פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
בוקר טוב לכולם, רכשתי לאחרונה דייהטסו מאטריה לאשתי וברכב מותקן רדיו דיסק מובנה מהדגם הנ"ל : הדגם הנ"ל הינו 86180B1080B0 (לפי המחקר הקטן שעשיתי כתוב שהוא תוצרת פאנאסוניק למרות שיש עליו מדבקה של פיוניר,לא ברור...) אני מעוניין להתקין לה דיבורית BT ולחבר את גיד הMUTE בכדי לקבל השתקה בזמן שיחה. זהו התמונה של החלק האחורי שמצאתי: ועכשיו לבעיה...זהו השרטוט היחיד שמצאתי שדומה לפנל האחורי : ראיתי בשרטוט שיש גיד אך המחברים לא תואמים ב100% לשרטוט ולכן אני חושש לגרום נזק... האם מישהו נתקל ברדיודיסק הנ"ל? האם יש לי דרך לבדוק את הגיד הנ"ל מבלי לגרום נזק? הכי חשוב - אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה איך אני שולף אותו החוצה יעזור לי מאוד... תודה לעוזרים! ת…
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני עומד לרכוש וולוו xc90 או s80 מהשנים 2008, לחלק מהדגמים מצוידים במסך ניווט מקורי נשלף מהדש וחלקן לא, רציתי לשאול אם אני בוחר דגם שמגיע ללא המסך הזה האם ניתן להתקין לו מסך כזה הכוונה למסך עליון שנשלף מעל הדש ולא למסך הקבוע שניתן להתקין מתחת לפתחי המזגן. זה לא נוח שהמסך ממוקם נמוך אני מעדיף מסך גבוה . תודה
הודעה אחרונה מאת מוטי 22, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, מחפש להשמיע דרך המערכת המקורית של טויוטה את המוסיקה מהאייפון, אין למערכת אף כניסת USB או AUX או כל יציאה אחרת, יש מאחורה צינג'ר מקורי של טויוטה שמחובר למערכת - הוא ללא שימוש ואין בעייה לנתק אותו אם זה יעזור למשהו. אני סופר עצלן ואין לי כח להתעסק עם חוטים אז אם יש איזשהו פיתרון טוב בחיבור בלוטוס - אשמח לשמוע. מצד שני לא רוצה להוציא על זה יותר מידי כסף (נניח 500 ש''ח), ולכן אשמח לפתרון זול. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 877 צפיות
שלום לכולם, ברשותי פיג'ו 208 ואני די מרוצה מהמערכת המקורית וכרגע לא מעוניין לבצע שידרוגים. יש דבר אחד שמפריע לי וזה רעשים/קרקושים מהדלתות במיוחד בצד ימין. רצית לדעת העם יש טעם לבצע איזשהו בידוד/איטום ע"מ לפתור את הבעיה? וחוץ מה עד כמה יהיה שיפור עם בכלל באיכות השמע? *עשיתי חיפוש לפני פרסום הפוסט ויש המון מידע אבל די איבדתי את עצמי שם, מה שנקרא מרוב עצים לא רואים את היער* תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, ככל הנראה בעתיד הקרוב אנחנו עומדים לקנות קיה פיקנטו ספורט, למיטב הבנתי הרכב מגיע עם מערכת שמע פשוטה מאוד שדורשת שדרוג. לכן אני מעוניין להיעזר בפורום על מנת להרכיב מערכת שמע טובה ביחס לתקציב שלי. אני מניח שהקיה שנקנה תגיע עם מולטימדיה מקורית של הרכב שסביר להניח שאין לה יציאה למגבר/סאב. התקציב שלי כולל התקנה הוא עד 2500 ש"ח אם העדפה לפחות. מחיפוש שלי באינטרנט הגעתי לאופציות הבאות לקנייה: רמקולים 4'' בדש(מחוברים למגבר)- - alpine spg-10C2 - כאן בארץ 400 ש"ח, אני יכול להביא אותם מאיביי ב300. מפיקים 45RMS. הכי מועדפים עלי כרגע בעקבות שיקולי תקציב. - מורל מקסימו קוקס- 550 ש"ח, גם 45RMS - מורל טמפו קוקס - 650 ש"ח- 50RMS רמקולים 5.25(מחוברים לה…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
