פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
החלפתי מצבר באוטו ומאז המערכת לא שומרת הגדרות. צריך לכוון את התחנות כל פעם ולהגדיר כל פעם את ה-ג׳י פי אס. אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול אם יש פה אנשים עם מאזדה 3 אולי גם 6 והשאר, האם יש לכם WAZE במערכת המקורית? תודה!
הודעה אחרונה מאת orryun, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הדגם לא נמכר בארץ אבל ניתן לרכוש אותו עם משלוח ומיסים +- ב 2200 ש"ח המפרט מצוין והביקורות מעולות אני רוצה אותו לפריוס שלי כך שבטח אצטרך גם פנל בכל מקרה אודה לכל תובנה בעניין תודה רבה מראש https://www.amazon.co.uk/Pioneer-SPHDA120-SPH-DA120-Car-Monitor/dp/B00O8B7CFS/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1473674808&sr=8-1-fkmr0&keywords=Pioneer+SPH-DA120+harness כפיר
הודעה אחרונה מאת Gearx, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 788 צפיות
ראיתי אצל מתקינים מערכות לרכב שיש להם מכשירים שהם נועלים יפה בצורה עגולה נעלי כבל וגם חתוכים יפה את החיווט מה שאני עושה עם קטר ולפעמים גוזר את החוטים. אם מישהו מכיר או קישורים באייבי אשמח לקבל גם אני מחפש שרוולים מתכווצים כמו שיש בחנויות אלקטרוניקה מכירים משהו באיביי או אלי אקספרס?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
שלום חברים, אני מעוניין להחליף את המערכת המקורית במערכת מולטימדיה, מדובר בסיאט איביזה שנתון 09 (3 דלתות, "ספורט"). הדברים החשובים לפי הסדר: 1. תואם מקור (בלי מתאמים, לא בחיווט ולא בדשבורד). 2. מחיר. 3. מצלמת רוורס. 4. GPS (עדיף וויז, אין לי בעיה שיעבוד בעזרת 'נקודה חמה' שאפתח מהנייד). 5. אנדרואיד. אין לי בעיה לרכוש בחו"ל, אך בכל אופן אעדיף לגשת למתקין מקצועי בארץ (אשמח להמלצה גם על מתקין, אם ההמלצה היא להזמין מחו"ל). אשמח להמלצות בנושא.
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
- 0 תגובות
- 701 צפיות
שלום לכולם, מחפש מתאם דאבל דין לסקודה ספייסבק 2016. אשמח לקישור באליאקספרס או בכל מקום אחר. בברכה,
הודעה אחרונה מאת Sagiv2100, -
- 0 תגובות
- 698 צפיות
שלום, יש לי כמה שאלות בנושא מערכות Double Din ושליטה ממהגה, יש מערכות שבתיאור שלהן כתוב שהן מגיעות עם תמיכה לשליטה מההגה ויש כאלה שלא. 1. האם כל המערכות תומכות בשליטה מההגה בין אם מצויין בתיאור שיש תמיכה בין אם לא ? 2. הבנתי שיש רכיב אוניברסלי (SWCI של חברת Axxess) שמאפשר שליטה מההגה למערכות שהן לא מקוריות של החברה, הרכיב יתאים לכל המערכות ? 3. צריכה להיות כניסה מיוחדת במערכת בשביל אותו הרכיב או זאת כניסה סטנדרטית שיש בכל מערכת ? 4. המערכות בתיאור שלהן רשום ״תומך בשליטה מההגה״ אומר שזה מגיע עם המתאם לרכב ? או שזה רק מציין שהמערכת תומכת באפשרות אם אני ארצה לממש אותה ? ואני מכוון על טווח מחירים של 600 עד 1000 שקל
הודעה אחרונה מאת tomas_k, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. קניתי lexsus is 250 2007 הייתי שמח להמלצות לגבי מערכת השמע, הרמקולים שיש ברכב הם מקוריים וממש לא לטעמי. hu:Lexus IS250 10.4″ Android OEM Head Unit זה מה הצלחתי למצוא על head unit לפי מה שבדקתי בפורומים בחו"ל גם מקדימה וגם מאחורה בדלתות זה 3-way סאב וופר מאחורה וסנטר מקדימה. המידות הם דלתות: 6.5", 2.6", 1" הסאב מאחורה "8 הסנטר לא ידוע לי כמה אינטש מגברים בהתאם לרמקולים בהספקים איטום בסיסי אשמח לכל המלצה או אפילו אשמח לשמוע מישהו שכבר עשה באוטו שלו. תקציב סביבות 10k+- תודה לכל העונים כל המלצה או דעה חשובה אז תרגישו חופשי
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים אשמח לדעות על מגברים רמקולים סאבים של ARC Audio תודה
הודעה אחרונה מאת איתי73, -
-
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם. קיבלתי את הרכב הנ"ל (ליסינג). הופתעתי (יותר נכון התאכזבתי) לגלות שהרדיו לא מציג שמות של תחנות רדיו. מצורפות תמונות [ATTACH=CONFIG]497072[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]497081[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]497082[/ATTACH] כמובן שלא מצאתי הגדרות להפעלת האופציה ( מספר הגדרות מצומצם ביותר וחשוב להגיד שהמערכת היא לא מערכת שמתוארת בספר רכב). יש אשפרות להציג את גירסת המערכת (אולי זה יעזור לכם לענות לי), אבל אין אופציה לעדכן... מצורפת תמונה [ATTACH=CONFIG]497073[/ATTACH] יש משהו שאפשר לעשות?
