פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
שלום לכם, אחסוך במילים ואעלה את הוידיאו שתוכלו להבין מה הבעיה https://photos.app.goo.gl/UCC9LS4HpQbShVJb2 לפעמים המצלמה משדרת רגיל, לפעמים במשחק עם ההגה היא נעלמת לי ולפעמים כמו בסרטון, היא מתעקשת להשאר על מסך כחול. 1. ההגה חשמלי, המצבר במצב טוב לכן לא נראה שמדובר בנפילת תח 2. מבחינת מגעים, הכבל עובר לאחור ואינו נוגע בכלל בשום דבר שקשור להגה. עצות? הסרטון: https://photos.app.goo.gl/UCC9LS4HpQbShVJb2
הודעה אחרונה מאת Samir Zarour, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, רכשתי מסך מולטימדיה 10.2 אינץ לגולף דור 7 מנוע 1.2. ברגע שמערכת START&STOP מתכבה בעצירה ברמזור ואני מתחיל נסיעה והיא מניעה המסך בהנעה מתכבה לשניה וממשיך לפעול. השאלה אם יש אפשרות שהוא ישאר כל הזמן דלוק גם בהנעה של המערכת?
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
קניתי רכב טויוטה יאריס 2003 ואני רוצה רמקולים חדשים קדימה הם מתים לגמרי ונשמעים כמו צרצר ומאחורה יש לי מקום ל 6X9 לגבי קדימה חשבתי לקחת קומפוננט כי יש לי גם מקום לטויטרים על הדש בורד אשמח להצעות בנושא חשבתי על פיוניר או JBL מה דעתכם? בינתיים מה שראיתי קומפוננט 6.5 אינטש JBL GX600C לפי זאת כ 350 שקל שזה בערך התקציב שלי מאחור אני צריך 6X9 שוב מתלבט בין פיוניר לבין JBL אבל די הלכתי לאיבוד כיום יש מערכת בערכת די בסיסית של פיוניר עם דיבורית (לא מעוניין להחליף אותה) הדרישות שלי די בסיסיות לשמוע ברכב חדשות וגלגלצ בלי באסים מטורפים לא מעוניין כמובן במגבר או סאב תקציב של רמקולים קדימה כ350 מאחורה גם כ350 שקל שביחד לא יעבור את ה…
הודעה אחרונה מאת jako1234, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, ניסיתי לחבר את הטלפון לבלוטות' ברכב. הטלפון מזהה את המערכת וכשאני בוחר אותה, קופצת על המסך ברכב הודעה עם מס' הPIN שיש להזין בטלפון לצימוד אבל בטלפון לא קופצת ההודעה המוכרת. עשיתי הצלבה גם של הטלפון במערכת אחרת וגם של המערכת עם טלפון אחר ובשני המקרים האחרים היה בסדר. בנוסף בחיפוש שעשיתי באתר פוקוס העולמי , לא מצאתי את Xiaomi ברשימת טלפונים הנתמכים במערכת. מה שמביא אותי למסקנה שכנראה בגלל הדגם הישן של הרכב, הטלפון הזה לא נתמך במקור. השאלה אם ניתן לעדכן את המערכת לגרסה חדשה שאולי תתמוך בטלפון או למישהו יש רעיון אחר? בתודה מראש, נוני
הודעה אחרונה מאת nonipi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני כנראה מבצע טרייד אין (ובסוכנויות לא מעניין אותם מערכת). על הרכב מותקנת המערכת הנ"ל: Image Dynamics 100w rms מגבר: Crunch pzi 550.5 Alpine CDA9887 וחיווט איכותי נכנסתי לקבל הצעת מחיר על פירוק והתקנה של משהו בסיסי ומשומש - 500 ש"ח השאלה האם שווה לפרק ? אני ימצא למי למכור ובאיזה מחירים בערך ? ולמרות שהמערכת ב GOLF MK7 נראה לי תהיה מספיק טובה .. אם אני יוסיף לה את המגבר זה ייתן משהו ? סליחה על השאלות האולי מצחיקות אשמח לעזרה תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי סוזוקי אלטו 2013 , קניתי מתאם פלסטיק שבא גם עם מתאם לחיבורים עצמם, לינק מצורף: https://www.ebay.com/itm/NISSAN-Pixo...UAAOSwHnFVsgk6 החלפתי את הרדיו המקורי ברדיו דיסק שהיה לי כבר מהרכב הקודם שלי , מדובר ברדיו דיסק מחברת sansui. התקנתי 4 רמקולים חדשים של JBL 120watt 40RMS בכל אחת מהדלתות , השניים הקדמיים מחוברים ישירות לרדיו דיסק והאחוריים ע"י מגבר (המגבר גם מחובר לסאב שנמצא בבגאז' למקרה שתהיתם למה בחרתי להגביר רק 2 רמקולים) בכל אופן אחרי שסיימתי את הכל נתקלתי בתופעה מוזרה וחוזרת בדיעבד , משום