פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה מהם יותר טוב? לא משנה המחיר יש לי זיכוי ואני יכול לבחור אחד מהם Pioneer AVHX2750BT JVC KW-V21BT KENWOOD DDX4015BT
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 604 צפיות
שלומות חברים, רכשתי לי אבארת' חדשה והיא מצוידת ב-Uconnet 7. ע"פ דבריי היבואן, ה-MirorLink / FullLink חסומים לארץ - משום מה... ואין כרגע אופציה לפתוח דרכם. האם ישנה דרך שהיא לפתוח את החסימה?
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי את הרכב הראשון שלי סוזוקי אלטו 2012 ובו מותקנים רמקולים מובנים מאוד בסיסיים. אני מעוניין לשפר את הסאונד. בעקבות המלצה הזמנתי רדיו דיסק של פיונר מדגם DEHX3950BT אבל אני לא מכיר שום חברת רמקולים חוץ מפיונר. בגודל 6.5 אינץ', איזה רמקולים לדעתכם יתנו את התמורה הגבוהה ביותר? אני לא מחפש עוצמה, רק צליל נקי וחד. התקציב הוא סביב 500 ש"ח. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת gango1982, -
- 0 תגובות
- 606 צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל את המלצותיכם בנוגע למערכת מולטימדיה לרכב אשר תומכת באנדרויד. מידה סטנדרטית 2din. ראיתי המון מערכות מהסוג הזה באיביי ודי הלכתי לאיבוד, בנוסף, לא הצלחתי למצוא באינטרנט איזשהו סקר בנושא. תודה רבה! רועי
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
שלום יש לי כרגע סאב של רוקפורד P3 10 אינטש שני סלילים של 4 ומונובלוק שנותן 600RMS בשני אוהם יש לי הרגשה כזאת שהסאב לא מספיק חזק אני לא יודע אם המגבר חלש או שפשוט זה מה שהסאב יכול לעשות אז חשבתי להחליף לשני סאבים של morel primo 124 12inch פתוח להצעות לסאבים אחרים פשוט את אלה אני יכול להשיג במחיר טוב רציתי לשאול אם אני ירגיש בהבדל אם אני מחליף רק את הסאב בלי הגברה?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
- 0 תגובות
- 513 צפיות
שלום,כותב עבור חבר שמעוניין לשפר את הסאונד בסקודה ראפיד חדשה,לא מחפש משהו קיצוני,אבל כן מחפש סאונד טוב יותר מהמערכת המקורי,יש המלצה לבעל מקצוע עם מחירים הוגנים באיזור חולון ראשון לציון תל אביב? תודה רפי
הודעה אחרונה מאת Rafkaz, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
בטעות לחצתי על כפתור במערכת ונפתח לי חלון שרשום installation wizard ואני אמור לבחור את הרכב שלי מבין שלל רכבים... לאשר פעולה ? או איך לצאת מזה.. (לחצתי על ריסט. כיבתי והדלקתי את המערכת מחדש וזה תקוע על השלב הזה ) אודה מאוד לעזרתכם !!
