פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם וחג שמח אני לא כלכך מבין בכל הנושא(ערוצים תדרים הספקים וכו') אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מגבר מתאים לסאב הבא: https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Subwoofers/Champion+Series/TS-W305C%7CDVC תודה מראש
הודעה אחרונה מאת idanaygo, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב חברים, ככל הנראה המשפחה קונה רכב שני, כאשר הרכב הנוכחי (סוזוקי SX4 האצ'בק 2009) נשאר אצלי. אחד החסרונות הכי גדולים שלו היא מערכת המולטימדיה, שמסתכמת ב...רמקולים בלבד. אשמח לדעת האם ישנם דגמים טובים של מערכות מולטימדיה לרכב. בכללי אין לי הרבה דרישות, אני צריך בעיקר חיבור AUX ו-USB, בלוטות' (עבור דיבורית. עבור מוזיקה אני מניח שזה בעייתי?) ואם אפשר בכללי ממשוק לאנדרואיד זה יהיה נפלא. דברים כמו GPS הם פחות רלוונטיים. יש באפשרותי להזמין משהו מחו"ל במידה והוא ממש ממש שווה את זה. תודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת YairZov, -
- 3 תגובות
- 944 צפיות
אהלן, המליצו לי על הדאבל דין הזה http://www.gearbest.com/car-dvd-player/pp_462035.html?admitad_uid=dd85cc67a635fe1f879d6994161903f8 כאחד פשוט שמבצע את העבודה בצורה טובה. סהכ אני רוצה ה משהו עם טאץ׳ שעובד טוב,ואת האפשרות לחבר בלוטות' (כרגע יש לי רק aux שהרכבתי בהדרכתם של כמה אנשים טובים מפה). השאלות שלי הן: 1.איך אני יודע שמבחינת גודל זה מתאים לי? הבנתי שזה בגודל סטנדרטי אבל שלפעמים צריך מתאם לפי הרכב,איך אני יודע אם יש צורך במתאם? מאיפה אני קונה מתאם? 2.איך מחברים את זה? בזמנו בaux פשוט שלפתי את כל התיבה של המערכת וחיברתי את הכבל ליציאה פנויה מאחורה,פה אני רואה קצת הרבה יותר כבלים וזה נראה שונה,אשמח להסבר האם החיבור בכלל מתאים? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת aviel-bs, -
- 1 תגובות
- 738 צפיות
שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי להתקין מערכת שלמה מגבר סאב וכו במאזדה 6 2011 ועד כמה זה מסובך?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום יש ברשותי לנסר 2010 הדור החדש ואני מעוניין לשדרג למערכת מולטימדיה, וברכב שהוא דגם ספורט שזה בא עם שליטה מההגה ברדיו + בקרת שיוט, ולפי מה שהבנתי יהיה בעיה לחבר אותו לשליטה מההגה, וגם הבנתי שצריך לנתק את החיבור של האיתות מצוקה המשולש והתראת החגורה שנמצא מתחת למערכת, אשמח לתשובות ולהצעות איפה להתקין ומה החסרונות והיתרונות תודה
הודעה אחרונה מאת Smiley96, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב, שאלה שמופנית בעיקר למתקינים (בין אם מקצועיים ובין אם חובבנים). הכיצד אתם מעבירים חיווט לתוך הדלת כאשר מדובר על מחבר פינים, ולא חיווט בודד שרץ בתוך שרוול גומי. האם אתם קודחים בקונקטורים (כאלו שאין להם שימוש)? או שאתם קודחים בפח - הן של הקורה והן של הדלת, ומרכיבים מעברים אטומים למים, ושרוול גומי להגנה ובידוד? או שאוליי אתם מתחברים עם החיווט לחיווט המקורי לפני הקונטור, ואחריו?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אנו רוכשים רנו פלואנס וכמובן שהתעניינו בעת הרכישה לגבי מערכת מולטימדיה. קראתי כמה ביקורות מאד לא טובות על המערכת שהיבואן מציע. למישהו יש ניסיון עם המערכת ויכול לשתף, או עם מערכת שהתקין אצל מתקין חיצוני ויכול להמליץ? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
IDMAX 12 D4
מאת lior134-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום כמו בכותרת אני מחשב סאב IDMAX 12 D4 רציתי לדעת כמה אמור לעלות בערך בארץ? ואיזה חנויות מוכרות?
