פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכשתי לאחרונה BDP : https://www.amazon.com/gp/product/B00ZPLSITE/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 ניסיתי היום לחבר אותו (ההתקנה די פשוטה, חיבור 2 חוטים לפיוזים מתאימים והארקה) אך משום מה כאשר המכשיר היה על מצב bypass והאוטו היה כבוי, עדיין היה זרם למרות שלא אמור להיות כמו כן אשמח שההתקנה תתבצע כמו שצריך עם מאריכים לפיוזים ולא הלבשה על הרגליים כמו שעשיתי האם ישנם מתקינים מומלצים ? כמה אמור לעלות התקנה שכזו ? תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 1 תגובות
- 652 צפיות
שלום, אני מחפש עזרה במציאת קומפוננטים ומגבר בסביבות של בין 800 ל1000 שקל.. אני לא כל כך רוצה להשקיע מעבר, אבל אם אצטרך לחרוג טיפה זאת לא בעיה.. פשוט מעדיף להשאר בטווח אני לא מבקש עזרה עם סאב כי כבר יש לי אחד.. אני באיזור המרכז ככה שעדיף שהמקומות שאתם מציעים לי יהיו באיזור וכולל התקנה כי הידע שלי שואף לאפס בתחום, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת DIN_13345, -
- 0 תגובות
- 624 צפיות
ברשותי רנו קליאו 2015 , הסאונד רע , הבאסים מפליצים והצליל לא נקי . יש ברכב מערכת מולטימיה MEDIANAV . אשמח לקבל הצעה לשדרוג עד 3.5 אלף שח )רמקולים סאב מגבר . כל מה שצריך..) במידה ואני צריך להחליף גם את מסך המולטימידה חושב לי שתהיה מערכת ניווט במסך החדש
הודעה אחרונה מאת omerlal, -
- 11 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
העניין הוא כזה: ברכב ישנו מגבר 4 ערוצים (TEPE V12 AB-450), מחוברים אליו 2 רמקולים קדמיים+2 אחוריים. למגבר יש יציאה למגבר נוסף. ברצוני לחבר סאבוופר. יש מגבר קטן נוסף עם 2 ערוצים (PIONEER GM-62), אבל אין לו אפשרות לגשר. השאלה, האם אני יכול לחבר את הסאב לערוץ אחד, ולחבר אותו למגבר גדול? יש אופציות יותר טובות בהתחשב בנתונים? מקווה שהסברתי את עצמי... תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת TheDevilInside, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי את הרכב הנ"ל, גיליתי שיש עליו תוכנת ניווט מ2014, מובנת, כחלק מהממערכת המולטימדיה. מה עושים כדי לעדכן את התוכנה? יש איזה קופסה עם כרטיס זיכרון? איפה זה נמצא פיזית, איך שולפים אותו, מה הגרסה שעלי להתקין? אני פשוט רגיל להשתמש בוויז והIGO לא ממש עניין אותי (בינינו, היא גם נראית כאילו חזרנו 10 שנים אחורה), אבל אם יש כבר תוכנה אז עדיף שתהיה מעודכנת. ראיתי את שרשור המפות המתעדכן אבל בשום מקום לא מצאתי הוראות לגבי פיג'ו. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Dragonjepp, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 720 צפיות
האם ניתן להתקין ברכבי מולטימדיה. לפי מה שראיתי צריך לפרק לא מעט, האם זה לא פתח לצרות? האם אלכסנדר מערכות בתל אביב מומלצת? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
שלום לכולם, בבעלותי רנו קליאו 2010 ואני מעוניין להחליף את הרמקולים שבאים עם הרכב לארבעה רמקולים בדלתות. רציתי לשמוע אם יש פה לאנשים המלצות לרמקולים שנותנים מקסימום תמורה למחיר,אני לא מחפש משהו מפוצץ\סאבים וכו. בנוסף, אשמח להמלצות על מקום אמין בירושלים שיוכל לבצע את העבודה. תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת GilAmram, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לדעת גודל רמקולים מאחורה ומקדימה ואשמח לשמוע איזה חברה הכי טובה .תודה לל העוזרים והמסייעים ...
