פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, ברצוני להתייעץ אתכם לגבי שדרוג מערכת לרכב. ברשותי רכב סובארו B4, שנת 2009. קניתי לא מזמן מערכת מולטימדיה (עם מצלמת רוורס, מסך וכו') של NIPPON והמתקין המליץ לי על רמקולים קומפוננט מקדימה. אני מאוד לא מרוצה מאיכות השמע - גם מאוד חלש וגם מאוד צורם. הרמקולים שהוא התקין: focal rse-165 רוצה להדגיש: המערכת מחוברת כרגע רק על הרמקולים הקדמיים כי גיליתי שהרמקולים האחורים שרופים ובמצב לא טוב. כמו כן אין מגבר במערכת. קניתי כבר מגבר יד 2 - MAC AUDIO Z4100, לאחר שקראתי עליו ביקורות טובות בפורום ושהבנתי שקומפוננט בלי מגבר זה לא באמת שווה. אני מניח שכבר אחרי התקנת המגבר יהיה שיפור, אך לפי מה שקראתי, נצטרך גם פתרון לבאס. לא ניתן להתקין 6X9 במגש הא…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, לפני חודש התחדשתי בקומפוננט Eton Pro 170.2 בייעוץ Srool. אחרי כישלון של שבועות חרישה באינטרנט לרעיונות מקוריים לפודים, השגתי עצים וחיפשתי כלים לעבודה... "הרעיונות הכי טובים נולדים מוויכוחים" - ציטוט של סבא . לאחר וויכוחים של שעה על פודים חלופיים כי אין את הכלים המתאימים, הגענו למסקנה שאפשר לנסות כדורים כלשהם - בפרט כדורי טניס. רעיון שלא צץ לי בשום חיפוש באינטרנט. תהליך פשוט שלקח שעה במשחקים עם סכין יפני וצביעה קלילה בספריי. לא דרש שום שינויי בפנים הרכב, בלי הברגה ובלי דבק, נכנס בשקע בקצה הדש בורד בקלות ומחזיק חזק. הטוויטרים מתכווננים בקלילות ונשמעים מעולה! בנוסף, אני טס לקנדה בסוף החודש וארצה לייבא מונובלוק. אני בייעוץ בפורומים אמריקאים, ו…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
אהלן חברים, רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע מאיפה (אם בכלל) אפשר ומומלץ להזמין את הפיוניר avhx8850 מאיפשהו באינטרנט מחו״ל?!? באיביי זה זול משמעותית מבארץ רק שלא שולחים את המוצר לישראל... מישהו יודע? תודה מראש לעונים..
- 5 תגובות
- 999 צפיות
אהלן אני די חדש בתחום ולכן לא רוצה ״ להעקץ״ ובא להתייעץ פה, לא מזמן שמתי מערכת מולטימדיה ומקדימה שמתי את הקומפוננטים שציינתי , מאחורה שמו לי סאונד סטרים 5.8. שומעים נקי שומעים חד אבל לפעמים בא לי עוד יותר חזק ולא תמיד מגיע לעוצמה בלי שהסאונד יהרס. יש לציין אני לא רוצה להתפרע בתקציב אני יודע שאין סוף לסאונד אבל מרגיש שחסר לי הגרוש ללירה כמו שאומרים, מה אתם ממליצים? מה בעצם ההבדל שאני ארגיש בין מגבר של 600 למגבר של 1800? והאם אם הרמקולים שברשותי יש בכלל הצדקה למגבר יקר? תודה
הודעה אחרונה מאת optra5, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, יש בבעלותי מאזדה 2 עם המערכת המקורית, החלטתי שאני רוצה להחליף אותה. במהלך השבוע -שבועיים האחרונים חיפשתי ברחבי האינטרנט אחר מדריכים, עצות וכל דבר שיכול להקל לי על התהליך וההבנה של כל הנושא. זה הסתכם בזה שלא מצאתי כל כך הרבה מידע נשארו אצלי כמה שאלות שיש לי בנושא ואשמח אם תוכלו לענות לי עליהן: 1. זה באמת שווא את ההתעסקות ? ובחישוב גס של כל ההעלויות של החלקים החיסכון לא כזה גדול לעומת האפשרות של לקחת את הרכב למקום מוסדר 2. החבילה הכי מומלצת שמצאתי כוללת את החלקים הבאים: תא למערכת, SWCI(steering wheel control interface) ו- Wiring harness. 2.1 אני באמת צריך את ה SWCI כדי שהמערכת החדשה שלי תמשיך לתפקד עם הלחצנים של ההגה ? 2.2 זה כל החלקים שא…
