פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התקנתי עידן פלוס ברכב מחפש אפשרות לשפר את הקליטה איזה אנטנות מומלץ להתקין על מנת לשפר את הקליטה תודה אלירן
הודעה אחרונה מאת BHXHO2, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, מחפש המלצה למצלמת רוורס שמתאימה להחלפת נורית הרישוי האחורית בסיאט איביזה החדשה. קיבלתי המלצה על מצלמה לפולו עם חיישן CCD של סוני בלינק הבא: http://s.aliexpress.com/JvuaEn2u ומצאתי הרבה מצלמות שרשומות כתואמות לאיביזה, כדוגמת זו: https://m.aliexpress.com/s/item/32663588864.html הבעיה היא שבמידות שרשומות (לשתי המצלמות) זה לא נראה מתאים למה שאני מדדתי אצלי. תמונות מצורפות. למי שיש המלצה, נסיון בנושא, אשמח לייעוץ. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת JO_, -
- 0 תגובות
- 778 צפיות
שלום לכולם, נתחיל מזה שאני רוצה קומפוננט שיפעל בלי מגבר. המערכת היא blaupunkt cape town 945. מתלבט בין המורל מאקסימו לבין jbl gx600c לסוזוקי קרוסאובר שלי. לדעתכם, האם יש הבדל עצום בין שני הסטים? מה מבין הרמקולים מתאים יותר למוזיקה קיצבית ורוק? יש לציין שהרכב בלי בידודים אקוסטיים וגם לא יהיה מחוסר תקציב. אני פוזל יותר לכיוון ה jbl מבעיות תקציב. האם לדעתכם יש קומפוננט טוב יותר מבין השניים במחיר של 300 - 400?
הודעה אחרונה מאת inon007, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכל מומחי הסאונד ובידוד הרעשים, הדודים האחוריים ברכבי מפיקים סאונד שמאוד ערב לחובבי רכב מצויים ורחוק מלהיות אהוב על אישתי היקרה. האם בידוד של תא המטען יחד עם רצפת המושב האחורי תסייע להפחית את הסאונד המדובר בצורה ניכרת ועל ידי כך תביא לשלום בית? רוב תודות. במידה וזה משנה מדובר במרצדס w211.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 703 צפיות
יש לי קורולה 2008 ואני מעונין לשדרג את המולטימדיה. אני מחפש בעיקר המלצות לחברה ודגם מומלצים בתחומים הבאים: 1. מערכת מולטימדיה: חשוב לי שהיה מסך גדול ונגיעה, דיבורית בלוטוס מובנית, כניסות usb+aux+בלוטוס, תמיכה במצלמת רוורס, ממשק בעברית (בונוס לא חובה). 2. 4 רמקולים לחווית שמיעה טובה. 3. מגבר, במידה וזה ממש נחוץ. אם לא צריך מגבר אז הייתי מעדיף לוותר (לא על חשבון איכות הצליל). 4. מצלמת רוורס מומלצת. 5. שלט לתלייה על ההגה לשליטה על המערכת. הרעיון הוא לא להגזים במחירים אבל כן חשוב לי שהיה איכותי, חברה טובה. אשמח לקבל המלצות, איפה כדאי להתקין וכדומה... תודה מראש לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת moti1984, -
- 0 תגובות
- 962 צפיות
האם מישהו יכול להמליץ על אפשרות להתקין מערכת מולטימדיה ממותגת (pioneer, kenwood וכו׳) על פיג׳ו 208? האוטו שלי בא בלי מערכת מולטמדיה, והתקנה של מערכת מקורית עולה יותר מ- 3000 שקלים. מצד שני מערכות דבל-דין סטנדרטיות לא מתאימות ללוח של האוטו. אשמח לקבל המלצה על מקום שעושה התקנות כאלו במחיר סביר
הודעה אחרונה מאת marksc, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי את הסיאט איביזה החדשה דגם style והמערכת מולטימדיה נראית שונה מכל הסרטונים שראיתי באינטרנט. מה שמיוחד חסר זה הandroid auto ו mirror link. יש דרך לעדכן את התכנה ככה שיהיה לי גם את הדברים האלה? היום קיבלתי את הרכב החדש שלי, סיאט איביזה 2017 דגם style ושמתי לב שהמערכת מולטימדיה נראית שונה ממה שראיתי בסרטונים ( גם סרטונים של רכבים מהארץ). זה נראה כאילו הגרסא שאצלי יותר ישנה. מה שהכי מפריע לי זה שאין mirror link ו-android auto. יש דרך לעדכן את התוכנה כדי להוסיך את הפונקציות האלו?
