.

צודק...

יחידת הראש היא מולטימדיה מקורית של הרכב. אין בה יציאת סאב, אז עשו מעיין מעקף.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

וגיין זה גם לא ווליום וממה שאני מבין התקינו לך מנחת שממנו יוצא כל הסיגנל אל תוך המגבר.

אתה יודע איזה מנחת התקינו לך? ממה שאני מבין רק מנחת של שני ערוצים ולא של ארבעה - אולי היה כדאי להתקין עוד מנחת על זוג הערוצים האחוריים של הרדיו המקורי בכדי לקבל סיגנל נפרד לסאב וופר ובכך גם לקבל סיגנל אולי חזק יותר.

האם למנחת גם כן יש כוון רגישות? אם כן, אולי כדאי לבדוק אם ניתן להגביר את האות שלו.

עוד משהו שהייתי בהחלט שוקל בסוג כזה של התקנות היא תוספת של LINE DRIVER פשוט כמו LD10 למשל - מיד אחרי המנחת.

https://www.amazon.com/Peripheral-PAC-LD10-Driver-Booster/dp/B003LWV77Y

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הסאב שבתמונה הוא לא es 250. אלא hx250...

Sent from my iPhone using Tapatalk

וואוו!!! נכון!!! עכשיו שמתי לב...

5 כיסויי הברגים מוסתרים כמו ב HX.

זה אומר שזה סאב טוב?

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

זה משנה אם אתה אוהב את הסאב? הוא כבר אצלך, תהנה.

זה כאילו ורכשת רכב שיש עליו סמל של טויוטה (קאמרי נניח) ואז גילית שזה בכלל קאדילאק

קאדילאק עם סמל של טויוטה היה מאכזב אותך?

זה פחות או יותר מה שקרה לך. אולי הגזמתי קצת עם הקאדילאק :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל גם, ה-ES זה סאב עם הספק ספיגה מוצהר של 250W לעומת ה-HX עם 450W (שגם טיפה פחות נציל).

כמו כן לשתי הסדרות יש דגמים עם סליל כפול, ולכן מציע למדוד את ההתנגדות בטרמינלים (אם רוצים להימנע מלשלוף את הסאב מהתיבה).

בכל מקרה, כנראה המגבר הנוכחי לא ממש מדגדג את הסאב.

פורסם

אני די בטוח שלאחר שלוקחים את העובדה שאולי חשבנו על נתוני נצילות לא נכונים בגלל דגם הסאב הלא נכון - זה כבר אומר שיש כאן אובדן יכולת נוסף.

ומעבר לכך אני די בטוח שסיגנל מונחת ועוד על זוג ערוצים בודד - כנראה זקוק להגבר בפני עצמו ולכן ממליץ על ליין דרייבר.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא הבנתי את האמירה שלך לגבי הנחתת זוג ערוצים בלבד.

התרשמתי כעת וגם ע"ס שרשור קודם שלו, שהמגבר מגביר רק את הסאב (אם כי תאורטית הוא יכול גם את הסט קומפוננט הקדמי שלו).

ולכן אין בעיה שרק זוג ערוצים מונחתים עבור ערוצי הסאב.

כן צריך להבין עם איזה ציוד בדיוק.

פורסם

טוב, אחרי דברתי עם מתקין המערכות שהתקין לי את החיווט למגבר, הוסבר לי שפשוט עשו סוג של מעקף מיציאות הרמקולים במערכת, כך שמזוג הרמקולים האחוריים הוציאו עוד זוג רמקולים - כמו הקובייה שמחברים איתה חוטי חשמל. כך שאין מנחתים או מגברים.

המערכת מדגם ROADROVER - מקורית של סקודה/פוקסוואגן. אין יציאת סאב.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אהה - אוקיי תודה,

עדיין - אני מתאר לעצמי שהמנחת מוציא בערך כלום מתח - אני עדיין חושב שליין דרייבר יעשה שם פלאים.

לא יודע מי המתקין אבל אתה צריך לברר למה הכוונה שעשו מעקף - האם הלחימו לך יציאות RCA מהלוח ישירות?

תברר את זה מולם

Pioneer TS-X150

פורסם
טוב, אחרי דברתי עם מתקין המערכות שהתקין לי את החיווט למגבר, הוסבר לי שפשוט עשו סוג של מעקף מיציאות הרמקולים במערכת, כך שמזוג הרמקולים האחוריים הוציאו עוד זוג רמקולים - כמו הקובייה שמחברים איתה חוטי חשמל. כך שאין מנחתים או מגברים.

המערכת מדגם ROADROVER - מקורית של סקודה/פוקסוואגן. אין יציאת סאב.

במילה אחת - מה?!

מה זה מעקף?! לקחו חוטים מיציאות רמקולים רגילות, חיברו בקצה מחברי RCA וזהו או שיש שם באמצע באמת מנחת?

מערכת רואדרובר איננה מקורית. היא אולי תואמת מקור. וביחידות תואמות מקור בדר"כ כן יש יציאות RCA מובנות. אבל אולי חסרה לך הצמה הרלוונטית (ראה למשל כאן).

מאוד לא ברור הסיפור, וטיב ההתקנה רק ממשיך להעלות שאלות.

• תוכן חדש...