פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי פיגו 206 פלוס עם מערכת שמע מקורית ללא כניסת USB או AUX, האם יש אפשרות להוסיף יציאה שכזו?
הודעה אחרונה מאת tomcoh, -
- 1 תגובות
- 690 צפיות
אהלן חברים! רציתי לשדרג קצת את הרכב ולהנות ממערכת אודיו לרכב, חשוב לי לציין שאני מחפש מערכת איכותית מאוד לשמיעה ולאו דווקא כזאת עם הכי הרבה רעש. מכר שלי אמר לי שהוא מוכר את המערכת שלו שהוא קנה לפני 3 שנים ואם אני רוצה לקנות אותה, זה המגבר - http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=2218 4 קומפוננטים - http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=15119 סאב רוקפורד http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=6250 יש לציין שאני לא מבין בכלל במערכות - אין לי מושג אפילו אם זה מתאים לרכב שלי. ושמעתי שבפורום פה יכולים לעזור לי ולהמליץ לי. לגבי המחיר הוא יסתדר איתי אז המחיר פחות רלוונטי כרגע אלא מה שרלוונטי זה האם המערכת תספק את האיכות …
הודעה אחרונה מאת aviel56, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ככה חברה אתמול הרכבתי מערכת שהורכבה לי ברכב הקודם היא כוללת מגבר מונו בלוק jbl סאב רוקפורד מגבר 4 ערוצים רוקפורד r300x4 6X9 פוקאל קדימה 6.5 infinty ודאבל דין פיוניר 2850bt אבל בווליום קצת גבוה יש עיוות הכיוון אולי רק בדבר הזה אני לא מבין כלום וברכב הקודם היה לי דין 1 של פיונר דווקא הייתי שומע נקי אם החסרתי משהו אני ירשום בתגבות תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eden3454, -
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
שלום,רכשתי את המכשיר ואני לא מרוצה מהסאונד שלו. צורם,הצלילים הגבוהים מידי גבוהים,למרות שהאיקוולייזר על פלאט. המכשיר החליף מכשיר אחר,שאר המערכת נישארה אותו הדבר. ישנם שני מגברים(אחד לרמקולים אחד לסאב) וארבעה רמקולים(קומפוננט בדלתות ו6X9 אחורה) כולם אלפיין.בנוסף סאבוופר פיוניר. אשמח לשמוע ממי שיש לו כזה מכשיר איך הסאונד אצלו. כל הצעה תתקבל בשימחה. אם מישהו מאזור המרכז יסכים להיפגש איתי,לשמוע בעצמו ולהביע את דעתו,אני מאוד אודה לו.
הודעה אחרונה מאת אלפינה, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי מאי ביי חיבור aux שמתחבר לשקע הצ'יינג'ר ברדיו המקורי שמגיע עם הרכב (דגם GX-201LHF2 של קנווד), כדי שאוכל סופסוף לשמוע את הטלפון במערכת. הכפתור של הצ'יינג'ר תמיד היה נייטרלי, כלומר לא הגיב ללחיצה. הבעיה היא שאחרי שחיברתי את הרכיב החדש הכפתור עדיין לא מגיב, למרות שהרכיב מקבל חשמל (יש לו שקע usb שמעביר מתח). ביררתי עם היצרן, והתשובה שקיבלתי הייתה שצריך לבדוק עם הport של הצ'יינג'ר פתוח. כנראה שהוא סגור.. מישהו יודע האם יש אפשרות לפתוח אותו וכיצד?
