Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

יש לי בעיה ברדיו המקורי של האוטו, הרדיו עצמו אינו מגיב ורק קורא דיסקים. לאחר בדיקה באינטרנט הבנתי שצריך לכבות את הAF, הגעתי למצב הזה אך לא הצלחתי לכבות אותו. לחצתי על כפתור מס' 2 על כפתור מס' 6 ועל הלחצן שמכבה את הרדיו וככה בעצם הגעתי לתפריט הזה. מישהו מכיר או יודע איך אני יכול להעביר את ה AF מ - on ל off?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אני לא בטוח שזה פתרון טוב, כי לרוב היבואן יהיה יקר בדברים כאלו.

אני הייתי מציע להכנס לפירוקיות ולחפש ג'אז כזאת עם מערכת.

אופציה שניה זה לקנות פאנל מתאם ולהרכיב מערכת DIN 1 כלשהי של פיוניר, קנווד, אלפיין וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הלכתי לפירוקיה ואכן החלפתי את הרדיו, אך הבעיה לא נפתרה, כאילו זה בעיה מהמחשב של האוטו או משהו. יש למישהו מושג כמה עולה פאנל 1 din אפילו מאיביי? אם יש פתרון אחר על הרדיו עצמו אשמח לשמוע.

תודה רבה על התגובות מעריך את העזרה

פורסם

הכוונה היא שלא ניתן להעביר תחנות והוא כאילו נמצא על תחנה פקטיבית שגם כשאני מעלה בווליום לא שומעים כלום.

פורסם

חיפוש קצר בגוגל הניב שהבעיה קיימת בהמוניה ברחבי הגלובוס.

חלק מההצעות שם כללו ביטול ה-TA, ניתוק חשמל, הוצאת פיוז של זכרון (שים לב ששתי הפעולות האחרונות עשויות לדרוש קוד נגד גניבה בהפעלה מחדש),

ואם כל זה לא עוזר, החלפה של היחידה מפירוק. מאחר וציינת כי בר ניסית זאת וזה לא עבד, לא מן הנמנע שביחידה שהחלפת הבעיה היתה גם קיימת.

בכל המקומות אומרים שאין טעם ללכת ליבואן כי המחיר להחלפת הרדיו היא שחיטה. אני בטוח שבארץ המצב לא שונה.

הולך ומסתמן כי החלפה ליחידת אפטרמרקט היא הצעד הבא.

אני מניח שיהיה צורך במתאם פלסטיקה מעבר ליחידה עצמה.

פורסם

הבנתי אותכם, תודה רבה על התגובות אני אבדוק את העניין בקשר להחלפת המערכת המקורית לדאבל דין .

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

באתר הזה מופיע הפתרון:

http://howtomendit.com/answers.php?id=211168

emove radio from car, take top off radio, remove cd from radio pcb by removing 4 screws;

Remove the circuit board from the radio housing, to do this you will have to de-solder an earthing link to bend it out of the way and remove 4 screws;

I too replaced the voltage regulator with a ROHM BA08CC0WFP-E2, I couldn't do the soldering myself so I took the circuit board and new voltage regulator to the local computer repair shop who did it in less than half an hour and charged a fiver;

Then it's just a case of assembly is the reversal of removal.

אני לא בדיוק איש טכני, יודעים להפנות אותי למישהו שיוכל לבצע את העבודה עבורי?

תודה

• תוכן חדש...