מה כאשר אני מדליק את אורות הדרך של הרכב הדבר יוצר סוג של הפרעה ברמקולים הלא מוגברים ושורף אותם (ממש שומעים שהרמקול "משתגע" וריח של שרוף). זה קרה…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני בדרך לרכוש רנו פלואנס דיזל משנתונים 2012-14 בקרוב. הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי שיש מספר אופציות, חברות, סוגים של מערכות מולטימדיה, עם שליטה מההגה, בלי שליטה, עם חיבור לרדיו המקורי או בלי וכו'... אני מחפש מערכת מולטימדיה טובה עם WAZE. נמצא בבאר שבע, אבל אין בעיה להגיע למרכז להתקנה במידה וצריך. המלצות, מחירים, רעיונות, טיפים יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת Gunner, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, אשמח לדעת מה כל אחד מהכפתורים עושה ואיך נכון לכוון אותו. למגבר מחובר מכשיר JVC 846 סט קדמי 165 FOCAL K2P סט אחורי Focal Performance 165 סאב 12 תודה!
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
היי, ברכבי יש כרטיס סים דאטה שקיבלתי כשקניתי את הרכב למשך שנה ומסתיים בקרוב. האם יש חשיבות באם אני קונה סים רגיל (שיחות+דאטה) לסים דאטה בלבד, זה אמור לעבוד? מחיר הסים הרגיל זול יותר מאשר הדאטה בלבד. מדובר ברכב יונדאי עם מערכת FLYAUDIO. תודה.
הודעה אחרונה מאת niravr01, -
- 2 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום ברשותי מערכת מולטימדיה בסוזוקי ויטרה שנת 2016 - המערכת היא אנדרואיד גרסה 4.4.4 המערכת פתוחה וניתן להוריד אפליקציות דרך הגוגל סטור. שמתי לב שבאפליקציית waze שמותקנת אצלי אין לי קליטת ג'י פי אס (גם לא קולט לאורך הנסיעה).האפליקציה עולה בסדר ומראה איפה אני נמצא אבל כשאני מחפש מקום לנווט אליו הוא מחפש קליטה ואין לו. הייתה קליטה בעבר והכל היה בסדר. ניסיתי להסיר את האפליקציה ולהתקין שנית, ביצעתי ניקוי נתונים לאפליקציה, עשיתי גם אתחול למערכת ולא עזר כלום עדיין אותה בעייה.. אין קליטת לווינים. אציין שבדקתי באפליקציית גוגל מפות שמותקנת לי גם במערכת ושם אין בעייה זה מנווט והכל בסדר. גם בדקתי בתוכנת gps test שמותקנת לי במערכת וזה מראה שם שזה קולט לווינים.. מה יכולה ל…
הודעה אחרונה מאת eilatkerner, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 12.8 אלף צפיות
לפני יומיים קיבלתי את הקורולה החדשה. הזמנתי גם את התוספת הישראלית toyota connected. המערכת הבסיסית מבוסת על toyota touch 2 המקורית. 1) אין למערכת הזו פונטים בעברית מה שאומר שכל אנשי הקשר בעברית מופיעים כשדות ריקים. כנ"ל ם לגבי תצוגת שירים וכו. במכונית קיא פורטה מ 2014 היתה לי מערכת מולטימדיה של אדי והיה בה עברית. 2) לרדיו יש רק רצועת FM יחידה עם 6 תחנות בכיוון מראש. בד"כ מקובל שיש 3 רצועות FM עם 18 תחנות. מערכת מולטימדיה של טויוטה מאכזבת ומפגרת מאד. חבל שהיבואן לא מתעקש להתאים את המערכת לטכנולוגיה העכשווית ונשאר תקוע בימי הביניים.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי שלום לכולם. אני משער שניתן ליישם מערכת רמקולים (סאב ושני רמקולים) ברכב. אני מבין שייתכן ונצטרך ממיר מ12V ל220V שילקח ישירות מהמצבר. אני גם משער שברגע שמשתמשים בממיר שכזה תפוקת הזרם של המצבר תרד בגלל הVoltage boost. נוסף על כך אני משער שמערכות מחשב פחות עמידות לטילטולים מאשר מערכת שמיועדת לרכב. הייתי רוצה לדעת בבקשה, האם השערותי נכונות? האם ישנן בעיות נוספות שלא ציינתי? האם מישהו מפה יישם זאת ברכבו ואם כן מה המסקנות, האם מומלץ או לא? ברצוני ליישם מערכת מסוג לוג'יטק, סאב מוגבר ושני רמקולים נוספים. בקיצור אשמח לכל דעה, עצה או המלצה בנושא. תודה מראש, איציק.