הודעה אחרונה מאת roov, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי חברים! קניתי ממש לאחרונה קיה פיקנטו אוטומטית (1.2) משנת 2016, ברמת גימור EX. קצת חסר לי מסך המולטימדיה. אודה לפרטים בנוגע לרכש/התקנה - איפה, כמה, איך וכד', בדגש על עבודה מקורית. תודה רבה!
- 0 תגובות
- 604 צפיות
שלום, מדובר על פורד פיאסטה 2012, לפני כמה ימים פתחתי את הרכב לטובת התקנת סט קומפוננט 6.5 שהיה לי מהרכב הקודם. הרמקול המקורי הגיע עם תושבת והוא היה בנוי בתוכה ככה שאין לי אפשרות להשתמש בה, הפתח הקיים בדלת גדול מידי לרמקול ללא תושבת ואני גם לא חושב שזה מומלץ לחבר ככה. על הרמקול יש לי תושבת(לא זוכר אם הגיע ביחד איתו בזמנו או מהרכב שפורקה ממנו), בכל מקרה היא עבה מידי וכשהיא מורכבת אי אפשרות לסגור את הפלסטיקה של הדלת. אני צריך להרכיב תושבת "0", מהיכן ניתן להשיג? תודה
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לפני רכישת הרכב ורציתי לשאול משהו שמאוד חשוב לי, האבזור והמולטימדיה זה משהו בלתי נפרד מחיי עם הרכב. האם יש אפשרות לשדרג / לשנות / להוסיף / למקסם בצורה כלשהי כזאת או אחרת את המערכת המובנית של הרכב? האם יש Waze בשנתון הזה? ואם לא, יש אפשרות להוסיף? האם יש פריצה?
הודעה אחרונה מאת YuvalShs, -
- 1 תגובות
- 880 צפיות
היי, מבקש המלצה למערכת שכוללת סט קדמי של רמקולים,סאב,מגבר,מערכת עם אנדרויד שיש לה שליטה מהרכב. מעבר לכך ובתקציב נפרד לחלוטין אני מעוניין להשקיע עד 1000₪ במצלמת דרך איכותית. תודה.
- 1 תגובות
- 626 צפיות
שלום אם יש מגבר שתומך רק ב4 אום... אז חובה עלי לחבר אליו רק רמקול של 4 אום? ואסור לחבר טוויטר כי הוא ישנה תהתנגדות?(אום)
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי סיאט לאון 2017 עם מולטימדיה 8 אינטש מקורית מסיאט. אני רוצה להשאיר את המולטימדיה אבל לחבר לה מגבר. יש לי מגבר דיגיטלי של רוקפורד pbr300x4 עם כניסת high level יש לי 3 שאלות: 1. האם מישהו יודע אם יש למערכת המקורית 8 אינטש של סיאט לאון 2017 חיבורים למגבר או לא? 2. האם אני יכול לחבר את המערכת המקורית לכניסת ה high level שיש למגבר רוקפורד הדיגיטלי שיש לי? 3. האם מנחת יהיה מספיק טוב או שחייב dsp לקבלת איכות טובה לא משהו high end? תודה
הודעה אחרונה מאת silence, -
מצלמה XIAOMI YI 1 2
מאת CX25GTI- 18 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
רכשתי את המצלמה הזו בגירסא הסינית , אין טענות כלל, איכות טובה של תמונה ואפלקציה פשוטה באנגלית בטלפון עושים את החיים קלים וזולים... שאלה אחת שאני לא מצליח לפתור.. לאחר מספר דקות נסיעה התמונה נעלמת ומופיע שעון .. , המצלמה ממשיכה לצלם אך אינני רואה את התמונה הרציפה במשך הקון. מישהו מכיר \ יודע איך לכייל שצילום הנסיעה יופיע בצורה רציפה בכל מהלך הנסיעה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת benj, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בהזדמנות זו רוצה לפתוח בשרשור שנה טובה ומתוקה וכל שאר הברכות אז שנה טובה, שתהיו ליחידת ראש ולא לסאב - אמממ...
