Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי פונטו ספייס 2004 עם ר"ד ישן ממש שכמעט בכל באמפ בכביש עובר לדיסק וחוזר לרדיו, בלי USB, בלי AUX, בלי BT, בלי כלום בקיצור.

בנוסף לזה כל ארבעת הרמקולים ברכב קרועים, שומעים ממש חרא.

אני רוצה להחליף את הר"ד ואת ארבעת הרמקולים, אבל מכיוון וזה לא רכב שאני ארצה להשקיע עליו אלפי שקלים באודיו, אני מתכנן ללכת על רמקולים זולים אבל של חברה טובה, ור"ד בסיסי אבל שיהיה עם BT.

לעניינינו.

כל מה שאני רוצה, זה שתהיה לי מוזיקה ברכב, בלי רעשים של ממברנה קרועה. זהו. לא מחפש סאונד נקי בטירוף, לא באסים, כלום.

הכי בסיסי שיש.

מקדימה יש 6.5 אינץ', ומאחורה 4 אינץ'.

מצאתי רמקולים של פיוניר, הכי פשוטים שיש, יוצא משהו כמו 200 שקל לכל הארבעה.

רמקולים 6.5 אינץ' || רמקולים 4 אינץ'

מה אומרים? זה יספק את מה שאני מחפש לא?

לגבי ר"ד.

עד עכשיו חיפשתי משהו סיני, 1DIN, אבל עם מסך נשלף ושיהיה אנדרואיד לטובת התקנת ווייז, פאנגו, אפליקציות רדיו אינטרנטי וכו'.

היו לי כמה דרישות ממערכת כזאת: כפתורים פיזיים לווליום כיבוי והדלקה ועוד (שלא יהיו על המסך), 2 שקעי USB (קדמי בשביל דיסק-און-קי ואחורי בשביל לחבר מודם סלולרי), רזולוציית מסך של 1024x600, מעבד חזק ו-2G זיכרון.

מצאתי איזה דגם או שניים שתואמים לכל זה, אבל המחירים הגיעו כמעט לאלף ש"ח רק עבור הHU וזה לא מתאים לי, אז נראה שאוותר על מערכת כזאת (אלא אם מישהו פה יפתיע אותי עם מערכת שתואמת לדרישות ומחיר נמוך) והחלטתי שאעבור לHU רגיל, ללא מסך, אבל שיהיה עם BT ושקע USB ו-AUX מקדימה.

לא רוצה להשתולל במחינת מחירים (כמו שבטח כבר הבנתם), וגם אחד משומש הולך.

אשמח לקבל תגובות ולשמוע המלצות.

תודה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

נראה טוב.

יש עוד רעיונות מלבדו?

מה אתה אומר על הרמקולים? יעשו את עבודה?

רק רוצה לוודא שאני לא קונה זבל טהור.

Always go sideways

פורסם

לצרכים שתיארת נראה לי שהוא מספיק והוא הזול ביותר מחברה מוכרת שאני יודע לגביו.

בעצם יש, ללא CD, דגם MVH-295BT, מצאתי שנמכר ב-400 ש"ח (מחיר רשמי של יבואן 595 ש"ח).

אפשר לעלות מעט בתקציב ולרכוש דגם גבוה יותר או של חברה אחרת עממית, אבל לא רואה יתרון מבחינתך אלא אם תגדיר דרישות נוספות.

לגבי הרמקולים, אין לי דעה ספציפית לגביהם. בסה"כ הזולים ביותר שניתן למצוא בערך מחברה מוכרת.

אני תוהה לגבי הצורך ברמקולים מאחור, ואם כן, אם יש משמעות להיותם קואקסלים (טוויטר "תקוע" באמצע), או שמספיק משהו 1WAY/Dual Cone דוגמת הרמקולים הקדמיים שקישרת אליהם.

ולהפך לגבי הקדמיים. נקודת המוצא שלי היא שאולי עדיף רמקול קואקסלי מקדימה כדי להפיק קצת יותר מוצלח צלילים גבוהים יותר.

פורסם

לגבי הר"ד, דווקא הראשון שהמלצת נשמע לי מעולה, גם נחמד שיהיה את האופציה לדיסק למרות שלא זכור לי מתי בפעם האחרונה השתמשתי בדיסק ברכב, אבל בשביל 30 שקל, שיהיה.

לגבי הרמקולים, הסיבה שיחידה שקישרתי אליהם, זה המחיר.

אם יש לך רעיון לרמקולים אחרים שיהיו עדיפים, אבל שעדיין יהיו זולים, אני אשמח.

כפי שהבנת כבר, אין לי כוונה להתפרע בעניין האודיו ברכב הזה, את ההתפרעות בתחום הזה אנחנו שומרים לרכב אחר שנקווה שיגיע בחודשים הקרובים.

והמון תודה על העזרה!

Always go sideways

• תוכן חדש...