פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
יש לי 208 אקסס , רמת הגימור הכי נמוכה והיא ערומה לגמרי אני רואה שבדלתות מקדימה יש מקום לטוויטרים ורמקול בנפרד, ובדלתות מאחורה עוד 2 רמקולים אני יודע שמידת הרמקולים היא 6" אבל גם 6.5 תופס.. לענייננו- אני רוצה לשפר את הסאונד מבחינת איכות ולא מבחינת עוצמה, העוצמה שההד יוניט מספק עכשיו מספקת אותי אבל האיכות לא. האם אפשרי להחליף את הרמקולים ברמקולים איכותיים יותר שלא מצריכים מגבר? האם כדי להתקין סאבוופר חייב מגבר או שאולי יש יציאה לסאב מההד יוניט? (ההד יוניט זה פשוט רדיו דיסק עם כניסת aux) נניח שהתקציב הוא אלף שח, תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Katom, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברים אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על מערכת מולטימדיה אנדרואיד ליונדאי ולוסטר 2014? בגלל שהשוק מוצף היום במלא מערכות סיניות, אני מחפש משהו שאתם יודעים בוודאות שעובד טוב ולא יעשה בעיות. בנוסף אני גם מחפש מתקין טוב באיזור הצפון ( אני מחיפה ). ועוד שאלה לגבי הפאנל, אפשר פשוט להחליף מערכת במערכת או שצריך להחליף את כל הפאנל מסביב? תודה!
הודעה אחרונה מאת Veloster2014, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 718 צפיות
הזמנתי מערכת אנדרואיד לרכב ואני רוצה להיות מוכן עם כלים לשליפת הרדיו המקורי. מדובר בסיאט חדשה - 2016. מצריך 4 מפתחות (אחד בכל פינה) אני חושש להזמין מאיביי בגלל זמני משלוח, אי התאמה, ואפילו סיכוי שזה גם לא ישחרר את הרדיו וגם יישאר תקוע בפנים. יש למישהו המלצה על מקום שמוכר כאלו מפתחות באיכות טובה ושיידע להגיד לי אם זה מתאים או לא ? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת yonika, -
שלומות מתלבט בין: Pioneer deh80prs Alpine cd195 הנתונים שלהם דומים, המחיר גם באותה גזרה. את הפיוניר אני לא ארכוש בארץ משום שכאן הוא נמכר ללא bt. עקב כך צריך לוודא שהרדיו תואם ל תדרים בארץ. אחרי שכל זה נאמר, מה אתה היית לוקח?
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
- 2 תגובות
- 878 צפיות
שלום לכולם, במהלך החלפת רשיו דיסק עם חבר, ניתקנו את המערכת המקורית שמגיעה עם הרכב, אם אני לא טועה זה rcd210. בחיבור מחדש זה דורש קוד כניסה. מאיפה אני משיג אותו? תודה מראש סיריאל נמבר של הרדיו דיסק Vwzaz1k1406126
הודעה אחרונה מאת dudu.d, -
- 1 תגובות
- 711 צפיות
שלום, ברכב של בת דודה שלי הותקנה השבוע מערכת דין אחד: הרכב יונדאי גטס שנת 2007 JSD-520 http://image.prntscr.com/image/d4bf08b22f1749efb42ec1927e7215b5.png אין לה מגבר ברכב, היא התקשרה אלי אחרי ההתקנה ולפי מה שהיא אמרה זה נשמע לי כמו יללת אלטרנטור, רעש של שריקה שמתגבר עם לחיצת גז, יש אפשרות לסדר את זה לבד ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Oren da man, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 600 צפיות
שלום יש לי רנו סניק שנת 2012 (למעשה זה דגם 2011 שעלה לכביש ב-2012) ואין לה bluetooth מובנה. אני צריך להתקין בה דיבורית וחשוב לי שהשמיעה תהיה דרך הרמקולים של הרכב ולא ברמקול נפרד. אני לא חובב אודיו גדול ומבחינת איכות מערכת השמע המקורית מספיקה לי בהחלט. התחלתי לחפש דיבורית BT מתאימה ולהפתעתי המחירים שביקשו ממני בכל מיני חנויות בארץ היו מאד גבוהים (800-900 שקל לא כולל התקנה). אחר כך התחלתי לחפש באיביי מתוך כוונה להביא לארץ ושיתקינו לי פה. אז פה המחירים היו קצת יותר שפויים ועמדו על כ-600-700 שקל כולל משלוח. עדיין גבוה. אני קיוויתי למשהו באיזור 500 שקל, אבל מסתבר שבמחיר הזה אפשר להשיג רק דיבוריות עם רמקול נפרד. התחלתי כבר להתייאש ואז ראיתי שיש אפשרות להחליף בכ…
הודעה אחרונה מאת ni4ni, -