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 90 תגובות
- 18.5 אלף צפיות
החלטתי לשתף את ההתקנה שלי, גם לשם השיתוף וגם לצורך הערות, הארות וייעוץ. המערכת נבנית בתקציב שהגדרתי והוא לא יגדל. חלק מהרכיבים רכשתי כחדשים וחלק משומשים. יחידת הראש: pionner deh x8750bt. הגברה: צמד celestra FA 2150X. סט קידמי: HAT imagine 6.5" יותקנו בקונפיגרציה קואקסיאלית ולאחר מכן 2WAY. סט אחורי: jbl GTO6508C וופרים בלבד מוגברים מהיחידת ראש. חיווט: משהו סיני, כבל מתח 4 גייג'. rca: סקורפיון platinum blue. סאב: כרגע אין. בידוד: stinger roadkill expert. חלק מהתהליכים לא צילמתי אבל אשתדל לצלם יותר. הנה דלת נהג לאחר הסרה של הפאנל והיריעת ספוג השתדלתי לכסות לפחות רבע מהשטח, ישנו גם בידוד שהוסף ע"י היצרן אבל החלטתי להתעלם ממנו…
הודעה אחרונה מאת Oren da man, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות בקרוב רכב חדש ומתלבט אם לקחת את האבזור שהוצע לי ע"י היבואן (בעיקר מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס). אם אחרי הקניה, אלך ואקנה בעצמי את האבזור, האם בממוצע יצא לי יקר יותר או זול (בהנחה שאקנה את אותו האבזור \ אבזור באותה רמה)?
הודעה אחרונה מאת peckish, -
- 0 תגובות
- 822 צפיות
היי, אני רוצה לקנות מגבר חדש ומחפש מגבר שיהיה קומפקטי אבל לא חלש. ראיתי את המגבר הזה במחיר די טוב (לא בארץ) ונראה שאפילו אפשר לעבוד איתו אקטיבית. יש למישהו ניסיון איתו? *כמובן בהגברה full range ולא סאב וופר תודה
הודעה אחרונה מאת canonball, -
- 0 תגובות
- 732 צפיות
שלום לכולם, אשמח להמלצה לדאבל דין. דיבורית בלוטות, מצלמת רוורס וחיבור לאנדרואיד הן הדרישות. מה גם שאין ברכב שליטה מההגה אז אם יש איזה שלט שמתחבר להגה גם טוב. תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת idanro7021, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 735 צפיות
שלום, אני מעוניין לבצע ניתוק מהיר לסאב בסגנון תקע לקסנון. שיהיה זכר ונקבה וככה אין בעיה להשאיר את הכבל זרוק בבגאז' ולא לנתק מהמגבר בכל הוצאה של הסאב. מעדיף מאיביי, הכבל הקיים בעובי 2.5 מ"מ.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
חבר הביא לי רדיו דיסק לרכב דאבל דין .הרכב שלו הושבת עקב תאונה .פתחתי את הרדיו שלי וזה פלאג שונה .הדבר שצריך לעשות זה לחתוך את החיבור של הפלאג ולחבר לרדיו החדש.ברדיו המקורי לא רשום מה כל חוט מחובר .כמה אמור לעלות התקנה אצל מתקין מיקצועי ומי מומלץ באזור כפר סבא
הודעה אחרונה מאת קישו, -
- 0 תגובות
- 604 צפיות
שלום רב, רציתי לשאול האם מישהו יודע לתת לי כתובת או טלפון של מקום מאיפה אני יכול להשיג גליל שלם של 50 מטר חוט לרמקולים? בעדיפות ל16 גייג' צבעוני (לא שחור אדום או שקוף) בתודה מראש אבי
הודעה אחרונה מאת avi330, -
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן חברים, במשפחה הוזמנה קרוס אובר חדשה שצפוייה להגיע עם חיישני רוורס שמותקנים מקומית. היכן הם צריכים להיות ממוקמים? האם יש עדיפות לאופציות (A/B במסמך המצורף?) האם אני יכול להתעקש על אחת האופציות?