הודעה אחרונה מאת IsakEliyahu, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, רכשתי עכשיו קיה סיד סטיישן 2014 שמגיעה עם מערכת מולטימדיה של אדי מערכות. הצלחתי לסנכון את האייפון ואפשר להוציא ולקבל שיחות דרכה. אני לא מצליח לנגן מוזיקה מתוך האייפון, אני רואה שבאייפון מסומן CEED אבל לא שומעים שום דבר במערכת. במערכת עצמה יש סימן של אייפוד - אבל זה לא מזהה את זה. מצאתי את המדריך שלהם באינטרנט אבל לא מצאתי שום הסבר רלוונטי לאייפון. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה מראש יניב
הודעה אחרונה מאת VooDo, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי היום ברכב מערכת מולטימדיה מבוססת wince שדי מוגבלת. אני מתכוון להזמין מחו"ל מערכת מולטימדיה חדשה מבוססת android. מישהו יכול להמליץ על מתקין מקצועי באיזור המרכז/השרון?(כזה שיעשה עבודה נקייה ללא נזקים, ויחווט הכל בצורה הטובה ביותר). מה העלות הממוצעת להתקנה כזאת? תודה
הודעה אחרונה מאת iyolsh05, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! ישנו 2DIN, כנראה סיני (לא מצאתי עליו מידע, וגם לפי תמונות לא מצאתי בגוגל משהו) בעל חיבור ISO סטנדרטי. לאחר חיבור מינוס, פלוס ופלוס לסוויצ', שום דבר לא נדלק. לאחר חיבור חוט כתום (ILLUMINATION), נדלקת תאורת כפתורים, אך המסך עדיין שחור. המערכת כנראה דולקת (דיסק נכנס ויוצא בלחיצת כפתור), אבל כאמור אין מסך. מה יכולה להיות הסיבה, מה שכחתי? חיבורים אחרים? תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת sabach2, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מעוניין להחליף מערכת של סוזוקי אלטו, ובשביל לחסוך חשבתי להתקין בה את המערכת שבתמונה שקיבלתי כספייר עם הרכב החדש. האם הדבר אפשרי ?או שהגודל לא מתאים? תודה
הודעה אחרונה מאת DIN_13345, -
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי רכב והחלטתי להתקין בו מערכת סאונד. זו המערכת החמישית שאני מתקין, אך יש לי רקע סביר יחסית והייתי שמח לייעוץ. ציוד שהוזמן: קומפוננט FOCAL K2RX 165 POWER. מערכת PIONEER DEH-X8750BT סינגל דין. מגבר FOCAL FPS 4160. המתקין הגיע עם המגבר הלא נכון FOCAL FPX 4.800.מגבר דיגיטלי קטן, שעולה חצי מהמחיר של מה שהזמנתי (כמה מפתיע) ולצערי מרגיש שלא דוחף את הקומפוננטים.(לאוזניי גם נשמע מתכתי ומעוות תדרים). אפילו שמצויין שהוא 120 RMS, מה שמתאים ל K2. השאלה שלי היא איזה מגבר אנלוגי נדרש כדי לדחוף סאונד חם ואיכותי דרך K2? מה ההמלצה שלכם בכללי למגבר איכותי שדוחף שני ערוצים באיכות ובווליום שינצל את האיכויות של קומפוננט ברמה גבוהה?מחיר לא רלוונטי. …
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב, לאחרונה רכשתי מאזדה חדשה. יש לי אייפון ואנשי הקשר בעברית לא מסתנכרנים למערכת מולטימדיה. באנגלית הכל עובד
הודעה אחרונה מאת yosgal, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום רכשתי פולו שנת 2012 בעלת מערכת סטנדרטית ללא מסך מולטימדיה אך יש שליטה מההגה על פונקציות של ווליום וכדומה ,חייב לציין כי יש מין חור כזה מתחת למערכת של הרכב שמעצבן מאד אני רוצה להתקין מערכת מולטימדיה שכוללת דיבורית ,dvd,ושאר החידושים שקיימים ,הסאונד מאד חשוב לי שדרוג הרמקולים של הרכב האם האפשרות להתקין אצל היבואן מערכת מקורית משתלם ? האם יש מערכת מומלצת להתקנה ומקום מומלץ באזור ראשון לציון ? האם יש אפשרות לקנות מערכת מקורית יד 2 ? אודה לעזרתכם , טל שיין