בוקר טוב חברים יש לי בבקשה שאלה איזה מידה של קומפוננט נכנס בדלת של שברולט ספארק הצורה החדשה 2017 והאם יש המלצה לקומפוננט טוב ולא יקר במיוחד. תודה רבה ויום מקסים
הודעה אחרונה מאת אורן ציוני, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, חייב עזרה בעניין מערכת המולטימדיה שהגיעה במקור עם פולקסווגן פולו 2012 - מדובר בסטריאו עם מסך שמחובר גם למצלמת רוורס. כבר כשהרכב היה חדש המערכת התקלקלה וכל פעם בצ'מפיון היו מנתקים ומחברים וזה היה מסתדר לכמה חודשים. עכשיו זה מקולקל והאוטו כבר לא באחריות. טיפים איפה לתקן? או שפשוט כדאי כבר להזמין מאיביי את הרדיו דיסק המקורי (זה שצ'מפיון החליפה) ולהתקין אותו? אגב, בדקתי עם טי ג'י חלפים, והם רוצים איזה 1000 ומשהו שקל בשביל מערכת משומשת כך שזה ממש לא רלוונטי.
הודעה אחרונה מאת dudu.d, -
- 1 תגובות
- 744 צפיות
שלום, מבקש המלצה לרדיו דיסק של אלפיין עד 1000 שח מאמאזון. יש לי כרגע CDA9885 ואני מרוצה, אך הוא התחיל לעשות בעיות בזמן האחרון. חובה איכות צליל מעולה יציאת AUX USB וBT. (BT לא חובה) אשמח להמלצה.
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 553 צפיות
שלום קניתי לאחרונה מערכת אנדרואיד תואם מקור לפסאט שלי והתקנתי אותה בהצלחה בס''ד בצמה היו כמה חוטים שיצאו למין קוביה שחורה שהמוכר אמר לי שזה אמור להיות החיישן GPS מלבד זאת יש בגב המערכת חיבור SMA לאנטנתGPS וכשאני מפעיל וויז או כל אפליקציה שדורשת GPS הוא לא מזהה הורדתי אפליקציית GPS+ והוא מראה שיש אבל לא קולט וזה די הגיוני כי ה GPS חייב להיות גלוי לשמיים וזה קבור מאחורי המערכת השאלה אם אני מפספס משהו או שבנוסף לזה צריך גם אנטנה חיצונית עם חיבור תודה רבה
הודעה אחרונה מאת davidab7, -
- 4 תגובות
- 982 צפיות
שלום לכולם,ברשותי סט קומפוננט מורל דוטק שמוגבר ע"י הייפוניקס זאוס ואני מעוניין לשדרג אותו למשהו יותר פאנצ'י בתקציב של עד 1600 ₪ מה הכי מומלץ?
הודעה אחרונה מאת Carkitopen, -
- 3 תגובות
- 892 צפיות
שלום, יש לי סיאט איביזה 2016 עם מערכת ״מולטימדיה״ מקורית מונוכרום. אני ממש מעוניין להחליף אותה במערכת איכותית יותר. סדר עדיפויות: 1. תמיכה בניטור כל מערכות הרכב ושליטה מההגה, Bluetooth A2DP ושמע איכותי חובה. 2. אנדרואיד עם אפשרות להתקין אפליקציות - כולל Waze. 3. אפשרות שיקוף מסך של אייפון - AirPlay יש ברדיו מילאנו וגיל קאר מערכת אנדרואיד תואמת מקור במחיר 3500₪. אני ממש לא בטוח לגבי האיכות, אבל המחיר נראה לי מוגזם. בשמחה אזמין מחו״ל ואתקין בעצמי. תודה.
