Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, יש לי הזדמנות לקחת מחבר את המגבר שלו (ישן אבל טוב) Hifonics zeus ZX6400.

במקום המגבר שיש כרגע אצלי ברכב JBL PX300.4. (את שאר הרכיבים ניתן לראות בחתימה)

השאלה שלי האם הכדאי לי להחליף ואם זה יחשב כ"התקדמות"? להבנתי מדובר פחות או יותר מאותם רמות

שאלה נוספת שיש לי, ראיתי שבמפרט של הhifonics שההספק ב 4Ohm הוא בסך הכל 4X85W ורק כשיורדים ל 2Ohm ההספק הוא 4X170. לעומת זאת אצלי במגבר של הJBL ההספק ב4Ohm הוא 4X125.

ועכשיו השאלה האם הרמקולים שלי מסוגלים לרדת ל 2Ohm ואם כן איך בדיוק עושים זאת ומה הסיכון בזה?

עוד דבר שאולי בגללו אני רוצה לנסות להחליף מגבר, הוא בגלל משהו מאוד מוזר שלדעתי קשור במגבר. כשאני שומע מוזיקה על ווליום יחסית בינוני, ווליום כזה שאמורם כבר לשמוע באסים עדינים, יש מאין מצב כזה שלפעמים המגבר מנגן באסים ולפעמים הוא "מתעלם" מכמה, במילים אחרות שזה בווליום ביניים הוא כאילו כאילו מפספס תדרים ולא משמיע באסים בחלק מהמקרים ואז יש הרגשה שפתאום הוא מנגן באסים ופתאום לא. אשמח לשמוע את דעתכם

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

אם אני לא טועה כמובן ההתנגדול של הרמקול היא קבועה

אלא אם ניתן להוסיף נגדים שירידו את ההתנגדות .

לפה כבר מומחים צריכים להיכנס

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

אפשר לקבל קצת פירוט? במידה ויורדים ל2 Ohm (אם זה אפפשרי בכלל) אני לא משיג תוצאות הרבה יותר טובות?

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

נתחיל עם זה ש RMS הוא מדד להספק הוא לא מדד לאיכות

מעבר לזה ,יש לך רמקול עם יכולת ספיגה של 100RMS ומגבר שמספק לו 125RMS

אין לך בעיה של הספקים ,גם אם ניתן במניפולציה להוריד את ההתנגדות של המעגל ל 2 אום

אין בזה צורך שלא לומר חוטא למטרה כי עבודה ב 2 אום מורידה את רמת האיכות.

לסיכום :

אתה רוצה יותר איכות עם הספק שמתאים להגברה של הסט שלך

חפש מגבר כמו גנסיס סידרה 3 ארבעה ערוצים או מגבר אחר ברמתו

בטח שלא Hifonics zeus ZX6400

פורסם

אאל"ט, הפוקאל המדובר הוא בבסיסו סט של 2 אוהם נומינלי.

לגבי הבאסים הנעלמים, ראשית הייתי מוודא שהרמקולים נמצאים בפאזה נכונה אחד ביחס לשני. ומעבר לכך, לעבור קצת על כל חיבורי החיווט למיניהם ולחזק לפי הצורך.

• תוכן חדש...