הודעה אחרונה מאת judge_shay10, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
במקרה שלי לJoying, מודם כזה:
הודעה אחרונה מאת eyali23, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב טויוטה אוריס עם HU מקורי. סט קומפוננט הרץ DSK 165.3 מגבר massive audio bx4 סאב CW הרוב בסדר, הבעיה העיקרית היא בטוויטרים . הצליל שלהם סינטטי , הם כל כך צורחים שבסקאלה שבין 5- ל 5+ ב HU אני צריך לשים את ה treble על 3-. בששי הקרוב אני טס לארה"ב (ולכן לא יכול להגיע למפגש בשבת) ויכול לקנות מגבר / סט קומפוננט / מנחת טוב עם מעבד צליל. אני פתוח להכל , רק לא רוצה שוב לזרוק כסף על משהו שלא יעזור . ההתקנה בוצעה אצל מתקין מעולה , אין לי ספק שהשתמשו בחיווט איכותי. כל המוצרים חדשים, וקניתי אותם אחרי שחפרתי הרבה בפורומים בארץ ובחול וראיתי מה טוב לי במסגרת התקציב. אם יש חבר פורום מגוש דן שאני יכול לקפוץ אליו ויוכל לעזור לי להבין איפה הבעיה (מגבר / …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
אהלן ותודה על ההתייחסות כמו שרשום בכותרת, המכשיר (ששירת אותי נאמנה כ6 שנים) אתמול באמצע נסיעה כבה ומאז ברגע שמקבל מתח (סוויץ׳) מתחיל לצפצף, שני ביפים, הפסקה של שתי שניות וחוזר חלילה ניסיתי לאפס עם כפתור הריסט ניתקתי את הצמה מאחור וחיברתי חזרה הפיוזים תקינים מישהו מכיר את התקלה ? האם אפשר לתקן ? תודה מראש אריק
הודעה אחרונה מאת אריק2, -
- 1 תגובות
- 764 צפיות
שלום, מחפש המלצה למתקין שעושה עבודה נקייה (עדיפות למישהו שמכיר וואגיות טוב) להתקנה פשוטה. צריך להחליף מערכת ברכב (מRCD 510 לRCD330), ומכיוון שיש לי מגבר צריך לעשות גישור לחיבור של הסיגנל למערכת החדשה. תודה מראש לעוזרים.
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 905 צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי סקודה פאביה 2011 עם מערכת הסקודה סווינג. המערכת דיי בסדר בסך הכל אבל כן מפריע לי שכשאני מגביר את הווליום שירים מסוימים מאוד צורמים בעיקר בטונים הגבוהים. חבר שלי אמר שלהוסיף מגבר יספיק לי בשביל לסדר את זה אבל רציתי להתייעץ גם אתכם. האם אני צריך להחליף את כל הרכיבים או שמספיק כרגע רק להוסיף מגבר. במידה וצריך רק מגבר איזה הייתם מציעים בתקציב של עד 1000 שח? כן הייתי מעוניין לשדרג את המערכת ברכב אבל כרגע אין לי כסף לטובת זה. אני כן מוכן לחכות קצת ולחסוך ולשדרג בהמשך אם זה מה שצריך. בנוסף יש לי עוד שאלה. כרגע אני שומע שירים דרך בלוטוס בעזרת אפליקציה של אפל מוזיק, האם שדרוג המערכת יעשה הבדל או שהמקור של האודיו (אפליקציה בטלפון) …
-
Android auto
מאת Toyota17- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 947 צפיות
אהלן, בחיפושיי אחר חלופה למסך מולטימדיה די מוגבל שאפילו לא כולל ניווט(מפתיע שיש מסכים כאלה בשנת 2017 ) ורצון להשתדרג למסך שיכלול ניווט (ובעצם כל דבר אחר שיש בסמארטפונים שלנו) מצאתי את הסרטון הבא- נעשה שימוש בדונגל כרומקאסט שבעצם "משדר" את מה שיש על מסך הסמארטפון בכל רגע נתון. לדעתי היתרונותבשימוש בדונגל- 1.אפשר להשתמש בכל סמארטפון שיש לכם . 2.אפשר להשאיר את המסך המקורי של הרכב ולהתחבר אליו ז"א לא צריך להוסיף טאבלט\פאבלט ולחשוב על זרוע שתחזיק אותם. התוצאה יותר נקיה ומקצועית. החיסרון- 1.צריך סמארטפון נוסף שישמש כנקודה חמה ,אפשר לקנות דונגל נוסף שהוא בעצם מודם נייד אבל אם יש לכם סמארטפון שלא נמצא בשימוש (לי יש ) אפשר להסב אותו למודם נייד…