הודעה אחרונה מאת shaharsabag, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן וערב טוב לכולם, רכשתי לפני כשנה בערך סט גרמניום של ריינבואו GL C6.2. עכשיו לא מזמן התחיל לעשות בעיות, ההתקנה נעשתה על ידי, ככה שאני יודע שכל הכבלים שלמים, אין בעיות, והכל פיקס. הסט הורכב קרוב לשנה עבד מעולה, עכשיו הצד של הנהג התחיל לעשות בעיות עד לפני כמה ימים עשה בעיות , עבד חלש, לפעמים הטוויטר לא עבד בכלל והיה צריך להגביר לווליום גבוה כדי שהוא יחזור לעבוד וגם הוא היה חוזר לעבוד עם קרקושים, פתחתי את הדלת , גיליתי על המימברנה של הוופר בורג התמגנט לו, הורדתי אותו, המשכתי לחקור הלאה החיווט שלם ללא קרעים. רק הסופיות של הוופר היו ממש עם טיפה קורוזיה, חתכתי אותם ושמתי סופיות חדשות. והכל הורכב חזרה. עכשיו הצד של הנהג עובד אבל מרגישים שהוא עובד טיפה חלש מהנ…
הודעה אחרונה מאת xMasTer0fDw, -
-
- 1 תגובות
- 900 צפיות
שלום לחברי הפורום! אשתף אתכם בתקלה מוזרה שיש במגבר שמותקן אצלי ברכב, התקלה היא שבזמן שאני עושה חצי סוויץ (ללא הנעה) הסאונד אצלי ברכב נשמע מעולה ברגע שאני מניע תרכב מגיעים רעשי רקע שבולעים את הסאונד אני רוצה לציין שלא מדובר ברעשי מנוע שריקות וכדומה אלא רעש של גלי רדיו- דומה מאוד! וכעבור עבודה של חצי שעה בערך שהמגבר דולק גם על ווליום נמוך שלפי דעתי הוא מתחיל טיפה להיתחמם הוא חוזר לעצמו ועובד מצוין... הועבר כבל פלוס 4 גייג מצד אחד ובצד השני הועבר 2 זוגות rca איכותיים יחסית של sky high כבל המינוס קצר ככל האפשר ומחובר לשילדה אחרי שיוף .. מדובר במגבר באיכות גבוהה יחסית: Tru technology s 45 אני אוסיף שנבדקו מגברים מסוגים אחרים כמו: Rockford…
הודעה אחרונה מאת Colt GTi, -
- 3 תגובות
- 779 צפיות
צריך לעשות גם בניה קיקים פיבר מישו מכיר ?
הודעה אחרונה מאת Themanwithnoname, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קודם כל שלום, אני חדש בפורום כמנוי רשום, שוטטתי לא מעט בתור אורח. אז ברוך הבא לי יש לי שאלה שאני מחפש ימים ארוכים ברשת ללא הועיל, נמצאת ברשותי מערכת מולטימדיה של חברת premeir דגם mu735g הבנתי שזה מוצר מדבקה וקשה למצוא כל מה שקשור אל הדגם הנ"ל, אך אנסה זאת בכל מקרה המערכת נחמדה מאוד פשוטה מאוד ולא מצריכה יותר מידי התעסקות, השאלות שלי הן: 1. בהגדרות יש לי תת הגדרה שנקראת "רגיל" כשאני לוחץ על זה הוא מבקש ססמה וניסיתי כל דבר אפשרי ללא הועיל, אפשר לדעת מה הססמה ומה זה יעשה כאשר אלחץ על זה ואכניס את הססמה? 2. המערכת עובדת עם usb / sd וכו', כאשר אני מכניס התקן כלשהו הכולל בתוכו תיקיות הכל מוצג במקשה אחת שיר אחר שיר ללא התיקייה ( לא משנה אם היא בעברית …
הודעה אחרונה מאת shmulikhad, -
- 1 תגובות
- 687 צפיות
שלום לכולם, רכשתי מאיביי מערכת לפולקסווגן מדגם RCD510 (שתחליף את הRCD310 שמותקנת כרגע) בחיבור המערכת החדשה לא עובד הרדיו (יש רעש לבן), שאר הפיצ'רים עובדים תקין. כשאני מחבר חזרה את הרדיו המקורי יש קליטה תקינה. מה יכול לגרום לתקלה? מצ"ב החיבורים למערכת (תמונה של המערכת המקורית, ובחדשה זה נראה בדיוק אותו הדבר). קישור למערכת באיביי - http://www.ebay.com/itm/232141241346?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
הודעה אחרונה מאת dudu.d, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, לא מזמן רכשתי אופל קורסה שנת 2012. מותקנת ברכבת מערכת מולטימדיה של חברת caska. המערכת על הפנים. הטאצ' לא משהו, הכפתורים של הווליום לא עובדים כראוי, וכל הזמן התחנות רדיו השמורות נמחקות. האם אפשר להתקין על המערכת מערכת הפעלה אחרת? מה אפשר לעשות על מנת ליעל כמה שיותר את המערכת? תודה! נ.ב - המערכת לא מסוג אנדרואיד, אין לי מושג מה המערכת הפעלה שיש עליה
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
הייתי בחנות של מערכות לרכב והציעו לי מערכת מולטימדיה אנדרואיד גירסה 6 של חברת Nippon המסך הינו מסך מגע מלא, ללא כפתורים והמסך עצמו בגודל של כ-7 אינץ'. אני עם סקודה יטי, ללא שליטה מההגה וגודל של 7 אינץ' מתאים לי, זה מה שיש לי כרגע. לצערי אני לא יודע איזה דגם מדובר כי לא היה רשום על הרדיו עצמו ולא על הקופסא. המערכת עצמה עולה כ-2,700 שקל כולל התקנה. אני לא מכיר את המותג הזה ניפון, ואשמח לשמוע חוות דעתכם על המותג.
