Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hu עד 500 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב יונדאי גטס 2008, התקנתי מגבר mb quart 1000.4 זוג קדמי morel hybrid ovesion 5, רמקול אחורי השארתי וחיברתי בגישור לשני ערוצים סאב 10'' 250rms dxi של פולק אודיו. ברכב hu בסיסי מאוד עם חיבור aux (החיבור העיקרי שלי למערכת).

אני מחפש להחליף קודם כל כי הכבלים של הכניסה נהרסים מהר ופוגעים לי באייכות הסאונד ודבר שני אני רוצה גם דיבורית, כיוון שרוב הנסיעות הן ארוכות וזה נוח הרבה יותר. ראיתי כמה דגמים של פיוניר וסוני בערך במחיר המתאים ורציתי לבקש המלצות על דגמים ספציפיים.

חשיבות בסדר יורד: דיבורית בלוטוס, חיבור בלוטוס איכותי, איכות סאונד, נוחות גישה מהאנדרואיד, עוצמה סבירה.

פורסם

התחלת כבר בשיעורי הבית, אז סיים אותם.

רשום כאן באילו דגמים התעניינת, וניתן לך מענה אם הם יספקו את צרכיך ואם אולי יש משהו עדיף.

אגב, בסדר העדיפויות שלך, ל'עוצמה סבירה' אין ממש משמעות בבחירת HU.

פורסם

חשבתי דין רגיל יעשה את העבודה ויעמוד בתקציב. גם אין לי כל כך צורך במסך ודין עם מסך נשלף די יקר. מצאתי שני דגמים (ועוד המון דומים להם של פיוניר וסוני בטווח מחיר הזה) 2 מהם:

1. Sony MEX xb100bt

2. Pioneer MVHX560bt

שניהם עומדים עם שנתיים אחריות כולל משלוח באזור ה500 שקל. מדגיש כי יש המון דגמים דומים בהפרשים של עד מאה שקל לכל כיוון ואני לא רואה הבדל.

תודה (:

פורסם

אתה מתייחס לרכישה מחו"ל/יד שניה?

כי את הסוני ראיתי שנמכר בארץ בקרוב לכ-1200 ש"ח (כמדומני, בשרשור הזה הוא נרכש בסופו של דבר מחו"ל).

והפיוניר הוא 2-3 דורות אחורה מהקיים היום. הדור הנוכחי, רובו עם ספרה שניה 9 (לא לכל הדגמים יצא מכשיר חדש ואז הספרה היא 8 ).

• תוכן חדש...