פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
שלום, אני מעוניין להחליף את המערכת המקורית ברכב. אני צריך מערכת עם USB, שן כחולה והתממשקות טובה עם אייפון ( אנשי קשר, שמיעת מוזיקה דרך הטלפון וכו') הציעו לי מערכת אנדרואיד , פחות הציעו לי פיוניר 2850 בגלל שאני לא בעד מערכות סיניות מבוססות אנדרואיד התעקשתי על פיוניר. מבחינת המחיר אין הבדל- שתי המערכות 2300שח מה דעתכם? אני טועה שאני מתעקש על פיוניר? תודה מראש לכל המגיבים
הודעה אחרונה מאת אלונסו, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 799 צפיות
לא בונה עליו מערכת רצינית דאבל דין וארבע רמקולים וזהו. שווה לקנות או שחבל על הכסף? יש קצת איכות הגברה טובה? ראיתי באיביי מחירים של 200ש''ח. תודה.
הודעה אחרונה מאת - XM -, -
- 1 תגובות
- 713 צפיות
עם דגש על אמינות, אדיבות ומחיר הוגן לדברים הבאים. התקנת מובילאיי. התקנת רמקולים ומולטימדיה לרכב. התקנת מצלמות דרך. התקנת שליטה מההגה למולטימדיה. תודה!
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, אשמח לדעת איזה חברה הכי טובה בתחום של הרמקולים לרכב אני מכיר כמה כאלה השאלה מה הכי טובה אם יש כזאת (?).. Harman Kardon Bang & Olufsen Boss JBL Pionner(?) Morel Alpine אני רוצה להזמין רמקולים לרכב אשמח גם להמלצה לקנייה בארץ \ בחו"ל תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, השבוע התקינו ברכב של אמא שלי (הונדה סיוויק 2010) מעקכת מולטימדיה מסוג NIPPON דגם NEIL 69. אני חייב לומר שאחרי כמה ימים איתו היא (וגם אני) מאוד לא מרוצים. מעבר לזה שהפאנל המרכזי החדש לא תואם לגמרי לפאנלים הישנים של הרכב, גם מבחינת ההרכבה ואפילו צבע קצת שונה, הקליטה של הרדיו לעיתים על הפנים (אולי הבעיה באנטנה?) והיום המערכת בכלל לא נדלקת. יש לכם מושג ממה זה יכול לקרות? תודה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם צריך המלצה למערכת מולטימדיה שתתאים למתאם של הג'ולייטה, חשוב לי שתהיה במחיר סביר מצד אחד ומצד שני שתהיה עם מערכת אנדרואיד waze וכל מה שמשתמע מכך. כמובן שתכנס לפאנל... תודה רבה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 702 צפיות
שלום רב, רכשתי סקודה יטי 2013 שההגה שלה הוא ללא כפתורי מולטימדיה ורציתי לברר האם אפשרי לרכוש את האזורים הללו והיכן, או אולי אפשרי להביא מפירוק. תודה!
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?194440-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%94%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90-%D7%91%D7%98%D7%A8%D7%9D-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%94%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%94!
הודעה אחרונה מאת shakedekahs, -
- 1 תגובות
- 664 צפיות
הי, מעוניין להתקין מערכת מולטימדיה אופטימאלית לספייס סטאר 2015, הכרחי: -סים ולא הוטספוט -וייז מתפקד נפלא וממשק אופטימאלי -אנשי קשר מסונכרנים היטב + מקסימום קלילות ביצירת שיחה אני קונה סים נפרד לטובת העניין(עם אותו מספר אבל יותר גלישה), ומעוניין שאשתי תזרוק את הפלא בתא כפפות, ותעבוד רק עם המערכת, כמה שפחות התעסקות, מינימום לחיצות, מינימום תקיעות. -סאונד וכו׳ לא מעניין. האם אנחנו שם מבחינת מערכות היום או ששווה להתאפק עוד כמה שנים כדי לקבל מוצר איכותי כמו שהגדרתי. נ.ב - קיבלתי מידע על הקוננטקטד קאר של כולמוביל, אבל אני לא בטוח שזה מספיק איכותי. לסיום - אם יש כזה, מיהו המתקין האולטימטיבי? (אין מגבלת מרחק) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת wpst0, -
- 0 תגובות
- 625 צפיות
תקשיבו קניתי יונדאי i30 שנת 2010 . לא שומעים טוב במערכת . אני רוצה לקנות רמקולים לרכב שיהיו סבבה שישמעו צלול ובאס טוב. יש לכם המלצה ? התקציב הוא עד 500 משהו כזה . לא בא לי להשקיע 1000 שקל. היום יש רמקולים שנותנים גם באס. אני אקנה ואקח את זה למישהו שיודע להתקין . *אני לא רוצה שיהיה באס מוגזם מאחורה וזה יהיה ערבי כזה . פשוט שישמעו צלול וטוב כמו ששומעים ברכבים טובים עכשיו שקונים (2017) ועוד שאלה כל רמקולים של 6.5 אינץ יעבדו ? גם אם אני מזמין מebay לאבא שלי הוא גר בארהב
הודעה אחרונה מאת Alonattias, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב הוא סיאט לאון 2012 , הטוויטרים בגודל של 1" של זיטק שלא אחליף עבור אף טוויטר אחר בעולם כל עוד הם עובדים - אני פשוט מאוהב בהם! אה מה מה - אין לי תושבת נורמלית עבורם כדי שאכוון אותם אליי כמו שצריך , כרגע משתמש בתושבות של מורל אבל יוצא שהם מכוונים בזווית גבוהה שמחטיאה את הראש שלי. חשבתי למצוא תושבת עם מפרק כדורי ולמקם אותם בצורה כזאת לקורת A ומשם לשחק עם הכיוון - לא מצליח למצוא שום דבר ראוי באיביי \ אמזון וכו. אודה לכל עזרה במציאת פיתרון פשוט וקל לנושא.