BLUETOOTH USB
מאת eyal177- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
ערב טוב, אני צריך לקנות BLUETOOTH USB, השאלה איך אני יודע לבחור משהו טוב, ואיכותי, ומה ההבדל בינהם תודה
הודעה אחרונה מאת asypeer, -
הי חברים, אני עם פולקסוואגן טיגואן. מגבר 4 ערוצים (רוקפורד punch מהסדרה הראשונה, הטרפז). סט קדמי של הרץ (אני לא זוכר את הדגם אבל הוא בן 8 שנים בערך, אחד הגבוהים שלהם). סאב 12" של סרווין וגה מסדרת VEGA (נרכש לפני 15 שנים, ביחד עם הרוקפורד). מאוד מרוצה מהסאונד, אבל אני צריך לוותר על הסאב כדי לפנות את הבגאז'. אשמח מאוד להמלצה מה יתאים לי. חשבתי להרכיב זוג רמקולים בדלתות האחוריות, אבל אני צריך משהו שיתן מינימום באס. להבנתי רמקולים 6.5 אינטש יכנסו שם. חשוב לי שתשמר איכות הסאונד. מה דעתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת moti_r, -
- 1 תגובות
- 822 צפיות
בשעה טובה הוזמנה סונטה לימיטיד 2017 הדגם הזה מגיע עם המערכת החדש של כל מוביל שתומכת דור 4 ואנדרויד 5.1.1 זאת אותה מערכת שיש באיוניק. מישהו יודע אם יש לה יציאה למגבר ואם כן כמה יציאות? אני לא מוצא את מידת הרמקולים בדלתות הקדמיות ובנוסף בפלטה האחורית יש מעין מכבה פלסטיק שחור שזאת כנראה הכנה לסאב מקורי. הבנתי שיש דגמים בארהב עם מערכת של אינפיניטי , אבל לא מצאתי פרטים נוספים.
הודעה אחרונה מאת alpine, -
שלום, מחפש קיט 4 GAUGE או 2 GAUGE, מה לרכוש? למערכת הבאה: פיוניר 5850, קומופוננטים ריינבו 6.2, מגבר PHASE RS 4, סאב ג'נסיס ומונו JL500. אני יודע שיש יציאה 3W למערכת, מזה אומר מבחינת קיט? האם זה יתאים? http://www.ebay.com/itm/KnuKonceptz-TRUE-4-Gauge-4-Channel-Kolossus-OFC-Amp-Installation-Wiring-Kit-/390675795868?hash=item5af6178f9c:g:5FgAAOxyVaBS3~ko&rmvSB=true האם הוא כולל הכל? תודה.
