פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, החלפתי את המערכת מולטימדיה "המקורית" ב c4 שלי, משימה לא פשוטה בכלל שכן המתקינים אשר בצעו את ההתקנה המקורית אי שם ב 2012 כשהרכב נקנה עשו שחיטה ולא התקנה - ראו פוסט שלי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?602916-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%91-C4-Citroen-2012 חתכו את הצמה המקורית, חתכו את צמת ה USB / AUX, מיקרופון מקורי נעלם אי שם מאחורי הדשבורד, מצלמת רוורס וחיישנים אין לי מושג אם מקורי מצאתי צמה שחתכו ועשו איזה מעקף לחיבור RCA. המולטימידה החדשה היא מסוג אנדאויד סיני שהגיע PLUG & PLAY בתנאי כמובן שהצמות תקינות. את החיבורים בצמה המקורית הצלחתי לשחזר והמערכת אנדרואיד עלתה ועובדת יפה וגם המצלמת רוורס וחיישנים ע…
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני לא יודע האם יש קשר בין המערכת לבין המצת של הרכב אבל לאחרונה החלפתי פיוז למצת. מאז המערכת השתגעה והתחילה לגמגם וכל ההגדרות שלה אבדו. אני לא יודע כיצד מאפסים אותה וכיצד נכנסים להגדרות של המכשיר. ישנו כפתור FUNC שלחיצה ארוכה עליו לא מגיעה לשום מקום. אשמח לעזרה,
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
בוקר טוב חברים \ טום אבקש את עזרתכם במציאת חוט חסר מצאתי את חוט פיקוד 1 חסר לי עוד חוט מינוס כנראה או פיקוד 2 (או שזה פיקוד פלוס) מדובר במכשיר פיוניר עם מתאם שליטה מובנה לפי האתר של PAC אם אני מבין נכון החוט השני צריך לקבל פלוס ? מצורף קישור http://www.pac-audio.com/SWI/SWIAppGuide.aspx?appguideid=84&swiModel=Malibu&swiYear=2012&swiMake=Chevrolet&swiProduct=SWI-RC&swiRadioManu=Pioneer&swiOptions=Radio תודה וחג שמח וכשר .
הודעה אחרונה מאת MA210, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת yarin1220, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תותחי המולטימדיה אשמח לעזרתכם. אודי Q5 2012- מוטימדיה מקורית. כיצד אפשר להוסיף וויז? האם חובה להחליף מערכת או שיש פיתרון על המערכת הנוכחית? תודה
הודעה אחרונה מאת Arthur85, -
- 4 תגובות
- 893 צפיות
ערב טוב, אני צריך בבקשה עזרה לקישור לקניית אנטנה לרדיו דיסק שלי נימאס לי לשמוע אותו דיסק כבר חצי שנה מה שקורה זה שהחלפתי את הרדיו המקורי שהיה ברכב, לרדיו דיסק של Pioneer MP3 DEH-7250SD אני מחפש אנטנה בשביל להתחיל לישמוע רדיו, איך אני מוצא אנטנה כזאת כי כרגע פשוט אי אפשר לשמוע רדיו תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Arthur85, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, רוצה לקנות את המערכת מולטימדיה הבאה: https://m.aliexpress.com/s/item/32732548987.html#autostay הייתי שמח לקבל חוות דעת של אנשים אם כדאי או לא. המחיר נראה מפתה ביחס למה שמוצע ובמקרה ונתפס במכס מה העלויות? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום , אני חדש בפורום. לפני כחצי שנה קניתי טויוטה קורולה חדשה (2016). חשבתי שהשימוש בטלפון לשם ניווט יהיה נוח מספיק ולכן וויתרתי על ההצעה להתקין מערכת מולטימדיה עם ניווט. עם הזמן הבנתי שעל הדשבורד הגלי ברכב לא נוח להתקין זרוע כלשהי שתחזיק את הטלפון. אני רוצה לנסות את המירור לינק. לפי מה שהצלחתי למצוא ברשת, במידה ואני מחבר סמארטפון של סמסונג גלקסי S3 עם אנדרואיד 4.1.2 המירור לינק אמור לעבוד. המכשיר הנ"ל ברשותי והורדתי גם את האפל' דרייב לינק. משום מה אני לא מצליח לקשר בין מסך המולטימדיה למכשיר. החלופות למירור לינק הן רכישת מערכת מולטימדיה חדשה =יקר מדי או רכישת מכשיר נוסף כמו למשל פאבלט או טאבלט =לא זול וגם די מסורבל. אם לוקחים בחשבון שהדשבורד תוכנ…
הודעה אחרונה מאת Toyota17, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם. דיברתי כרגע עם נציגת שירות של לובינסקי, לאחר שביקשתי ממנה להבין מדוע לא עובד הRDS בC3 החדשה שלי. היא טוענת שהנציג הטכני מסר לה שאין אפשרות להפעיל את הRDS (אע"פ שבספר ההוראות זה קיים) במכשיר אשר נמכר בארץ. לי זה לא נשמע הגיוני בעליל. למישהו פה יש C3 חדשה ויכול להגיד האם אצלו עובד הRDS או לא?