הודעה אחרונה מאת RoNeR, -
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
שבת שלום, צריך המלצה למולטימדיה זולה ובסיסית, הדרישות הם מסך קריא בשמש, יציאה למגבר וכניסת USB. גם קנייה מחול רלוונטית, תקציב באיזור ה 800 שח תודה Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת FLaW, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מאזדה 6 2014.שני מגברים 720 ו420 וואט וקרוסאובר של שרווד.בכל דלת יש רמקול מקורי שמגיע עם הרכב .מה עדיף לי לחבר רק קומפוננט מקדימה או רמקול בכול דלת ו2 טוויטרים.יש לי גם סאב .
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הבנתי שאם אני חותך את הlp של הסאב דרך הhu הסקלה של xover freq hz במגבר מונו צריכה להיות עד הסוף (hz230 אצלי) ,אם בכל זאת אני גם במגבר מכוון על hz80 האם יש השלכות ומהם?(שם לב שיש שינויים שמרים מ80hz ומעלה) ואם מראש החיתוכים מתבצעים מhu מה החשיבות בכל זאת של כיון הxover freq במגבר ? תודה לעונים.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה, אולי אני קצת אחפור פה כי ממש כואב לי על מה שקרה, כמו שהבנתם מהכותרת, יש לי מאזדה CX5 בלי מערכת BOSE), ודי התאכזבתי מאיכות הסאונד, מדובר אומנם ברכב לא חדש, 2012, אבל עדיין הסאונד היה נשמע לי כמו קלטת של פעם. וכשפירקתי את הדלת וראיתי את הצעצועים (הרמקולים) הבנתי שאני חייב להחליף לרמקולים אחרים. (לא מוגברים). שמעתי על דגם טוב של JBL. (ברח לי הדגם) עם חוות דעת מעולות ולא מצאתי במלאי, מפה לשם אחרי המלצות של מקום שמתקין מערכות בצפון הלכתי על ALPINE SXE1750S. שעלו לי 450 שקלים (ד.א הם מוצעים למכירה ב 300) חחח בכל מקרה, התקנתי כרגע רק רמקול אחד בדלת הימנית, ומה להגיד להם, הצעצוע המקורי של המאזדה מוציא באסים פי 2 יותר יפים ועמוקים שמרטיטים את הרגל... אבל מה שנ…
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. אשמח להמלצה עבור מספר דגמים, איכות צילום FHD כמובן. תודה מראש.