הודעה אחרונה מאת talshine, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, ברכב (טויוטה ספייס ורסו אס 2016) הייתה מערכת של JVC שהותקנה מקומית אצל היבואן כולל מצלמה אחורית. קניתי מערכת חדשה עם אנדרואיד של OWNICE עכשיו המצלמה האחורית הייתה מחוברת עם בננה צהובה + 2 חוטים שרשום עליהם PRK SW ו-REVERSE האם שני החוטים האלו צריכים להתחבר היכן שרשום BACK בתמונה? https://s1.postimg.org/8xyaefmd0v/BACK.jpg אלו החוטים: https://s1.postimg.org/4n5l6v4i67/image.jpg https://s1.postimg.org/6wolqcnycf/image.jpg
הודעה אחרונה מאת TomerLL, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם,קניתי גולף דור 7 שלשום שנת 2013 הצורה החדשה דגם ENJOY הרכב לשביעות רצוני חוץ מהמערכת המקורית של הרכב שממש משעממת,ראיתי מערכת שממש תתאים לרכב זה הקישור:https://www.aliexpress.com/item/Android-5-1-stereo-Head-Unit-for-VW-golf-7-2013-Permanent-radio-navi-GPS-Radio/32702523842.html?spm=2114.search0204.3.9.tVgWpm&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1_10152_10065_10151_10068_10344_10345_10342_10343_10340_10341_10540_10307_10060_10155_10154_10056_10055_10539_10054_10538_10537_10059_10536_10534_10533_100031_10099_10103_10102_10052_10053_10142_10107_10050_10051_10325_10172_10084_10083_10080_10082_10081_10110_10111_10112_10113_10114_10312_10313_10314_10078_…
הודעה אחרונה מאת maorela555, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי דיטסו סיריון 2007 וברצוני ליבוא (יבוא אישי) מערכת מולטמדיה מהדגמים הבאים: דגם 1 דגם 2 דגם 3 עיקרי השימוש שלי הם רדיו, WAZE, בלוטוס לשמיעת שירים, ודיבורית. רציתי לדעת איזה מהם יתאים לי לחיבורים של הרכב (כרגע יש לי מערכת של פיוניר X6750BT)? כמה מסובך להתקין את המערכת לבד? מה המיסים שאצטרך לשלם על המכשיר באחוזים? האם מישהו התנסה באחד מהדגמים שצינתי? מה רמת האמינות של המוצרים הסינים? תודה
הודעה אחרונה מאת abcd12, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 777 צפיות
אז ככה יש לי מערכת מולטימדיה של provision isr באוטו (כרגע לא יודע איזה דגם בדיוק אבל אם צריך אני אחפש). לפני יומיים נסעתי ושמעתי מוזיקה הכל כרגיל ופתאום הרמקולים הפסיקו לעבוד. עכשיו לא שומעים כלום לא משנה איפה - מהרדיו ומהבלטוס וגם אוקס הרמקולים כאילו לא עובדים. מישהו יכול לנסות לעזור לי ?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
מישהו יכול להמליץ לי על מערכת מסובבת אנדרויד עם GPS ו WIFI לרכב? המערכת הנוכחית כבר מזייפת ואולי הגיע הזמן להחליף. כמובן שהמערכת החדשה צריכה לדבר עם השלט רכב המקורי וכמובן הרדיו ולהתחבר למצלמת רוורס תודה
הודעה אחרונה מאת electro78, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם הדבר אפשרי? יש לי אייפד שאני לא משתמש בו, אפשר לתת לו הזנה מהמצת ולחבר אותו איכשהו למערכת (רמקולים) של הרכב כדי שיתפקד כמערכת מולטימדיה? מכירים בעל מקצוע שעשה דבר כזה ויכולים להמליץ? האם אפשרי לדאוג לכך שהאייפד ידלק ויכבה עם הרכב? (איכשהו לעקוף את הסוללה ולחבר את המצת לאספקת מתח של האייפד)
