פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 749 צפיות
אהלן, אני רוצה להחליף את הרדיו הקיים בפיוניר PRS 80 שלי. הבנתי שאני צריך מסגרת, מתאם דין אחד וצמת חוטים. היכן ניתן לרכוש במחירים סבירים, כולל חול?
הודעה אחרונה מאת Tamir Farkash, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קודם כל שלום לכולם, אני לא יודע אם זה קשור לפה כל כך אבל אני ממש מיואש וחייב עזרה!... ניסיתי להתקין היום דאבל דין (אנדרויד) שקיבלתי מאיביי, קודם כל נתחיל בזה שבדקתי שהמכשיר עובד עם חוטי חשמל מהדאבל דין ישירות למצבר, והכל עבד חלק. אז ככה, הוצאתי את הרדיו דיסק הישן (סינגל דין של פיונייר) וחיברתי הכל לפי הצבעים כמו שצריך הם מהדקי נעל, וכשאני בודק שהכל עובד והמכשיר נדלק לפני שאני סוגר הכל, אני רואה שהמכשיר נדלק יפה ועובד כמו שצריך שהסוויץ' נמצא בשלב ראשון, אבל כשאני פותח עוד את הסוויץ' או שאני מניע את הרכב, הדאבל דין נכבה! בדקתי אלף פעם שחיברתי הכל כמו שצריך לפי הספר, צהוב לצהוב (שהם הזרם הקבוע שהולך למצבר), ושחור לשחור, (שזה המינוס), ואדום לאדום, (שזה החוט שאמו…
הודעה אחרונה מאת asypeer, -
- 0 תגובות
- 807 צפיות
מתאים למי שרוצה להוציא את המערכת הקיימת ולהתקין אחת חדשה. עבד לי מצוין עם פיוניר 80PRS מחיר 150
הודעה אחרונה מאת Tamir Farkash, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי קניתי קיט מצלמת רוורס לאאודי a1, חיברתי את המצלמה למתח מנורת הרוורס האחורית, חיברתי את הקופסה (reverse camera interface) למערכת של הרכב, הבעיה היא שזה לא עובד.. המסך לא עובר למצלמת רוורס בשילוב לרוורס. מחפש מישהו שמתעסק עם המערכות האלה וידע לסדר לי את הבעיה. תודה,
הודעה אחרונה מאת adib2007, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום , בסיטרואן שלנו יש מולטימדיה עם טאצ' אחרי החלפת מצבר כאילו הכול התאפס אפילו אתחול הטאצ ( calibration ) לא מצליח להגיע לתפריט השמאלי , אם אני לוחץ שם הוא כאילו לוחץ על סתם דברים. מישהו מכיר איך אפשר לסדר את הבעיה הזו ? תודה מראש , יובל
הודעה אחרונה מאת adib2007, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ניסיתי לחפש ללא הצלחה, מה גודל הרמקולים הקדמיים בסיטיגו 2015? תודה!
הודעה אחרונה מאת george, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
אז סופסוף התקנתי מערכת הרכב הוא מאזדה CX5 2012 ההתקנה כוללת איטום דלתות מלא. על הפח יריעה לכל דלת של דיינמיט אקסטרים, על הפלסטיק האמצעי יריעת ניפון עם ספוג לכול דלת. על הדיפון יריעת ניפון עם ספוג לכל דלת. הציוד הוא: קומפוננט הרץ MLK 165.3 LEGEND מגבר הרץ HDP 4 סאב של קדנץ fxwb121-4 350w המגבר מחובר בפול ריינג' למולטימדיה המקורית של הרכב, הקומפוננט מחובר דרך הקרוסים והסאב בגישור. אז ככה, הוופרים באמת עושים עבודה טובה. הם חזקים ומודגשים. הטוויטרים מאוד מפורטים ולא צורמים לאוזן. הדבר היחידי הוא כאשר שומעים בווליום יחסית גבוה, ובשירים מסויימים הם מתחילים לזייף קלות. הסאב חזק ובועט אך עושה הרבה רעש בגלל הפורט שלו. ובהמשך ש…
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב אני מחפש המלצה למתקין ומכשיר שיחליף את המולטימדיה שיש כרגע ברכב . יש מצלמת רוורס מעוניין שהיא תהיה משולבת במערכת. הרכב נקנה מהיבואן ההתקנה לדעתי מקומית. מעוניין בדגם שכולל ANDROID AUTO אשמח לכל הפניה - אני מאיזור עפולה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת liqnit, -
