פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מתכוון להזמין את הדגם הנ"ל עבור פורד מונדאו טרנד 2013, האם חוץ מהמערכת עליי לדאוג מראש למשהו? כמו כן, בעמוד המוצר רשום שהמערכת היא עבור דגמי 07-11, למרות שלפי דעתי היא תתאים גם ל2013 שנמכר בארץ, או שאני טועה ועדיף לשכוח מכל הנושא. https://www.eonon.com/Android-Car-GPS/Vehicle-Specific-GPS/GA6162F.html תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
שלום לכולם. לאחר סשן עצבים קצר הוחלט שהמערכת מולטימדיה הקיימת ברכבי (אופל אסטרה 2012) תוחלף. נכון לעכשיו יש לי מערכת עם מסך מגע (ולא המסך הכתום שמגיע במקור בדגם הזה). רציתי לדעת מה האופציות להחלפה והאם יש איזושהיא מערכת שתיתן לי גם Apple CarPlay? הבנתי שאי אפשר (או אפשר אם אני מנתח חצי מהקונסולה) להתקין פשוט כל דאבל דין שארצה, אלא רק דברים שתואמים למבנה מערכת מסוים: מסך למעלה ובוקסה כזאת מתחתיו איפה שהבקרים. (יסלחו לי מקצועני הפורום אך אין לי ידע במושגים המקצועיים). מה ניתן לעשות? ראוי לציין שבימים הקרובים אגיע לפראג, כך שאם ניתן לרכוש משהו שם שאין בארץ, אעשה זאת. תודה.
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 801 צפיות
קראתי כמה וכמה פוסטים בפורום שאנשים ממליצים "לשמוע את הקומפוננטים ואז לבחור ולקנות". איפה אפשר לשמוע מבחר של קומפוננטים וסאבים ולהרגיש את הסאונד לפני קניה? *לדעתי זה א"ב. כמו ללכת לחנות לבחור טלויזיה מבלי להסתכל על התמונה שלה לפני.
הודעה אחרונה מאת SagiYe, -
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
אהלן חברים, אני צריך המלצה למצלמת רוורס כיפה בעלת זווית צילום רחבה שתתחבר למערכת מולטימדיה של פיוניר שיש לי. אני מחפש משהו איכותי שיתן איכות תמונה טובה יחסית גם בחושך, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור לקניה בEABY / AMAZON. תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת TheChaosWay, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
פעם ראשונה שאני פותח שרשור פה אז נא להתחשב... קניתי לפני כמה ימים קיה פורטה 0 ק"מ. המערכת שמגיעה איתה הותקנה ע"י UZEB ואם הבנתי נכון זה הדגם : http://www.uzeb.co.il/details/922/ANDROID-i-1001 ממה שהבנתי יש אופציה לרכוש חבילת גלישה אצל א.ד.י מערכות בעלות מוגזמת אז אני מדלג לקטע שבו אני רוכש מודם סלולרי/נט סטיק/ שם אחר ??? ומחבר אותו לשקע USB היחיד שיש לי בפנל. 1. האם אכן אפשרי ? 2. איזה מודם/סטיק יתאים לארץ ו/או למערכת שלי ? 3. איך אני מתקין אפליקציות כמו יוטיוב/YNET וכו' ? כל מידע אחר רלוונטי יתקבל בברכה... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת saspo59, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 33 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום יש זוג וופרים שך UTOPIA 6W3 הלך בהם SPIDER, (לא יודע איך קוראים לזה בעברית) זה בד שממרכז את הממברנה, אז הוא הלך בשניהם. כנראה צריך RE-CONE כללי, עם החלפת חלקים. שאלה, מי ואיפה יכול לעשות את זה, אם כדי כלכלית לעשות את התיקון, לשים את הKRX2 שיש לי במקום, או לקנות זוג וופרים מסידרה החדשה שלהם של K2P דגם: ES165K (יש לי כרגע אפשרות לרכוש במחיר מיוחד). עדיין אתן עדיפות לתיקון הUTOPIA כי אחרי הכל זה סט נחמד, אבל לא מוכן לתקן בכל מחיר. בבקשה עזרתכם חברים.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 643 צפיות
שלום לכם בשעה טובה התחדשתי ב-B4 מודל 2015 אני מאוד רוצה אנדרואיד / WAZE במסך המקורי של הרכב. (גם שיקוף של מסך הטלפון) איזה אפשרויות יש ? אני מעדיף שלא להחליף את מערכת המולטימדיה המקורית. תודה רפי
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
שלום לכולם לאון1.8. 2015 מצלמת רוורס הפסיקה לעבוד בשילוב לרוורס, נדלק מסך שחור, יש למישהו מושג?