הודעה אחרונה מאת Toyota17, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
עשיתי צעד קיצוני והזמנתי מערכת מחו"ל. אחרי אין ספור שיחות עם המוכר ושאלות, פריסה לתשלומים וסיום התשלום, היא נשלחה מסין והגיע תוך 5 ימי עסקים! מפרט קצר של המערכת: מסך 8 אינצ', מעבד כפול ליבה Rockhip3066 (שנחשב למאוד מוצלח בתחום האנדרואיד) 1.6GHZ, זכרון 8GB DDR3, זיכרון מובנה של 8GB, מערכת הפעלה בגירסא 4.2.2 (ניתנת לשדרוג), מקרופון מובנה ועוד ועוד ועוד... על אותה המערכת רצו בארץ 4000 ש"ח (על המערכת נטו בלבד). מה שזכיתי הוא שזה לא נתפס במכס (היה אמור לעלות בערך 500 ש"ח), המשלוח נעשה ע"י חברה שילוח DHL והגיע אלי עד לבית 7 יום מיום המשלוח. החסרון הוא שהפלסטיקה כוללת כפתור של המערכת Push&Go שקיימת בפיקנטואים בחו"ל, אבל זה לא מהווה לי בעיה רצינית. החבי…
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
-
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח! יש לי בעיה ברדיו המקורי של האוטו, הרדיו עצמו אינו מגיב ורק קורא דיסקים. לאחר בדיקה באינטרנט הבנתי שצריך לכבות את הAF, הגעתי למצב הזה אך לא הצלחתי לכבות אותו. לחצתי על כפתור מס' 2 על כפתור מס' 6 ועל הלחצן שמכבה את הרדיו וככה בעצם הגעתי לתפריט הזה. מישהו מכיר או יודע איך אני יכול להעביר את ה AF מ - on ל off? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת eshtul, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חבר'ה, מישהו יכול להמליץ לי (אם בכלל שווה) על איפה עדיף/שווה לקנות מערכת מולטימדיה מלאה לרכב? אני מחפש חיבור מלא לרשימת קשר+ מענה דרך הבקרה בהגה וגם בלוטוט כמובן דיבורית וכו' שאוכל גם לשמוע מוזיקה ולקבל שיחות וכו'
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי טויוטה פריוס 2008 שיש בה את המערכת מולטימדיה המקורית ללא חיבור אוקס ובלי בלוטות', רק CD. מהי הדרך הכי זולה ופשוטה להוסיף את החיבורים הללו? גם אם זה רק יהיה אוקס או רק בלוטות' זה גם יהיה בסדר. תודה רבה מראש.
- 2 תגובות
- 766 צפיות
מדובר על סיטרואן C1 שנת 2017 (זהה ל פיז'ו 108 וטויוטה אייגו) עם מערכת מולטימדיה מקורית. חשבתי לקנות אחד מהמגברים הבאים: Cadence FXA1000.2 Alpine MRV-F300 אם המערכת המקורית של הרכב מגיעה ללא יציאות למגבר, האם רכישת מגבר שיש לו speaker level inputs הוא פיתרון טוב?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
^^^ כותרת מישהו מכיר פיתרון כיצד מוסיפים ויכול לעזור לי? מה צריך לקנות?..איזה חיבור מתאים?..מה המחיר בערך?(מרכיב בעצמי).. תודה
הודעה אחרונה מאת Guy30, -
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
איפה אני יכול לקנות קרוסאובר יחיד של jbl כמו בתמונה ? הסט רמקולים שיש לי הוא jbl cs760c , האם זה משנה אם זה קרוסאובר של רמקולים אחרים ? קניתי מערכת יד שנייה והיה לו רק קרוסאובר אחד. תודה מראש , ירין Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת yarin1220, -
- 0 תגובות
- 519 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת PeppEDogg, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי. רכשתי C4 פיקאסו דגם קומפורט. השאלה האם ניתן להוסיף את מצלמת הרוורס ולחבר אותה למסך הקיים כאילו זה מקורי תודה
הודעה אחרונה מאת razamit, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ראיתי שב smax 2012 trend, יש במערכת שמע לחצני טלפון אדום וירוק. האם בגרסה הזו הרכב מגיע לארץ מהיצרן עם BT מובנה ?
