פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, קניתי את המוצר הבא - http://www.lsailt.com/index.php?_m=mod_product&_a=view&p_id=555 על מנת שאוכל להשתמש בוויז במאזדה 3 2015. מחפש המלצות למתקין באזור המרכז. תודה, מתי
הודעה אחרונה מאת BNitay, -
- 1 תגובות
- 623 צפיות
שלום לכולם, ברשותי סובארו בי 4, בקונסולה המקורית קיימת אצלי יציאה לכבל aux, חשבתי על לשפר את המערכת הקיימת ע״י הוספת מגבר וסאב ללא החלפה של הקונסולה(שגם ככה מסובכת ובעיתיית), האם זה אפשרי וכדאי? החלפתי את הרמקולים בדלתות אך אני עדיין לא מרוצה מהסאונד... אשמח להמלצות תודה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לאחר שקיבלתי את הקומפוננט של פולק MM6501, ישבתי וחשבתי ישירות למגבר (אקטיבי) או דרך הקרוסאובר שלהם (פסיבי). החלטתי לאחר שקראתי ביקורות על הקרוס שלהם לעבוד אקטיבי. עכשיו בבדיקת ההתנגדות של הטוויטר והוופר גיליתי שלטוויטר התנגדות של 3.5 אוהם בעזרת רב מודד. ולמיד התנגדות של 2.7 אוהם. שכחתי את המגבר הלוא הוא TRU BILLET B-475 שכמובן עובד גם ב-2 אוהם. השאלה היא האם לא תהיה בעיה מבחינת החיבור? זה ברור לי שהרמקולים יקבלו הגברה בריאה וגם הטוויט אבל האם זה יכול לעשות נזק כלשהו שאני לא מודע אליו?
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
- 3 תגובות
- 836 צפיות
אהלן, אני מתכנן לרכוש מולטימדיה פיוניר מדגם 5850. ראיתי שיש חנויות שמוכרות את הדגם בסביבות 3,000 עם אחריות לשלוש שנים ועוד חנויות שמוכרות את הדגם בסביבות 2,000 ש"ח. יש הצדקה לשלם עוד 800 ש"ח נגיד בשביל אחריות כזו? זה כבר מתקרב לסכומים של ה-8850 עם אחריות לשנה.. תודה
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי חברים, רכשתי לפני מספר ימים הונדה סיוויק עם מערכת משודרגת שהתקינו בה (המערכת כוללת מגבר שנמצא בבגז') המגבר היה מחובר לרמקול גדול שהיה מונח מאחורה ונלקח ע"י המוכר בעת המכירה ולכן הרמקולים המקוריים של הרכב מאחורה אינם מחוברים. האם לחבר את הרמקולים האחוריים זה משהו מסובך? ועוד שאלה, אני מנסה להתחבר עם הטלפון דרך הבלוטוס למערכת, גם המערכת וגם המכשיר מקבלים הודעה על חיבור עם מספר מסויים שהוא זהה, אבל שאני מאשר את החיבור אני מקבל התראה במכשיר שלא הייתה אפשרות להתחבר עקב pin או קוד שגוי, אשמח לעזרתכם..
הודעה אחרונה מאת snorlax, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
בשעה טובה הגיעה המערכת הנ"ל מתוצרת KLYDE ליאריס שלי. האנטנה של הGPS היא קופסה מרובעת ללא דבק בתחתיתה. עם כבל קצר למדי (בצד שמאל של התמונה). האם עלי לטרוח ולנסות למשוך את האנטנה החוצה לדש בורד (לא ממש ברור לי עדין איך אני מגיע לשם, אבל בכל מקרה יש לי גם מצלמת דרך להוציא לשם), או שמספיק להשאיר אותה זרוקה מאחורי הרדיו? או רעיון אחר? בנתים ממבט שטחי הדבר היחיד שנראה ממש מאכזב הוא המיקרופון המצויד בחוט באורך חצי מטר. מצד שני הבנתי שגם ככה הוא לא ממש עובד.
הודעה אחרונה מאת elisb, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, מה גודל הרמקולים שנמצאים בהונדה הנ״ל במגש האחורי ובדלתות הקדמיות? תודה
הודעה אחרונה מאת HakarisH, -
- 1 תגובות
- 721 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת 106turbo, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, ברשותי יש רכב חדש פאביה 2017 אני רוצה לשקף מגלקסי 6 למערכת מולטמדיה של רכב. ואני לא מצליח להתקין את אפליצקיה Android Auto שלא קיימת בארץ אבל בכל זאת הצלחתי להתקין בדרך APK באינטרנט. אבל הבעיה שאפליקציה עדיין לא עובדת וקיימת שגיאה בחנות של גוגל, יש לי בעיה נוספת "זוהתה שכבת על המסך" בחלק אפליצקיות לא עובדות בגלל בעיה זו, אם זה קשור לזה?
