פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
בעקבות שדרוג הרכב אשמח לקבל המלצה לשדרוג המערכת הקיימת. יש לציין שקראתי בפורום Honda Crz העולמי שעדיפות באופן ברור להשתמש במגברי Class D בגלל אופן הטעינה של המצבר ברכבים מסוג זה. ציטוט: There are many things to consider when upgrading the audio system in the CR-Z. First thought is power, with the hybrid system you need to carefully choose your amplifier(s). Current consumption is a big issue in hybrid vehicles because of how they charge the main 12 volt battery that you would be running any add on stereo systems on. Upgrades in this vehicle should be kept to a single class "D" amp that has little power consumption. As for the speakers you choose, size does ma…
הודעה אחרונה מאת Shachazalisher, -
- 0 תגובות
- 592 צפיות
היי, קניתי לפני חודש פביה TSI ויש ליד האמברקס כניסת AUX. חיברתי את האייפון ואין שום תקשורת עם הרדיו/מערכת מולטימדיה שברכב. מישהו נתקל בזה? האם העובדה שיש כזאת כניסה בהכרח אומר שזה אקטיבי? תודה
הודעה אחרונה מאת Ayal Avisar, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברים בוקר טוב, אז בשעה טובה רכשתי לעצמי רכב חדש ואשמח לתת רענון לכל מערך הסאונד ברכב שאינו נמצא במצב להיט מי יודע מה (סטנדרט של סובארו) לרכב בוצעה התקנה של מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית ובעל הרכב בזמן הרכישה ביקש גם את המערכת המקורית שמגיעה עם הרכב מחול בשעת היצור שלו (מדובר על מערכת דיי בסיסית אך פשוטה ופוקציונלית) בזמן הרכישה קיבלתי את 2 הסטים וכרגע מורכבת על הרכב המערכת הישנה והפשוטה בעוד שהמולטימדיה וצמות החיבורים נמצאות בקייס שמור אצלי בדירה. המולטימדיה שהגיעה בארץ בסיסית ולא נוחה ואשמח להחליפה. אני מעוניין לרכוש מולטימדיה איכותית עם מסך ברור שתשלב מצלמת רוורס וכמו כן תפיק סאונד איכותי בקישור נכון ומתאים לרמקולים חדשים שארכוש. כמו כן אבקש לקבל המ…
הודעה אחרונה מאת Fubo, -
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש ברשותי מאזדה CX5 2012 והמולטימדיה שלי היא באנגלית, רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף אותה לעברית? שההגדרות שלה יהיו בעברית ורשימת שירים מהUSB ואנשי הקשר שלי שאני מחבר דרך הבלוטוס, אם ישנה אפשרות להתקין לה תוכנה אחרת, או לפרוץ אותה איך שהוא?