הודעה אחרונה מאת autolaw, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, מחפש מישהו עם סט של ארבעה מפתחות למערכות מקוריות של ואגיות. המערכת נראית כך: ואני מעוניין להחליף אותה תודה
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
- 6 תגובות
- 804 צפיות
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 635 צפיות
מה שיש ברשותי זה סאב hertz es.300 קומפוננט audison apk165 ורדיו דיסק pioneer x6850 הגעתי להתקין מערכת והמתקין אמר לי שכל הציוד מצויין רק המגבר פח ולא יחזיק לי תמערכת מה אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי פולו 2010 שהגיע עם הרדיו דיסק המקורי, שלפי הבנתי שמו הוא RDC210. קניתי כבל AUX שמתחבר בחלקו האחורי של הרדיו דיסק וביציאה שלו יש שקע AUX, התקנתי אותי וחיברתי בהצלחה. אבל עכשיו אין אפשרות ברדיו דיסק עצמו לעבור למוד של שמיעה מAUX, כשלוחצים על מדיה זה נותן אפשרות רק ל CD. אשמח לעזרה איך לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, יש לי סוזוקי אלטו 2013 והרמקולים שהגיעו איתה נשמעים כמו טרנזיסטור בערך. אני לא מבין גדול ובטח שלא צריך איזה מערכת רצינית, רק מחפש לשפר איכשהו את איכות השמע עם תקציב הכי נמוך שאפשר, האם פשוט להחליף את זוג הרמקולים בדלתות הקדמיות למשהו קצת יותר איכותי יעשה את העבודה? אשמח לעזרה, תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת davidsegal, -
אקטיבי
מאת xMasTer0fDw- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, כרגע התחלתי לעבוד אקטיבי אני יחזור על החלקים למרות שהכל רשום בחתימה סט קידמי Rainbow GL C6.2 מוגבר בצורה אקטיבית ע"י Celestra Fa475X . המצב הוא כזה כרגע, הטוויטרים נשמעים חנוקים מאוד, והוופרים בהצד הימני שזה הנוסע , עובד בטדרים יותר גבוהים מהצד של הנהג , כאילו הצד של הנוסע נשמע טיפה יותר חזק ונקי מאשר הצד של הנהג. יחידת הראש היא Avh8550BT , אין ליחידה פרוססור, בגלל זה הוופרים והטוויטרים שלי נשמעים ככה? ברגע שאקנה יחידת ראש עם פרוססור (הזמנתי כבר Pioneer Avh5750BT) אני יוכל לכוון הכל בצורה נורמאלית, והכל ישמע כמו שצריך? מזכיר שהסט הקדמי חדש, נקנה מהיבואן הרשמי ככה שבסט לא יכול להיות בעיות, והמגבר גם יחסית חדש, נקנה מבן אדם שרכש אותו ח…
- 1 תגובות
- 600 צפיות
שלום. הרכב מאזדה לאנטיס 99. יש מולטימדיה של קנווד דגם 7025 וקומפוננט קדמי של אלפיין SPG17CS. מחפש מגבר 4 ערוצים עד 800 ש"ח לא כולל התקנה. יגביר את הקומפוננט הקדמי + סאב בעתיד. אשמח לקבל הצעות. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
בוקר טוב מה היה לנו אתמול הגעתי בשעה טוב לנתיבות להתקנה אצל התותח על של הפורום. אני חייב להגיד שעם כל הקושי שהיה לו הוא עשה עבודה משכמו ומעלה שמח שהגעתי אליו באמת שווה הכל גם את הנסיעה של שעה עד אליו. ולתמונות בתמונה הראשונה זה הקניות מהסופר מתחילים לפרק אחרי שפירק הוא מחייך כי כיף לו RCA Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
-
- 9 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי התיאוריה לי את הדגם הנוכחי במחיר של 1300 שח. האם מישהו מכיר? או יכול לתת לי קצת אור על המוצר בבקשה? Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת daniel.knafo.56, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 949 צפיות
