פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, באיביזה החדשה יש מערכת Andorid Auto שעובדת נפלא. בהגה יש כפתור שלחיצה עליו מאפשרת דיבור באנגלית למערכת על מנת להוציא שיחות וכדומה תוך כדי נהיגה. האם קיימת אופציה שלחיצה על הכפתור הזה תפעיל את המסך של "Ok Google"? כלומר שהוצאת השיחות תתבצע דרך גוגל ולא דרך המערכת של הרכב? (שלא מזהה מבטא ישראלי ומצריכה אישור כדי להתקשר ובחירת מספר הטלפון). מקווה שאני ברור, קצת היה קשה להסביר. תודה
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חיפשתי בכל האינטרנט בשביל לדעת מה מידת הרמקולים של הרכב ולא מצאתי מה מידת הרמקולים ברכב מאזדה דמיו 2002 קדימה ואחורה?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לחוות דעת על המערכת אנדרואיד הזו: https://www.gearbest.com/car-dvd-player/pp_606353.html ownice C500 OL 7002F מערכת דאבל דין שמגיעה עם אנדרואיד 6 עם 2 ג'יגה ראם וכל הפונקציות, ומגיע גם עם מצלמת DVR קדמית מתוך הרכב ב-700 ש"ח יחד עם רכישה של מצלמה אחורית לרוורס: https://he.aliexpress.com/item/Universal-Night-Vision-Waterproof-HD-CCD-Car-Rear-View-Camera-all-Angle-View-Camera-Parking-Camera/32264376044.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.mgFkUd ב-50 ש"ח
הודעה אחרונה מאת ronenspeedy, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי מערכת שיש בה כניסת usb לחיבור דיסק או קי אני רוצה לחבר את הפלאפון באמצעות מזרים בלוטוס האם זה אפשרי לחבר לכניסת usb הזרמת אודיו או שרק aux תודה Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Shai12, -
- 1 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
היי, אחרי חיפושים בפורום ובגוגל אני די איבדתי את עצמי לצערי, אז אשמח לעזרה המקצועית שלכם: אני רוצה לקנות מערכת CarPlay שתעבוד עם אייפון (אם יש אפשרות שיתמוך גם באנדרואיד אם וכאשר יהיה לי מכשיר אנדרואיד, זה יהיה נהדר). חשוב שהמוצר עצמו יהיה טוב ואיכותי כמובן, בלי בעיות טאץ', וכו'.. בסופו של דבר מוצר מומלץ וטוב שקיים בשוק מבין כל המוצרים האחרים. אין לי בעיה להזמין מאמאזון, אבל אם קיים משהו בארץ אמין וזול וטוב (לא אכפת לי להוסיף נניח 500-1000 שקל) אז אחלה. הרכב המדובר הוא קיה פיקנטו שנת 2016, קטנה כמובן, ואני מחפש מערכת שתתאים בדיוק לסדר גודל ותתאים למה שקיה פיקנטו מציעה. הבנתי שיש עניין של תאימות מבחינת ערוצי רדיו.. פה בעצם התחלתי קצת לאבד את זה ולא הבנתי מה אני…
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי חברים, הודעה ראשונה שלי כאן אז שלום לכולם יש לי פז'ו RCZ אותה אני מאוד אוהב, והחלטתי לפני כמה חודשים לפנק אותה במסך מולטימדיה אנדרואיד (המסך של חברה סינית כלשהי אבל נחשב לאיכותי, פשוט לא מצאתי מסך של אחד המותגים הגדולים שהוא גם אנדרואיד). 2 שאלות אליכם שאשמח לעזרתכם: 1. לאחר ההתקנה, המסך העליון שברכב (המסך עם התצוגה הכתומה הסטנדרטית שנמצאת גם בדגמי פז'ו אחרים) התאפס לגמרי ופשוט מהבהב ולא תורם לי בכלום כרגע (הבנתי שזה בגלל שניתקתי אותו מהמערכת המקורית של הרכב שאותה הוצאתי כדי להתקין את המסך). האם יש פתרון לזה ? הבנתי שכן אבל אין לי באמת תשובה מי יכול לסדר לי את זה. 2. אני רוצה להתקין מתאם לכפתורי השליטה שנמצאים בהגה כדי שאוכל לשלוט על המערכת (מה…