- 0 תגובות
- 616 צפיות
היי מחפש זוג רמקולים קדמיים שיתאימו לגטס + רדיו דיסק עם חיבור לטלפון וכמובן המלצה לחנות לקנות דרכה עם התקנה ( מה סדר גודל ההוצאה ? ) בסביבת רחובות מדובר ברכב שנוסע נסיעות קצרות לרכבת. תודה מראש Sent from my A0001 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת matanbbb, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלוםם.. צריך בבקשה המלצה לזוג לקומפנטים איכותיים למיצובישי פאגרו 2001 אין לי מושג מה המידה.. לא מתכנן לשים מגבר וסאב.. עדיף להזמין מהארץ או מאיבי? ראיתי גמה סטים שנראים טוב של מורל ופוקל אבל אין לי מושג מה מתאים ומה עדיף נגיד עד 800 שקל Sent from my LG-H850 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Meir Levi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום רב. אני מחפש המלצה על מערכת מולטימדיה עם בקשה אחת - שתעבוד. לא משנה לי מה ה יכולות, רק אמינות מקסימלית. תודה.
הודעה אחרונה מאת chenrp, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 738 צפיות
שאני שומע שירים הרמקולים צורמים למ באוזן ברמה שאי אפשר לשמוע , שומעים חזק מאוד אבל לא נעים לאוזן , יש לי סאב בזוקה של רוקפורד, מגבר של energy 4 ערוצים 2500w ו4 רמקולים של פיונר 230w מה אני יכול לשנות שיהיה יותר נעים לאוזן?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
למכירה מכשיר אנדרואיד 5.1 חדש באריזה עם אחריות לשנה תואם מקור לאיביזה חדשה.הכולל חיבור למחשב הרכב מכשיר מוכן עם כל האפליקציות בעברית כמובן. 2700 ש"ח בלבד כל הקודם זוכה.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום קניתי אנדרויד לרכב ויש לי דונגל עם אפשר להשתמש בסים כפול על אותו מספר(מה שמעניין אותי זה רק אינטרנט) אני מחובר לפרטנר? העם השרות קיים שם? ועם במידה לא קיים בחברת פרטנר סים כפול,יש חברות שניתן להשתמש בסים כפול?
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 779 צפיות
שלום. יש לי רדיו דיסק אלפיין עם פנל נופל נשלף שיש לו כבר הרבה זמן בעיה שמדיי פעם הרדיו דיסק נתקע, או לא ניתן להגביר ועוד כל מיני תופעות שקשורות למגעים בין הפנל לרדיו דיסק. כל פעם שאני מוציא את הפנל ומחזיר הכל מסתדר. והבעיה חוזרת. מצ"ב תמונות של הפנל והרדיו דיסק. איזה ספריי מגעים כדאי לקנות בשביל לפתור את הבעיה הזאת ? ומה בנוגע לספריי WD40 ?
הודעה אחרונה מאת yorai11, -
- 0 תגובות
- 748 צפיות
מעוניין לקנות את הסט הנל מה אומרים ? כמובן יחובר למגבר
הודעה אחרונה מאת ariel1105, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום אני חדש פה ויש לי 2 שאלות 1-מה גודל המערכת מולטימדיה שאמורה להתאים ליונדאי I10-הדגם החדש 2.האם יש המלצות על חברות מסויימות? (אני יודע שעלי להחליף את הפנל על מנת לעשות זאת ) תודה
הודעה אחרונה מאת george, -
- 1 תגובות
- 605 צפיות
שלום, ברכב שלי מסוג רנו קליאו III ישנן 2 כניסות RCA, השאלה איך אני מחבר להן דיסק או קי כדי להאזין למוסיקה? האם זה אפשרי הכלל? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 0 תגובות
- 532 צפיות
היי, ברשותי קורולה 2014, ולא משנה איזה פורמט של סרטון אני שם על USB אני לא רואה את הסרטונים, האם יש אפשרות לראות סרטונים? אולי מצריבה על דיסק? מישהו יודע? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת beliy7, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה להתקין מצלמת דרך בסיאט איביזה 2016 ואני לא מצליח להבין איך מסירים / מעבירים חוטים (בשביל חיבור קבוע לחשמל) דרך הפאנל הצדדי. * עשיתי את זה בעבר במכוניות אחרות, אז באוטו זה השיטת פירוק אולי שונה? בדרך כלל זה עם קליפסים, אני קצת מושך/משחק עם הפאנל והוא יוצא.. מישהו מכיר? תודה.