שלום לכולם, ביוני התקנתי זוג רמקולים של סוני בדלתות הקדמיות של פולו 2007. מתישהו בחודש נובמבר כשהתחילו לרדת הטמפרטורות, התחיל רעש צורם, כמו דיסטורשן, מהרמקול השמאלי בתדרים הנמוכים. בשעות היום בימים עם שמש הרעש כמעט נעלם, אך בשאר הזמן הוא קיים. כשהלכתי למתקין כדי לבדוק זה היה ביום חם יחסית והרעש כמעט לא היה, והוא אמר שהבעיה במערכת. אז החלפתי למערכת אחרת שיש לי והרעש נשאר, ואז פיתחתי את התיאוריה שקושרת בין הטמפרטורה לרעש. זה יכול לקרות? זה קרה כאן למישהו? וזה נכון שלרמקולים אין אחריות (זה מה שהמתקין אמר)? ואני מניח שבאופן בלתי נמנע - אשמח להמלצות על מתקינים באזור רחובות או באיזור תל אביב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yonatan1979, -
-
שני מגברי רוקפורד
מאת MiD- 2 תגובות
- 763 צפיות
שלום, ברשותי שני מגברי רוקפורד מסדרת פאוור: מונו: Rockford Fostgate Power 1001bd 4 ערוצים: T8004 פרטים טכניים בקישורים הבאים: https://www.crutchfield.com/S-vuPRZQwAhcb/p_5751001BD/Rockford-Fosgate-Power-1001bd.html http://www.rockfordfosgate.com/products/details/t8004 רציתי לדעת האם יש עדיין ביקוש למגברים הישנים האלה, הם יושבים אצלי בבית ורציתי למכור אותם. אני כבר מזמן לא בתחום ורציתי לדעת כמה אפשר לדרוש עליהם ממי שמתעסק בתחום הזה. תודה.
הודעה אחרונה מאת MiD, -
- 3 תגובות
- 822 צפיות
שלום אני מחפש מתקין מערכת אמין והגון אם זה מבחינת מחיר ואם זה מבחינה מקצועית. חשוב שיהיה אחד שבאמת יודע לכוון להתקין ועושה עבודה טובה ושירות ברמה טובה. כבר פגשתי כמה שמסבירים הכל על רגל אחת, והרגשה כזאת שלא באמת תקבל שירות טוב אחרי שתתקל בעיה בעתיד. מכאלה אני ישר בורח גם אם הוא מקצועיים מאוד. איזור שפלה-מרכז.
הודעה אחרונה מאת slivko, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, לפני כשבועיים קניתי לאשתי יונדאי טוסון ברכב מותקן HU של פנסוניק מדגם CQ-VW220W. המערכת בקושי זזה, יש לה לאגים מטורפים.. צריך להפעיל קצת לחץ (מעבר ללחיצה סטנדרטית) על המסך כדי שתתקבל פקודה. השאלה שלי היא האם מישהו יודע אם ניתן וכיצד לעשות שדרוג? עשיתי ריסט לHU, לא עזר. חיפשתי איזשהי כניסת SD, לא מצאתי. (הנחתי שיש אחת כזו, כי יש IGO מותקן) או ששווה לזרוק אותה לפח ולקנות אחת אחרת במקום? תודה, שימי
הודעה אחרונה מאת אמנון מ כהן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
אמר המוסכניק שלי, אז באתי להתייעץ. זו פוקוס 2010, ועוד סטיישן, והיא באמת רועשת ברמה שלא נעימה לי. החלפתי צמיגים ל MICHELIN ENERGY, שאמורים להיות שקטים, והם עושים רושם של בסדר, אבל לא משפיעים על הרעש מתא המנוע, מן הסתם. קראתי כל מה שמצאתי בפורום, כך שאת התאוריה אני מבין (בערך...) וגם מצאתי שברכב יש בידוד מקורי (ודי עבה) בחלק הפנימי של מכסה המנוע וגם בידוד מקורי (ודי עבה) מתחת לשטיח שמטפס במעלה קיר האש ושניהם לא ממש עוזרים. המטרה - להוריד רמת רעש בתוך תא הנוסעים, בתור התחלה, אח"כ נחשוב איכ משפרים את האודיו. תקציב - לא מוגדר בשלב זה, אבל זה אוטו בסיסי ובן 7, אני לא מתכוון להכפיל את ערכו באמצעות איטום. רעיונות? תודה! שי
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי סובארו B4 2011 עם מערכת מקורית יש למערכת חיבור AUX וגם הכנה לבלוטוס ניתן להוסיף דיבורית בלוטוס לרכב שגם תאפשר בנוסף הזרמת מוזיקה? ראיתי את זה https://www.aliexpress.com/store/product/Ugreen-3-5mm-Bluetooth-Audio-Receiver-Universal-Car-Speaker-Music-Receiver-Adapter-with-Microphone-for-Headphone/301635_32624733221.html?spm=2114.12010612.0.0.zcZeQo אבל זה מתחבר לחיבור הAUX ברכב אז לא יודע אם זה באמת מה שצריך