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 826 צפיות
בכל הרכבים שבחנתי עד היום מערכת המולטימדיה הייתה מקורית והתחברה למערכות שונות של הרכב (מצלמה, חיישני חניה וכו'). מה גם שאני אוהב מאוד את המראה הכולל של רכב סטוק. הבעיה היא שלא כולן מוציאות סאונד מספק. לכן אני כנראה אחליף את הרמקולים למערכת מוגברת בשלב כלשהו. מה הדרך הכי טובה לשמור על ה HU המקורי ובכל זאת לקבל סאונד איכותי? האם פרוססור הוא התשובה? תודה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רכשתי עבור יונדאי I10 2017 את המערכת הזאת https://www.autopumpkin.com/pumpkin-7-inch-double-din-android-7-1-universal-car-stereo-radio-audio.html האם אני צריך מתאמים נוספים? היצרן אומר שאני אצטרך מתאם ISO אשמח לעזרה
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, כחובב סאונד משובח, ברכב הישן הייתי עם DEH-80PRS עם אופציות לכוון כמעט כל פרמטר אפשרי. סט-אפ אקיבי עם מגבר נפרד לכל אלמנט. כרגע אני לפני קניית רכב חדש מהסוכנות (עוד לא סגור איזה). הרכב מגיע עם מולטימדיה בהתקנה מקומית. כמובן שאין אפשרות לעשות TC ו-TA, ועומדות לרשותי שתי אופציות: - להחליף למערכת של Pioneer כדוגמת AVH-X2850 (או משהו יותר חדש) שיודעת לעשות תיקוני זמנים - להוסיף פרוססור למערכת המולטימדיה הקיימת (מתלבט בין bit tenD ו-TWK 8 ) העלויות די דומות, השאלה היא רק מבחינת איכות סאונד - איפה אני אקבל איכות הקרובה ביותר ל-80PRS, שמאוד אהבתי את הסאונד שלו.
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 974 צפיות
ראיתי את הקופוננט הזה במחיר 1700 ש"ח https://www.alexsander.co.il/product/7735/mlk-165-3-hertz כזכור לי, הקופוננט הזה לפני 6-7 שנים עלה בסביבות 3000 ש"ח האם יתכן שהמחיר ירד מאז כ"כ חזק? כמו-כן, שמעתי בעבר הרבה סיפורים על זיופים בקומפוננט של הרץ (זיופים סיניים)... יש מצב שהחנות מוכרת את הדגם הסיני? (חס וחלילה לא מתכוון להוציא שם רע לחנות, אלא רק שואל)
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכשתי את המערכת הזאת מאיביי https://www.ebay.com/itm/7-HD-1080P-WIFI-Quadcore-Andorid-6-0-Single-1-Din-DVD-GPS-Radio-CAR-Stereo-CAM/192215949991?hash=item2cc0f6a2a7:g:e3EAAOSwvTpaKRBA&afsrc=1&rmvSB=true האם זה פשוט PLUG &PLAY יש לי מיצובישי לנסר שנת 2006 וכידוע אי אפשר לשים שם מערכת דאבל דין
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם לחברה שלי יש בקרוב יומולדת והייתי מאוד רוצה להפתיע אותה במערכת סאונד לרכב. יש לה ניסאן מיקרה 2008. חשבתי לקנות לה [h=1]Kenwood KMM-BT304[/h]שתומכת בניגון קבצי FLAC ולקנות לה רמקולים לרכב. התקציב הוא 2000 שקל וזה אמור לכלול את הכל כולל התקנה. היא לא מנגנת בווליום מאוד גבוה, פחות מעניין אותה סאבים והאיכות מאוד חשובה לה. איזה רמקולים כדאי לי לבחור? האם אני צריך מגבר? האם זה רעיון טוב לקנות זוג קומפוננטים למקדימה ולנתק את הרמקולים האחוריים של הרכב כדי לחסוך את המגבר? אפשר המלצות לדגמים בבקשה? המון תודה לכולם!