- 21 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום לכולם קראתי הרבה מהמאמרים והמדריכים שפורסמו כאן. אני זקוק לקצת הכוונה לגבי החיבורים לסאב והמגבר + כמה שאלות. ברשותי רדיו דיסק של PIONEER DEH - 4550BT סאב - PIONEER CHAMPION SERIES מגבר - TEAC 1200W רמקולים אחוריים PIONEER 400W רמקולים קדמיים MAC AUDIO 915 ׁ( לא יודע כמה W ) רכשתי קיט אודיו עבור הסאב והמגבר על מנת לתת מתח, אודיו וכל הקשור בדבר. כמו כן גם כבלי רמקול קראתי שחשוב שיהיו קצת יותר מהסטנדרט אז גם זה הסגתי. מצורפות תמונות - רדיו דיסק - היכן שרשום F אני מחבר את הRCA של הרמקולים לכניסת FRONT IN במגבר? ואיפה שרשום R/SW אני מחבר כבל RCA נוסף לתוך המגבר במקום שרשום REAR IN? מה משמש ה OUTPUT? B- מקבל מתח…
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים וחג חנוכה שמח לכולם בקרוב מקבל את הקיה ספורטאז אשמח להתייעץ ולהיעזר בכם בהתקנת הרמקולים כרגע יש ברשותי : מולטימדיה - Pioneer AVH-Z5050BT שני מגברים - ARC-300.4 שני סאבים - ARC-12 קומפוננטים חדשים - Hertz Mille Legend MLK 1650.3 קומפוננטים ישנים - Profi Lline Rainbow + טוויטרים של ARC עכשיו השאלות : 1) האם לקנות את המידים שלהם 700.3 ולעשות בנייה על הקורות של טוויטר ומיד 2) יש באפשרותי לקנות את המידים של ה-ARC מהסדרה של הבלק האם נכון לערבב 3) האם לוותר על הבמה הקדמית ולקנות עוד סט של Hertz Mille Legend MLK 1650.3 ולהתקין בדלתות האחוריות ולמכור את הישנים ואז יש לך את אותם רמקולים מקדימה ומאחורה 4) האם לוותר על הבמה הקדמית ולהתקין…
הודעה אחרונה מאת איתי73, -
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
שלום לכולם חבר קנה הונדה סיווק מודל 2015 בתצורת 5 דלתות. במעמד הרכישה (כשהרכב עוד הוזמן בסוכנות) המערכת שודרגה למולטימדיה של blaupunkt new york 830. הבעיה היא כרגע שיש לו פלאפון מסוג סמסונג שניתן לבצע שיחות טלפון בלבד דרך ה BT אבל לא ניתן לשמוע מוזיקה(שמנוגנת מהפלאפון) דרך המערכת. אולי מישהו מכיר, יודע, שמע על הבעיה יש לו פיתרון? Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, ניתן לחבר מגבר למולטימדיה מקורית קיה ספורטאז' 2012 ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Coupe Power, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 778 צפיות
היי כרגע ברכב יש מן מערכת שרדיו מילאנו הרכיבו כאשר הרכב נרכש היא די גרועה מבחינת כמעט כל פונקציה, גם המסך שלה באיכות ירודה והכי גרוע שאי אפשר ש 2 מכשירים יהיו מוגדרים ל BT, ככה שאם יש יותר מנהג אחד, כל אחד צריך לבצע התחברות מחדש כאשר הוא רוצה שהנייד שלו יהיה מחובר. חשבתי לרכוש את הראש הבא : https://goo.gl/ZLttiX אשמח לקבל תשובות לכמה שאלות קטנות 1. האם הוא באמת מתאים ? (הבנתי שעלי להתאים ל סקודה ראפיד משנתון זהה, צירפתי תמונות של המערכת הנוכחית) 2. האם זה מפריע שאין כפתורים פיזיים ? (לפחות לווליום ..) אשמח לדעות נוספות האם כדאי והצעות נוספות למערכות אם יש תודה רבה
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
שלום רב, לחבר שלי יש סיאט איביזה 2015 עם מערכת מולטימדיה מקורית. הכל תקין מבחינת ניווט וכו' רק לא יוצא סאונד מהרמקולים. כאשר נכנסים להגדרות, מידע מערכת רשום באחת השורות: החיבור נכשל can bus - vw01 v2.85.045bp - לא בטוח שיש קשר בין הדברים. יש למישהו מושג מה הבעיה?