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
היי, הרדיו דיסק החליט שהוא לא רוצה לנגן את הדיסק של הילד וגם לא להוציא אותו החוצה. (חוץ מזה שומעים אחלה אבל הילד בקריזה). מחפש המלצה לרדיו-דיסק + מתקין באזור חיפה (והערכת מחיר אם אתם יודעים). יציאת AUX יהיה נחמד אבל לא חובה + נגן MP3. ראיתי פה בפורום המלצות ל"מצת אור" (דני זומרשטיין) אבל לא הצלחתי להשיג אותם בטלפון אז תהיתי אם הם עדיין רלוונטיים. אם זה רלוונטי - האוטו הוא KIA CEED 2008. אגב, מצאתי את הסרטון הנחמד הזה אין לי בעיה להחליף בעצמי - השאלה היא אם זה שווה לי ? (כי אין לי מושג איפה קונים את הרדיו שמתאים וכמה הוא עולה לעומת לקנות עם ההתקנה)
הודעה אחרונה מאת sitzikbs, -
- 0 תגובות
- 580 צפיות
לגבי המולטימדיה אחרי הרבה קריאה בפורום חשבתי ללכת על GA6151 ולהזמין והאתר הרשמי שלהם מה אתם אומרים ? גם כרגע יש מתנה מלצמת רוורס לגבי השאר צריך את עזרתם רכב: מאזדה 3 2008 2.0 תקציב:4000 ש"ח כמה שאלות שעלו לי בדרך האם יש סיכון בהזמנה מחו"ל ? איזה מידה הרמקולים בדלתות ?
הודעה אחרונה מאת Matan11bj, -
- 2 תגובות
- 901 צפיות
אהלן חברים, אני צריך המלצה לקומפוננט טוב התקציב הוא עד 1,000 ש"ח ישב עם: מגבר punch של רוקפורד (מהישנים - לא דיגיטלי) 400x4 רדיו דיסק פיוניר DEHX4750BT באיביזה מהשנים האלה זה גודל 6.5 לדלתות למוזיקת EDM בעיקר הבנתי שהרץ טובים לסגנון הזה, אבל גם מורל ופוקאל אופציה לא רעה מבחינתי, אשמח לעזרה בעניין תודה!
הודעה אחרונה מאת Tomer1992, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, ברכב שלי יש מקום למסך מולטימדיה 2din, כאשר בחלק העליון מותקן רדיו דיסק 1din ובחלק התחתון מותקנת מגירה. שלפתי את שני אלו ומדדתי את המידות של האורך והרוחב: 114x182 מ"מ. לאחר מכן מצאתי באיביי מערכת מולטימדיה 2din עם המידות: 100*182. האם ניתן להתקין את המולטימדיה הזו ברכב? יש איזשהי דרך להתגבר על המרווח שעשוי להיות במידת הגובה? תודה, רועי
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 14 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום לכם התחדשתי בסיוויק האצבק 2016 עם מערכת אנדרואיד של החברה שהיא מערכת נעולה ואי אפשר להתקין עליה waze יש למישהו פיתרון ? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ramos7626, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 32 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום, קניתי מערכת של הרץ: מגבר, קומפוננט, רמקולים 6X9. HDP 5 MPK 165.3 PRO MPX 690.3 PRO יש סאב של אלפיין 1224BP בנתיים. נתחיל מזה שהמערכת לא נשמעת ואו, לא יודע איך להסביר את זה, אני כבר חושב שעשיתי טעות שעברתי מה JBL GTO 609C שהיה לי. צד של נהג נשמע יותר מאשר צד של נוסע ואני מרגיש שאני שומע מוזיקה רק בצד של נהג כאילו הסאונד לא שווה. מעלה תמונות של הכיוונים במגבר וה EQ במולטימדיה של PIONEER. B - קומפוננט A - רמקולים אחוריים
הודעה אחרונה מאת Oren da man, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים צריך המלצה על מתקין , אני מאשדוד.
הודעה אחרונה מאת slivko,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 666 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סידן
- מישקפופר
- itamar_by
- lanosforce
- GTI33
- zvit
- נירו72
- יש לי סילברדו
- netanel1014
- vigi
- GTאי
- Alloytoy