הודעה אחרונה מאת mikish99, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 291 תגובות
- 46.2 אלף צפיות
שלום רב חברים לפני שבוע קבלתי רכב הדש שלי. וכמו תמיד מתחילים את העבודה מההתחלה. ועד שמזג האויר יאפשר להוציא את האף החוצה, אפשר להתחיל את הצעדים הראשונים כבר בבית אז יאללה התחלנו... מיקום למגברים: אמשיך לעדכן לפי ההתקדמות
הודעה אחרונה מאת firebirdrc, -
-
- 1 תגובות
- 813 צפיות
שלום ברצוני להחליף את 4 הרמקולים שבאים עם הרכב. חשבתי על חברת הרץ . האם הגודל הוא 5.25 אינץ? מקדימה חשבתי לשים קומפוננט שלהם dsk 130. הבעיה שבגללה אני רוצה להחליף את הרמקולים בגלל שיש רטט מסוים כאשר יש בסים או תדרים אחרים. האם אכן הגודל מקדימה ומאחור הינו 5.25 אינץ? האם כדאי ללכת על חברת הרץ?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים. מבקש המלצה למערכת מולטימדיה לרכב B4. גם מצלמה אחורית שתתחבר אליה. BT לכמה מכשירים במקביל. לא חושב שמחייב וויז כי לא רוצה להתעסק עם סים נוסף, ואם כבר יש טלפון, אז השיקוף לא כזה עוזר. משתמש בטלפון וזהו. חשוב שתדע לקרוא עברית כמובן ( בשביל אנשי הקשר ) USB - גם שירים וגם MPEG וכו' אשמח גם להמלצה היכן לרכוש ומתקין אמין , בעיקר באזור השרון מקווה שפרטתי מספיק תודה
הודעה אחרונה מאת kukilida, -
- 2 תגובות
- 830 צפיות
שלום לכולם, יש לי מיצובישי ספייס סטאר . בימים האחרונים כשאני נוסע במהירות של מעל 80 קמ"ש אני שומע רעש סטטי, (כמו שלג בטלוויזיות של פעם) נדמה שמגיע מהרמקול הימני, או מאזור לוח המחוונים מצד ימין. במהירות נמוכה אין רעש. למישהו יש רעיון לפתרון? תודה.
הודעה אחרונה מאת harelan, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
קניתי יונדאי סונטה חדשה ומורכבת בה מערכת מולטימדיה של גיל קאר. רציתי לדעת איך אפשר להתחבר מהמערכת לאינטרנט (אם אפשר) או לחילופין בצורה אחרת להוסיף אפליקציות למערכת המולטימדיה.
הודעה אחרונה מאת BNitay, -
- 2 תגובות
- 806 צפיות
זקוק בבקשה להמלצה למערכת מולטימדיה טובה במחיר סמלי ואיכות טובה , תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת shapin, -
- 0 תגובות
- 534 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת dudi_12344321, -
- 6 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי ברכב מערכת של פיוניר, עם מצלמת רוורס, אשר מותקנת על הגלגל באמצע המתקן של הגלגל הרזרבי(ג'יפון, הגלגל תלוי מאחור) לאחרונה החלפתי את הגלגל ספייר, וכנראה שהפנאצר מכר החזיר לי את הגלגל על החיווט, וכתוצאה מכך היה קצר החל לעלות עשן ונשרף החוט עם הRCA הצהוב של הוידאו. החלפתי אותו לאחד חדש. חיברתי את המתח לנורת רוורס כמו שהיה, שאני מכניס את הרכב לR המצלמה עובדת,(רואים את הנורות האדומות של האינפרה אדום,) אבל אין תמונה. החלפתי לכבל בננה חדש ועדיין אין תמונה. מה אני מפספס בחיבור? האם החיבור הוא לא כבל צהוב למערכת, ואדום ושחור הם המתח?
הודעה אחרונה מאת nitzann84, -
דאבל דין איכותי
מאת natih- 14 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
כמו בכותרת , התקציב גמיש , גם משומש בא בחשבון. הרכיבים הקיימים: Kenwood 8026- hu סט- hertz ml1600 Xetec p4- amp Massiv audio n3-amp Audison prima10-sub תודה מראש.
- 4 תגובות
- 798 צפיות
אהלן, יש למישה לינק במחיר שפוי למתאם לשלטיה מההגה לפיאט בראבו למערכת מוטלימדיה פיוניר? תודה.