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
שלום, יש לי בעיה, במערכת הנ"ל כשמנסים להיכנס לרדיו 102FM DIGITAL,אני מתכוון לאופציה דרך התפריט הראשי במוזיקה וניתן לבחור תוכניות מתוך 102FM, לא רואים את התפריט בו ניתן לבחור ולחפש מה רוצים לשמוע, זה קורה ברוב הזמן, לעיתים רחוקות זה עובד וניתן לבחור ממבחר התוכניות ב-102FM DIGITAL תודה
הודעה אחרונה מאת אלונסו, -
החלפה רמקולים
מאת לירוי1- 1 תגובות
- 699 צפיות
הרכב מגיע עם 4רמקולים בדלתות בקוטר 5.25. מערכת LG סבירה שמגיע ברכבי דאציה אני מעונין לשדרג את כל ה4 לרמקולים טיפה יותר איכותים .אני לא מאלה ששומע בפול ווליום אבל רוצה צליל נקי חשבתי לקדימה אחד מאלה יש קומפונט TS-A1305C בעלות של 300 ויש קומפונט רוקפורד R1652-S בעלות 250 מאחורה כדי להרכיב גם קומפונט או רמקול רגיל כמו זה? פיוניר TSG1345R בעלות 140 אשמח לדעת עם המחירים סבירים? או שיש משהו אחר שכדי ללכת עליו באותו תקציב
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
יש לי סיטרואן C5 2007. מותקנת בו תצוגת LCD שבדרך כלל (בגלל אור השמש) כמעט בלתי ניתן לראות מה מופיע עליה. האם ישנה תצוגה חליפית? aftermarket או משהו דומה? אני מניח שהבעיה קיימת לא רק אצלי. דרך אגב. התצוגה החלשה לא נובעת מכך שנוריות התאורה של התצוגה שרופות. הן תקינות. נבדק.
הודעה אחרונה מאת avz, -
- 0 תגובות
- 782 צפיות
אוטו ראשון שלי, קניתי מליסינג את הדגם ליסינג הכי נחות של hyindai i20 2013 ולצערי אין בו כל כך טכנולוגיות אז יש לי כמה שאלות בנוגע לאודיו ותכנולוגיות לרכב. שאלה 1, האם קיים סוג כלשהו של רכיב חיצוני או איזשהי קומבינה שאפשר לעשות שתאפשר לי לחבר את הפלאפון לאוטו בצורה קווית (אוקס) או בצורת bluetooth (כמובן אם איכות הקול לא תשתנה כתוצאה מכך) שלא תעלה לי כמה מאות שקלים כמו בפתרונות של דאבל דין וכאלה? פשוט, נהיה לי סירבול של כבלים כבר אחד מטען אחת אוקס שמחובר למעמד שאם אני רוצה להחליף שיר או לענות רגע לפלאפון אני צריך לגעת בו ולהסתכן בשלילה (עדיין נחשב נהג חדש) וחשבתי אולי יש פתרון לכל הסמטוחה הזאת שיהפוך הכל לנקי וקליל יותר. שאלה 2, בדגם שקניתי יש רק 2 רמקולים קדמי…
הודעה אחרונה מאת AntonioHanania, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום ברשותי מאזדה 6 2009 לאחרונה החלפתי לה מערכת שלמה (דאבל דין, מגבר, קומפוננטים,סאב) עכשיו במולטימדיה הקודמת שהייתה לי השליטה מההגה עבדה מצוין ועם החדשה היא לא עובדת המתקין ישב הרבה זמן וניסה לסדר ולא הצליח גם עם התעייצות עם מומחים של jvc החברה של הדאבל דין שלי רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר מקום באזור אשדוד שיכול לסדר לי את זה בוודאות ?
הודעה אחרונה מאת Therabrab, -
- 0 תגובות
- 695 צפיות
שלום, חשבתי יהיה נחמד אם נעשה שיתוף קומבינות של דברים שסידרנו ב״קומבינה״ וככה כל אחד יוכל ללמוד משהו חדש ...אני אתחיל לדוגמא :נשבר לי הפלסטיק שמחזיק את החוטים ברמקול וכל פעם הם היו נוגעים או זזים והרמקול לא עבד חלק אז הכנסתי שמה קרטון (: תמונות :%5BURL=http://www.siz.co.il/%5D%5BIMG%5Dhttp://up419.siz.co.il/up3/mmynmygzxwnd.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D%5BURL=http://www.siz.co.il/%5D%5BIMG%5Dhttp://up419.siz.co.il/up2/enjwnu2dz0mq.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5Dבהצלחה ^_^
הודעה אחרונה מאת TILBALISTI, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש ברשותי מגבר של PREMIER PA654 עם הנתונים : 2400 W 65W X4 RMS בהתנגדות של 4 אום 100W X4 RMS בהתנגדות של 2 אום 200W X2 RMS בגישור 2 יציאות לסאב . ואני מעוניין להביא את הסאב של JBL S2-1024SS עם הנתונים ported enclosure with one 10" subwoofer polypropylene cone and nitrile rubber surround Slipstream port switchable 2-ohm or 4-ohm impedance power handling: 250 watts RMS - 1000 watts peak) frequency response: 30 Hz-175 Hz sensitivity: 92 dB dimensions: 22-1/2"W x 15-1/4"H x 12-1/2"Dr לדעת מישהו שמבין , המגבר יחזיק את הסאב ? ינצל אותו ?