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, קניתי מערכת אנדרואיד המוציאה 45W הרמקולים הסטאפ המקורי שעל הרכב ברובו כבר לא עובד הוא ארבעה רמקולים של 25W (אחד בכל דלת)ובנוסף שני טוויטרים במשולש בדלתות הקדמיות אילו רמקולים יתנו את הסאונד האיכותי ביותר בהנחה שאני לא מתכנן להוסיף מגבר וכו ורוצה להשאר בתקציב נמוך? אשמח לשמוע מנסיונכם איך כדאי לתקוף את הנושא, דגמים ומחירים ואם ישנה המלצה היכן לרכוש, פירקתי אתמול שלושה רמקולים מהרכב לצורך הצלבות ווידוא הריגה, כך שאין לי בעיה לעשות התקנה כזו בעצמי
הודעה אחרונה מאת silence, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, מישהו יודע איך אני יכול לחבר Android auto למערכת MMI של Audi TT 2016? אולי להחליף קונסולה שלמה של MMI או פתרון אחר? או לשים איכשהו waze על המסך גם יספק אותי ככה שאני אוכל לשמוע אם ההוראות של ה-waze וגם את הרדיו. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובות
- 937 צפיות
שלום לכם, העלתי 2 תמונות של המגבר שיש לי, ויש משהו בסרטוט של הגישור שאני לא מבין כל כך. יש סימן של חיבור בין ה + ל - של ערוץ A. וכנ"ל גם ל B. אבל אם תשימו לב יש גם פס אלכסוני, מהמינוס של ערוץ A ל + של ערוץ B אז לא הבנתי איך עושים גישור? בצידו השני של המגבר אני מזיז את הכפתור ל 2CH, במקום 4CH, ומשם אני לא מבין מה אני לא עושה נכון!!!
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, חיפשתי דיבורית לרכב ומצאתי מערכת הכוללת מסך מגע וכו'. המחיר נמוך מאוד. השאלה עד כמה האיכות נמוכה. אשמח לחוו''ד של מי שנתקל במערכות ברמות האלו. מה שחשוב לי זה איכות סאונד שלא תיפול מהרדיו דיסק הנוכחי (קנווד פשוט), ניהול שיחות ברמה סבירה וזהו. איכות מסך, מצלמה ושאר פיצ'רים זה רק בונוס. להלן קישור: Touch-Screen-FM-Bluetooth-Radio-Audio-Stereo-Car-Video-Player-HD-Camera-/232370417504?fits=Year%3A2002%7CModel%3AMegane&epid=2141875494&hash=item361a5b2f60%3Ag%3A4yAAAOSwDrNZP7ex&_trkparms=pageci%253A12b41244-96b4-11e7-9bc5-74dbd180465e%257Cparentrq%253A6f765a7215e0ab4d6d5a16c0ffea29c4%257Ciid%253A4
הודעה אחרונה מאת elihershko, -
בניית תיבה
מאת TILBALISTI-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי, לא הבנתי קראתי בFAQ וכאלה ואני לא מבין... איך אני יודע אם לסאב שלי כדאי 40 ליטר או 20? נגיד הוא 12 אינץ... ואני מחפש SPL ולא חסר מקום ברכב (צעירים לא עושים קניות)
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 793 צפיות
האם מישהו יכול על פי תמונה לזהות בערך דגמים של סאבים? יש פה 2 שמוצעים למכירה וחשבתי ללכת על אחד מהם, רק את הוופר אני צריך, את הארגז אני זורק לפח. מה שווה יותר.?
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
סאב וופר בגלגל ספייר מה דעתכם? אדגיש מספר פרטים: אני לא צריך משהו מפציף בכל זאת רכב משפחתי, CX5 מאזדה. ראיתי שבמערכת המשודרגת ברכב הזה יש מערכת של BOSE ששם זה מגיע סאב וופר בגלגל ספייר. אני אוהב לשמוע באסים - אבל מדגיש ששאר המערכת ברכב לא מוגברת. אלא מחוברים 4 רמקולים ו2 טויטרים למערכת מולטימדיה המקורית. 1: האם זה עסק יקר? - כמובל שלא BOSE. 2: האם אפשר לקמבן איכשהו סאב וופר רגיל שישב בתוך הספייר - והתיבה שלו בעצם תהיה הגלגל עצמו? הגלגל יחסית גדול אם אני לא טועה 18". תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת x-box, -
- 0 תגובות
- 550 צפיות
זה באנדרואיד שמותקן ע"י א.ד. מערכות בדגמים האחרונים שנמכרו , אני רוצה להעתיק את הקבצים לתוך המכשיר במקום מה USB העתקתי גם לספריית INAND וגם לספרייה בשם music ואני עדיין לא רואה את השירים
הודעה אחרונה מאת dor_xd, -
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, ברשותי דייהטסו סיריון 2008, ולמערכת שמע המובנית אין חיבור AUX (ובטח לא בלותות'). אני יודע שפתרונות אפשריים הם להחליף את כל הרדיו או לחבר רכיב חיצוני בסגנון cd-to-aux שמחליף את ה-CD. מצאתי את האתר www.cd2aux.com, אבל שם לא מצוין מתאם המתאים לרכב דייהטסו סיריון. חיפשתי באינטרנט ומצאתי שיש רכיבים לא יקרים אבל לא מצוין אם יש התאמה לסוג הרכב גם כן. אז, עשיתי מעשה ופירקתי (והרכבתי חזרה) את כיסוי הרדיו ברכב כדי לבדוק מה סוג החיבור שאני צריך. אם יש פה מישהו שמכיר ויכול לעזור לי עם חיבור cd-to-aux לדייהטסו סיריון 2008- אני אשמח. לחלופין אם יש המלצה לרדיו חדש ולא יקר שמתאים גם כן - אני אשמח. מצורפות תמונות של דגם הרדיו והחיבורים. [TABLE=class: attac…
הודעה אחרונה מאת koby50, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת האם לדעתכם תהיה אפשרות לבצע התקנה מקומית של מערכת מולטימדיה בקיה נירו? ההתלבטות היא בינו לבין האיוניק והאיוניק מוצע ברמת אבזור ממש טובה עם מערכת connect car איכותית שהלוואי והייתה בקיה נירו אם גם ככה בחרו לא להביא מסך מקורי איכותי. אשמח לתשובות ותודה!