הודעה אחרונה מאת ldti, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למונדאו יש מערכת מובנת ואין שם usb אשמח לדעת מה אפשר לעשות ?
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
שליטה מההגה
מאת dtlaon- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי טיוטה קורולה ראנקס 2003 התקנתי עליה מערכת מולטימדיה 9 אינץ' של ניפון. הכל טוב ויפה.. אחרי שעות של ניסיון ללמד את המערכת את כפתורי ההגה המתקין התייאש התקשר למישהו לברר אם זה אפשרי בכלל והוא קיבל תשובה שזה בלתי אפשרי. השאלה שלי האם זה נכון? אין לי אפשרות לשלוט מההגה? אני ראיתי שיש מתאמים מסויימים שיכולים ללמד את המערכת אבל המתקין אומר שגם זה לא יעזור.. זה נכון?
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
לפני כשבועיים המגבר שדחף את הרמקולים הקדמיים, DD S4b, החליט לעבור לעולם שכולו טוב. מאז אני חורש את הפורום ומתלבט איזה מגבר לקנות. נתקלתי באינסוף המלצות חלקם מנומקות היטב וחלקם פחות אבל תוך כדי חיפושים נתקלתי במאמר מעניין מאוד על ניסוי עיוור שמטרתו זיהוי מגבר הנשמע טוב מאחר. המאמר הזה הביא לי הרבה תובנות חדשות והעיקרית שבהם היא שאנחנו כנראה משלמים הרבה מאוד כסף על מגברים של חברות שמתהדרות עם מגברים מיוחדים לאודיופילים או על המלצות חסרות משמעות של אנשי מכירות ממולחים. מעניין אותי מאוד לשמוע את דעתכם בנושא. Amplifier Challenge FAQ- Richard Clark.pdf
הודעה אחרונה מאת Matanel, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, ברכב שלי מותקנת קופסת אנדרואיד WP9920 שעושה שימוש במסך המקורי של הרכב ומאפשרת שימוש בוויז. יש לה סים שלדעתי עומד לפוג עוד כשבועיים ואני רוצה לקנות אחר ולהחליפו. למישהו יש מושג איפה ברכב ממוקמת הקופסה הזו? מישהו מכיר אותה ויודע אם יש עדכונים עבורה (הוויז שם עתיק)?
הודעה אחרונה מאת giliav, -
- 0 תגובות
- 594 צפיות
אהלן, אני מחפש מידע לגבי מערכות מולטימדיה בגודל 7 אינצ' (חושב שזו המידה שיש לי בניסן טידה 2008). בנוסף חשובה לי האפשרות לחבר למערכת מצלמת רוורס. אני כרגע בשלב השיעורי בית ומנסה להבין מי נגד מי. מלפש המלצות על מערכות טובות ואמינות וגם על מתקין מקצועי. מה העלות הצפוייה למערכת נחמדה שתעשה את העבודה?