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, יש לי תופעה מוזרה, אם הטלפון האחרון שהיה מחובר למערכת לפני כיבוי הרכב, היה למשל מייזו עם מערכת אנדרואיד, ואח"כ נכנסים לרכב עם אייפון (ניסיתי עם אייפון 4, 6 ו-7), ומניעים, הוא לא מתחבר אוטומטית לאייפון. צריך לבחור את האייפון מהרשימת התקנים במערכת ברכב, או לבחור את המערכת בהגדרות בלוטות' של האייפון. אבל, אם למשל האייפון היה מחובר אחרון לפני כיבוי הרכב, אז האייפון יתחבר אוטומטית שוב בהתנעת הרכב. גם האנדרואיד יתחבר שוב אוטומטית בלי בעיה, גם אם בכיבוי הרכב מקודם, האייפון היה מחובר אחרון. הבעיה היא רק בחיבור אוטומטי של האייפון אם בכיבוי הרכב האחרון, היה מחובר טלפון אחר (למשל מייזו עם מערכת הפעלה אנדרואיד). יש כאן מישהו עם המערכת הזו שיש לו גם…
הודעה אחרונה מאת gingel, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שי לי סיטרואן C1 שנת 2017. הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה מקורית (שמיוצרת ע"י פיוניר דגם avh-7148zc). הרכב מגיע עם רמקולים מקדימה בלבד. ה HU המקורי מגיע עם 2 יציאות לרמקולים. רציתי להתקין מגבר, זוג קומפוננטים וסאב. הלכתי למתקין שהתקין לי זוג קומפוננטים וסאב, שמחוברים למגבר ארבע ערוצים. שני ערוצים לקומפוננטים ושניים נוספים בגישור לסאב. החיבור ל HU המקורי נעשה ע"י מנחת. כמה ימים לאחר ההתקנה, שמתי לב שכנראה אין לי סטריאו. מכירים את זה שיש לפעמים קטעים בשיר ששומעים את הזמר או כלי נגינה מסוים רק בצד אחד? אז היה לי שיר אחד כזה ואחרי התקנת המגבר כבר לא שומעים את הזמר שהיה שר רק בצד אחר (ימין). ערכתי בדיקה. אם אני מעביר את הבאלנס שמאלה אז שומעים רק ברמקול השמא…
הודעה אחרונה מאת wncrazy, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום, מדובר ביונדאי i30 2014 עם מולטימדיה שברדיו יש רק תדרים אי-זוגיים. ניסיתי לחפש בהגדרות אבל לא מתאתי משהו מתאים. לפי מה שהבנתי צריך עדכון תוכנה. האם אפשר לעשות לבד? תודה מראש על העזרה. Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sharvool, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן אני מעוניין לקנות מערכת לרכב (ניסאן אלמרה 2006), התקציב שלי הוא 2000 שקל כולל התקנה. זה מה שחשבתי עליו בינתיים: https://www.alexsander.co.il/product...-ts-a1676s-6-5 - רמקולים מאחורה https://www.alexsander.co.il/product...oneer-tsa1606c - קומפוננטים קדימה https://www.alexsander.co.il/product...ockford-r300x4 - מגבר http://www.pioneerelectronics.com/PU...TS-W306C%7CDVC - סאבוופר שיש לי השאלה שלי האם הרמקולים טובים והמגבר יספיק להכל?
הודעה אחרונה מאת Danny9919, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, האם מגן הפלסטיק המצורף בתמונה יכול להשפיע על איכות השמע מהרמקולים?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מי מחובר 70 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,771 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פריג'י
- FROGIE
- WideFocus
- nir eli
- פאר האורה
- nisim91
- Pavlik
- BassDriver
- RK
- ofer-1973
- TomerP
- גולדן191