הודעה אחרונה מאת david1711, -
- 1 תגובות
- 696 צפיות
אני מתכנן לקנות מצלמת דרך לרכב, אחרי כל כך הרבה דברים שקורים לי בכביש אני כבר מרגיש שאני חייב. מה לבדוק לפני? לאיזה פרמטרים להתייחס יותר? לאיזה פחות? תקציב בערך 800 ש"ח - תלוי בתמורה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 975 צפיות
שלום חברים שברולט מאליבו החדשה יש מערכת שמע עם מסך 8 אינטצ שתומך בוידיאו מכיוון שמחוברת אליו מצלמת רוורס.מישהו יודע כיצד ניתן לראות בו סרטונים מדיסק און קי ? ישנה דרך "לפרוץ" את המערכת המקורית? תודה
הודעה אחרונה מאת kanter_m, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רכשתי מערכת רדיו דיסק של PIONEER DEH - X3950BT וגם זוג רמקולים קדמיים של MAC AUDIO דגם MAC MOBIL 915 במערכת הקומדת שלי ההיתי מגיע לעוצמת ווליום גבוהה שרשום 26 והיו שומעים חזק במערכת הנוכחית אני צריך לשים על 34 39 בשביל שישמעו סבבה וגם זה עם רעשים שמעמצים תרמקולים האם זה קשור לגידים שהגיעו עם הרמקולים החדשים שהם מאוד מאוד דקים ? האם יש צורך בהגדרות מסויימות? כי לא נאמר לי שאני צריך להוסיף עוד מגבר בשביל שני רמקולים רכשתי את שני הרמקולים בשביל שיתנו לי יותר מהמקורי שהיה לי אבל האכיות ירודה ממש. אשמח לעזרה והכוונה תודה. http://eg.pricenacdn.com/files/images/products/original/284/Pioneer-DEH-X3950BT-Bluetooth-Car-Stereo…
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
- 5 תגובות
- 986 צפיות
שלום לכולם קניתי את הרכב שלי כרגע מקדימה היו מותקנים זוג MB Quart OSC216 הרגע הגיע ללא מגבר ולכן במשך זמן מה לא היה סאונד מהרומקולים הקדמיים כלל בסופו של דבר קניתי מגבר והתקנתי אותו. הכל היה מצוין למשך יום יומיים. לפתע הסאונד הפסיק מהרמקול הימני. מדי פעם כאשר אני עובר על שיבוש כלשהו בכביש \ פנייה ימינה הסאונד חוזר לרמקול הימני. כאשר הוא חוזר לרוב הוא מלווה ב "בומים" מוזרים, כמו אלא ששומעים אם מגיבים סאב עד הסוף. בנוסף זה נשמע כאילו הרמקול "מתדפק" על הפלסטיק של הדלת. פירוק הפאנל של הדלת זו לא משימה מאוד פשוטה והייתי רוצה לדעת במה מדובר לפני שאני עושה את זה. לדוגמה אם זה בוודאות סימן למותו של הרמקול, הייתי רוצה שיהיו לי מוכנים רמקולים אחרים על מנת של…
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רכשתי סיאט לאון עם המערכת המשודרגת במערכת יש אפשרות להתחבר עם הפלאפון ולהציג waze על המסך משום מה המערכת לא מוצאת את הפליקציה הזו ולא אף אחת אחרת מה צריך לעשות תודה עידן
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש לקנות מערכת מולטימדיה לרכב שלי, ניסאן מיקרה 2014. לא מבין בדגמים ושאר ירקות.. אם אפשר עזרה, תודה
הודעה אחרונה מאת דניאל86, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב, יש לי רכב פורד פיאסטה שנת 2010 עם מערכת מולטימדיה מקורית להלן בתמונה הנ"ל: וברצוני להתקין מסך מולטימדיה אחר חדיש יותר עם מצלמת רוורס. אם יש לכם המלצות למקומות שמבינים בזה ומתקינים בו אשמח. מומלץ באיזור הצפון שבו אני גר. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת dani5595, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שאלת השאלות איזה מתאם מחוטים ל-rca עדיף/יותר איכותי. לחיבור מגבר 4 ערוצים במיני קופר R56 עם הד-יוניט המקורי. אודיוסון sli2 או אודיוקונטרול sli2 תשובות בבקשה רק מבעלי ידע עם ניסיון מעשי ולא ״רב סרן שמועתי״