-
- 1 תגובות
- 923 צפיות
שלום לכם, אשמח לעזרה בנוגע לבעיה שבכותרת. בכל סגירת סוויץ ונעילת הרכב, הרדיו כבה אך תאורת הרקע הכתומה ממשיכה לדלוק (רק התאורה ללא אותיות או ספרות. הדרך היחידה לכבות אותה היא ע"י ניתוק מצבר/הוצאת פיוז, והתופעה חוזרת בפעם הבאה. אשמח לרעיון כיצד לפתור את הבעיה. (התמונה להמחשה)
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברים. לאחר התלבטויות החלטתי להשקיע בבידוד אקוסטי לרכב, הרכב המדובר-מאזדה 3 06,הרכב די ישן אבל לפי התחזיות הבנקאיות מסתמן שהוא הולך להישאר איתי עוד לפחות שנתיים שלוש שזה זמן מספיק על מנת שאני אשקיע בבידוד=) אז ככה, אחרי שקראתי די הרבה על הנושא בהרחבה הייתי שמח לקבל גם ייעוץ פרקטי איך למקסם תוצאות בהתאם לתקציב שלי. אני מתכוון להשקיע 2000 +- שזה כולל את העבודה שתיעשה על ידי איש מקצוע ולא על ידי. המטרה היא לבודד את הדלתות הקדמיות ברמה גבוהה שבאמת יתן לבמה הקדמית את הסביבה האופטימלית לנגן ובנוסף את תא המטען ברמה שלפחות ימנע קרקושים ואת בריחת הסאונד של הסאב וופר. אני מעריך שזמן העבודה יעלה לי בסביבות 500-800 ש"ח מה שמשאיר לי עוד 1500 לחומרים, הייתי רוצה ל…
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
-
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ערב טוב, יש לי רכב מסוג סיטרואן C4 פיקאסו (שבעה מושבים) שנת 2015 דגם Comfort PK. לא הצלחתי לאתר איזו מערכת שמע מגיעה במקור ומהם נתוניה. אני מעוניין לשדרג את השמע וברצוני לדעת: 1. האם יש מערכת מולטימדיה תואמת למקור לדגם זה? 2. במידה והתשובה לשאלה 1 היא "לא", האם קומפוננטים בדלתות ישפרו את השמע? אודה לחוו"ד המקצועית שלכם. שלומי
הודעה אחרונה מאת Shlomi Gondabi, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם דאבל דין avh-4200nex pioneer יתאים לארץ?, ואם לא זה רק יהיה רדיו והשאר יעבוד?. אני מתכנן גם לקנות שברולט מאליבו 2010 זה יתאים לי? מצורף קישור למוצר https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/NEX/AVH-4200NEX תודה מראש.
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם יש כאן מישהו שיודע מה ההמרה שעוברת האות במתאמים cd ub100 ו- cd btb200. האחד מתאם usb והשני מתאם בלוטות. מעוניין להבין מה ההמרה, אם בכלל, שעוברת האות מהכניסה ועד למוצא של הip bus. האם האות נישארת דיגיטאלית לכל אורך התהליך, או שהוא עובר המרה DA ואז AD ?
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 14.6 אלף צפיות
הי חברים, קיבלתי מהחברה סקודה אוקטביה 2018 ושאני לוחץ על APP בשביל להכנס לSmartLink אני מקבל שגיאה "smartlink this function has not been enabled" מדובר על בעיה שיש לי ולעוד חבר שקיבל רכב כזה מהעבודה. אגב הרכב הוא הגרסה הבסיסית של סקודה אוקטביה.
הודעה אחרונה מאת tomerR, -
- 1 תגובות
- 977 צפיות
הדיסק במערכת של המזדה תקול היכן מומלץ להשיג מערכת מקורית חלופית?בארץ או בחול?וא"כה היכן?
הודעה אחרונה מאת adib2007, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, רכשתי מערכת מולטימידיה מאלי אקספרס, הכל נראה נורא מבטיח. בבואי להתקין אותה - המתקין אמר שלהפתעתו אין יציאה שניתן לחבר ממנה את המערכת למסכים האחוריים שיש לי ברכב (לילדים), המתקין כבר התקין, זה עלה לי יותר מהמערכת עצמה ואין לי שום פואנטה בזה, רכשתי את זה במיוחד בשביל הילדים (שנוכל להראות להם סרטונים ביוטיוב וכאלה ולא נהיה תלויים ב- DVD). יש משהו שאפשר לעשות עם זה? ככה המערכת נראית מאחורה: תודה רבה לעונים!