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
הפחתת רעש מנוע
מאת amir74-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
הרכב שלי מאוד רועש גם לאחר החלפת מערכת הפליטה. הבידוד המקורי של הרכב לא ניזוק אך הוא רחוק מלהספיק. איזה חומר/ מוצר מומלץ להפחתת רעש המנוע ? האם להשתמש בשני סוגי חומרים יהיה טוב יותר מאשר שכבה כפולה של אותו חומר ? השם שכבה כפולה מאותו חומר תתרום להפחתת הרעש ? יש טעם לבצע שלוש שכבות של איטום עם שני שכבות חיצוניות זהות ושכבה אמצעית שונה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, רכשתי קיה ריו 2013 (סדאן) וכעת אני מחפש לקנות מערכת מולטימדיה. על איזו מערכת הייתם ממליצים? חשוב לי שיהיה בה waze (לעומת תוכנות הניווט המוזרות שמציעים במערכות הפשוטות) ושגם יהיה ניתן לשדרג את האפליקציה. יתרון גדול - דרך נוחה להפעיל מוזיקה מהפלאפון (bluetooth זה יהיה מעולה). גם חשוב לי שהיא תשתלב בפנאל המקורי של הרכב (כנראה שזה פשוט פאנל שקונים בנפרד?), ואם זה אפשרי שהיא לא תבטל את חיבורי הUSB והAUX שיש כרגע ברכב. אם זה משנה, אני מתכוון לחבר אליה גם מצלמת רוורס. תודה רבה, והמשך שבוע נעים.
הודעה אחרונה מאת 7h373573r, -
- 8 תגובות
- 923 צפיות
הכותרת פחות או יותר. אני מעוניין לרכוש מערכת(מערכת = המסך בלבד, ללא מגברים / רמקולים) מחו"ל + מצלמת רוורס ומצלמת דרך. האם ניתן להתקין אצל מתקין מקצועי למרות שלא רכשתי אצלם את החפצים? מהו מחיר סביר להתקנות שכאלה? הרכב שברולט קרוז 2012 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת iSystem, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 786 צפיות
שלום, מחפש מתקין אודיו מומלץ בירושלים. איך קאדנס? קרייזי סאונד? הרכב הוא פיאט בראבו המערכת היא Pioneer 5850 Rainbow 6.2 Phase RS 4 JL500 סאב של GENSIS איטום דלתות קדמיות יש לי יריעות של STP. תודה.
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
התקנת מערכת BMW Series 3 E90 אז ככה התחדשתי ב-BMW ולצערי המערכת המקורית ברכב לא מספקת אותי.. הרכב הקודם שלי היה הונדה סיוויק היה לי שם מערכת שהשקעתי בה לא מעט.. ההתקנה בוצע ע״י ב-2011 אין לי כוח לפרט בדיוק איזה רכיבים היה לי, אבל זה הסתכם בערך בדאבל דין של פיונר, קומפוננט של מורל מקדימה, רמקולים אחוריים של פוקל, מגבר הרץ שהניע את כל הארבעה, מונו בלוק, וסאב JBL ( לא הייתי מרוצה ממנו, לא מדוייק בכלל!). ממש לא חשוב לי ווליום מטורף, למרות שזה נחמד שהוא קיים מידי פעם, סאונד נקי ומדוייק מאוד חשוב לי! עדיין לא חקרתי את הרכב ב-100% אשמח לחוות דעת ממי שמכיר את הרכב. לפי סרטונים מחול שראיתי הבנתי שיש מגבר מקורי של BMW בתא המטען, הבנתי שיש זוג סאבים קטנים מתחת למושב…
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני כמעט שנתיים הותקנו לי ברכב שתי משענות ראש עם מסכים ששבקו חיים לפני כחצי שנה. כך או כך לא הייתי מרוצה מהתפקוד שלהן ואין בכלל טעם לנסות לתקן אותן. מה נדרש כדי להסיר אותן ולהחזיר את המקוריות? אני יודע שאני יכול לשלוף אותן אבל מן הסתם יש כל מיני חוטים נוספים שחיברו בשלב ההתקנה, לא? תודה מראש ומתנצל על שאלת המתחילים...