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי בעיה נורא מוזרה במערכת של הרכב שאני בספק אם מישהופה נתקל בבעיה דומה לזה.. אז ככה הרכבתי ברכב מאזדה 6 פרימיום 2016 מגבר של רוקפורד מונו בלוקוסאב אינפנטי והכל עובד פיקס, כשאני לוחץ על הברקס והרכב נכבה (I STOP) עדיין הכל עובד עכשיו ככה אם נגיד אני ברמזורקצר ואחרי 2 3 שניות אני שוב מתחיל לנסוע אז הכל בסדר אין שום בעיה אבל אם נגידאני ברמזור של 10 שניות בערך אז כשהרכב נדלק הסאב מתנתק ל3 שניות וחוזר. את הרמקולים של הרכב השארתי כמו שהם מקוריים וגם את המערכת מולטימדיהשל המאזדה ומתי שזה קורה והסאב מתנתק הרמקולים והמערכת ממשיכים לפועל כרגיל.. בדקתי את המגבר אם הוא נכבה מתי שזה קורה והאור שלו נשאר דולק אוליקצת דועך ממש בקטנה אבל עדיין נשאר ד…
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 790 צפיות
שלום, אני מחפש מערכת דאבל דין לאיביזה 2013. אני בעיקר שומע רדיו וחושש ששינוי ווליום ותחנות ממסך המגע מושך יותר מדי תשומת לב מהנהיגה. לכן אני מחפש מערכת שיש בה כפתור פיזי לשינוי ווליום וכפתורים פיזיים למעבר בין תחנות רדיו שמורות (תחנה הבאה/קודמת) תקציב 1000-1500 כמובן שעדיפה יכולת שליטה מההגה. אבל הבנתי שצריך מתאם can-bus שמאוד מייקר את הסיפור אם יש למישהו רעיונות אשמח לשמוע. תודה...
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדש פה אז קודם כל נעים מאוד קיבלתי לפני כשבוע את הרכב החדש שהזמנתי - toyota aygo 2017 הרכב מגיעה עם מערכת מולטימדיה מקורית של טויטה הנקראת x-touch. המערכת נחמדה מאוד וקלה לתפעול והרכב מגיע עם 4 רמקולים סבירים+ המספקים איכות שמיעה נחמדה. עם זאת חסר לי קצת באס איכותי ומשמעותי ובווליון גבוה מתחילים לאבד את האיכות. אשמח להמלצות על אפשרויות שיפור המערכת עם התחשבות במקום איחסון מאוד מינימלי. ראיתי באינטרנט סאב וופרים קטנים מכל מיני סוגים כמו jbl basspro sl שניתן לשים מתחת לכיסא וכו'. תודה מראש לכל העוזרים!
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 808 צפיות
כרגע יש לי סט של hertz energy עם טוויטרים של hertz dieci עם הספק של 80w, מחפש משהו עוצמתי יותר, כי כרגע הם כבר מתחילים להעלות עשן מדי פעם. (לא, להוריד ווליום לא בא בחשבון) אז מחפש טוויטרים שיכולים לספוג עוצמה רבה, של חברה מוכרת. מדובר במגבר של premier דיגיטלי, 4000w שמחובר לסט מקדימה, סט מאחורה וסאב, Gain פתוח עד לחצי לסט מקדימה.