הודעה אחרונה מאת dts2, -
- 1 תגובות
- 903 צפיות
שלום, שאלה לבעלי ג׳יפ רוביקון, רוביקון ביבוא אישי מארצות הברית, תחנות הרדיו לא מתאימים לתדר בארץ. האים ניתן לכוון את הרדיו לתדר בארץ או שאין ברירה אלא להחליף? תודה,
הודעה אחרונה מאת lior_s, -
- 0 תגובות
- 4 אלף צפיות
קורולה 2011 מערכת מולטימדיה אנדרואיד עובדת בלי שמע. היום נסעתי היה קול ופתאום הסאונד פסק כל ההגדרות בסדר ואין mute מה הסיבה? Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sfargol, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב . ברשותי אימפרזה 2007 . אני מעונין להתקין קומפוננט לרכב לאחר שהרמקולים שלי ברכב יתקלקלו. שאלה ראשונה איזה מידה ניתן להכניס אצלי בדלתות ? אם זה חשוב אני נהג יחיד אז מה שחשוב לי שמקדימה ישמעו טוב .. Nippon DN6600 מערכת מולטמדיה זו קיימת אצלי ברכב. (רכשתי מולטמדיה זו לאחר שראיתי המלצות עלייה בזאפ) אשמח להמלצה על קומפוננט לרכב כולל קישור לקניה באזור המרכז. בגדול התקציב שחשבתי עליו על 800 שקל קומפוננט לרכב. נ.ב בעתיד מתכנן לשים מגבר וסאב.... תודה רבה לעוזרים
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרמקולים ברכב "הלכו", נקרעו. כשקנינו את הרכב הם היו סבבה לגמרי והיינו מרוצים מהסאונד אפילו שמדובר במערכת מקורית של הרכב, שהיא - אגב - דיי טובה כשהרמקולים תקינים (C4 2007). ברכב יש 4 רמקולים ו-2 טוויטרים. שיקול ראשון: האם בכלל לשנות את המאזן כוחות ברכב ולהיכנס להתקנה של קומפוננט (שתצריך התעסקות בלתי מבוטלת עם חיווט, כי כרגע הכל מגיע ל HU... גם הטוויטרים וגם הרמקולים) ? סה"כ הבעיה העיקרית היא ברמקולים ולא בטוח שאני רוצה כרגע להתעסק עם התקנת קומפוננט (יש לי קומפוננט של מורל מקסימו 6.5" שוכב במחסן ורק מהמחשבה של הוספת 6 זוגות חוטים מה-HU למקום אחר בו ניתן למקם את הקרוסים - מביאה לי את הג'ננה ) בקיצור - ננסה להתמקד ברמקולים קואקסיאליים ונשאיר את הטוויטרים …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אשמח להצעות לשיפור המערכת בדגש על איכות שמע ובאס טוב מה שכרגע מורכב - ר"ד: Alpine CDE-W235BT - קומפוננט מקדימה: Alpine SPG17CS - סאב וופר: JBL GT5-1204BR מורכב על מאזדה 2008 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Hanan Nurlian, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בצד אחד - המערכת שכל כך אהבתי לפני עשור (נשכחה בארון של ההורים מאחר ווויתרתי על הרכב) בצד השני - המערכת שבאה עם הרכב שקניתי זה מכבר ואין לי שום פרט עלייה חוץ מהתמונה שתצורף בהודעה הבאה בשירשור מה אתם הייתם עושים ?
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 634 צפיות
שלום, יש לי דיבורית ישנה CK100 של נוקיה, הדיבורית תומכת בA2DP אבל יש משהו מוזר: כאשר אני במהלך שיחה היא משמיעה את המוזיקה דרך הרמקול היעודי אבל ברגע שאני מנתק את השיחה אין השמעת מוזיקה ולא שומעים כלום, גם לא ווייז. יש למישהו\י רעיון?
