Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמעט שנתיים הותקנו לי ברכב שתי משענות ראש עם מסכים ששבקו חיים לפני כחצי שנה.

כך או כך לא הייתי מרוצה מהתפקוד שלהן ואין בכלל טעם לנסות לתקן אותן.

מה נדרש כדי להסיר אותן ולהחזיר את המקוריות?

אני יודע שאני יכול לשלוף אותן אבל מן הסתם יש כל מיני חוטים נוספים שחיברו בשלב ההתקנה, לא?

תודה מראש ומתנצל על שאלת המתחילים...

פורסם

תבדוק אם בגב המושבים יש רוכסן שפותח את הריפוד ומאפשר לך גישה לגב הכסא או אם יש גב פלסטי למושב - אם זה גב פלסטי בד"כ ניתן לשלוף אותו מהתפסנים.

מאותו רגע אתה אמור לראות את החיווט (בד"כ חוט אחד סה"כ) שיוצא ממשענת הראש - תנסה לאתר את הקונקטור - אם אתה יכול לנתק את הקונקטור באזור שלא מצריך ממך פירוק של חלקים נוספים - אז התהליך קל מאוד.

נתק את הקונקטור, תבודד את הצד שנשאר ברכב עם איזולירבנד לכל מקרה של רטיבות שלא יבוא, תשלוף את המשענת ותסגור או תרכוס את גב המושב ותחזיר את המשענות המקוריות למקומן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה על התשובה.

משמע אני משאיר בתוך המושב את החיווט שעשו לי בשלב ההתקנה?

הכוונה אני לא מגיע לפירוק החיווט מהקונסולה עצמה או משהו?

פורסם

לא חייב, אם כל מה שאתה רוצה זה להסיר את המשענות עם המסכים ופשוט לשים במקומן את המקוריים אז המינימום שרשמתי למעלה יעשה את העבודה.

אם יש לך כוונה להשתמש בהן שוב ואתה רוצה להעביר לרכב אחר אז אתה צריך גם לפרק את החיווט מתשתית החשמל של הרכב ומיחידת הראש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תבדוק שאין רעשים והפרעות בייחוד רעשי אלטרנטור מעבר לכך אם הכל שקט, סע לשלום.

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ.

ניסיתי לפרק את המשענות כפי שהסברת לי אך אין שום קונקטור לצערי.

אני שולף את משענת הראש החוצה ויש חוט שיוצא ממנה ונכנס לתוך הכיסא.

מתחתית הכסא, החוט יוצא וממשיך לתוך איזור התעלה המפרידה בין המושבים הקדמיים.

מה אני עושה עם זה? פשוט לחתוך את החוט עם קאטר?

פורסם

נופ!

במקרה הזה אתה יכול לעשות קצר - זה שונה ממה שאני מכיר - לפי מה שאתה מתאר אם אין שום קונקטור באזור המשענת או ישירות במשענת אז זה אומר שצריך להגיע לחלקה האחורי של יחידת הראש ולפרק משם את החיווט.

ובכדי להרים את הקונסולה המרכזית צריך לדעת איך היא מורכבת - בד"כ אתה תמצא ברגים בתא האחסון (מתחת למשענת היד) אבל כל השאר, איך היא תפוסה לשאר החלקים ברכב זה דבר שצריך לעשות בזהירות בכדי לפרק - ואני לא יכול להבטיח ששם אתה תמצא קונקטורים - עדיין אם זה מתפרק בקלות אולי שווה בכל זאת לנסות.

Pioneer TS-X150

פורסם

אז בהנחה ואני לא רוצה לחבר את משענות הראש ברכב אחר ואין לי בעיה לפרק להן את הצורה,

אפשרי לפרק אותן לחלקיקים עד שמגיעים לחוט עצמו ולנתק אותו מתוך יחידת הראש עצמה?

אם כן אז החוט בעצם ישאר חשוף, גם סכנה לקצר, לא?

פורסם

ספוקלציות - יש שתי אפשרויות

החיווט מגיע למסך ובפנים תמצא קונקטור - סוף טוב. (למהדרין, תבודד את הקונקטור כולו, תעטוף בשקית ניילון עבה או משהו).

החיווט מגיע ללוח ומולחם אליו - אתה צריך לנתק כל חוט ולבודד אותו - במידה ולא נגעת בשום דבר שמקצר לגוף הרכב, סוף טוב או סוף פיוז.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם זה 2 מסכים,לדעתי צריך להיות חיבור בין הכיסאות,תעקוב טוב אחרי החוטים.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

החיווט מגיע ללוח ומולחם אליו - אתה צריך לנתק כל חוט ולבודד אותו - במידה ולא נגעת בשום דבר שמקצר לגוף הרכב, סוף טוב או סוף פיוז.

באמת? גם אם הרכב מכובה ואין מפתח בסוויץ' בכלל?

אם זה 2 מסכים,לדעתי צריך להיות חיבור בין הכיסאות,תעקוב טוב אחרי החוטים.

לפי מה שאתה אומר, יכול להיות שפירקתי את המשענת הלא נכונה ובמשענת השנייה כן יהיה קונקטור?

פורסם

אצלי ברכב יש 2 מסכים,יש מפצל בין הכיסאות,כי יש יציאת טלויזיה אחת במכשיר.

יכול להיות שאצלך המפצל נמצא אחרי הדאבל דין.

אבל תעקוב גם אחרי השני,אולי תמצא.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...