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 680 צפיות
בסיאט איביזה שלי עדכינו מערכת מולטימדיה וביטלו את ה AUX שהגיע עם הרכב.. יש אפשרות לחבר אותו שוב ולחבר אותו למערכת עצמה כי במערכת יש כפתור AUX אז ככה זה ה AUX : https://drive.google.com/file/d/0ByUpwzsjn4lNWDFhbTlMS3YxWW1vRnZZdHFkZk8zRy16WjQw/view וזה מה שמתחתיו יעני החיבור: https://drive.google.com/file/d/0ByUpwzsjn4lNT1gwMG5XNmpZYWszMWFpbFBxdmRESTFmWHlJ/view אני צריך חיבור של 3 PIN'S לזה (3 פינים לRCA) יעני בבנות: https://drive.google.com/file/d/0ByUpwzsjn4lNY0lmbi1hOTlRV2U4SFdVYlVmWVB0WmVicTdV/view מישהו יכול לתת לי קישור מאיבי או לפחות את השם של הכבל?
הודעה אחרונה מאת camel2469, -
- 0 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
למישהו יש,או משהו משתמש בה? הבנתי שהיא אינה מובנת וצריך להגיע למרכז כדי להתקין אותה, האם נכון,והאם כדאי. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yossy, -
- 0 תגובות
- 801 צפיות
לבעלי 308 מהדגם הנוכחי ולסתם מבינים, מופנית השאלה שבנושא, וביתר פירוט כמה אנשי קשר קבועים אפשר להכניס למערכת, כאלו להם אפשר להתקשר ולענות בלחיצה אחת. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 791 צפיות
שלום לפני כ8 שנים קניתי את הרדיו דיסק שבתמונה Pioneer DEH-P7000BT בתקופה שUSB ובלוטוט היו שיא הטכנולוגיה התקנתי אותו ולאחר כמה זמן גיליתי שהרדיו עובד רק על תדרים אמריקאים שלא מתאימים לארץ, מחיפוש באינטרנט מצאתי שזה רכיב חומרה ואי אפשר לשנות בהגדרות אז ויתרתי על הרדיו לפני כ4 שנים החלפתי רכב והעברתי את הרדיו דיסק לרכב החדש שלי ובדרך פלא הרדיו עבר לתחנות ארופאיות והרדיו עבד טוב, אחרי כמה חודשים שאני לא זוכר מה קרה בהם הרדיו שוב חזר לתחנות אמריקאיות ומאז אני לא יכול להשתמש בו השאלה אם מישהו יודע איך משנים את הרדיו לתחנות אירופאיות? (זה לא מופיע בהגדרות הרגילות בתפריט)
הודעה אחרונה מאת dextron, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם במידה ומותקן לי בטלפון אנדרואיד אוטו אצליח לממשק אותו למולטימדיה בפיקנטו החדשה? האם ה AA נתמך וקיים במערכת המקורית? בסוכנות אומרים שלא, אבל לא יודעים לומר אם זה בגלל שבאופן רשמי ה AA לא נתמך בחנות של גוגל בישראל או בגלל שלא מותקן במערכתשל הרכב. משהוא יודע?
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הזמנו לאון FR חדשה, ואתמול אבא קיבל טלפון מהנציג, שהציע לשים לו וויז במולטימדיה. מצד אחד, אני לא יודע איך הוויז יעבוד על הרכב עם הסים, לא יודע אם אפשר לשמוע רדיו ולעשות שיחת טלפון תוך כדי ניווט. הוויז יהיה בשימוש לא מעט, אבל אין בעייה מיוחדת להשתמש בטלפון, אם המערכת לא עובדת בצורה טובה (נניח עם הרבה באגים/קישוריות לא טובה) אז לא ניקח, אבל אם היא מתממשקת עם המערכת המקורית בצורה טובה, אז דיינו. מה דעתכם בנושא?