- 7 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
רכשתי מיצובישי אטראז מגיעה עם מולטימדיה של jvc יש שליטה מההגה אך לא מגיבה התקשרתי לבחור שממנו רכשתי אומר שצריך לחבר לבקר אצל חשמלאי זה הגיוני? זה סיפור לעשות את זה? יש מצב זה עניין של הגדרות במולטימדיה? תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת Avielul, -
- 1 תגובות
- 849 צפיות
ערב טוב לכולם . בשעה טובה החלפתי את הרכב לסובארו b4 2006. ברצוני להתקין את המערכת שיש לי עם פיוניר סינגל דין. רציתי לדעת איך אפשר להתקין את המערכת . עשיתי חיפושים רבים בגוגל ופורמים באנגלית. הבעיה שיש פאנל רק עם שליטה ידנית במזגן ולא דיגיטלית. אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת orelar, -
רמקולים 6x9
מאת aviad3894- 3 תגובות
- 834 צפיות
שלום רציתי עזרה אני מעונין לקנות רמקולים 6X9 של חברת kicker https://www.alexsander.co.il/product/8035/kicker-cs693-6x9#0 ושהתקנתי את המערכת שלי ברכב אמרו לי שהמגברים לא יספיקו רציתי לשאול אותכם אם זה נכון כי המוכר קצת נסה לדחוף לי jbl יש לי מגבר של סאונד סטרים ומחוברים אליו רמקולים של morel tempo זה המגבר http://b-a-s-s.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D/4-%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D/soundstream-rfm600-4d ויש לי עוד מגבר של סרווין וגה שמוחבר אליו סאב של סרווין ווגה רציתי לדעת אם אפשר להוסיף את ה6x9 של קיקר ולא יעשה לי בעיה זה הציוד שמותקן לי ברכב http://www.siz.co.il/my.php?i=4izoltdljizn.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=t…
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני וחבר תיעדנו את הבנייה שעשינו בבגאז' של האוטו שלי. יצא סרטון מגניב
הודעה אחרונה מאת Oren da man, -
-
- 1 תגובות
- 958 צפיות
אני ברכב עם המערכת המקורית של פולקסווגן. מרכבים שראיתי מאותו שנתון, למטה ליד מחזיקי הכוסות יש כניסות USB ו- AUX, אצלי ברכב זה מכוסה בריבוע פלסטיק כלומר אין אותו אבל זה נראה כמו הכנה לכן רציתי לשאול אם אפשר להוסיף את 2 התוספות האלה מבלי להחליף את המערכת? ד"א המערכת מקראת RCD 210 http://www.interload.co.il/upload/3658646.jpg
הודעה אחרונה מאת ShadyBaby, -
- 3 תגובות
- 845 צפיות
המלצות לבנייה\מקורי של מולטימדיה לסיאט איביזה 2013?
טיוטה יאריס 2012 1 2
מאת xxgalxx- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן כולם אפשר לקבל עזרה אני עפ יאריס 2012 אפשר לדעת מה המידת רמקולים מקדימה(קומפוננטים) ואם אפשר המצלמה על דגם/חברה מסויימת לרמקולים(קומפוננטים , מגבר וסאב)
הודעה אחרונה מאת xxgalxx, -
- 0 תגובות
- 607 צפיות
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
התקנת מגבר 1 2
מאת Pavel Yasko- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי סקודה פאביה 2016. רציתי לדעת כמה בערך עולה להתקין מגבר? ומה אתם אומרים על מגבר של zapco st 4x sq? אמרו לי להתקין את המגבר יעלה לי 800 שקל, זה פאקינג מחיר פסיכי לדעתי, מה אתם אומרים? מצד שני אני יכול פשוט לקנות קיט ולהביא לחבר להתקין ולזרוק לו איזה 200 שקל וכוס בירה בפאב. מה אתם אומרים?
- 0 תגובות
- 532 צפיות
שלום לכולם , רכשתי השבוע מאז'דה 3 2008 וברצוני להוסיף מפצל aux/usb למערכת המובנת של הרכב. ראיתי שמותקנת כרגע דיבורית מסוג parrot 3200 ls, וממה שאני מצליח להבין הדיבורית מחוברת למערכת ב open port שאמור לשמש גם לחיבור המתאם של aux/usb. האם ניתן לחבר את שניי המתאמים במקביל בדרך כלשהי?
הודעה אחרונה מאת neorex, -
Rockford
מאת Yuval.kaga- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
הולך לקנות סאב של rockford 15 p1 2ohm רציתי המלצה לגבי תיבה פתוחה? וקצת הסבר אם אפשר לבנות משהו משוגע שישמע מדהים
הודעה אחרונה מאת 106turbo,
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,824 אורחים (הצג רשימה מלאה)