פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה לשדרג את הרמקולים ברכב בהדרגה. כרגע אני רוצה להחליף את המקוריים בקומפוננטים חדשים מקדימה, ובהמשך two way מאחור, מגבר וסאב underseat. צריך עצה ממישהו עם נסיון ברכב הזה, לרמקולים (קומפוננט) שמתאימים לרכב מבחינת מידות העומק שלא יפריע לחלון להיפתח עד הסוף והגובה שלא יפריע לפאנל חיפוי הדלת להיתלבש חזרה במקום, הבנתי גם שצריך תושבת מתאם או לשפצר את התושבת המקורית. להמשך הדרך אשמח לעצה למגבר וסאב underseat. מידת הרמוקלים עצמם ברכב היא 6.5 אינצ' קידמי ואחורי ו-1 אינצ' טוויטר מקדימה. טווח מחירים לקומפוננטים 1000-1400 שח. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת GrassCube, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, רכשתי לאחרונה XV 2014 ידנית ולא מפוארת כמו שאני אוהב... אשתי לא עומדת בסבל - אין בלוטות אין מצלמת רוורס ואין שליטה מההגה. צריך את עזרת השבט בהמלצה על דאבל דין שיכלול מצלמת רוורס ובלוטות.?? אשמח שישולב שלט המתחבר להגה או כל דבר שמשדרג את הסובארו הזה... אחותי בארה"ב ויכולה לעזור בעניין. מכיר שיש בעיה עם התדרים. תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום, שוקל להתקין טיונר לקליטת שידורי עידן פלוס ברכב. מביקורות שונות של אנשים לגבי איכות הקליטה אני בדילמה. אשמח לשמוע ביקורת מאנשים שיש להם ברכב טיונר כזה. האם הקליטה טובה ורציפה? האם יש הרבה פעמים תקלות או הפסקות קליטה? מדבר בעיקר על הקליטה באזור המרכז. בנוסף, האם לצורך ההתקנה היה צורך בהתקנת אנטנה נוספת על גג הרכב/הזכוכית? איפה ואיך מתקינים אותה? הקיט שאני מתלבט אם לקנות הוא כזה: https://www.aliexpress.com/item/2016-Hot-Auto-Parts-Car-Accessories-HD-DVB-T2-Double-2-Tuner-Digital-TV-Receiver-Car/32789154206.html?spm=2114.13010208.99999999.264.0ilS3U
הודעה אחרונה מאת Ghost_Rider, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כבל האנטנה התנתק מתישהו מהאנטנה של הרכב. בתמונה אפשר לראות את ההברגה בקצה של האנטנה. הצד השני זה כבל אנטנה רגיל (מוליך בתוך מבודד לבן ומצופה במוליך מוסכך). האם יש מתאם שאפשר לחבר לו מצד אחד את הכבל ומצידו השני יתברג לאנטנה הזו? בקצה ההברגה אין שום פתח או חור. תודה
הודעה אחרונה מאת doutsh, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן, ניסיתי לחפש תשובה באינטרנט ולא מצאתי. במגאן 2 2004 האצב'ק בגימור EX, כמה רמקולים יש ברכב? יש את הטוויטרים בדאשבורד. יש 2 רמקולים בדלתות קדמיות + כיסוי רמקולים של הדלת. מה לגבי הדלתות האחוריים, גם שם יש רמקולים? פשוט אין מאחורה כיסוי לרמקולים, אז זה אומר שאין שם רמקולים? תודה
הודעה אחרונה מאת yonika, -
- 0 תגובות
- 738 צפיות
היי אני קניתי לפני כמה ימים מסך מולטימדיה של חברת HIMAX ב2500 שקל והוא על הפנים. מסך קטן ומיושן, זיכרון פנימי של 1GB, ואנדרואיד 4.4.4 אני לא חשבתי שזה יהיה ככה וכנראה עבדו עליי במחיר ואני מצטער על זה שקניתי שבמחיר הזה אני יכולתי לקנות מסך הרבה יותר טוב ואולי אפילו גדול יותר. טוב אז השאלה שלי: אני כנראה יקנה מסך אחר עוד כמה זמן ואספוג את ההפסד בלית ברירה אז האם מסך 10.1 יתאים לטויוטה קורולה 2011 וכמה המחיר שלו אמור