הודעה אחרונה מאת yonika, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 817 צפיות
שלום, חיפשתי בפורום וראיתי תוצאות מלפני כמה שנים ולא כאלו שקלעו לבדיוק מה שאני מחפש. אשמח לדעת היכן ניתן לקנות פלח התקנה לדיבורית כזה שמגיע מחובר לברזל תושבת של ה HU. הברזל שמתקינים לפני שמכניסים את ה HU לDIN שלה. כמו כן אשמח לדעת האם מישהו מוכר רק את הברזל התקנה במחיר סביר. תודה, משה.
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
- 1 תגובות
- 932 צפיות
שלום לכולם, לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל זה היה נראה לי הכי מתאים. אם לא אשמח אם יפנו אותי. אני רוצה להתקין דיבורית בלוטוס קבועה לרכב שגם תשתמש ברמקולים של הרכב. התקציב די לא מוגדר כי אין לי מושג כמה אחת טובה אמורה לעלות כולל התקנה. אשמח להמלצות ולמידע שחשוב לדעת. תודה
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
בוקר טוב , הCONNECT של טויוטה מציע ניווט, רדיו אינטרנטי ופיצ'רים זניחים נוספים כמו פאנגו, ספר רכב אלקטרוני והזמנת טיפול לרכב. אני רוצה שיהיה ברכב WIFI- אתחבר עם הטאבלט שיש לי , אוריד תוכנות ניווט ואפליקציות נוספות, בין היתר לשמיעת רדיו. חשוב שיהיה ניתן לחבר מכשירים נוספים בנפרד, על מנת לאפשר לכל אחד מהיושבים ברכב להחליט מה שהוא רוצה הנכדים אוהבים שירים וסרטים מצויירים, אני שומע ג'אז ומדי פעם נעזר בתוכנות ניווט . אודה לכם אם תוכלו להסביר כיצד להפוך את הרכב העממי לרכב "חכם" אם אני לא טועה ,צריך לרכוש מודם אלחוטי ולחבר אותו לרכב כך שיופעל בזמן התנעת הרכב . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Uri-V, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעיה במערכת כולם פעם זה מציג לי הודעה שגיאה זה רושם לי CAUTION Screen image may appear reversed.
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן, רכשתי גומיות לאיטום מהסוגים הבאים B P Z D סוג הרכב הוא פיאט בראבו והייתי שמח לקצת יותר שקט. כמה מטרים יספיקו לי? איך אני יודע לאן כל גומיה מתאימה? תודה.
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום , מחפש את החלק הזה לרכב מאזדה 6 שנת 2006 , לרכב אין כניסת AUX ו USB ולפי מה שהבנתי יש לקנות מין קופסה אלקטרונית כזאת שמחברים אותה למערכת . אין לי מושג מה מתאים לרכב . אפשרי לרכוש באיביי אם מישהו מכיר משהו שמתאים שנמצא שם . תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת oreniko, -
קורות פיבר
מאת Psyaa-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן מחפש מישהו רציני שמכין קורות ל2 אלמנטים באיזור המרכז ,מספרי טלפון יתקבלו בברכה אפשר לכתוב כאן או לשלוח בפרטי. תודה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 784 צפיות
מפרסם כאן מחדש שרשור שלא קיבל תגובות בפורום המרכזי: בבעלותי פיאסטה MK7 (הדגם הנוכחי) ידנית, היא הגיעה עם מערכת סטיראו מאוד דלה - ללא BT, מסך קטן וכו'. הדגם האוטומט של הפיאסטה הגיע עם מערכת יותר מתקדמת (הכוונה לא לסינית בהתקנה מקומית בארץ אלא במקורית). השאלה היא האם ניתן לרכוש אחת ולהחליף? האם הכל יעבוד בהתאם (לרבות ה-BT והשליטה מההגה)? מה עלות התקנה צפויה לדבר כזה? זכור לי מאחד השרשורים של רכישת רכב חדש שנכתב שהרכב התקבל עם המערכת הסינית, ובתא המטען היתה ארוזה המערכת המקורית - אשמח למידע נוסף במידה ויש למישהו אחת ללא שימוש. עריכה: נזכרתי במי היה מדובר - שי בשרשור על רכיש האסתי - קיבל את המערכת המקורית של הפוקוס (הסוני) ארוזה בתא מטען. http://www.carsfor…
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 817 צפיות
היי. בקורולה 2014 יש טוויטרים בדלתות בערך בצד הפנימי של המראה(בחלק משולש). החלק הזה הוא נשלף ובצד הפנימי שלו יש טוויטר עגול קטן שמגיע מקורי עם הרכב. רציתי לשאול אם יש פה מישהו שהחליף אותם פעם ואם כן: מה יתאים שם ללא צורך בקרוס חיצוני, אלה בחיבור ישיר (מכסימום לשים קבל). ברמה של להעיף את הקיים ולהדביק המקום משהו איכותי יותר.(הכל מוסתר). תודה.