הודעה אחרונה מאת yossy, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי , ברכב מותקנת מערכת Target 2804 שקיבלנו על הרכב(רכב של נכה- המערכת ככל הנראה הותקנה על ידי החברה שאיבזרה את הרכב). המערכת הנוכחית לא תקינה - קיימת בעיה בטאצ' ככל הנראה ולעיתים די קרובות הטאצ' "לוחץ" על המסך גם ללא מגע אדם, מעביר שירים,מריץ לאחור, קופץ, ממש משתגע. כמובן שכל הקלקה מלווה בצפצוף מרגיז. הבלוטות כמובן לא מתחבר אוטומטית כשעולים לרכב.. וכו' וכו'. אני מניח שלא אסכים לשלם 200-300 שקל כדי לתקן את המערכת העלובה הזו ולכן אני שוקל להחליפה. אם למישהו יש רעיון/פוסט/הפנייה ל DIY, בשמחה. לשלם כדי לתקן את העוול הזה, לא יקרה. מה חשוב לי במערכת : 1. חיבור למצלמת רוורס(חובה!). 2. מסך עם תאורה חזקה/נגד-סינוור/כל-ניסוח-אחר-שתמצאו- ברכב זה המערכת מותק…
הודעה אחרונה מאת Dror Eyal, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להחליף את המצבר הקיים לאחר שכבר התחיל להראות סימנים שצריך להחליפו, המצבר שנמצא אצלי כרגע הוא מצבר של חברת VOLTA 55AH 470A 12V הגעתי לאוטודיפו וקיבלתי הצעה למצבר VARTA VR3 55AH, האם זה מצבר טוב? ראיתי גם מצברים של וארטה VR2 \ VR5 אבל אלו מצברים של 60AH ואצלי קיים ברכב 55AH. האם להישאר עם 55AH או עדיף לשים 60AH? אני מחפש מצבר שיחזיק בעיקר את המערכת ברכב, יש לי מגבר אחד 5 ערוצים של הרץ HDP5. תעזרו לי בבקשה בבחירה, מצרף תמונות של מה שיש לי כרגע ומה שנמצא בחנות (מצטער שחלק מהתמונות מטושטשות) ** בנוסף ראיתי מצברים של שנפ אבל הוארטה נראים יותר איכותיים לא?
הודעה אחרונה מאת LoveSound555, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, הזמנתי רמקולים 3WAY מבלי לדעת שמדובר ב3 רמקולים, הייתי בטוח מדובר ב3 טווחי כיוון בקרוס. מה הפתרון לדבר כזה? מדובר על סקודה פאביה 2011. תודה!
שלום כולם , רוצה לשמוע חוות דעת על מונו בלוק של kicker zx 400.1. יש לי סאב של אינפינטי 8 אינץ. תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת izon, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מערכת מולטימדיה ברנו פלואנס 2013. אני רוצה לעשות למערכת עדכון תוכנה/גרסא. מישהו עשה פעם ? יש מצב למדריך או לפחות מאיפה מורידים את העדכון ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת zemer, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום. יש לי סוזוקי ליאנה שנת 2007, מערכת השמע תקולה, אני לא מעוניין לתקן אותה ולא לרכוש מקורית מהיצרן, אני מעוניין לשים מערכת רגילה, הבעיה היא שצריך מתאם, כי בסוזוקי ליאנה יש צורה ספציפית למערכת השמע. רציתי לשאול אם מישהו יודע איך קוראים לזה כדי שאוכל לחפש את זה בזיפי למשל. כמו כן אם אפשר להפנות אותי למקום בו ניתן לקנות את המתאם במחיר סביר. היום רצו ממני על כך 500 ש"ח... הגיוני? תודה.
הודעה אחרונה מאת none77, -
- 3 תגובות
- 894 צפיות
שלום רב. ברשותי מערכת ישנה שהיא מספיקה לי. קומפוננט הרץ ספייס מקומט אמנם אבל לא קרוע ,סאב של קיקר 12 שאני רוצה להחליף ל8 אינטש כי הרכב של קטן ,ריו 5 דלתות .ומגבר של אודיסון . יש מערכת בילט אין של הרכב האם אני צריך לקנות מתאם או משהו ? האם רמקולים מקומטים גמרו את הסוס או שניתן להשתמש? אני די בור בעניינים האלה אשמח לעזרה.