ליהיות בערך והאם גירסאת אנדרואיד 6 הגיע למסכים כאלו? ושאלה נוספת: האם כדאי לקנות קומפוננט לאחורה? יש לי קומפוננט של מורל מקדימה וסאב של JBL וכמובן מגבר תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ofri1223, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש בבעלותי Skoda Fabia 2012 עם המערכת סטראו המקורית (והפשוטה). החלטתי להשתדרג למערכת שכוללת BT בשביל דיבורית, יכולת קריאת קבצים מDVD ונכנסתי לבדיקות. גיליתי שבארץ המערכות המקוריות יקרות פי 2 לפחות, החלטתי לבדוק את השוק המתחרה מחברות זרות. מצאתי את הדגם הזה בAliexpress שזול בהרבה, עושה את העבודה (ואני לא באמת צריך שהרכב יידע להמריא לחלל עם GPS לוויני, יזמין קפה מארומה ויכין בשבילי עוגות בתוך הבית). מישהו התנסה פעם בלרכוש מערכת שכזו מהאינטרנט ? יש בעיות שאפשר לצפות בזה ? התקנתם בעצמכם או שעדיף לגשת למישהו עם קצת יותר נסיון ? קישור לדגם : http://www.aliexpress.com/item/Quad-Core-1024-600-Pure-Android-Car-DVD-For-Volkswagen-Bora-Passat-…
- 0 תגובות
- 581 צפיות
היי חברים, עקב איכות השמע הנוראית במערכת הבסיסית של הרכב, אין מנוס מלשדרג אותה. לצערי אני לא כ"כ מבין בתחום. משיטוט באינטרנט הבנתי שמומלץ קודם כל להחליף את זוג הרמקולים הקדמיים (4 אינץ'). אשמח להמלצות על ספציפיות על רמקולים שיתאימו לי, במחיר של עד 1,000 ש"ח לזוג. אין לי בעיה לקנות מחו"ל. בנוסף - זאת הזדמנות טובה להחליף את הרדיו-דיסק. אשמח להמלצות. אם אני לא טועה הגודל שאפשר להכניס שם הוא דאבל דין. תודה רבה מראש לעוזרים. עריכה - מצאתי את הכתבה הזאת: http://99carstereo.com/best-4-inch-car-speakers-review/ על מה הייתם ממליצים? (פשוט באמת אין לי מושג)
הודעה אחרונה מאת niz, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, שוקל לקנות טיונר שיאפשר קליטת שידורים דיגיטליים ואחרי קריאה בפורומים, באתר עידן פלוס, באתר הרשות השניה ועוד, במקום שיהיה לי יותר סדר בראש אני יותר מבולבל.... אשמח לדעת באיזה תקן משודרים השידורים הדיגיטליים בישראל נכון להיום, האם ישנו שימוש רק ב-DVB-T או שמא כבר משתמשים גם ב-DVB-T2, האם יש שידורים גם באיכות HD או לא, באיזה שיטה/תקן צריך לקנות טיונר שאני קונה היום (האם ב-DVB-T2 או שמא צריך טיונר משולב שיודע לעבוד גם ב-DVB-T וגם ב-DVB-T2) והאם יש הצדקה לקנות מכשיר שיש בו יותר מטיונר אחד או שזה מיותר. אודה לעזרה + הסבר האם כל הנתונים הללו נכונים גם אם רוצים להתקין טיונר כזה ברכב. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת arielshiran, -
- 1 תגובות
- 629 צפיות
שלום לכולם, רכשתי סקודה פאביה 2012 ורציתי להרכיב מחדש מספר רכיבים שיש לי+לרכוש כמה חדשים. אז ככה: יש לי מונובלוק של גראונד זירו וסאב של מורל+מגבר 4 ערוצים. רציתי לדעת כמה תעלה לי התקנה של שני המגברים+חיווט שנדרש(מתח וrca). בנוסף רציתי לקבל המלצה על מנחת נורמלי וקומפוננט חמוד(כולל התקנה). אני חשבתי לסגור הכל בסביבות ה-2000 ש״ח(התקנה1000, מנחת 150 של רוקפורד,קומפוננט 800). אודה להמלצות גם על מתקינים באיזור חדרה ואם המחשבה והתקציב ריאלים. נ.ב. ברכב הקודם היו מורל וירטוס שמאוד אהבתי, אני שומע בעיקר דיפ האוס/פיוצ׳ר האוס/טרופיקל וטראפ. תודה רבה, סהר.
