פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
קניתי היום מיצובישי ספייס סטאר הדגם של סוף 2014 (עם כל התוספות שמגיעות מהיצרן). אני לא מצליח לזהות את היצרן של המערכת - אין שום לוגו או פירוט ב-info. צילום: אני רוצה פשוט למצוא את ה-Manual ולבדוק אולי אפשר לעדכן לו גירסה. לא קיבלתי ספר רכב עם האוטו אני צריך לקנות במוסך.
הודעה אחרונה מאת PPF, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים, מתנצל מראש על חוסר הקשר לאודיו רכב אך אנסה את מזלי כאן. ברשותי סמוראי 84 פתוח כמובן. מחפש חובב פיבר,שמחפש פרויקט מעניין, וחושב שהוא יכול לעשות את העבודה הזו( יש לי סגירה מחבר שאפשר להשאיל לכמה זמן שנצטרך לטובת מדידות העתקה וכו) המעוניין בכמה שקלים. הפניה לבעלי עסקים תהיה לא רלוונטית מכיוון שוודאי נעבור את המחיר בהרבה. תמונה להמחשה אשמח לתשובות בפרטי, תודה רבה Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי קרוס אוברים של רמקולים משנות ה90 של אינפיניטי מסוג רפרנס 10. הרמקולים "כבר לא" אבל חשבתי לי שאוכל לחסוך כמה שקלים אם אקח את הקרוסים הישנים ואתאים להם דרייברים חדשים (יש יכולות טכניות לתכנון וייצור תיבה) הקרוסים בנויים לפי הגדרת יצרן לחיתוך ב4.5K, וההתנגדות היא 6 אוהם. השאלות שעלו במוחי 1) מה השינוי בחיתוך אם אבחר להשתמש בדרייבר בהתנגדות 8 אוהם? 2)האם ישנה השפעה לקוטר הדרייבר? האם ישנו הבדל אלקטרו מכני בין 4,6 ו8 אוהם או שהקרוס אובר אינו מתייחס לנתונים אלו? 3)היה וההשפעה דרמטית, האם ישנה דרך לגרום לקרוס "לחשוב" שההתנגדות שהוא עומד מולה היא 8 אוהם במקום 6 אוהם?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
שלום לכולם לאחרונה קניתי יונדאי i35 שנת 2014, ברכב מותקנת מערכת מולטימדיה מסוע AVOX 80152A01 לפי מה שאני מבין בפורומים באינטרנט, זו מערכת שהגיע יחד עם האוטו לא התקנה פרטית. הרדיו עבד מצוין במשך שלושה חודשים, אבל בבוקר אחד כשהתנעתי את הרכב פתאום כל התחנות השמורות נמחקו, והרדיו עובר רק בתדרים של 20 כלומר אפשר לשמור את 93.5, אבל אחכ כשמתקדמים הלאה זה עולה בקפיצות של 20 93.7 ,93.9 ... ואי אפשר לשנות את זהף ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לחפש באינטרנט, ואני די נואש... אני מתכנת במקצועי ודי טכנולוג כך שאני יודע לטפל בהגדרות וקונפיגורציות... אשמח מאוד לתשובתכם.