הודעה אחרונה מאת niv_lavi, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 783 צפיות
בוקר טוב. אני מחפש מערכת טובה להונדה אקורד 2008.. כדוגמת pioneer avh-x8750bt חשוב לי איכות סאונד גבוהה ונעימה לאוזן החיסרון בפייניר של שחייב לחבר כבל בשביל mirror link וזה מה שביאס אותי
הודעה אחרונה מאת TOMER628, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הי מחפש קיט להתקנת מצלמת רוורס באאודי A1, 2011, שתתחבר למערכת ולמסך שבאוטו, לא מעוניין להתקין מסך חיצוני נוסף כלשהו. ברכב יש מסך מולטימדיה ומערכת mmi שבאה עם הרכב. אין אפשרות לחבר מצלמה ישירות אלא רק דרך קיט מיוחד עם מתאם כזה: http://www.advanced-incar.co.uk/products/audi-a1-kit/audi-a1-s1-reversing-camera-retrofit/ יש חלופות? איפה אפשר לקנות דבר כזה בארץ/בחו״ל במחיר סביר? כל מה שראיתי עולה כ600₪. תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 6 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם, הרכב המדובר הוא גולף 7 שנת 2013 עם מערכת מולטימדיה מקורית מדגם MIB עם מסך 5.8' (בדגמים החדשים יותר משנת 2014/2015 ומעלה הוחלפה המערכת ל- MIB II עם מסך בגודל 6.5'). כשאני מסנכרן את האייפון שלי עם המערכת, כל אנשי מועתקים למערכת אך במקום עברית מופיעים לי ריבועים קטנים (המערכת לא מזהה את העברית), ומנסיון ראיתי שלרכבים החדשים יותר עם מערכת MIB II אנשי הקשר כן מופיעים עם עברית תקנית. השאלה שלי, האם המערכות MIB תומכות בעברית? אם לא, האם ישנה אפשרות לאיזשהו עדכון תוכנה מסויים? תודה לעוזרים! *מצ"ב תמונה של מערכת MIB II שנראה שתומכת בעברית:
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שבוע טוב, חיפשתי הרבה ברחבי האינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה ברורה. האם ניתן להתקין לכל רכב מערכת מולטימדיה חדשה עם מסך מגע? אני רוצה להתקין למציבושי ספייס סטאר מערכת חדשה כזו אך לא יודע אם זה אפשרי. כך נראה הפנים של הרכב: יש מידע?
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
- 3 תגובות
- 981 צפיות
שלום לכולם. אתמול התקנתי את המערכת ברכב (206 3 דל'). הרכיבים הם: מגבר http://mbquart.com/na1-320-4/ מוצהר 80 וואט לערוץ ב 4 אוהם, לא ניתן לגישור. קומפוננטים של מורל וירטוס 6.5" וHU פיוניר 6650. המגבר מוזן עם כבל 8 גייג' שנלקח לא ישירות מהמצבר אלא מקופסת הפיוזים שנמצאת לידו (הצרפתים עשו ככה שהפלוס הולך מהמצבר לאלטרנטור ובדרך מתפצל אל תיבת הפיוזים הזו), כמו בתמונה כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=464008&d=1466490189 וכעת קורית תופעה מוזרה, כשאני מעלה את הווליום גבוה ב HU לנק' מסויימת (לכל טראק זה קורה בווליום אחר) מה שקורה זה שהמוזיקה כאילו מפסיקה לשניה וחוזרת, מפסיקה וחוזרת ומתנגנת למקוטעין. אם אני מוריד את הווליום…
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. הרכבתי מערכת חדשה לרכב שלי BMW F30 (מודל 2014) ברצוני לאשר איתכם האם אני בכיוון הנכון/אם טעיתי בהזמנת רכיב כלשהו וכו'... מגברים: Rockford Fosgate R300X4 Rockford Fosgate R500X1D Precision Power 150RMS (מגבר אמריקאי איכותי שיחובר ל2 הMID-SUB מתחת לרכב ויכוון כדי לתת ווליום ואיכות סאונד סבירה) סאבוופר Rockford Fosgate P3D4 שני סלילים כפולים של 4OHM (מנחית ל2 אום סופי למגבר) עוד לא הוחלט על תיבה, אם מישהו פה מבין ויכול לעזור אשמח רמקולים: MOREL Maximo 4" - 2 זוגות וככל הנראה אוסיף רמקולים פשוטים שיתנו ווליום בגודל 8 אינץ. אביזרים: ל2 המגברים של Rockford יחוברו 2 קיטים של BOSS 4 GAUGE למגבר השלישי של Precision Power יחובר קיט 8 GAU…