הודעה אחרונה מאת zebra, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, בשבוע האחרון החלה תקלה מוזרה: כשאני שומע מוזיקה (רדיו\AUX\בלוטות') הקול נעלם.לעתים לחיצה על המסגרת משיבה את הסאונד אך עם תקלה מוזרה: בלחיצה על לחצני הווליום אני רואה שהלחצנים עצמם תקינים אך עוצמת הקול אינה משתנה ונשארת מונוטונית אך כשאני מנמיך ל0 המוזיקה משתתקת לחלוטין. על מנת להיות ברור יותר: כשמד הווליום על 0 לא שומעים כלום, וכשהווליום על 1-40 העוצמה לא משתנה ונשארת על אותה עוצמת שמע בפועל ועליה\ירידה בין העוצמות אינה משתנה. פירקתי המכשיר וניסיתי לשחק במגעים שם- לא הצלחתי להגיע לתקלה. חיברתי הדאבל דין חזרה לדשבורד- לחצתי על המסגרת שוב,וראו איזה פלא- הקול שב, אך עם אותה התקלה (0 שותק לחלוטין, 1-40 אותה עוצמה). בדקתי פיוז בגב המכשיר. בדקתי הפיוז המחובר ל…
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
- 0 תגובות
- 533 צפיות
שלום לכולם, ברשותי סובארו B4 שנת 2009 שמשומש בעיקר ע"י אישתי. הרכב כרגע עם המערכת המקורית והרמקולים המקוריים אבל כרגע במצב שבו רק רמקול אחד עובד וגם הוא מקרטע, אני מחפש המלצה לסט רמקולים טובים, לא צריך משהו מוגזם, ולדרך כלשהיא לחבר בלוטות למערכת כדי שהאישה תוכל לשמוע מהטלפון בקלות. אם אפשר לצאת מכל זה בפחות מ 1000 שקל הרי זה משובח. תודה מראש לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת asafle, -
- 0 תגובות
- 639 צפיות
יש לי מגבר של הרץ HDP5 אחרי 3 וקצת שעות נסיעה הוא התחמם והפסיק לעבוד הוא חזר לעבוד אחרי שהוא התקרר יש דרך לקרר אותו יותר טוב ככה שהוא לא יגיע שוב למצב בטוח? יש סיבה שהוא מתחמם מכלתחילה? או שזה תקין אחרי הרבה זמן נסיעה ?
