Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שליטה מההגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי טיוטה קורולה ראנקס 2003

התקנתי עליה מערכת מולטימדיה 9 אינץ' של ניפון.

הכל טוב ויפה.. אחרי שעות של ניסיון ללמד את המערכת את כפתורי ההגה המתקין התייאש התקשר למישהו לברר אם זה אפשרי בכלל והוא קיבל תשובה שזה בלתי אפשרי.

השאלה שלי האם זה נכון? אין לי אפשרות לשלוט מההגה?

אני ראיתי שיש מתאמים מסויימים שיכולים ללמד את המערכת אבל המתקין אומר שגם זה לא יעזור.. זה נכון?

פורסם
שלום לכולם

יש לי טיוטה קורולה ראנקס 2003

התקנתי עליה מערכת מולטימדיה 9 אינץ' של ניפון.

הכל טוב ויפה.. אחרי שעות של ניסיון ללמד את המערכת את כפתורי ההגה המתקין התייאש התקשר למישהו לברר אם זה אפשרי בכלל והוא קיבל תשובה שזה בלתי אפשרי.

השאלה שלי האם זה נכון? אין לי אפשרות לשלוט מההגה?

אני ראיתי שיש מתאמים מסויימים שיכולים ללמד את המערכת אבל המתקין אומר שגם זה לא יעזור.. זה נכון?

מדובר על מערכת מולטימדיה שהיא לא תואם מקור נכון? לפי ידיעתי ניתן לחבר מתאם לשליטה בהגה כדי לפתור את הבעיה.

כי בתואמי מקור בדרך כלל אין צורך במתאם.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

אם אני זוכר נכון, בשנים מסויימות של הקורולה, השליטה מההגה פעלה ע"ב פרוטוקול תקשורת לא סטנדרטי ודי ייחודי לטויוטה (משהו LAN).

זכור לי דיון או שניים (בהם גם לקחתי חלק) בנושא.

שוב, אם זוכר נכון, אין פתרון מיידי לענין הזה (ולא זוכר אם יש משהו DIY שניתן לבצע או לא). אלא אם בינתיים יש המצאות וחידושים.

פורסם

כן אתה צודק.

זה לא תואם מקור.. ואני כמוך גם שמעתי שאפשר לשים מתאם וזה יעבוד אבל משום מה המתקין אומר שאין מתאם ואין כלום.

• תוכן חדש...