Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרא, הכל פועל מצויין ונשמע מצויין.

כאשר אני מגביר את הווליום לבערך 2/3, הסאב מתחיל להתעוות... (זאת העוצמה המקסימאלית שגם הרמקולים הקדמיים מסוגלים לספוג) האם זה בגלל המגבר?

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

יש כאן סוג של שיח חירשים - מצד אחד עומד מתקין שלא ברור לנו מה באמת עשה מצד שני יש תחושה של חוסר הקשבה למה שנאמר כאן.

אם הכל פועל מצויין - כבר בשני שליש ממהלך ההנחתה (ווליום) אתה מקבל עיוותים - זה גרוע.

אם זה אות מעוותת מהקלטה לא טובה או מיחידת ראש או תחילת מסלול סיגנל לא איכותיים - יתכן.

אם זה בגלל מגבר שנכנס לרוויה או בגלל כניסת אות חלשה מידי מלחתכילה (ובגלל זה אני ממליץ על ליין דרייבר פעם שלישית) או בגלל שהמגבר חלש מידי או לא נקי מספיק מעיוותים, רצפת רעש גבוהה - יתכן.

אם זה בגלל שהרמקולים מגיעים על הספק נקי לקצה המהלך המכאני שלהם - יתכן, פחות סביר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יש כאן סוג של שיח חירשים - מצד אחד עומד מתקין שלא ברור לנו מה באמת עשה מצד שני יש תחושה של חוסר הקשבה למה שנאמר כאן.

אם הכל פועל מצויין - כבר בשני שליש ממהלך ההנחתה (ווליום) אתה מקבל עיוותים - זה גרוע.

אם זה אות מעוותת מהקלטה לא טובה או מיחידת ראש או תחילת מסלול סיגנל לא איכותיים - יתכן.

אם זה בגלל מגבר שנכנס לרוויה או בגלל כניסת אות חלשה מידי מלחתכילה (ובגלל זה אני ממליץ על ליין דרייבר פעם שלישית) או בגלל שהמגבר חלש מידי או לא נקי מספיק מעיוותים, רצפת רעש גבוהה - יתכן.

אם זה בגלל שהרמקולים מגיעים על הספק נקי לקצה המהלך המכאני שלהם - יתכן, פחות סביר.

תודה רבה על העזרה!

קודם כל אני אנסה לחבר מגבר איכותי של hertz ואז אני באמת אבין אם מקור הבעיה הוא מהמגבר או מהאות.

במידה והבעיה מהמגבר אני אקנה כבר מגבר לכל הרמקולים שיתן להם כוח.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...