הודעה אחרונה מאת saharmen, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 503 צפיות
שלום, ברשותי CIVIC LS 4D 2008 עם מערכת מקורית. אני מחפש דרך להוסיף למערכת קישוריות BT. מנסה להימנע ככל הניתן מהחלפת המערכת. יש אלטרנטיבות? תודה.
הודעה אחרונה מאת BigSag, -
- 0 תגובות
- 672 צפיות
שלום, קניתי סיאט איביזה יד שניה והשליטה מההגה לא עובדת אני חושב שבעל האוטו החליף את השמע המקורי בזמן שהאוטו היה אצלו והחזיר את המקורי לפני שמכר כנראה שאת החיבורים של השליטה מההגה הוא ניתק/חתך/לא חיבר אני מחפש תרשים של החיבורים האלו או אולי צילום של החיבורים ממערכת שכן עובדת תודה מראש שחר
הודעה אחרונה מאת chuhlu, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, מזה כלמעלה משנה אני עם רכב מסוג הונדה סיוויק, שנת 2013, האצ'בק, בריטית, שנקנה על ידי מליסינג. הרכב מצוין, אך אין בו מערכת מולטימדיה וחשבתי להרכיב. אני יודע שישנן מיני אופציות של מערכות סיניות אבל אני מראש מעדיף להימנע ולכן גם לא הותקנה מערכת מלכתחילה, כי כשאני מחליט סופית להתקין, אני רוצה להתקין מערכת איכותית שתפעיל היטב וזמן רב - רצוי ממותג. בנוסף, הייתי רוצה לשמוע על הצעות לשיפור הסאונד. מערכת עם אנדרואיד נראה לי הדבר הכי טוב. חשוב לי דיבורית, סנכרון עם הטלפון BT. אפשרות לניווט. אם אפשר - הצגת מסך הטלפון הנייד על גבי המערכת. בנוסף - אשמח להמלצה למקום ראוי לרכישה והתקנה. אני מצפון הארץ (חיפה-נצרת-עפולה), אך יחד עם זאת, ככל שיש המלצה למקום שאפ…
הודעה אחרונה מאת dmkz1111, -
- 2 תגובות
- 818 צפיות
שלום ברשותי סיוויק 2006 ls 1.8 (צורה חדשה) בדגם שלי אין שליטה על המוזיקה מההגה,ראיתי את החלק הזה באיביי: http://m.ebay.com/itm/161748313860 האם יש לי חיבור מתאים ברכב כדי להתקין את הכפתורים ? תודה
הודעה אחרונה מאת Krd, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי, התקינו לי מערכת S160 אנדרואיד לסיאט ליאון 2014. הרוב עובד בסדר גמור.. אבל - א. השליטה מההגה לא עובדת. ב. אין מתאם למצלמת רברס (המתקין המקורי לא השאיר את הכבלים). ג. נמסר לי שחסר גם מתאם דונגל לחיבור אינטרנט קבוע.. איפה אני יכול להשיג מתאם CAN-BUS שמתאים לי לשליטה מההגה + מצלמת רברס + דונגל למערכת הספציפית הזו לרכב שלי? תודה.
- 2 תגובות
- 876 צפיות
לפני כמה שבועות קניתי מאזדה 3 שנת 2008 אפשר המלצה למקום שמתקין חיישני רוורס במחיר זול יחסית ובאמינות באזור חיפה בנוסף הבנתי שיש מתאם aux שאפשר לחבר למערכת מכיוון שאין בה כניסת aux, המלצות לקניה והתקנה. ואשמח להמלצות למצלמת דרך מקליטה במחיר סביר שיכולה להקליט גם כשהאוטו חונה.