הודעה אחרונה מאת Baruch1, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 5 אלף צפיות
מעבר לעלות רכיבי המערכת שאני רוכש (מגבר, סאב, זוג קומפוננטים) כמה אני צפוי לשלם על ההתקנה עצמה בטויוטה קורולה 2001 ? כל הרכיבים מתאימים ללא שינויים בחלקי הרכב. תודה מראש לעוזרים (ואשמח להמלצות בפרטי להתקנה באזור מרכז)
הודעה אחרונה מאת Baruch1, -
-
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי. אתמול שמעתי מוזיקה ברכב. לאחר מיכן כיביתי את הרכב עשיתי כמה דברים ואז באתי להפעיל שירים ולצאת שוב לדרך אבל פתאום המערכת לא נדלקה...(גם בהמשך הרכב לא הניע ועוד) החלפתי איזה פיוז והכל הסתדר. חוץ מיזה שביציאות של המערכת למגבר נדפק הLPF. ברגע שאני מנגן על LPF (בסאב) הוא פשוט דופק בלי חשבון בומים... ניסיתי להחליף RCA ומפצלים... עכשיו זה סתם מערכת לא פתחתי את האשכול למען תיקונה (למרות שאשמח אם יש משהו מעניין) רציתי לשאול למה זה קרה? מאוד מוזר ואני לא רוצה לקנות עכשיו חדשה ושיקרה לי שוב... תודה
הודעה אחרונה מאת eish, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי יונדאי i10 שהגיע עם Premier am9300 שהגיע מהבעלים הקודמים. התברר לי שכאשר מחברים את הטלפון בבלוטות', לא שומעים אותי אף פעם, אז נראה שהמיקרופון לא עובד. לצורך העניין, זה לא ששומעים חלש או מקורטע ורחוק. פשוט לא שומעים כלום. נשמע לי כאילו המיקרופון לא מחובר בכלל? אולי צריך לקנות אחד ולחבר אותו איכשהו? או שזה כבל מנותק? תודה
הודעה אחרונה מאת itaybb, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במולטימדיה שלי יש 2 אנטנות 4G LTE (וכמובן 2 כניסות) , איפה ברכב מומלץ למקם אותם? מדובר ברכב vw caddy2017.
הודעה אחרונה מאת motya, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה להחליף את המערכת המקורית ברכב ,הדבר כרוך בהחלפת הפנל כולו לדאבל דין. רציתי לשים מערכת אנדרואיד 7" .שמתי עין על מערכת מחו'ל עם נתונים טובים :אנדרואיד 7.1 ,2gb זכרון ראם ו 32gb רום. חברת pumpkin. כמו כן לשים סאב אקטיבי מתחת למושב הנהג בגלל חוסר מקום בבגאג'. הסאב מסוג [h=3]Alpine PWE-S8 ,או jbl basspro sl. כמו כן קומפוננט קדמי 6.5 עם מגבר שהיה לי בבית. הקומפוננט שהציעו לי זה power base או hertz מהסדרות הנמוכות יותר. השאלות שלי הן אלו: [/h]1. האם הייתם קונים מערכת אנדרואיד מח'ול. אם היא נדפקת הרי יש בעיית אחריות. 2. האם הסאבים האלו טובים מבחינת סאונד ואפקט ברכב? והם עולים חצי בחו'ל ,האם שווה לקנות שם? 3. הקומפוננטים האלו האם שווים קניה? 4. המגבר שיש לי הוא 2 יצ…
הודעה אחרונה מאת tokame, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברים. מבקש את עזרתכם בקבלת הסבר על ההבדל בין קומפוננט יוקרתי hertz mlk 165.3& mlk 1650.3 legent מבחינת הרמקולים והקרוסים והטוויטרים. אם יש הבדל משמעותי או זניח? אם אני יקח טווטרים מהסט של 1650.3 וירכיב בסט של 165.3 האם הם יעבדו כמו שצריך או שהקרוס ממש שונה או שלא יורגש בשמיעה? תודה לעונים.