הודעה אחרונה מאת superDoss, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי מערכת אנדרואיד במאזדה 6. מאתמול , המסך מראה לי את ההודעה הנ״ל: System UIDs Inconsistent A UIDs on the system are inconsistent, you need to wipe your data partition or your device will be unstable. 00:00 I'm Feeling Lucky A/C אשמח לעזרה , כדי להבין מה הבעיה פה, ודרכי פתרון. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
כבל למערכת
מאת alonzik13- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ערב טוב,בתור אחד שלא מבין כלום במערכות סטריאו לרכב,באיזה מקרה מתקינים כבל מתח במערכת? לצורך הדגמה,אצלי ברכב מותקנת מערכת המורכבת מזוג רמקולים קדמיים 6.5",זוג רמקולים אחוריים 6*9,מגבר 5 ערוצים של PCA וסאבוופר 12".לא מותקן כבל כרגע. תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
היי מבקש הסבר כיצד להוציא את המערכת החוצה . תודה
הודעה אחרונה מאת eitanbin, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, בסט הקדמי ישנם bullet tweeters MB QUARTS שהותקנו בדלתות בצד, ליד הוופרים של hertz energy. אין תלונות אך מפריע לי דבר אחד, נורא חסרה לי הבמה הקדמית. בדשבורד ישנם מקומות מוכנים לטוויטרים וחשבתי אולי להכניס שם טוויטרים להשלמת הבמה הקדמית ולחבר אותם (בגישור?) לbullet tweeters. האם אפשרי? מדובר במגבר 4 ערוצים שמוצהר על 100rms ליציאה ב4 אוהם. המגבר - premier pa1004.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
שלום לכולם ניסיתי לעשות עדכון גירסה למערכת ,מאתר הרישמי של יונדאי כתוצאה מנסיון העדכון ,המערכת נדפקה ,לפי הטכנאי המעבד נדפק (הטכנאי טוען שזה לא הראשון שקורה לו) מישהו נתקל בבעיה כזאת והאם יש פתרון או רעיון תודה
הודעה אחרונה מאת taicar, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שצופים ב DVD ברכב כל איזה 20 שניות הוא נכבה, רק לאחר נגיעה במסך נפתח שוב לצפיה בסרט. איך ניתן לסדר זאת ? חפשתי בהגדרות של המכשיר אופציה אבל לא מצאתי. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת אלעד 2020, -
- 0 תגובות
- 661 צפיות
ההוי אנשים אמיצים ונשים גם, נתון: טויוטה קורולה 2008 רדיו מקורי בעייה: לא עושה מנגינות תיאור מפורט: נסעתי הבוקר מהקניות והפסקנו לשמוע קולות מהרדיו, למרות שנשאר דולק. החלפתי מספר תחנות ואין סאונד כלל. שיחקתי עם כל הכפתורים ללא הועיל. וכן, העליתי את הווליום. כאשר העברתי לamשמעתי רעש סטטי. האם הרדיו הלך לעולמו? נאסף אל אבותיו? מת? התפגר? במידה והתשובה שלילית על מה ללחוץ שיחזור לפעולה? איפה בחיפה מתקין חדש? שבת שלום, אוהד
הודעה אחרונה מאת o_prime, -
היי. מעוניין להחליף רדיו דיסק, הכפתור הדלקה של הרדיו דיסק שלי נשבר, עשיתי עבודה וניתקתי מצבר - לא היה אפשר להדליק לאחר מכן כי אין כפתור , וכשפירקנו אותו ראינו שהכל כבר שבור, בנוסף האור של הרדיו דיסק מהבהב ולפעמים לא עובד. יש לציין שזה רדיו דיסק מאוד וותיק (כמה שנים טובות) ולא עשה שום בעיות, גם עכשיו לא, אבל זה האיתותים להחליף. אני צריך סך הכל רדיו דיסק זול של חברה איכותית ועם יציאה למגבר ושישמעו "סבבה", אני לא צריך משהו מפלצתי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת izon, -
מחפש המלצה לרמקולים 6X9 להתקנה בדלתות קדמיות Mazda CX-5 עכשיו יש לי אינפיניטי שאני צריך להחליף. הרמקולים מחוברים למגבר סרווין וגה ויש סאב מאחור. אני מחפש רמקולים שייתנו mid ו-high טובים. הטוויטרים של האינפיניטי לא מספיק חזקים לטעמי. תודה. שרון.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 1 תגובות
- 802 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 903 צפיות
שלום לכולם, אני מפרסם את המגבר שלי למכירה ( Genesis 4 series III ) והשאלה הראשונה של כולם היא כמה RMS המגבר מוציא, נתון שכבר לא מטריד אותי כל כך, אבל מסתבר שמטריד הרבה אחרים. לאחר חיפוש ברשת אני מוצא הרבה נתונים שסוטרים אחד את השני, עם הפתעה קטנה, לגנסיס יש אתר חדש, עם מגברים חדשים ושחורים. אני לא בטוח שהסדרה השחורה זהה למגברים הישנים. מישהו יודע כמה באמת מוציא המגבר? תודה,