הודעה אחרונה מאת stav-bd, -
מצלמת רוורס
מאת איתמר123- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 618 צפיות
אהלן, מחפש מצלמת רוורס, ראיתי מחירים מאוד זולים באיביי. הבנתי שעדיך 170 מעלות ואופצייה לצילום בלילה. מה ההבדל בין CCD ל-CMOS? מה עדיף? אם מישהו מכיר דגם / לינק אשמח. תודה.
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
- 2 תגובות
- 785 צפיות
שלום לכולם היי אני יוסי אני גר באשדוד אבל אין לי בעיה לנסוע קצת על מנת לקבל שירות טוב אני רוצה לאטום 4 דלתות של סיטרואן קקטוס במחיר שפוי עם חומר טוב כמו כן להתקין 2 רומפננטים מקדימה ו2 רמקוךים מאחורה האיטום על מנת לנסות למזער רעשי חוץ שטיפה מפריעים לי הרמקולים לשפר במעט את הסאונד לא מעוניין במגבר סאב וכאלה רק לשמוע גלגלצ טיפה יותר טוב 0507124676 אם יש פה בעלי מקצוע
הודעה אחרונה מאת Aviv hashmty, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן חברים . אני דינוזאור ולא בקיא במוצרים העדכניים יותר. מכיר מצוין את העולם "old school" אבל לא מתמצא במוצרים של היום. אני חושב , שוקל להחיות מערכת ברכב שלי . אבל , כרגע התקציב לא קיים כמעט. גם זמן פנוי פחות קיים . ובכל זאת רוצה לבחון אופציות . הרעיון הוא להתבסס על "שאריות" ציוד שיש לי בלי להיכנס להוצאות משמעותיות . ידיים טובות יש לי , אפשר להתקין לבד. אז כך - כמה נקודות שהם MUST ועליהם תתבסס המערכת ואני צריך עזרה איך להשלים את הדברים. 1. סט קידמי מבחינת רמקולים - יהיה סט 2 חלקים כאשר מידבאס לגטיה L6 יהיה אחרי על הנמוכים , ומעליו (באיזור 300 הרץ) ינגן לגטיה L4 עד הרולאוף הטבעי שלו ללא טוויטרים. (קיים קרוסאובר פאסיבי 2 way) במידה והוא יכו…
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
- 4 תגובות
- 19.8 אלף צפיות
היום סגרתי עסקה עם אחד המתקינים הקיט שהציעו לי היה Surge F-4 Flo Series האם זה קיט באמת איכותי כמו שטען המתקין? או שזה זבל? קראתי על קיט באמזון רשום שהוא 90 אחוז אלומיניום ו 10% נחושת, זה נחשב לבסדר? והאם זה 4G אמיתי? קיט אמור להתחבר למגבר של הרץ 4 ערוצים, לא זוכר את הדגם המדויק. איך אפשר לזהות כבל אם הוא OFC מלא או שלא? איפשהוא אמור להיות רשום עליו?
הודעה אחרונה מאת Oren da man, -
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי חברים, אשמח להמלצה איך לשפר את איכות השמע ברכב בעלות לא גבוהה יחסית. כרגע מותקנים ברכב 4 רמקולים ( 5.25 ) ושני טויטרים. הייתי שמח ליותר באס ומיד, כמו כן מעוניין להשאיר את המערכת המקורית. האם אני חייב מגבר כדי לקבל איכות טובה יותר ( יש לי מגבר של magnet שמעולם לא השתמשתי בו... ) ? האם התקנת סט קומפוננט יספיק? אם כן מה מומלץ? אין לי בעיה לרכוש גם רמקולים משומשים... תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
- 1 תגובות
- 925 צפיות
הותקנה לי מערכת מולטימדיה לפני שבועיים ואני לא מצליח להפעיל את האינטרנט ברכב במצב קבוע מה עושים הבלוטוס שלי פועל מצוין תודה על העזרה .