הודעה אחרונה מאת yb23, -
קניתי לא מזמן רכב חדש ואני רוצה להחליף את הכול 4 רמקולים בדלתות כי אני לא כול כך מבסוט מבאס. ואני מתלבט בין שני חברות האלה MAZDA 3 2017 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=31292 https://www.alexsander.co.il/product/8034/6-5-kicker-css65 דבר שני אני חושב להחליף רק את הרמקולים בלי לחבר מגבר וסאב ואם ישמעו יותר טוב מרמקולים המקוריים (אני יודע שלא יהיה נצילות מקסימלית בלי מגבר) אני לא רוצה לעשות חורים ולפרק חצי מאוטו בשביל זה, בכול זאת אוטו חדש יש לי מגבר וסאב מרכב הישן שפירקתי. אולי בכול זאת לחבר את המגבר וסאב ? https://www.bossaudio.com/auto/car-audio-sound-system-auto-5-channel-amplifier-boss-audio-pv3700/ JBL 1000W 250RMS - בזוקה …
הודעה אחרונה מאת miki24887, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי בשבועיים האחרונים שדרגתי את חוויית הנהיגה ואת רמת הבטיחות על ידי שימוש באפליקציה GOOGLE NOW לאחר אמירת המשפט "OK GOOGLE" אני מחייג או שולח הודעות וכל זאת כאשר שתי הידיים אוחזות בהגה. ובכל זאת ישנה בעיה- על מנת להפעיל את האפליקציה צריך "להאיר" את המסך (לפתוח אותו) ובנוסף, לעיתים הזיהוי הקולי (אמירת OK GOOGLE) לא עובד וצריך להפעיל את האפליקציה ידנית-על ידי לחצה על המיקרופון במסך הבית . אני מעוניין להשאיר כל הזמן את הידיים על ההגה והעיניים על הכביש. מחפש התקן בלוטוס כלשהו (אולי בצורת שלט שיותקן על ההגה ) שיידע להאיר את המסך בטלפון ולהפעיל את האפליקציה . אין בעיה שיהיו אלה שני כפתורים שכל אחד יבצע פעולה אחת בלבד כל עוד הכפתורים ממש קרובים אליי. …
הודעה אחרונה מאת Uri-V, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קניתי מולטימדיה לNV 200 ויש לי בעיות בהנעה גם אחרי שהחליפו מצבר .אלטרנטור מצויין לא בעייתי . יש כזה מושג שגם כשהרכב סגור המולטימדיה צורכת חשמל .? ואם כן איך אפשר לסדר מתג שינתק את החיובי או השלילי בין המערכת למצבר?מי יכול לייעץ לי?
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, אז בסאב כדי להוריד ל-2 אום עושים פלוס לפלוס ומינוס למינוס.. בקומפוננט כמובן אין פלוס לפלוס מינוס למינוס. יש לי קומפוננט של JBL שיורד ל-2 אום ומוציא 70 RMS (ב-2 אום) ויש לי כמובן מגבר שיורד ל-2 אום גם של JBL.. עכשיו לשאלה שלי, צריך לשנות חיבורים כדי לשמוע ב-2 אום?? או שפשוט מחברים רגיל לגמרי והורדת ההתנגדות מתבצעת אוטומטית.. למה אני שואל? כי פשוט חיברתי בגישור כל צד מקבל 2 ערוצים בגישור, ומן הסתם שזה מאמץ מאוד את המגבר והוא מתכבה ונכנס למצב הגנה עד שמתקרר שוב ואז חוזר לעבוד אחרי 20 דק של עבודה רצופה בפול ווליום.. למה חיברתי בגישור? כי שומעים חזק יותר והאיכות לא יורדת.. (לא מדבר על רעשים ממש ממש קטנים בווליום הכי נמוך בגלל הגישור, מדבר על פול ווליום, ש…
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי מדובר ברנו קפצור 2013 המערכת עובדת מצויין מלבד ה BT , מכשיר הסמסונג של אישתי מתחבר מצויין והכל תקין אבל האייפון שלי 5S אומנם מזוהה ומתחבר אבל לא משדר כלום, לא מוזיקה ולא שיחות ... בבדיקה באתר יש תאימות בין אייפון 5S גירסה 8.1 לבין גרסת המערכת 4.0.5 ולי יש איפון גרסה 8.1.3 ומערכת גרסה 4.0.6 מישהו כן מצליח לחבר את המכשיר שלו או מכיר את המערכת ואיזה פתרון ? אגב הסאונד ברכב על הפנים, חייבים להחליף רמקולים והגוייסטיק הקטן לשליטה על המערכת לא הכי נוח, משום מה הכפתורים על ההגה הם של הקרוז קונטרול ולא של ווליום או שליטה על המערכת. לא מובן למה.