הודעה אחרונה מאת idan10, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. יש ברשותי פונטו ספייס 2004 עם ר"ד ישן ממש שכמעט בכל באמפ בכביש עובר לדיסק וחוזר לרדיו, בלי USB, בלי AUX, בלי BT, בלי כלום בקיצור. בנוסף לזה כל ארבעת הרמקולים ברכב קרועים, שומעים ממש חרא. אני רוצה להחליף את הר"ד ואת ארבעת הרמקולים, אבל מכיוון וזה לא רכב שאני ארצה להשקיע עליו אלפי שקלים באודיו, אני מתכנן ללכת על רמקולים זולים אבל של חברה טובה, ור"ד בסיסי אבל שיהיה עם BT. לעניינינו. כל מה שאני רוצה, זה שתהיה לי מוזיקה ברכב, בלי רעשים של ממברנה קרועה. זהו. לא מחפש סאונד נקי בטירוף, לא באסים, כלום. הכי בסיסי שיש. מקדימה יש 6.5 אינץ', ומאחורה 4 אינץ'. מצאתי רמקולים של פיוניר, הכי פשוטים שיש, יוצא משהו כמו 200 שקל לכל הארבעה. רמקולים 6.5…
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו שכתבתי בכותרת, הגברת שנוהגת באקסנט הר"מ, שומעת המון רדיו. וזה תו"כ נסיעות בינעירוניות ארוכות. אצלי במאזדה, פונקצית הAF עובדת כמו חלום. יכול לכוון תחנה בנהריה, ולנהוג בלי הפרעות עד אילת. זו הפונקציה היחידה שחשובה. כל השאר בונוס. (למשל, bt יכול להיות בונוס נחמד) קניה בארץ או מקוונת בחו"ל, לא משנה. אין מגבלת תקציב ממשית, אבל כדאי לזכור שכל הרכב שווה 15k ביום ממש טוב... אודה להמלצות.
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 9 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
החלפתי מצבר ברכב (סיוויק 2004) וכשחיברתי את המצבר החדש הכל כנראה התאפס והדיו דיסק הפסיק לעבוד, כתוב הודעת שגיאה זו המערכת המקורית של הונדה הבעלים הקודם של הרכב אמר לי שהוא מכיר את הסיטואציה והוא נתן לי קוד שהוא חושב שזה מתאים, איך מקלידים את הקוד?(ניסיתי בלחצנים 1 עד 6 אבל שום דבר לא מגיב שאני לוחץ עליהם) במידה והקוד שגוי איך משיגים את הקוד הנכון?
- 0 תגובות
- 725 צפיות
מדובר במאזדה 3 דור 2. אני רוצה בשלב ראשון להחליף את הרמקולים ללא הוספת מגבר. הבנתי שבלי מגבר צריך רמקול עם נצילות גבוהה. האם 94DB זוהי נצילות גבוהה יותר מ 87DB או שב DB זה להיפך? האם עדיף 3אום או 4 אום בהתיחס לעובדה שזה ללא מגבר? המידה הקיימת היא 5X7. משהו שהתנסה ברכב הנ"ל יודע האם אפשר להרכיב 6X9 עם הגבהות או מתאם? פשוט במידה הזו יש יותר מבחר. אשמח להמלצות לרמקולים שיתנו ככל שניתן ללא מגבר צליל מדוייק בדגש על תדרים נמוכים. התקציב הוא 1000 ש"ח לשני זוגות. אם יש משהו ממש איכותי אז אפשר לחרוג קצת מהתקציב. תודה רבה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת silence,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,083 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni2sh
- guy.a
- Camaro 92
- lanosforce
- Be roo
- o.r
- גור אדם
- arice
- פיטר גריפין
- Yuvalino
- אליה
- yoav911gt2