-
- 1 תגובות
- 809 צפיות
היי לכולם הכחול שיוצא מהמערכת לא מדליק לי את המגבר מישום מה ... זה בסדר לחבר יציאה של רמקול לרימוט של המגבר ? בדקתי וזה פועל.. והאם יש הבדל ועדיף לחבר את האדום של הסוויץ לרימוט ?
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים, לאחרונה רכשתי סוניק RS שמגיעה עם מערכת מקורית של שברולט MyLink. יש לי מגבר שתומך בחיבור ישיר של מתח גבוה מהרמקולים, החשש שלי הוא שהמערכת עצמה מגבילה באיזשהו אופן את התדרים שמועברים לרמקולים ואז חיבור של סאב לא יהיה אפקטיבי שכן לא יתקבלו תדרים נמוכים למגבר. לא ממש מצאתי מידע לגבי מישהו שעשה התקנה עם המערכת הספיציפית, למישהו כאן יש ניסיון עם חיבור המערכת הספיציפית של שברולט למגבר? המגבר הוא JBL gto-504ez יש לו 4 יציאות, נודד איתי עכשיו לרכב הרביעי ותמיד מחובר 2 קדמיים + סאב בגישור.
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 889 צפיות
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם אם אתם מכירים את הנושא: המערכת שלי באוטלנדר 2014 התחילה לאתחל את עצמה לאחר הופעת הלוגו של מיצובישי(כל 30 שניות בערך). מצורף סרטון https://photos.app.goo.gl/oJn1nI47Pz8O5QL23 אני חושב שיש עליו מערכת הפעלה של windows ce(אם אני לא טועה לפי מה שבדקתי בעבר) השאלה אם יש מישהו שיודע מאיפה ואיך אפשר להחליף גרסא או משהו אחר על מנת לאפס את הנוכחית. המערכת נרכשה מהיבואן - בהתקנה מקומית. נ.ב מצאתי את הסרטון הבא שמציג כיצד לפרק את הפנל/מערכת: https://mitsubishiforum.com/forum/mitsubishi-outlander-10/removing-2014-outlander-stereo-45964/
הודעה אחרונה מאת Erezash, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום הרדיו דיסק מקרטע בהשמעה מכניסת ה aux. בהשמעה ראשונה מנגן רגיל, ובכל תזוזה או יציאה והכנסה חוזרת, של הכבל, שומעים מאוד חלש. ברדיו ובדיסק מנגן כרגיל. רציתי לשאול אם זה כתוצאה מפיוז פגום או מהחיבורים? או שכדאי כבר להחליף את כל המערכת הישנה. אם כן, אשמח להמלצות על hu טוב בסביבות ה600 ש"ח. ללא חיבור למגבר או סאב. תודה מראש! Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת benjile, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אוקטביה VRS מקבלת מערכת שמע מבוססת ARC AUDIO HU- אלפיין 505W פרוססור אלפיין PXA-H701 קומפוננט ARC AUDIO BLACK 6.2 מגבר ARC AUDIO KAR 300.4- מגביר אקטיבית את הקומפוננט סאב ARC AUDIO ARC10 מגבר ג'נסיס ST100 - מגביר את הסאב ההתקנה כללה בידוד דלתות בניית תושבות התאמה לרמקולים, בניית קורות A לטוויטרים. גרילים קאסטום לקורות A. בניית תיבה לסאב בתוך גלגל הרכב, החלפת מיקום הקודן ועיצובו מחדש לקבלת מראה מקורי. תושבת לסמארטפון עם טעינה וחיבור AUX.
