Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש ברשותי סיאט איביזה 2016.

במקור הרכב מגיע רק עם רמקולים קדמיים,

כאשר ניסיתי להוסיף זוג רמקולים,

גיליתי שהמערכת פשוט לא מוציאה שמע לשני הרמקולים האחוריים.

רציתי לדעת אם קיים פתרון שמפצל את השמע לקדמיים והאחוריים אבל עם פיידר מובנה ?

תודה

פורסם

אם הבנתי אותך נכון, אז כל מגבר 4 ערוצים יכול לשלוט ב 2 ערוצים בנפרד ע"י הגיין.

מפצלים את אות הכניסה (במקרה שלך, אם זו מערכת ללא יציאות למגבר אז יציאת הרמקולים תשמש ככניסה למגבר/מנחת) או שלחלופין יש מגברים שיודעים לקחת את האות ולחלק אותו אוטומטית לשאר הערוצים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה צריך מגבר משולב פרוססור בעקרון - תנסה מוצרים כמו סדרות הMDA (משווקים בארץ עי ניפון)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי...

בהנחה שיש לי יציאה של שני ערוצים, ואני מפצל אותם ל-4 כניסות של מגבר...

האם המגבר יכול לשלוט בעוצמה של כל אחד מהזוגות בנפרד ? כלומר שאוכל העביר אחורה/קדימה מהמגבר עצמו ולא מהמערכת ?

האם זה אפשרי גם לשלוט בזה עם שלט ? כלומר שתהיה לי שליטה על כך בזמן נסיעה ?

לגבי מגבר עם פרוססור ? הכוונה למגבר משולב DSP ? למה בד״כ משתמשים בזה ?

בכל מקרה אשמח אם יש הכוונה לדגמים ספציפיים, לצערי אני ממש בור בנושא הזה.

פורסם

לכל זוג ערוצים במגבר יש פקד גיין - כפועל יוצא הוא גם בעצם שולט בעוצמה המופקת ולכן לכל זוג ערוצים אתה יכול לשלוט בהספקים כאילו וזה היה פיידר רק שמדובר בפעולה שבכדי לשנות אותה אתה צריך כל פעם לגשת למגבר.

אם אתה רוצה משהו דינאמי שאתה יכול לשנות כמה שאתה רוצה - אז כן, מגבר משולב DSP זו הדרך הנכונה ללכת בה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לכל זוג ערוצים במגבר יש פקד גיין - כפועל יוצא הוא גם בעצם שולט בעוצמה המופקת ולכן לכל זוג ערוצים אתה יכול לשלוט בהספקים כאילו וזה היה פיידר רק שמדובר בפעולה שבכדי לשנות אותה אתה צריך כל פעם לגשת למגבר.

אם אתה רוצה משהו דינאמי שאתה יכול לשנות כמה שאתה רוצה - אז כן, מגבר משולב DSP זו הדרך הנכונה ללכת בה.

תודה.

מה שכן, ניסיתי להיכנס לאתר של ניפון ולא מצאתי סדרה של MDA מצאתי רק FDA או מגברים דיגיטליים.

וגם לא היה ממש פירוט.

אם יש לך דגם מומלץ אשמח אם תוכל להפנות אותי אליו.

פורסם

הדגמים של ניפון טיפה שונים ואני לא יודע לגמרי איך הם מקטלגים אותם - מציע להרים טלפון לניפון אירופה ישראל ולהתייעץ איתם בהכוונה למשווק קרוב אליך.

האפליקציות ששולטות בהם הולכות לפי השם של המגבר המקורי.

מה שאתה מחפש זה מגבר משולב פרוססור במידה ואתה מעוניין לשלוט בו מהטלפון.

אני חושב שהעליתי לכאן סקירה לשרשור של עופר דותן (מנהל הפורום לפניי) והעליתי דוגמא לMPA 100 שלהם שזה פרוססור נטו, לא משולב מגבר. תוכל למצוא שם את כל המידע.

Pioneer TS-X150

פורסם
הדגמים של ניפון טיפה שונים ואני לא יודע לגמרי איך הם מקטלגים אותם - מציע להרים טלפון לניפון אירופה ישראל ולהתייעץ איתם בהכוונה למשווק קרוב אליך.

האפליקציות ששולטות בהם הולכות לפי השם של המגבר המקורי.

מה שאתה מחפש זה מגבר משולב פרוססור במידה ואתה מעוניין לשלוט בו מהטלפון.

אני חושב שהעליתי לכאן סקירה לשרשור של עופר דותן (מנהל הפורום לפניי) והעליתי דוגמא לMPA 100 שלהם שזה פרוססור נטו, לא משולב מגבר. תוכל למצוא שם את כל המידע.

טוב, חשבתי שאני הוזה, אבל פשוט לא מצאתי מוצר של ניפון שעונה על הדברים שכתבת או על הדגם.

חיפשתי בהיסטוריית ההודעות שלך וראיתי שהמוצרים שאתה מתכוון אליהם הם של חברת MANBU...

עכשיו אני יכול לקרוא עליהם ;)

פורסם

lanosforce -

היי, הפתרון של המגברים הללו נראה בהחלט מעניין.

אני באמת אבל לא מוצא איפה אפשר לברר לגבי רכישה.

מי מוכר אותם בארץ ?

האם ניפון מוכרים גם את ה Manbu ?

• תוכן חדש...