הודעה אחרונה מאת RoNeR, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 650 צפיות
אהלן חברים יש למישהו המלצה למצלמת דרך לרכב? במחיר הוגן?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 7 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום חברים, לאחורה החלפתי בקיה פיקנטו את המערכת הרגילה במערכת מולטימדיה חזקה, הנתונים שלה זה 50RMS x 4 עם הרמקולים הרגילים בפחות מחצי מהווליום היא כמעט קרעה אותם, אני לא רוצה סאונד מטורף קיבלתי מאחותי Hertz DCX 100.3 עכשיו הקיה שלי היא קיה ספורט, יש לי רמקולים מאחורה 5.25, אני רוצה שהמאחורה הרמקולים יוציאו בס טוב, לא מחפש עוצמה מחפש איכות לצורך העניין 50RMS מספיק לי. התקציב עד 600 שקל. השאלות - - אני יכול לחבר רמקולים מאחורה של 6.5 בלי בעיה כדי שיצא בס טוב? - הרמקולים מקדימה פירקתי אותם כדי לראות איך הם בנויים אני רואה שזה בצורה מודולרית כזו שממש מותאמת לרמקולים של הרכב, האם יש את הטבעת הזו לקנייה ואז להלביש על הרמקולים החדשים כדי שיתחבר בצורה …
- 2 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
יש לי איביזה 2013, עם מערכת מולטימדיה מהחברה, הכפתורים שיש להגה היו מסונכרנים היטב, והיה אפשר להגביר את הווליום להעביר שיר להעביר תכנה ועוד, אחי הטמבל הזה לחץ על איפוס בהגדרות של זה. איך אני יכול להחזיר את זה? יש לי איביזה 2013, עם מערכת מולטימדיה מהחברה, הכפתורים שיש להגה היו מסונכרנים היטב, והיה אפשר להגביר את הווליום להעביר שיר להעביר תכנה ועוד, אחי הטמבל הזה לחץ על איפוס בהגדרות של זה. איך אני יכול להחזיר את זה? יש לי איביזה 2013, עם מערכת מולטימדיה מהחברה, הכפתורים שיש להגה היו מסונכרנים היטב, והיה אפשר להגביר את הווליום להעביר שיר להעביר תכנה ועוד, אחי הטמבל הזה לחץ על איפוס בהגדרות של זה. איך אני יכול להחזיר את זה? ניסיתי ללחוץ נגיד…
הודעה אחרונה מאת camel2469, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ברשותי סיאט איביזה 2016 ידנית, חשוב שהמצלמה תוכל להתממשק בצורה כמה שיותר טובה עם המערכת המקורית של האוטו. (Mirorlink). אשמח להמלצה על מקום במרכז/אזור ראשל״צ/מודיעין בו ניתן להתקין מצלמת רוורס, בדגש על איכות העבודה.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 0 תגובות
- 978 צפיות
היי לכולם, קניתי ניסן נוט 2007 ואני מעוניין להחליף את הרדיו המקורי באחד שמצוייד בחיבור usb וכן לשמר את יכולת השליטה מההגה. מדובר ברדיו במימדים סטנדרטיים ולא בגרסה שמאפשרת הוצאה והתקנה של דאבל דין. מישהו התנסה בכזה דבר? מצאתי מערכות לרכב במחירים ממש טובים בebay.uk אבל אני לא בטוח שזה יתאים, ראיתי שדרושה איזושהיא צמת חוטים בנוסף ע"מ לאפשר את השליטה מההגה. תודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת Mad(a)gascar, -
- 1 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום קיבלנו היום את הסובארו XV ואשמח לדעת איך ניתן להפעיל במערכת את הWAZE . יש לנו דגם ליסינג עם מסך מגע 6.2 שאין בו WAZE מובנה. איך אני יכול לשקף את הוויז מהטלפון למסך או כל דרך אחרת ? קראתי את האשכול בפורום מ2015 אך מעוניין לדעת אולי כיום כן יש פתרונות תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת izum286, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 970 צפיות
אני רוצה לחבר למגבר הזה: אופציה א: שתי קומפוננטים מקדימה ושתי רמקולים מאחורה כולל סאב 800w. אופציה ב: שתי קומפוננטים וסאב 800w איזה אופציה אתם ממליצים ואיזה קומפוננטים/רמקולים מתאימים למגבר הנ"ל שיכול להפיק מהם את המיטב? הפוסט הזה לא קשור לפוסט הראשון שפירסמתי. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, יש לי יונדאי i25 שנת 2016. יש לי בעיה עם ה waze המובנה במערכת, הוא מדבר ממש חלש עד כדי שלא שומעים אותו ובזמן שיחה לא מדבר כלל. נכנסתי להגדרות שמע ב waze ורשום כך: עוצמת שמע מקסימלית השתמש תמיד ברמקול המכשיר - כן (שיחקתי עם זה, זה לא עזר) השתק את waze במהלך שיחה - לא תודה.