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי סוזוקי ספלאש שנת 2010. ברכב הקודם הייתה מותקנת לי מערכת עם 3 מגברים של 2 ערוצים- סלסטרה, נקמיצ'י ואודיסון. ברכב החדש יש לי קצת פחות מקום בבגאז' אז אני מצמצם את הסטאפ רק ל-2 מגברים. בספלאש (ונראה שגם בסוויפט) יש תא שנמצא מתחת לרצפת הבגאז' (מצרף תמונה) במידות 85*40*15. האם יש אפשרות להתקין שם 2 מגברים? מבחינת מקום לא תהיה בעיה אבל השאלה אם אני "אחנוק" אותם. תודה על העזרה, עומרי
הודעה אחרונה מאת canonball, -
-
דאבל דין.
מאת xMasTer0fDw- 0 תגובות
- 629 צפיות
ערב טוב לכולם! אני צריך את עזרתכם ברכישת דאבל דין, כרגע יש לי דאבל דין של פיוניר Avh8550bt אני מבסוט ממנו והכל אבל אין בו אופציות לכיוונים והתחלתי לעבוד אקטיבי... אז צריך לשנות יחידת ראש או להוסיף ביט 1, ולפרוססור כמו ביט 1 אין לי כסף כרגע... והכיוונים שלי באוטו והסלט שיש לי עכשיו בגלל האקטיבי פשוט סלט אחד ענק. וחייב להחליף יחידת ראש, חשבתי על 5750, יש אותה לחבר שלי ונראה לי שהיא תספיק לי, יש שם טיים קורקשיין ופרוססור פנימי. במידה ויש לך משהו אחר להציע אשמח לשמוע. ומה דעתך על הדגם 5750 כיחידת ראש בישביל לעבוד בצורה אקטיבי? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת xMasTer0fDw, -
- 2 תגובות
- 742 צפיות
אז ככה, יש לי ברכב הרץ ml165 וסאב הרץ es300 מוגבר ע"י jbl gto 1004. כיוונתי את המגבר בעצמי. הסאב מנגן נהדר על נמוכים אבל לא "בועט" וזה חסר לי. בנוסף, אני מרגיש את הטוויטרים ממש ופחות את המידים. אז רציתי לשאול איך אתם ממליצים לכוון את המגבר? חשוב לי שהסאב לא ינגן רק נמוכים וינגן קצת גבוהים יותר (על גבול הטעם הטוב) וגם כמובן כמה מומלץ לרדת בhpf בשביל הקומפוננט, כדי שהמידים ינגנו אבל בצורה בריאה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 517 צפיות
מישו יכול להגיד לי מה הגודל של הרמקולים הקדמיים בהונדה סיוויק 2017 סדאן ?? אני מעריך 6.5 אבל לא בטוח
הודעה אחרונה מאת ariel1105, -
- 2 תגובות
- 720 צפיות
רכשתי לפני חודש בערך מאזדה 3 שמותקנת בה מערכת מקורית של הרכב... ברצוני להתקין ברכב סאב 12 אינץ לפי עצה של חבר ומגבר מונו (לפי עצה מחבר שאמר לי שזה יותר טוב לסאב 12) וקומפוננטים. השאלה שלי היא כזו: האם כל הרכיבים חייבים להיות מחברה אחת או שאני יכול לערבב (מגבר של פיוניר וסאב של גיי בי אל). מה המגבר מונו שונה ממגבר רגיל.? וקראתי שעדיף למאזדה טוויטרים 5*7 האם זה באמת משנה? ואם תאכלו להמליץ לי על סאב ומגבר שציינתי למעלה בתקציב של 1200 ש"ח תודה ושבת שלום נ.ב דאבל דין הזמנתי מאלי אקספרס משו סיני ולא רציני
הודעה אחרונה מאת funk_master, -
- 8 תגובות
- 935 צפיות