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הגיעה סוף סוף המצלמת דרך A119 שהזמנתי בבלאק פריידי, איך מגדירים אותה? יש מלאאאא נושאים בהגדרות, משהו חשוב לעשות? שנית, מישהו מכיר מתקין טוב באיזור חיפה למאזדה 3 ספיריט 2014? קצת מפחיד אותי הקטע לחבר למצבר.. שלא יהרוס לי את המחשב או חצי אוטו
הודעה אחרונה מאת YuvalShs, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחפש המלצה לרדיו דיסק לרכב בתקציב 400 שקל כולל משלוח ומיסים עם חיבור יואסבי ודיבורית בלוטוס. אפשר לקנות מחול. המלצות?
הודעה אחרונה מאת יפת כ, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם מגבר 4ohm: 4x50 rms או 75×4 : 2ohm יכול להתאים לסט קומפוננט המפיק 120 rms? מדובר על מגבר alpine f300 למגבר יחובר רק אלמנט הקומפוננט בלבד.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4 אלף צפיות
יש לי AUDI Q3, הרכב הגיע לארץ ביבוא אישי. מותקן על המערכת המקורית של הרכב ניווט מקורי עם כרטיס זיכרון. הבעיה שיש שם רק מפות של אירופה ואין ישראל. מה אפשר לעשות כדי להכניס מפות של ישראל?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי,מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את המספר של ישראל ג'וניור?
-
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מעוניין להוסיף כבל aux לרכב האם זה מתאים לרכב שלי? https://www.aliexpress.com/af/Suzuki-swift-aux.html?d=y&origin=n&blanktest=0&jump=afs&initiative_id=SB_20180104040136&isViewCP=y&catId=0
הודעה אחרונה מאת sabach2, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפש פתרון להשמעת מוסיקה בהונדה FR-V 2008. לרכב יש מערכת מקורית (לא סטנדרטית), יש כפתור AUX אך היציאה בפועל לא קיימת ברכב שלי. מה הפתרון המומלץ לשמיעת מוסיקה מהסמרטפון? האם ישנה אפשרות לחבר מתאם בלוטוס' ולהרוויח גם דיבורית בלוטוס' או שאאלץ להתקין דיבורית בנפרד, וחיבור לסטריאו בנפרד? תודה.
הודעה אחרונה מאת shmulikaw, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, אני רוצה לקנות סיאט לאון fr 1.8 שנת 2014, אהל ראיתי שהמערכת קטנה מאוד. יש אפשרות לשדרג או להחליף מערכת בלי לפגוע בתכונות המיוחדות של המערכת עם האוטו כגון מצבי נסיעה וכו'? תודה.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 3 תגובות
- 653 צפיות
שלום לכולם , בבעלותי מיצובישי לנסר ומכיוון שהםלסטיק שבה לא מאפשר התקנת דאבל דין אני נאלת לשים דין אחד כלומר עם מסך נשלף, האם למישהו יש המלצה על מערכת אנדרואיד , שמאפשרת וויז או לפחות SCREEN MIRROING איכותית ??. תודה
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
יש לי מערכת מולטימדיה של פיוניר 2850, ישנם 2 מסכים במשענות ראש, מהבעלים הקודמים, שאינם מחוברים. הסתכלתי על החיבור שלהם בכדי לחבר אותם למערכת שהתקנתי אך לא הצלחתי לזהות את סוג החיבור. מצרף תמונות. פירקתי את אחד המסכים כדי לבדוק אם ישנם עוד חיבורים אבל זה היחיד. ככה החיבור נראה משני ציד הכבל, צד אחד מתחבר למסך וצד שני כנראה לקופסת חיבורים או משהו, שפה הבעיה ואשמח לעזרה אם מישהו מכיר. תודה.
הודעה אחרונה מאת yoni_yoni, -
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,712 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- לירון .ה.
- barak_m
- daniel.asu
- Mike Lowrey
- om2
- RK
- mikyl
- gpro
- תנטוש.
- itamar_by
- falou