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 940 צפיות
הזמנתי מאזדה 2 והבנתי שהיא באה עם 6 רמקולים של היצרן, האם מישהו יודע איך הרמקולים שבאים עם הרכב? יש לי רמקולים מהרכב הישן של הרץ ומגבר של הרץ שעלו לי כמה אלפים לפני כמה שנים, השאלה אם כדאי להעביר? והאם זה פוגע באחריות אם זה רכב חדש? אם ארצה למכור את הציוד בכמה אוכל למכור לדעתכם? תודה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי אופל אסטרה שנת 2012, אצלי כבר שנה. הרכב ממש סבבה אבל מערכת השמע שלו ממש מחורבנת וזה גורם לי סבל. זה רכב שנסע 30 אלף ק"מ בשנה, ולכן ראוי למערכת טובה יותר. יש לי הרבה שאלות, כי אני לא מבין בזה כלום: - האם הבעיה היא ברמקולים (יש רק מקדימה) או ברדיו או בשניהם? - בהנחה שאין לי זמן להתקשקש, וכסף זה לא בעיה, מה הדרך הכי טובה להתנהל? לקנות במקום אחד (או באינטרנט) ולהתקין באחר, או אותו מקום לקנות ולהתקין? - מסך מולטימדיה ברכב הזה, כדאי או לא? - עם תקציב של 3-4K, בהנחה שאני מחליף הכל, איך כדאי לחלק אותו בין המרכיבים השונים? בטח יש עוד שאלות שהיה כדאי שאשאל, אז אתם מוזמנים לשאול במקומי ולענות תודה מקרב לב רועי
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ראשית אגיד שאני לא מבין דבר וחצי דבר בתחום האודיו לרכב (ממש כלום) מסתבר שהרכב שקניתי הגיע בלי שני רמקולים קדמיים (כנראה שהבעלים הראשון שם מערכת יקרה, הוציא את הרמקולים המקוריים ולא החזיר כאשר מכר את הרכב). אני לא מחפש סאונד מטורף, מעולם לא "שיפרתי" מערכת ברכב וזה לא מאוד מעניין אותי - פשוט מפריע לי שאין לי רמקולים קדמיים. אמרתי אם כבר אני קונה אין טעם לקנות מקורי שבמילא עולה הרבה והמליצו לי לקנות זוג קומפוננטים 6.5 אשמח להמלצה עבור זוג כנ"ל בתקציב של עד 500₪, זה ממש לא דחוף ולכן אפשר גם להזמין מאיביי, אין לי בעיה גם עם יד שנייה.
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
בניית תיבה לסאב
מאת 1Roni- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי שני סאבים 2000 וואט (1000 כל אחת) של אלפין כל התיבות המקוריות שלהן לא נכנסו לתא מטען (בעיה ידועה אצל אלפות) והציעו לי בניית תיבה שתתאים לתא מטען (תיבה כפולה) עכשיו אבא שלי בעל נגרייה יכול לעשות לי בחינם (בבררה השנייה שלי עשו לי בניית תיבה לשני סאבים מיוחדת לרכב ולא כל כך הייתי מרוצה מהבנייה) מה אני צריך לבדוק? איזה נתונים\מידות לתת לאבא שלי? צורה? אטום? פתוח? איזה סוג עץ הכי טוב? לא מבין בזה אשמח לקבל עזרה .
הודעה אחרונה מאת 1Roni, -
- 0 תגובות
- 959 צפיות
אשמח לקבל המלצות על מסכי מולטימדיה לסיאט איביזה 2011 תקציב עד 1500 ש"ח אם נכנס בתקציב אנדרואיד זה יהיה מעולה עדיף מאזור המרכז תודה
הודעה אחרונה מאת ibizaseat2,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 868 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zaf
- dinnnn
- SlowRide
- Mike Lowrey
- יבגניפ
- yoni2sh
- גולדן191
- Satori
- צוק
- David32
- axSupreme
- DENON