אהלן חברים אני דיי חדש פה ורציתי להתייעץ איתכם על אפשרות להזמנת סאב מחול קיבלתי מונו בלוק של boss מחבר אלו ההספקים שלו 1100 W MAX Power 1 Channel 825 W X 1 RMS @ 2 ohm 413 W X 1 RMS @ 4 ohm Monoblock, Class A/B, MOSFET Power Suppl הדגם שלו זה riot1100w הייתי מעוניין להתאים לו סאב של רוקפוד "R2D4 10 הקטע הוא שהוא שני סלילים של 4אוהם מה שאמור שאם אחבר אותו לערוץ אחד בצורה הזאת הוא יאלץ את המגבר לעבוד ב2 אוהם האם אתם חושבים שזה יהיה בעיה למגבר לעבוד ב2 אוהם ?הוא יעמיס עליו ? האם בכלל אתם ממליצים לעבוד ב4 אוהם ולחבר רק סליל אחד ? זה המפרט של הסאב [TABLE=class: table noBorders, width: 535] [TR=bgcolor: #EBEBEB] [TD=class: t…
הודעה אחרונה מאת Elad199323, -
- 2 תגובות
- 778 צפיות
מעוניין בסאב "10 האם סאב SA-10 של Sundown יתאים? https://www.amazon.com/SA-10-D2-Rev-Sundown-Subwoofer/dp/B00L2JVVA6?tag=99carstereo-20 מה הקונפיגורציה המתאימה מבחינת הסלילים?
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 734 צפיות
צהריים טובים ושבת שלום לכולם , ברשותי הרכב שציינתי בכותרת שנת 2005 . יש מכשיר דאבל דין ואליו הכח מחובר לרכב כעת יש 2 רמקולים פשוטים בדשבורד אך יש גם מקום לטויטרים . בגדול אני רוצה סאונד נקי וטוב עם באס (אני שומע המון מיינסטרים ולפעמים קצת אלקטרו) חשבתי על קומפוננט 6.5״ (כי הבנתי שזאת המידה של הרמקולים בדש של הסמארט) טוב מקדימה (אשמח להמלצה למשהו איכותי) מגבר וסאב 8״ כי אין הרבה מקום לסאב. אשמח שתמליצו לי על מוצרם שיעשו את העבודה אך בתקציב גג של 2000 ש״ח . לא רוצה להשקיע יותר מדי . תודה מראש לעוזרים
- 6 תגובות
- 872 צפיות
היי חברים, יש לי הזדמנות לקחת מחבר את המגבר שלו (ישן אבל טוב) Hifonics zeus ZX6400. במקום המגבר שיש כרגע אצלי ברכב JBL PX300.4. (את שאר הרכיבים ניתן לראות בחתימה) השאלה שלי האם הכדאי לי להחליף ואם זה יחשב כ"התקדמות"? להבנתי מדובר פחות או יותר מאותם רמות שאלה נוספת שיש לי, ראיתי שבמפרט של הhifonics שההספק ב 4Ohm הוא בסך הכל 4X85W ורק כשיורדים ל 2Ohm ההספק הוא 4X170. לעומת זאת אצלי במגבר של הJBL ההספק ב4Ohm הוא 4X125. ועכשיו השאלה האם הרמקולים שלי מסוגלים לרדת ל 2Ohm ואם כן איך בדיוק עושים זאת ומה הסיכון בזה? עוד דבר שאולי בגללו אני רוצה לנסות להחליף מגבר, הוא בגלל משהו מאוד מוזר שלדעתי קשור במגבר. כשאני שומע מוזיקה על ווליום יחסית בינוני, ווליום כזה שא…
- 1 תגובות
- 589 צפיות
שוקל להביא איתי את המגבר הנל מארהב. אמור לשמש כרגע רק קומפוננט וסאב. אמור להיות מחובר לרכב עם מצבר קטן יחסית. אין דרישות גבוהות לאיכות אודיופלית או לפרק את הבודי של הרכב בבאס בעיקר הגברה נקיה איכותית קומפקטית ואמינה. ממליצים? העלות של המגבר תהיה סביב ה600 שח בארהב
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה מהם יותר טוב? לא משנה המחיר יש לי זיכוי ואני יכול לבחור אחד מהם Pioneer AVHX2750BT JVC KW-V21BT KENWOOD DDX4015BT
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 666 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סידן
- מישקפופר
- itamar_by
- lanosforce
- GTI33
- zvit
- נירו72
- יש לי סילברדו
- netanel1014
- vigi
- GTאי
- Alloytoy