הודעה אחרונה מאת lior134, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 653 צפיות
כזכור לי בשבת ראשונה של חודש מתקיים מפגש מרכז ברמת גן לא? בתור אחד ששנים לא היה במפגש, זה עדיין עובד בצורה הישנה והטובה? פותחים שרשור מי מגיע מי לא? מי מביא מה? או שכבר חלף העידן הזה?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
לקראת בואה של יונדאי i 10 חדשה אני מתקשה להחליט בין שתי מערכות מולטימדיה: דאבל דין ומתאם סה"כ יוצא כ 230 דולר תואם מקור - 350 דולר. האם יש יתרונות לתואם מקור מעבר לפשטות של ההרכבה? האם בתואם מקור אני וסף פחות התעסקות בחשמל? חורים בדהשבורד או כל מיני כאלה? תודה לעונים: הנה הקישורית: תואם מקור: https://www.aliexpress.com/item/Quad-Core-7-HD-1024-600-Android-5-1-1-Car-DVD-Player-Radio-FM-BT/32725697964.html דאבל דין: יש מלא: https://www.aliexpress.com/item/2-Din-Car-DVD-Player-for-golf-with-GPS-7-inch-Android-6-0-Navigation-Bluetooth/32797953595.html זה יותר ברמה וקצת יותר יקר: https://www.aliexpress.com/item/2G-32G-New-Android-5-1-Qua…
הודעה אחרונה מאת doronli, -
סט לפיזו 208
מאת yaronkey- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום הרבה מאד שנים לא התעסקתי באודיו לרכב ואני לא ממש מכיר את ההיצע הקיים היום. מעוניין להתקין מערכת לפיזו 208GTI שתכלול קומפנט 6.5 מקדימה וקואקס מאחור בחורים המקוריים ללא חיתוכים וחורים מיותרים , אם אני לא טועה מדובר בחורים לרמקולים 6.5". מגבר 4 ערוצים . ללא סאב! הדגש הוא על SQL ולא משהו רועש ומפוצץ . התקציב הוא 6-8K , אשמח להמלצות לסט נחמד ואיכותי עד כמה שנתן תקציב הנ"ל . שמח גם להמלצה על מתקין פדנט ויסודי. בנוסף יש לי בבית מגבר של מותג PHASE EVOLUTION RS2 הוא 2 ערוצים 150W 4 אוהם הוא אומנם בן יותר מעשר שנים אבל בפועל עבד בקושי שנה, לא ברור איך הוא בהשוואה למגברים הקיימים היום. האם יש טעם להתקין אותו בסט?!
- 1 תגובות
- 717 צפיות
שלום. אני מעוניין לחבר את הקומפוננטים והסאב בצורה הכי נכונה שיש לכן אני מתייעץ קצת פרטים המגבר הוא mbquard fx4/100 800w 100W rms לכל יצאה הקומפוננטים הם מורל מקסימו 90rms הסאב הוא קנווד לדעתי 200rms לא סגור על זה העלתי תמונה של הצד של החיבורים המגבר.. הייתי מעוניין לדעת לאיזה ערוץ לחבר את הסאב 3&4 או 1&2 האם לחבר את הסאב לקטבים הקיצוניים של 2 הערוצים ? לגבי הכיוון אם אני מחבר את הסאב לערוץ מסויים איך לכוון את הx-over לאיזה פונקציה אשמח לקבל פרטים לגבי הכיוונים במגבר הזה ספציפית מה מומלץ וכו תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, הבעיה מצויינת בכותרת,התקנת המערכת נעשה ע"י יונדאי בזמנו (הרכב נרכש לפני כשבוע ביד 2..) והמצלמת רוורס עובדת אך רואים בה ריצודים ממש מעצבנים (ניקיתי את העדשה כמו שצריך) . בנוסף המיקרופון של הדיבורית לא עובד כלל. יש כיוון לעזרה? או לבעל מקצוע אמין בבאר שבע?
הודעה אחרונה מאת avi333, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, ברשותי סאב hertz hx250 בתיבה אטומה של 20 ליטר. אני רוצה להוסיף פורט גם בשביל להדגיש תדרים וגם בשביל לתת לסאב "לנשום" ולהגביר את העוצמה שלו. בפרמטרים של היצרן מצויין שצריך צינור בקוטר 70 מ"מ ובאורך של 240 מ"מ והוא ידגיש תדר 38 hz. הצינור שהכי קרוב למידות האלו הוא 76 מ"מ קוטר ו 250 מ"מ אורך. לגבר האורך אין בעייה - מסור וזהו, לגבי הקוטר - אין צינור בקוטר של 70 מ"מ. מה אפשר לעשות? 76 מ"מ יתאים גם כן?
הודעה אחרונה מאת ליין מן,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 868 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zaf
- dinnnn
- SlowRide
- Mike Lowrey
- יבגניפ
- yoni2sh
- גולדן191
- Satori
- צוק
- David32
- axSupreme
- DENON