הודעה אחרונה מאת אוהד זכי, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Nirniron, -
- 3 תגובות
- 986 צפיות
היי. האם יש חסרונות בכך שאני מחבר לכל יציאה במגבר 2 רמקולים במקום אחד? כל רמקול 4 אום והמגבר תומך ב2 אום. (חיבור מקבילי). כרגע זה כך: מגבר 4 ערוצים 1 2 גישור לסאב 3 נפרד ל2 רמקולים 4 נפרד ל2 רמקולים.. והאם יש גם משהו שאני צריך לשים לב ולהזהר יותר? תודה (כשאקנה מונובלוק זה ישתנה אבל לבנתיים)
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 813 צפיות
אהלן קניתי לפני חודש ומשהו את המערכת פיוניר bt2850 והזמנתי מאיביי מצלמת רוורס (בטעות הזמנתי 2) וכשסיימתי לפרק את האוטו כדי להעביר את החוטים ולחבר את המצלמה למערכת, זה מה שמופיע. זה מופיע רק כשהאוטו מונע. אם רק סוויצ פתוח והאוטו על רוורס, זה מציג את התמונה בסדר. ניסיתי את שתי המצלמות ובשתיהן זה ככה. מישהו יכול להגיד מה הבעיה? את החוטים העברתי בוודאות כמו שצריך, הם עם כיסוי טוב והוספתי עליו עוד כיסוי בשביל הבידוד.. תודה רבה לעוזרים Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת כסףמהצד, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם... רצית חוות דעת על דאבל דין של alpine דגם ive-585bt. איך הוא ביחס לדגמי pioeer סידרה 8? ואיך ביחס לאחרים שנמצאים בשוק? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם רכשתי ניסן אקסטרייל חדשה שנת 2017 לפני כחודש. שדרגו לי את המערכת לתמיכה בעברית ומערכת המולטימדיה המקורית הוצאה מהרכב. האם מישהו יהיה מעונין לרכוש אותה? תודה מראש, לובה 0547388453
הודעה אחרונה מאת Alkash, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
היי , קניתי מצלמת רכב VIOFO A119 . היא מקבלת כרטיס TF עד 64G. הבנתי שכרטיסים זולים נוטים להתקלקל בשמש. איזה כרטיס זיכרון מומלץ לקנות והיכן? תודה, ניבר
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 845 צפיות
שלום חברים אשמח לדעת האם זה באמת מוסיף ? כמה שכבות ? מה המחיר ? תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בס"ד שלום חברים. ידוע לי שברכב גדול מבחינת נפח פנימי יש יותר רעשי תהודה. ברשותי SMAX ויש רעשי תהודה ברמה על גבול המציקה בעיקר במהירויות גבוהות, האם ניתן להנמיך את העוצמה שלהם בדרך כלשהי?
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחפש חוות דעת למגבר מונובלוק. ROCKVILLE RXD M-3 מה דעתכם על הדגם? כמה RMS מספק לדעתכם לכל אום?
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ברשותי מערכת מולטימדיה תואמת מקור בקיה פורטה הותקן עם הרכב על ידי א.ד.י מערכות. איך ניתן לבטל את הנחיות הקוליות של הניווט בוויז? הצלחתי לבטל את השמע, אבל כשאני נוסע ושומע מוזיקה עדיין ישנן הפסקות במוזיקה בכל פעם שיש עדכון של הוויז בנהיגה...... מישהו מכיר יודע ? תודה
- 0 תגובות
- 674 צפיות
שלום יש לי את הרדיו הבא - Touch and drive s-Gt460U יש בו אופציה של בלוטוס והשתמשתי בה פעם אחת ושאני נכנס לאוטו זה מתחבר לבלוטוס אוטמטית. אבל אני לא מוצא את ה- mode של הבלוטוס. מישהו אולי מכיר את הרדיו? תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת Paz660, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, תקלה שהחלה היום. אני משלב לרוורס יש את הצפצוף אם עצם קרוב אך במערכת ה2din המסך לא משתנה לתצוגת רוורס. לא נגעתי בכלום. עבד שנתיים מעולה. יש לציין שמדובר מערכת תואם מקור שצמפיונס מוטור התקינו בהתקנה מקומית. מה ניתן לעשות?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מקווה שזה בסדר שאני שואל פשוט היום אין לי זמן לנסוע למתקין ואני צריך די דחוף את היוטיוב לשישי שבת וזה מרגיז שדווקא שצריך באופן יחסית קריטי יש תקלה, מערכת חדשה ניפון אנדרואיד 6 שבב של אינטל הדגם האחרון אם זה עוזר למישהו לזהות את הדגם הנקודה חמה עובדת הוויז עובד ככה שזה לא היית אינטרנט זה נכנס ליוטיוב ושאני שם שיר זה רושם הייתה בעיה ברשת 410 צילמתי אבל מהאייפון זה לא נותן חי להעלות תמונה משום מה
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום חברים אשמח לדעות לגבי הרץ HERTZ MLK 1650.3 למי יש ??? איך הוא בהשוואה לפוקל ארק מורל וכו תודה
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זה הדגם שאותו אני מעוניין (AVH-2300NEX) והוא אמריקאי https://www.amazon.com/Pioneer-AVH-2300NEX-Multimedia-Bluetooth-SiriusXM-Ready/dp/B073BKPWNC/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1513012212&sr=1-1&keywords=pioneer+nex אני צריך ממיר תדרים, יש משהו איכותי שמומלץ ? האם לא תהיה בעיה מצד משרד התקשורת ?
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי שיש מספר אופציות בארץ אבל יקרות מאוד ולא מספקות אני מחפש מערכת טובה עם אנדרואיד כמובן בשביל WAZE המלצות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת daniel22,