הודעה אחרונה מאת alondon, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי טויוטה פריוס 2013. לחבר את האייפון 7 שלי לביצוע שיחות טלפון באמצעות הבלוטוס הצלחתי. מה שאני מנסה, זה לשמוע שירים שנמצאים באייפון באמצעות המערכת עצמה או למשל לשמוע תחנת רדיו אינטרנטית דרך הרמקולים של הרכב. שמתי לב שיש בין שני הכיסאות הקדמיים כבל של iPod וגם כניסת USB לא הצלחתי בשניהם לחבר את האייפון. יד למישהו מושג האם ניתן לבצע זאת ? או שיש אביזר לקנות שיעשה את העבודה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת op7777, -
- 0 תגובות
- 631 צפיות
שלום לכולם ברצוני להתקין מערכת שמע מקורית שפורקה מהונדה HR-V 2015 ברכב אחר מהשירות של הונדה נמסר לי שאין למערכת קוד וניתן לשחרר ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה ממצב כבוי אך לא יוצא ממצב נעילה גם אחרי לחיצה רצופה ארוכה מאד האם למישהו יש מושג אם מעבר למתח ,אדמה ומתח סוויץ' נדרש עוד סיגנל בשביל לאפשר את היחידה ?
הודעה אחרונה מאת Tal Saidi, -
Morel tempo 5 1 2
מאת Opaz12-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, לפני כמה ימים החלפתי רכב, יש לי טמפו 5 קומפוננט, ברכב הקודם האיכות הייתה מעולה, בס עמוק, והכל טוב.. לפני יומיים הלכתי למקום שבו התקנתי אותם ברכב הקודם,והתקינו לי אותם שם שוב, אך פתאום האיכות ירדה משמעותית, אין בס, סאונד לא איכותי לעומת מה שהיה.. יכול להיות שהחיווט ברכב החדש הוא פחות טוב? יש הבדלים בין כבל וכבל בכל רכב? אפשר ייעוץ ופתרון? Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי רכב משומש מסוג יונדאי וראיתי שמותקנת מערכת אנדרואיד ושיש אינטרנט, כשבדקתי, ראיתי שיש מקום להכניס סים וכנראה שיש סים ולכן האינטרנט. התקשרתי ליונדאי ואמרו לי שצריך כל שנה לחדש את האינטרנט בעלות של 140 ש"ח. האם אני יכול להשיג סים לרכב מחברת הסלולר וימשיך לעבוד לי האינטרנט על חשבון חבילת הגלישה שלי בסלולר או שחייב להיות תלוי כל השנים ביונדאי?
הודעה אחרונה מאת BNitay, -
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, לפני כחודשיים התקנתי בקרוסאובר קומפוננט Morel Maximo. בהתחלה שמעתי בהם בלי מגבר, היה פשוט זוועה. לאחר מיכן חיברתי אותם למגבר, עכשיו הטרבל נוראי וקורע את האוזן, כמעט ולא את הוופר אלא רק את הטרבל. אתמול קניתי מיד 2 קומפוננט Alpine 17spg cs מכיוון שהבנתי שהם ברמה טובה עם טוויטר משי. השאלה שלי היא כזאת: האם הקומפוננט של אלפיין ישמעו טוב בלי מגבר? (אני רוצה רק מונובלוק לסאב), או שאני חייב מגבר? תודה רבה!
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
השאלה בכותרת, תקציב בסביבות ה-1,200 שח תודה.
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב, ברשותי ניסאן קשקאי 2008 ואני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת שהיא בסיסית מאד למערכת מולטימדיה הכוללת יכולות ניווט , חיבור לטלפון , מוזיקה וכד'. בשלב ראשון רציתי לדעת האם אפשרי ברכב ישן ואם כן אשמח לעצות היכן לבדוק / לרכוש וכד'. בברכה, יוסי
הודעה אחרונה מאת asypeer,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,083 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni2sh
- guy.a
- Camaro 92
- lanosforce
- Be roo
- o.r
- גור אדם
- arice
- פיטר גריפין
- Yuvalino
- אליה
- yoav911gt2