הודעה אחרונה מאת Yev Sh, -
- 1 תגובות
- 784 צפיות
מעוניין לקנות דאבל דין Z5090BT בחו"ל ולהביא לארץ. האם תהיה בעיה מבחינת תדרי רדיו ? איזה ארצות תואמות אלינו בקטע הזה ?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 699 צפיות
שלום רב. אני קונה מערכת מולטימדיה לפולו 2008 האם תוכלו לעזור לי איזה מסגרת אני צריך ואיזה חיווט מתאים? (כדי שלא אצטרך לגזור חוטים) תודה!
הודעה אחרונה מאת אמסטי, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש המלצה לדאבל דין תואם מקור לסיאט לאון 2012, חשוב לי שתישאר לי השליטה המלאה מההגה על המערכת והדיבורית, שיהיה אפשרות לחבר לפחות 2 מגברים. יוטביוב ואנדרואיד פחות קריטי לי. כרגע יש ברכב את המערכת המקורית עם מגבר hertz hpc 4, קומפוננט morel dotech ovation וסאב 8״ של jbl שגם אותו אני רוצה להחליף. תודה
הודעה אחרונה מאת --Guy--, -
מערכת
מאת liranzrrrr- 0 תגובות
- 690 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת liranzrrrr, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 18.5 אלף צפיות
אהלן לכולם,מדובר בספורטאז' 2016 שהגיע עם אנדרואיד מובנה . הווייז לא מצליח לאתר רשת,אני מניח בגלל שאין סים. מדובר במערכת סינית של חברת CAR - מישהו יודע איכן נמצאת כניסת הסים? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת dotan_shai, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי פורד קוגה מודל 2015 טיטניום. רציתי לשאול האם מישהו התנסה\יודע משהו על עדכון תוכנה למערכת המולטמדיה. מדובר גם על המערכת המקורית של היצרן ( מבית sony) וגם על המערכות הישראליות שהותקנו - waze וpango. ניסיתי לחפש באינטרנט ללא הצלחה, ניסיתי להתחבר לאינטרנט מהרכב ולנסות עדכון תוכנה גם ללא הצלחה. אשמח לעזרה. אופיר
הודעה אחרונה מאת ofir1000, -
- 0 תגובות
- 745 צפיות
שלום קניתי איביזה 2011 מנוע 1.2 וישלי מערכת והידית שליטה על המערכת שליד ההגה לא עובדת הבנתי שצריך מתאם מישהו יכול למצוא לי? מערכת של פריימיר.