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום... יש לי מאזדה 2009 (הצורה הישנה) עם המערכת המובנת שלה. עכשיו אני מחפש להחליף אותה למערכת אחרת עד 1000 שקל (אפשר להתגמש 100 פה ולשם) אני לא מוצא מאיפה אפשר להביא ואני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא. אפשר בבקשה הצעות? מצאתי פה את הדגם הזה איך היא? http://www.ebay.com/itm/Mazda-3-2004-2009-7-Car-DVD-CD-Player-GPS-Radio-RDS-1080P-DVR-iPod-Touch-Screen-/282056873187?fits=Make%3AMazda%7CModel%3A3&hash=item41abe654e3:g:fc8AAOSw6n5XqEIm&vxp=mtr
הודעה אחרונה מאת sahar4442, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי מאזדה 2 חדשה (2016) ואני רוצה לשדרג את המערכת כדי ליהנות יותר בדרך כדאי לציין שלפני מספר חודשים השקעתי ברכב והחלפתי רמקולים והוספתי מגבר פשוט (פרטים בהמשך). קניתי אותם בלי להתעמק יותר מדי והתוצאה הייתה בהתאם - שיפור משמעותי מהמערכת המקורית.. אבל לא מספיק. התקציב שלי הוא באזור ה-3-5k (כולל התקנה). אני מוכן לחרוג מעט מהתקציב אם מדובר באמת בקפיצת מדרגה. מה יש היום? - מקדימה: קומפוננט "6.5 ESK 165.5 - מאחורה: 6x9 של ECX 690.5 - מגבר GM-A6604 - headunit רגיל של מאזדה (לא ניתן להחליף אותו לדעתי.. תמונה) מה חסר לי? בגדול המערכת היום נשמעת הרבה יותר טוב מהמערכת המקורית.. אבל עדיין הסאונד לא מספיק נקי הבאסים לא מדויקים וגורמים לעיתים …
הודעה אחרונה מאת orryun, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת idanro7021, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מקבל את הרכב הר"מ בעוד מס' ימים ממקום העבודה בליסינג ומעוניין להוסיף 4 מסכים (2 בשורה שנייה ושניים בשורה 3) על מנת להעסיק את הילדים בזמן נסיעה מחפש שהמסכים יהיו עצמאיים כך שבמקביל אני אוכל לשמוע במערכת האודיו מה שארצה. כמו כן מכיוון והרכב בליסינג רצוי לא לבצע משהו בלתי הפיך. אשמח לדעת איזה אופציות קיימות? תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת oferman, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ה-AF מכובה וה-RDS גם כבוי ובכל זאת הוא מעביר לי תחנות לבד איך אני מסדר את זה? תודה.
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
- 0 תגובות
- 624 צפיות
שלום לכולם מכרתי את האוקטביה שלי עם קומפוננט הרץ dsk165, אהבתי את השמע של הרמקולים על המערכת המקורית של הרכב. עכשיו קניתי סוזוקי קרוסאובר עם מולטימדיה blaupunkt cape town 945. הרמקולים המקוריים פשוט זוועתיים או שפשוט התרגלתי לטוב... יש לי אפשרות לקנות הקומפוננט של פוקל שבכותרת ב 400 שקלים כמשומש, או הרץ dsk165 חדשים ב 500. מה אתם הייתם עושים?
