Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמתי לב שכאשר יש מכת באס מהסאבוופר האורות בתא המטען מהבהבים. המגבר נותן סה"כ 150W RMS וסאב HERTZ HX250.

הרכב הוא סקודה אוקטביה עם מצבר 62 אמפר. המגבר מחובר עם פיוז למצבר.

המצבר בן 3.5 שנים.

מה יכול לגרום לתופעה ואיך מטפלים בה?

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

כשהרכבת את הכל הייתה לך את אותה הבעיה ?

נתחיל מזה אם יש לך קאבל ברכב,מה העובי פלוס/מינוס שמועבר בין המצבר למגבר ?

יש לך צרכן אחר שעובד ?

Scan Speak

פורסם

נתחיל מזה שהמצבר שלך כנראה כבר לא ב"כושר" אני מתאר לעצמי שלא מדובר במצבר ג'ל שנועד להחזיק 6-10 שנים אלא מצבר חומצה רגיל.

דבר ראשון זה לגשת לבדוק טעינה תחת עומס וזרם התנעה - אני די בטוח שאתה כבר תחליף מצבר.

דבר שני - עובי החיווט - אמנם המגבר שלך מוצהר לספק סה"כ 150 וואט שזה כמעט כלום ובד"כ כבל 8 גייג' למסלול הכוח אמור להיות יותר ממספיק לכזה מגבר אבל הסאבוופר שלך הוא צרכן קצת כבד למגבר הזה כשמדובר במכת באס חזקה.

אז הדברים שקודם הייתי עושה - בודק את תקינות החיווט, העובי לדעתי יהיה מספיק גם ל8 גייג' אבל מוודא שהחיווט כבר לא מחומצן.

ולפני בדיקת התקינות של החיווט הייתי בודק את המצבר והאלטרנטור.

לסאב וופר הזה - אולי היה רצוי מגבר חזק יותר לאחר הטיפול בתשתית החשמל ואז גם כדאי לשקול העלאת עובי החיווט (תלוי באיזה מגבר תבחר).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...