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, רכשתי רכב BMW מודל 2010. ברכב הותקנה כחדש מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית אצל הספק קומפוננט. היא כללה מסך מגע והמחשב שם הציע פונקציונליות של GPS (תוכנת iGO), דיבורית בלוטות' ומצלמת רוורס + פיצ'רים נוספים שכנראה פחות מעניינים ושימושיים. מסך המגע אינו מתפקד כשורה ולא מזהה לחיצות/נגיעות במקום הנכון אלא כאילו נלחצו כמה ס"מ שמאלה. הדבר לא מאפשר להגיע לצד השמאלי של המסך ולא מאפשר שימוש במערכת משום שחלק מהפונקציות מתופעלות בחלק השמאלי של המסך.. אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון או מושג כיצד מטפלים בבעיה מסוג זה והאם זה בר תיקון במערכת הקיימת או רק בר החלפה למערכת אחרת. הייתי מעדיף להמנע מהוצאות גבוהות כעת.. במידה וניתן לתקן, למי אפשר לגשת במידה וקומפוננט לא יצליחו? במי…
הודעה אחרונה מאת adib2007, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המערכת הנוכחית שלי, rcd210 היא בסיסית ביותר, רק רדיו וכניסה לדיסקים ללא aux ו usb. הכי חשוב לי היה ליצור כניסת auxאבל אחרי חיפושים רבים לא מצאתי מישהו באזור שלי (עפולה) שיודע לחבר כבל מהרדיו דיסק הזה. אני מחפש מערכת עם כבל אוקס, מכיוון שלדעתי לא משתלם להחליף את המערכת המקורית עם רדיו דיסק פשוט אני רוצה מסך מגע מולטימדיה עם כמה פיצרים נחמדים שישפרו את החוויה של הרכב. חובה זה כניסות usb,aux, תמיכה ב bt, רדיו שעובד בצורה טובה מאוד. ראיתי שיש כאלה שמפעילים שירים מהפלאפון ללא כבל, זה משהו שאני רוצה אם נכנס בתקציב, כמו כן גם מצלמת רוורס מאוד רצוי שיהיה. בכל מקרה אני לא יודע כמה כסף זה שווה, אני מוכן לשים 1000. אם יש איזשהי ערכת משתלמת אני מוכן להגיע גם ל 1500
הודעה אחרונה מאת ShadyBaby, -
- 2 תגובות
- 762 צפיות
היי אנשים ! ;] לאחרונה קיבלתי לידיים שלי את המכשיר הזה - דאבל דין ddx 8022 של קנווד בחינם (איך לא). בגדול מבדיקה באינטרנט לא מצאתי יותר מידי מידע עליו, רק לפי ה SPEC ניתן ליראות שהוא הרבה יותר נחות מה CLARION 785 שיש לי כרגע . אבל בשביל הספורט חיברתי אותו למערכת שלי... ודיי נדהמתי מהסאונד שהדבר הזה מוציא ! מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה יש למכשיר הזה שגורם לו להשמע כל כך טוב ?? אפילו אין לו קרוס אובר שיודע לחתוך מערכת 3 חלקים כמו שצריך , אבל הגבוהים עדינים ומפורטים הבאס אדוק ומאוזן המידים אווריריים פשוט תענוג . הכל מתנגן בהורמוניה כזאת דיי הופתעתי. אז מה אתם אומרים ? יש משהו מיוחד במכשיר הזה או שאני פשוט לא יודע לכוון את הקלאריון שלי כמו שצר…
הודעה אחרונה מאת DB9, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת, ה 4.2.17 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** למי שלא מכיר,הנוהל הוא לרשום בצורה מסודרת מי מגיע(יוזר+שם שנדע להכיר אחד את השני) ומה הוא מביא. אין טעם לתגובות "מצטער, לא אוכל ל…