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רציתי לשאול אם מישהו יודע את הגודל של הרמוקלים המקורים שיש בפורד פיאסטה 2012 ואיפה אפשר לקנות מתאם למערכת לדאבל דין וכמה עולה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב חברים לאחרונה רכשתי סוזוקי סוויפט 2017 בסוכנות הרכב יוצא עם מולטימדיה לא מקורית . הייתי רוצה לדעת האם כדאי לרכוש את מערכת המולטימדיה המקורית דרך עלי אקספר או איביי שם המחירים ממש זולים והאם מישהו יודע מה העלות שצריך לשלם במכס . עלות המערכת בארץ 3000 שקל בערך לעומת 350 דולר באתרים אלה. תודה רבה והמשך ערב נפלא
הודעה אחרונה מאת Uri-V, -
- 25 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בבעלותי פיאסטה MK7 (הדגם הנוכחי) ידנית, היא הגיעה עם מערכת סטיראו מאוד דלה - ללא BT, מסך קטן וכו'. הדגם האוטומט של הפיאסטה הגיע עם מערכת יותר מתקדמת (הכוונה לא לסינית בהתקנה מקומית בארץ אלא במקורית). השאלה היא האם ניתן לרכוש אחת ולהחליף? האם הכל יעבוד בהתאם (לרבות ה-BT והשליטה מההגה)? מה עלות התקנה צפויה לדבר כזה? זכור לי מאחד השרשורים של רכישת רכב חדש שנכתב שהרכב התקבל עם המערכת הסינית, ובתא המטען היתה ארוזה המערכת המקורית - אשמח למידע נוסף במידה ויש למישהו אחת ללא שימוש. שאלתי בעבר בפורום האודיו אבל לא ממש קיבלתי תגובות. עריכה: נזכרתי במי היה מדובר - שי בשרשור על רכיש האסתי - קיבל את המערכת המקורית של הפוקוס (הסוני) ארוזה בתא מטען. http://www.carsforum.…
הודעה אחרונה מאת GrassCube, -
בעיה בwaze
מאת Jenlev230- 0 תגובות
- 705 צפיות
שלום קניתי אנדרויד לרכב מסוג provision isr. הכול עובד חוץ מgps. נכנס לwaza ורושם לי ''אין קליטת גי פי אס.לא ניתן לקבוע מיקום.''' חשוב לי לציין לפעמים זה נכנס ועובד לי אבל מעט מאוד.ואחר דקה זה שוב חוזר להודעה אין קליטת גיאפס לא ניתן לקבוע מיקום. רוב הפעמים שאני מפעיל לא עובד בכלל. המוכר החליף לי היום את האנטנה של gps. ועדיין לא עובד. אני משתמש באינטרנט בנקודה החמה של איפון למכשיר אנדרויד. המכור שמכר לי טוען שאני צריך לעשות דונגל(הכוונה שלו לקנות סים לאוטו)שהיה אינטרנט קבוע. הסברתי לו שזה לא קשור לאינטרנט בכלל והוא מתעקש מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Jenlev230, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 884 צפיות
שלום חברים. קניתי את הרכב עם החיווט ואני רוצה לחבר את המגברים שברשותי. מגבר 4 ערוצים JBL 1004 מונובלוק ניפון סאב jbl קבל מורכבים במגש מאחורה שני רמקולים ומורכב גם דאבל דין פיוניר אני רק לא כל כך יודע איזה חוטים לחבר לאן במגברים
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
שלום לחברים, ברצוני להקשות פריצה לרכב האם למישהו מכם התנסות עם חלונות נגד שבירה לרכב? , בחיפושי מצאתי חברות המחזיקות בציפויים לחלונות נגד שבירה, ההצעות שקבלתי הן במינימום כ-1500 ש"ח לציפוי LLUMAR ל-4 חלונות. האם למישהו ניסיון עם חברות אחרות, יקרות פחות ועדיין איכותיות? ראיתי מקומות לקניית קיט UV באינטרנט, האם מישהו מכיר אפשרות לקניית קיט נגד שבירה? האם למישהו רעיון כיצד ניתן לרכוש באופן זול יותר ולבצע התקנה לבד? האם למישהו ניסיון עם חלונות מסנני UV, האם גם הם יקשו על פריצה לרכב? האם למישהו רעיונות אחרים, אשמח לשמוע דופו
הודעה אחרונה מאת dupo,