הודעה אחרונה מאת yaniv3993, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי מערכת מולטימדיה קנווד 8026 אשר הותקנה בעת רכישת הרכב, ב2012. במערכת זו יש מסך נשלף. בשבוע האחרון המסך הפסיק להגיב TOCH, חשוב לציין כי התצוגה תקינה. התייעצתי בנושא ונאמר שלרוב הבעיה נובעת עקב מגע לא תקין, נקי בין המסך למערכת בחיבור המסך בגבו. נדרש לשלוף את המסך ולנקות עם ספריי מגעים. הבעיה שהכפתור של פתיחת מסך לא מגיב. מבקש עזרתכם האם יש דרך כלשהיא לגרום למסך להיפתח על מנת לשלוף אותו ? תודה
הודעה אחרונה מאת MJ01, -
- 1 תגובות
- 648 צפיות
הביאו לי את הסאבוופר הזה עם תיבה ורציתי לדעת האם הוא טוב, לצורך העניין אם הוא יותר טוב מהסאבוופר Pioneer TSW311S4?
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן, יש לי כרגע סט קומפוננטים של JVC. JVC CS VS608 "6.5 התנגדות 4 אום. נצילות 87db. עוצמה מקסימלית 300w. עוצמה אפקטיבית RMS60w. ורדיו דיסק של Panasonic Cq-C1333W. יש לי כרגע תיבה לסאבוופר של 12" ואני מתכנן לקנות את הסאבוופר: Pioneer TSW311S4. אבל אני לא יודע איזה מגבר להתאים למערכת הזו, אני אשמח אם תוכלו להציע לי מגבר עד ה 500, 600 שקלים משהו שיספק צלילים מספיק טובים, אם קיים דבר כזה במחיר הזה בכלל
הודעה אחרונה מאת DIN_13345, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב. אני בדילמה. ועזרתכם תהיה שינוי לטובה יש לי קומפוננט קדמי וופרים פוקל- פוקל אוטפיה (דגם ישן, לא BE) טוויטרים מורל - סופרימו גדולים (חדשים בקרטון) הוופרים של הפוקל. כבר לא צעירים. בכל זאת ישבו באוטו הקודם כמה שנים טובות. ודורשים שיפוץ. (הסלילים תקינים. הספיידרים עייפים) תיקון מקיף יעלה כ 600-700 שקל לשניהם. אופציה א. לשפץ את הפוקל. ולהתקין אותם עם הסופרימו. (אקטיבי) אופציה ב. לקנות רק וופרים אחרים (הצעות יתקבלו בברכה) ולהתקין את הסופרימו אופציה ג. או לקנות רמקולים אחרים. אקטיבי / פאסיבי מגבר יש. XETEC P4. רק בשביל הסט הקדמי או 120W RMS X4 ב 4 אום לערוץ (אקטיבי) או 400W RM…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 697 צפיות
אני מחפש מערכת דאבל דין לרכב שתאפשר להתחבר אליה ב-BT (עדיף ליותר ממכשיר אחד בו זמנית) ושאפשר יהיה להשתמש בה כמו בדיבורית ולשמוע בה מוזיקה. לא מעוניין במערכת שכוללת אנדרואיד. כן רוצה מערכת שאפשר לחבר אליה מצלמת רוורס. עדיף ללא דיסק. אני לי בעיה להזמין מחו"ל
- 0 תגובות
- 591 צפיות
אני מתכנן להשאר עם הרכב כל עוד הוא נוסע ולא למכור לכן רצוי משהו שיחזיק מעמד שנתיים-שלוש ולא יתפגר מהר. המלצות למתקין בפ"ת תתקבלנה בברכה
הודעה אחרונה מאת zvigolden,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,448 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- לירון .ה.
- רועי5
- flytomars
- Liquidator
- yor2
- Jack457
- גולדן191
- zvit
- yoav911gt2
- Cerebral Cortex
- לומד לתקן