הודעה אחרונה מאת Ohad Masas, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
בשעה טובה החלפתי את Traget 2804 שלי, פאנל חרא שכל יומיים עשה בעיות... החלפתי ל Pioneer AVH-X2850BT עולם אחר, סוף סוף אני נהנה מהמערכת שלי ! בטארגט היה לי שליטה מההגה, הבאתי חבר שלי שהוא היה מתקין מערכות ועכשיו מתקין אביזרים לרכב, משום מה לא עובד... המתאם שמגיע מהקופסא עם הדאבל דין הוא מין כבל 2.5mm עם 3 חוטים - GND ,KEY A, KEY B. - הGND חובר למינוס. - KEY A/B חוברו לכבלים שהיו מחוברים לשליטה למערכת הקודמת, לא עובד, הגדרנו בלי מתאם ורכב קוריאני במולטימדיה. חשוב לציין שזה חיבור בלי מתאם, אני חייב מתאם?? בטארגט זה עבד בלי:lol:
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
היי, אחי רכש סיטרואן קקטוס 1.6 טורבו 2016. המערכת היא מולטימדיה רגילה, מה עליו לעשות כדי שהאנדרואיד יעבוד במסך הראשי במולטימדיה? (אם לא שייך לפורום הזה, אפשר להעביר) תודה
הודעה אחרונה מאת primekart, -
- 1 תגובות
- 733 צפיות
שלום, אני מתלבט בין 2 רמקולים שיתחברו ל pioneer x4950bt ללא מגבר(קדמיים כבר יש). אשמח לחוות דעת וגם הסבר קצר למה אם אפשר. אני אזמין מחול ואפשר להציע אחרים עד 75$. ראשון: Rockford Fosgate Punch P1692 6" x 9" Punch Series 2-Way Car Speakers Power Handling: Peak: 300 watts per pair / 150 watts each RMS: 150 watts per pair / 75 watts each Recommended power range: 15 - 75 watts RMS per channel Injection molded mineral filled polypropylene cone VAST (Vertical Attach Surround Technique) butyl Rubber surround 3/4" Treated PEI dome tweeter FlexFit basket design StampCast frame structure 4 ohms impedance Includes grill and mounting hardware Top-…
הודעה אחרונה מאת DIN_13345, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
אצלי בפולו הרמקולים נמצאים על הדש בורד עצמו, רציתי לשאול לפני שאני מפרק שם הכל.. איזה סוג רמקולים צריך? שמתי לב שהרמקולים מאוד קטנים כי האיזור מאוד קטן.. עוד שאלה נוספת, יש לי 6X9 מאחורה על המגש (עץ?), אחד מהרמקולים תמיד נופל כלפי מטה.. ואי אפשר לחזק אותו אל המגש כנראה בגלל עודף חיזוקים שעשו פעם עם ברגים ככה שלא ניתן כבר להבריג לשם שוב.. אשמח לרעיונות איך להשאיר את הרמקול על המגש מבלי שייפול כל פעם מחדש אל תא המטען.
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, שנים שלא ביקרתי כאן... החלפתי רכב לפולו 2006, פירקתי את המערכת אך את הכבלים השארתי ברכב הקודם, מחפש קיט התקנה למערכת שלי מעוניין לשלם עד 200 שקלים, לדעתי הזמנה מebay תוזיל את העניין, השאל מה ההבדל בין 4GAUGE לבין 10GAUGE מה אומרים על הקיטים הבאים: https://www.ebay.com/itm/BOSS-Cable-Car-Audio-Kit-10-Gauge-Amp-Amplifier-Install-Wiring-RCA-Interconnect/252863673493?hash=item3adfd97495:g:7kIAAOSwZeVY76DO או זה: https://www.ebay.com/itm/BOSS-Cable-Car-Audio-Kit-4-Gauge-Amp-Amplifier-Install-Wiring-RCA-Interconnect/252648245527?epid=691437625&hash=item3ad3024917:g:UoYAAOSwB09YNLU3 או: https://www.ebay.com/itm/PYLE-PLAM40-AMP-WIRING-…
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן, רוצה לשדרג את המערכת שלי. יחידת ראש Pioneer mvh-av290bt צריך המלצה לזוג קומפוננט לדלתות הקידמיות, סאב בודד, ומגבר איך אני יכול לדעת מה הגודל רמקולים שמתאים למאזדה לנטיס 323 2002? את הסאב אני מתכנן להרכיב בחלק האחורי של הרכב, יש שתי מקומות לרמקולים שפונים כלפי מעלה. אפשרי לשים באחד מהם סאב בלי תיבה או שזה הכרחי? אני לא רוצה להשקיע יותר מ200$ לכל מרכיב במערכת (קונה הכל בארצות הברית). כמובן שאם אפשר, אז שיהיה כמה שיותר נמוך. מחפש מרכיבים עם מקסימום עלות/תועלת
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 993 צפיות