הודעה אחרונה מאת asif25, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 957 צפיות
שלום לכולם אתמול במהלך נסיעה כבתה המוזיקה ברכב . קומפוננט+2 אחוריים+סאב המערכת פיוניר AVHX-8650 המשיכה לנגן כאילו שום דבר לא קרה פשוט בלי סאונד. בדקתי את המגבר, היה רותח מחום. חיבורים על פניו נראים תקינים הכל מחובר. מה עושים במצב כזה?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
ביפן תחום תדרי הרדיו שונה לחלוטין מישראל (76-90MHZ ), אני מתייחס ל-HU של פיוניר או אלפיין - האם מישהו הביא כזה והצליח לשנות את תדרי ה-FM ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 972 צפיות
אהלן יש לי מערכת מולטימדיה אנדרואיד סינית בימים האחרונים החלק התחתון הפסיק להגיב לטאצ ואז לא ניתן לבצע חיפוש בוויז , לא ניתן להחליף עברית אנגלית וכדומה האם שווה לפרק את המערכת ולשלוח לתיקון הטאצ או לרכוש חדשה ? העלות של חדשה מאיביי באזור ה 600-700 שח הישנה עלתה קצת יותר , לא קריטי שאלה נוספת במידה ורוכש חדשה , האם יש דגם עם חלק אחורי מעט יותר קטן מהסטנדרט ? הרכב שלי הוא C1 2016 והמערכת טיפה בולטת החוצה מכיוון שהגב שלה נוגע בקורת הרכב אשמח לדגמים שאתם מכירים וממליצים תודה ושנה טובה
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 935 צפיות
הייי יש ברשותי ניסן מיקרה 2012, מאז שקניתי את הרכב(יד 2) שמתי לב לרעש מעצבן מהמנוע בעיקר שמפעילים את המזגן, האם איטום למכסה מנוע של dynamat hoodliner יוכל לעזור ואם כן עד כמה זה באמת אפקטיבי? תודה מראש לעוזרים{=
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 784 צפיות
לאחרונה הגיע לישראל יבואן חדש בתחום הקמקולים ומגברים של חברת STEG איטלקית בעבודת יד. מה דעתך על המוצרים? איכותיים? איכות סאונד טובה? אולי מישהו שמע
-
- 1 תגובות
- 748 צפיות
היי חברים , אשמח לעזרה , קניתי מגבר גנסיס ישן , מסדרה שלוש ארבע ערוצים. אשמח אם למישהו יש מידע מסודר לגבי איך הקרוס אובר שלו עובד , מה האופציות לכיוון ואיך . אין לי חוברת והכל שם מחוק . תודה עודד.
הודעה אחרונה מאת RoNeR, -
- 2 תגובות
- 996 צפיות
שלום, אני מעוניין להחליף את המערכת המקורית ברכב. אני צריך מערכת עם USB, שן כחולה והתממשקות טובה עם אייפון ( אנשי קשר, שמיעת מוזיקה דרך הטלפון וכו') הציעו לי מערכת אנדרואיד , פחות הציעו לי פיוניר 2850 בגלל שאני לא בעד מערכות סיניות מבוססות אנדרואיד התעקשתי על פיוניר. מבחינת המחיר אין הבדל- שתי המערכות 2300שח מה דעתכם? אני טועה שאני מתעקש על פיוניר? תודה מראש לכל המגיבים
הודעה אחרונה מאת אלונסו,
-
מי מחובר 19 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,773 אורחים (הצג רשימה מלאה)