הודעה אחרונה מאת inon007, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום ברשותי הונדה סיווק 2007 סדאן אני מעוניין להרכיב מערכת שלמה (מגבר,סאב,קומפוננט,6x9,מונובלוק) הדרישות שלי הן : מגבר מעל 120rms כל יציאה בהתנגדות של 4 אום 6X9 גם שיהיו חזקים ושהמגבר יסחוב אותם קומפוננט 6.5 שיהיו חזקים עם צליל נקי מונו וסאב לא קריטי עוצמה אבל לא פחות מ 300rms סאב יש לי דאבל דין של primum התקציב הוא כמו שציינתי עד 8 אלף מוכן להשקיע אני רוצה עוצמה אבל לא להתפשר גם על איכות של הסאונד אשמח להמלצות שונות תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Therabrab, -
-
ערב טוב,ברשותי סט קומפוננט מורל דוטק אוביישן ולפני כמה ימים נשרף לי אחד הטוויטרים,מה אתם על שידוך של הטוויטר של הוירטוס(MT120)במקום
הודעה אחרונה מאת gango1982, -
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם קיה ספורטאז' 2017 הגיעה עם מערכת מולטימדיה אנדרואיד עם אפשרויות מאוד מצומצמות ואפליקציות קבועות למרות שלפי האחריות לא ניתן להתקין אפליקציות מהגוגל פליי, הצלחתי להגיע לזה ולחברת את חשבון הגוגל פליי שלי ולהתקין אפליקציות נוספות. הבעיה היא שאני לא מצליח להוסיף את קיצורי הדרך של האפליקציות למסך הבית כי המערכת די נעולה לשינויים. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת zoharbh, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום. ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי אז אני שואל פה. יש לי ספורטאז 2016 (ליסינג מהעבודה) 1.6 הסאונד ברכב על הפנים, שיחקתי עם האיקולייזר והבאתי את הסאונד למצב סביר מינוס, אבל מעוניין לעשות משהו בנושא, מעוניין לשפר את הסאונד - מצד שני זה ליסינג אז המחשבה הייתה רק להחליף רמקולים מקדימה ואחורה אם זה אכן יתן את המענה, אז מעולה ואם לא אז אני אוותר ואשאר עם מה שיש. השאלה היא אם מישהו פה יודע אם הבעיה שלי היא במערכת עצמה או ברמקולים? אני לא רוצה ללכת להחליף רמקולים סתם כדי לגלות שאין שיפור או שיש שיפור מינורי. המחשבה הייתה להתקין רמקולים קואקסיאלים במקום המקוריים (אני כמעט בטוח שהמידה היא 6.5 מקדימה ומאחורה), משהו בסגנון של Pi…
הודעה אחרונה מאת saharmen, -
- 1 תגובות
- 785 צפיות
[h=2]שלום לכולם! איך מחליפים את המולטימדיה המקורית ל-hu יותר רציני מישהו יודע ? ניסה ? אולי יש אחד כזה שהחליף ?[/h] תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, ברשותי סקודה יטי 2014 עם מערכת בולרו מקורית שעברה התקנה על ידי רדיו מילאנו כרגע, הקליטה ברדיו הפכה לבעייתית: מידי פעם הקליטה קופאת ויש דממה או שפעמים רבות מתווסף שלג ברקע. אני מחפש מי נותן שירות למערכת הזו? במוסך המורשה של סקודה הפנו אותי אל גילקאר שהחליף את רדיו מילאנו בשירות ואצל גילקאר, נותנים שירות רק לגבי התוספת WAZE שהותקנה מקומית. אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת Tsiki, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן מאזדה 3 2008 הצורה הישנה שכפי שידוע אינה מצויידת בחיבור aux הבנתי שיש מתאם שאפשר להזמין באיביי ולחבר לאיזשהו מקום מאחורי המערכת אשמח להמלצות למתאם והמלצות לבעל עסק שמתעסק בזה במחיר טוב באזור חיפה תודה
הודעה אחרונה מאת lb1234, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין לקנות קומפוננט לרכב התקציב שלי הוא בערך 4-5 אלף אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני ביצעתי רישום מייל באפליקצית RADIOTUNE וכך נפתחו לי האפשרויות של הגוגל פליי וכל הנלווה. יגיע היום שאמכור את הרכב ולא לעניין להשאיר את ההיסטורית החיפושים והניגונים של היוטיוב שלי על המכשיר. כיצד לבצע איפוס למערכת אנדרואיד 4.4.4 של קיה ספורטאז' 2016 למצב כפי שיוצא מאדי מערכות, עם כל האפליקציות ברירת המחדל? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Chaco,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 868 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zaf
- dinnnn
- SlowRide
- Mike Lowrey
- יבגניפ
- yoni2sh
- גולדן191
- Satori
- צוק
- David32
- axSupreme
- DENON