שלום, ברשותי טויוטה אוריס 2010 GLI עם רדיו מקורי. אני מחפש דיבורית BT. ניסיתי עם חיבור ל FM אבל האיכות לא משהו. יש לי את הפארוט אבל שוכחים לכבות לפעמים ואז זה ממשיך לעבוד כשקרובים לרכב. אני מחפש דיבורית שתדלק כשנכנסים לרכב ותכבה כשיוצאים. אשמח לקבל רעיונות והצעות תודה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אני רוצה להחליף בטויוטה יאריס שלי אנטנת כרטיס במקום האנטנה שנראת כאילו מימי רשות השידור אבל לא הבנתי איך מחליפים אותה
הודעה אחרונה מאת dmxsir, -
- 8 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
שלום לכולם, הזמנתי את המערכת הזאת, ורציתי עזרה בזיהוי החוטים שאדע מה לחבר. (כרגע יש לי באוטו מערכת של פיוניר 6750BT) מה זה החיבורים של מספרים 1,3,4,5,6,11,12,13,14,15,16 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת guyy17, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
היי, יש לי יונדאי i30 שנת 2012 עם מערכת מקורית של היצרן (ללא Bluetooth או AUX, הרדיו הוא חלק מהפאנל של האוטו כך שאי אפשר להחליף בכל רדיו אחר). אני רוצה להיות מסוגל להשתמש במערכת של האוטו כדי לשמוע מוסיקה מהטלפון ובתור דיבורית. אידיאלית הייתי מעדיף דרך bluetooth אבל גם אין לי בעיה להסתדר עם פשוט להוסיף AUX. ראיתי שיש באליאקספרס רדיו אנדרואיד לi30 באיזור ה400 דולר שאמורים כעיקרון להתאים אבל אני לא בטוח וגם לא יודע מה הרמה שלהם, זה מרגיש די הימור ואני מעדיף לא להיכנס להוצאה גדולה מדי (שמעתי מחבר שקנה כזה בבלאק פריידיי האחרון ודי התאכזב, בעיות עם הbluetooth וכו׳). רציתי לדעת מה האפשרויות שלי? אשמח לשמוע רעיונות/המלצות תודה ושבוע טוב, דודי.
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, שמתי עין על Sony AX100 https://www.amazon.de/gp/product/B01LY8222N/ref=ox_sc_act_title_1?tag=quabyvii08-21&smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 עושה רושם שהביקורות ממש טובות, אבל ראיתי שהוא בקושי מוזכר בארץ. אני מתכנן לקנות אותו לקראת בלאק פריידי, באמזון ספרד יש אותו ב1500 שקל ובעבר הוא ירד ל1300. יש סיבה לא לקנות אותו? אם אני קונה את הגרסא האירופאית לא אמורה להיות בעיה עם קליטת רדיו?.. או שאני טועה. אשמח לדעת אם אני מבצע רכישה נכונה. אגב, עתיד להיות מותקן בסוזוקי ג'ימני בשימוש עם android auto. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת holyshnizel, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאחר ואני מחפש מגבר קטן למקם בתוך אזור הדש-בורד. הדיון - מי יודע איך ולמה, מגברים קטנים CLASS D בישראל, לחיבור למערכות המקוריות ברכב. נזכרתי כי לפני כ 20 שנים היה לי אקולייזר קטן Equalizer EQ אשר היה מחובר ליחידת הראש. האקולייזר היה מחובר על יציאת הרמקולים מהרדיו - והגביר 4X25W תאורטית. בפועל - ההספק היה 4X12W-RMS - והוא הוסיף עוצמה למערכת. הוא קיבל מהרדיו, גם כ 4X12W והוסיף על-כך הגברה בעוצמה דומה. וכמובן, גם הפריד והגביר/הנחית תדרים, לפי הכיוונים שבחרתי. כיום הספק המערכת אצלי ברכב, כ 4X25W - בפועל 4X15W-RMS ואני צריך הגברה קלה. לכן אני שוקל מגבר קלאס D קטן כ 4X50W , אבל אולי עדיף לי אקולייזר עם הגברה. כך ארוויח גם אפשרות למשחק וכיוון תדרים…
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברשותי וואווי P10 שעליו מותקן AA. בהתחלה, לאחר ההתקנה, האפליקציה עובדת ברכב וניתן להכנס לוויז ולנווט. לאחר מספר פעמים, לא ניתן יותר להיכנס לוויז או לגוגל מפות (מופיע מסך שחור). האפליקציה AA כן מגיבה, אבל שבוחרים להיכנס לניווט, מקבלים מסך שחור. אני מסיר את ה AA ומתקין מחדש, ואז זה עובד מספר מחזורים ואז שוב מגיעים למסך שחור. הסרה והתקנה חוזרת מחזירה את הוויז למספר מחזורים עד ששוב מופיע מסך שחור......וחוזר חלילה. הרכב הוא פיקנטו 2017 חדשה עם מערכת יצרן מקורית. ניסיתי בעוד שני מכשירי וואווי והתופעה זהה. האם למשהוא יש מושג מה מקור הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה
הודעה אחרונה מאת meir_gi,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,226 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaimoto
- הדיין
- farkash7
- SlowRide
- stx
- bjlb
- גיא_מ
- danbr
- Iwind
- davemustaine87
- Ron Poh
- discoTD5