הודעה אחרונה מאת IdanDado, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, יש לי את המכשיר מהדגם הנ"ל, כרגע הגרסה שלו היא 1.02. יש גרסה חדשה 1.05 או 1.06 שמציעה ממשק חדש וכל מיני שיפורים. העניין הוא שהעדכון נמצא כאן: https://www.pioneer.com.sg/sg/support/firmware-details/index.html/?Model=AVH-X8850BT&FwareId=53 ובהוראות בין היתר רשום שהעדכון הוא למספר מדינות במזרח אבל לא כלל ביניהן את ישראל (לא מפתיע). השאלה היא, אם מישהו התנסה בעדכון גרסה שלא בדיוק מותאמת למכשירים שנמכרים בארץ, כי אני חושש מ-2 דברים: 1. תיעלם לי העברית במכשיר 2. המכשיר יידפק מסיבה כלשהי. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת hondacivic02es, -
- 3 תגובות
- 937 צפיות
שלום לכולם. הרכב הוא הונדה מסוג סיוויק 2011 הייתי רוצה להתקין בדלתות הרכב הקדמיות קומפוננט שרכשתי של חברת הרץ. אני מעוניין לחווט לדלתות כבל עבה יותר לרמקולים. הבעיה היא יש שבדופן הרכב פלאג שמתחבר לדלת עצמה ואני לא יכול להשחיל עליו חוט (אפשר אולי לקדוח וכו' אך אינני מעוניין בזה) שאלתי היא כזו: האם ניתן להשתמש בחוטים של המקולים המקוריים של הצמה של הרכב (מאוד דקים) לחיבור הקומפוננט ובאמצע הדרך איפה שכן תיהיה גישה לחתוך להמשיך אם חוט עבה יותרעד למגבר או יחידת הקרוס? האם זה ישנה משהו? תודה.ערן
הודעה אחרונה מאת yuraskor, -
- 3 תגובות
- 929 צפיות
שלום לכולם, לפני מספר חודשים התקנתי ברכב הנ"ל את הציוד הבא: 1. מגבר massive bx4 2. קומפוננט hertz esk 165.5 בדלתות הקדמיות 3. סאב 15 אינץ hertz 38.3 הרמקולים האחוריים נשארו מקוריים.( וכנראה שהוחלשו לגמרי כדי לא להרוס) עכשיו אין ספור ניסיונות כיוון למערכת, שומעים בה פשוט לא טוב. לכן ממה שהבנתי הבעיה היא לא בכיוון......ואני אובד עצות מה לעשות. מהציוד שיש לי אני יכול להגיד שהוא אמור להביא ביצועים ברמה נחמדה+ (תקנו אותי אם אני טועה) יש צלילים צורמים....הבאסים לא משתלטים. חשבתי אולי לנסות ולהוסיף רמקולים לדלתות האחוריות מכיוון שמאחורה לא שומעים כלל וזאת אולי הסיבה שהסאב משתלט על הצלילים. חשבתי להעביר את הקומפוננט שיש לי כרגע מקדימה לדלתות ה…
הודעה אחרונה מאת Idan Hakim, -
- 0 תגובות
- 539 צפיות
שלום חברים קניתי סיאט איביזה 2011 והגיעה איתה מערכת kenwood ddx 4028bt לא ממש הצלחתי להבין איזה איכות הכי טובה לראות קליפים,ניסיתי WMA ו MPG והאיכות נוראית. יש פורמט איכותי יותר לראות קליפים? תודה מראש טום
הודעה אחרונה מאת Tomas1, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, בעבר היה לי רכב עם מגבר סאב ורמקולים לא מבין גדול בעניין הזה ככה קניתי את הרכב. כשמכרתי את הרכב זה היה ללא המגבר וקניתי רכב חדש יש טעם להרכיב לו את המגבר ללא שאר האביזרים? סורי על הבורות אבל באמת שאני אשמח לשמוע תשובה (אופטימיי) שבת שלום ומבורכת לכל חברי הפורום!