הודעה אחרונה מאת Avi135, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, קיבלתי את המערכת ממכר שלא צריך אותה, אספתי אותה אחרי שחזרה מתיקון. המערכת הגיע מהתיקון ללא שום כבלים, רק המערכת עצמה. הבחור בחנות אמר שכל הכבלים אמורים להיות ברכב של המכר, שבו המערכת הייתה מותקנת לפני שפורקה ונשלחה לתיקון. אני רוצה להתקין את המערכת לבד בניסאן ג'וק, כאן אני צריך את עזרתכם: מה אני אמור לקחת מהרכב של המכר מבחינת כבלים/חלקים/מתאמים? אמור להיות קוד נעילה למערכת ? האם אני יכול להשתמש במיקרופון המקורי שקיים כרגע בניסאן שכרגע מחובר למערכת המובנת? אני לא רוצה לפרק סתם את הרכב לצרוך הרכבה ולגלות שחסרים לי דברים. *אף פעם לא התקנתי מערכת לבד, אבל כן פירקתי חלקים ברכב, כולל דשבורד, לתיקונים כאלו ואחרים, ככה שהבעיה היא רק בחיב…
הודעה אחרונה מאת yuvalsa, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם קניתי לאשתי דייהטסו סיריון 2010 ואני רוצה לשדרג לה את הרמקולים ברכב. אני רואה שיש 2 רמקולים שמותקנים על הדשבורד ועוד 2 בדלתות האחוריים. אני רוצה להזמין מאיביי רמקולים יותר איכותיים ועוצמתיים ואני צריך את המידות שלהם. חיפשתי מלא באינטרנט ולא ראיתי שום התייחסות לנושא הזה. בבקשה צריך את עזרתכם . תודה .
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 1 תגובות
- 616 צפיות
קניתי לפני כמה ימים מאזדה 2 ויש בעיה מעצבנת ברדיו שכל כמה דקות התחנה מתחלפת ורשום "SEARCH" איך פותרים את זה?
הודעה אחרונה מאת zvir, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, יש ברשותי סיאט איביזה 2016. במקור הרכב מגיע רק עם רמקולים קדמיים, כאשר ניסיתי להוסיף זוג רמקולים, גיליתי שהמערכת פשוט לא מוציאה שמע לשני הרמקולים האחוריים. רציתי לדעת אם קיים פתרון שמפצל את השמע לקדמיים והאחוריים אבל עם פיידר מובנה ? תודה
-
שלום אני חושב לקנות רכב כזה מודל 2015\16 או חדש. יש לי כמה שאלות א. איך אפשר לשפר את בידוד הרעשים ומי עושה דברים כאלה. ב. מה האפשרויות למולטימדיה אנדרואיד ? תודה רפי
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
- 2 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני שוקל לקנות טויוטה פריוס 2008 וראיתי שהדגם בא עם מחשב\צג מובנה רציתי לדעת מה הוא כולל??בחיפושים שעשיתי ראיתי רק תצוגה של הסוללה ודברים בסגנון השאלה אם מסך המגע כולל גם את הנגן (רשימת שירים וכו'), אם היא כוללת ג'יפיאס, אם ניתן לחבר לה פלאפון בנוסף בדגם הזה יש כניסה של אווקס ויואסבי?? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת tomerc, -
שלום קניתי אנדרואיד לרכב. יש לי איפון 6. האם ניתן לחבר את האיפון לאנדרואיד ברכב? (הכוונה מה שאני רואה באיפון יעביר לאנדרויד שברכב את כול המסך)
הודעה אחרונה מאת Jenlev230, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אשמח להמלצות לגבי מערכת מולטימדייה לסקודה סופרב. מבחינתי לא משנה אם מדובר על רכישה ברשת או בארץ. מחפש מערכת שתכלול כמובן דיבורית BT ניווט וויז, ומצלמה אחורית. חשוב שתהיה תאימות מלאה לרכב ולמגוון הפונקציות שלו. תודה.
הודעה אחרונה מאת Yosssi,