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים קניתי לפני שבוע סובארו B3. אני חובב מוזיקה ואוהב לשמוע בעיקר פופ עם קצת באס. סה"כ עם כרטיס זיכרון שומעים לא רע בשביל מערכת מקורית, אבל לא מספיק טוב מן הסתם. לפני 7-8 שנים הייתי מחליף ומתעסק הרבה עם מערכות אודיו ברכבים וחיפשתי בארון מה נשאר לי. שורה תחתונה מצאתי זוג קומפוננטים של JBL, זוג קומפוננטים שהורדתי מסיאט איביזה 2012 שהייתה חדשה, וזוג 6X9 של קנווד(מסתבר שנפתרתי מכל המגברים והסאבים שהיו זרוקים בבית). הצצתי היום במגש של הרכב וראיתי שהוא מפלסטיק- כך שאין לי איפה להתקין את ה6X9. יש רק 6X6 בארבעת הדלתות. יש טעם לחבר את הרמקולים שיש לי/לא? ובנוסף: מה המינימום שיעלה לי לקנות ולהתקין מערכת חמודה? אני לא מתכוון להחליף את הפאנל כי הוא מותאם לקונסולה…
הודעה אחרונה מאת s.levi, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לשאול האם מישהו מכיר אפשרות לחבר מצלמת רוורס למערכת מולטימדיה של פיאט 500 החדשה (מערכת uconnect)? האם ניתן להזמין מצלמה כזו מחו"ל ולהתקין בארץ?
הודעה אחרונה מאת george, -
- 0 תגובות
- 597 צפיות
ערב שישי נעים חברים, הרכב הגיע מהיבואן עם מערכת זועתית של פיונר מדגם ניו יורק,איטית,מגע מעצבן,שעון שמתאפס כל הזמן ולאחרונה חלק מצד ימין של המסך הפסיק להגיב לטאצ'. אני מעוניין להחליף את למערכת אחרת,פתוח להצעות,בין אם רכישה ברשת,או מהארץ. הייתי מעוניין במערכת אנדרואיד,אם ניתן גם לא יקרה מדי,שתשמש בעיקר לרדיו/וויז. כמו כן אשמח לקבל המלצות על מתקין עם ידיים ימניות ככל הניתן. תקציב:1000 ש"ח +- תודה.
הודעה אחרונה מאת bv12, -
- 18 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום כמו שאתם יודעים יש לי TRU BILLET B-475 massive audio nano n3 עכשיו השאלה היא פשוטה מאוד איזה פיוז להתקין בחיבור של הכבל מתח ראשי למצבר? לפי מאסיב אודיו הפיוז שמומלץ למגבר שלי הוא 120A ומה שיש על הבילט זה 60A על המגבר עצמו. תודה לעונים
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום D: אשמח אם תמליצו לי באיבי על בית פיוז + פיוז משתלם לעומת המחירים של הארץ . אני צריך פיוז 100 אמפר מינימום לכבל 4G תודה [:
הודעה אחרונה מאת Oren da man, -
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, הייתי בסוכנות סוזוקי ועשיתי נסיעת מבחן על הויטרה החדשה. ברכב מותקנת מע׳ מולטימדיה מבוססת אנדרואיד (פתוחה עם google play וכו׳) שהנציג קרה לה ״שרמן״. הוא אמר שבגלל שהמס על המערכת גבוה אז מביאים לארץ עם מע׳ בסיסית ומתקינים פה את המתקדמת. מישהו מכיר? מע׳ מומלצת? תודה. נ.ב. יש מצב שזו המערכת: http://www.carpc.co.il/httpwwwcarpccoilhttpwwwcarpccoil-1-1-1-1html.html
הודעה אחרונה מאת Blade8,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,607 אורחים (הצג רשימה מלאה)