כיוון מגבר
מאת Maorswan- 10 תגובות
- 14.8 אלף צפיות
קניתי סט שלם של רמקולים קדמיים, אחוריים [שניהם של Hertz], סאב וופר [Advent], מולטימדיה [Pioneer AVH-2850BT] ומגבר [Rockford]. המתקין עבד לי על האוטו והביא לי אותו לעבודה, רק אחרי כמה שעות באתי לבדוק את הסחורה. בשנייה שהדלקתי את המוזיקה, הווליום היה מחריש אוזניים [בצורה טובה!] מתוך סקאלה של 40 רמות ווליום, כשהייתי על 14 הווליום כבר היה מחריש, זה אומר שבאופן לא מטאפורי אם הייתי מגיע ל-17-18, סביר להניח שהייתי מאבד את השמיעה. כל זה כמובן באיכות מירבית, בלי עיוותים, ובאסים שמרעידים את האוטו באיכות טובה. שיחקתי קצת עם האקולייזר במולטימדיה כדי להגיע לתוצאה מירבית והייתי ממש מרוצה. 80% מהסאונד הגיע מהרמקולים האחוריים. הבחור שמכר לי את הציוד אמר לי שבלי קשר אחרי…
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אהלן, רציתי לדעת אם למישהו כאן יש קומפוננט 6.5 אינץ' של HERTZ דגם DSK 165.3 ויכול לתת עליהם חוות דעת ? והאם הם מספיקים או שחייב לחבר אותם למגבר ? ואם הם לא טובים אשמח להמלצה אחרת.
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- 1 תגובות
- 697 צפיות
אני ממש לא מבין גדול בנושא אני מחפש מערכת לרכב עד 2000-3000 שאני ישמע חזק ונקי הבנתי שבשביל לשמוע טוב צריך גם מגבר וגם להחליף את הרדיו דיסק המקורי של הרכב אני מתלבט אם שווה להשקיע במסך או פשוט לקנות רדיו דיסק רגיל (חשוב לי שיהיה בו בלוטוס ודיבורית) יש המלצות מה לקנות ומאיפה? איפה מתקינים ? אני מהצפון תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 853 צפיות
מה זו מערכת דאבל דין של פיוניר? האם ניתן להתקין בכל רכב? יש לי טיוטה פריוס פלוס 2013. המערכת שם מאוד עלובה..... הייתי רוצה משהו עם וייז וגיפיאס. זול וטוב.....יש דבר כזה? Sent from my SM-N910F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
שלום לכל חברי הפורום אני עומד לפני קנית מגבר יד 2, דרישות המגבר הן הגברת קומפוננט מורל מאקסימו והגברת סאב hertz hx 10". המגבר שאני עומד לקנות הוא hertz he4. http://www.plakard.com/img/f50/098/f50098f2682cc4b7fcb39b0d43880d76_1.jpg האם המגבר הזה נחשב טוב? הוא יספיק לצרכים שלי? אני רק רוצה לציין שאני לא מאלו שמגבירים ווליום חזק כל כך שכל השכונה שומעת... רק רוצה לשמוע טוב.
הודעה אחרונה מאת inon007,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,462 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- רפי לין
- פאר האורה
- orsh99
- Itzik-b
- natco
- gpro
- meny5
- Albetx
- גולדן191
- דניאל1983
- BoazB11
- Mech Morphix