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן היום התחדשתי במערכת מולטימדיה של ניפון דגם 6 ובקופנונטים 6 של מורל מקדימה, את האמת שומעים מצוין אבל לא חד נקי וחזק כמו שציפיתי , אני ללא מגבר והתקציב שלי מוגבל אך לפי חיפושים ברשת ראיתי מגברים גם ב500 שח, האם זה יתן שיפור משמעותי? שאלה שנייה ואולי קצת טיפשית אך נובעת מוויכוח ששמעתי שלא מומלץ דיסק אוקיי של סן דיסק שהוא איטי ויש חברות אחרות. יש למיין שבדיסק אוקיי המיועד שלי יהיו רק שירים, האם כל הדבר? תודה
הודעה אחרונה מאת optra5, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים. ברצוני להוסיף סאב מוגבר (בהדגשה). עד עכשיו כולם המליצו לי על ALPINE V80 עד שנכנס הJL AUDIO לתמונה... ראיתי מחירים של 2400 שקל לאלמנט 8 אינצ (קיים גם 10). מישהו מכיר את היחידה הזו? ALPINE בסביבות 1600 שקל... המלצות ממישהו שמכיר? יש לציין שאת האלפיין ניתן למקם מתחת למושב ואת JL רק בתא המטען... אולי בסופו של דבר הם ינגנו אותו הדבר??? ועוד שאלה. האם אפשרי לוותר על מנחת ולהתחבר ישירות לרמקולים? אין יציאות בהדיוניט מקורי. לוקח בחשבון שזה רק סאב ואולי אין צורך בסיגנל "איכותי" בתודה מראש לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים הדגמים החדשים באים עם התצוגת מזגן בתוך המולטימדיה ואם אני מחליף לפיוניר לא יראה את התצוגת מזגן אשמח לדעת מה הייתם עושים
הודעה אחרונה מאת איתי73, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב , ובכן זה הציוד איתו אני עובד. רדיו דיסק : ECLIPSE 7200 MKII מגברים : 4*100 ומונו של PHD קומפוננט:PHD סאב: FOCAL KX27 עובד אקטיבי. בעתיד אשדרג את הרדיו דיסק לפיוניר P99RS. שאלתי היא האם כדאי להוסיף את מעבד הסאונד שנזכר לעיל? כל מידע נוסף לגביו או לגבי האם צריך בכלל מעבד סאונד יתקבל בברכה. אני חדש בתחום ולכן אין לי מושג כל כך ...
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מה קורה? אני הולך לחבר גלקסי אס 8 פלוס לממיר מusb type c לאופטי https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F361143614328 אני מתלבט בין שני פרוססורים bit one וAudioControl DM-810 מה עדיף מבחינד גמישות, חיבורים ואיכות
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קצת עניין אותי לשמוע מה המומחים יגידו, בעת החיווט למגבר, האם זה חשוב להפריד בין הסיגנל מיחידת הראש (RCA ולא אופטי) לבין מתח האספקה? גם אם להעביר את מתח האספקה ביחד עם הRCA, לא אמורות להיות הפרעות כי מדובר בDC ואין פה השראות, לא ככה?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
יש לי טויוטה קורולה 2009, לאחרונה כנראה התפוצץ אחד הרמקולים האחוריים, או ניזוק מעט, בגלל בן משפחה שהגביר יותר מדיי.. הוא התחיל לרצד ושומעים בו לא טוב.. חשבתי לנסות לתקן, אבל מבחינת חיבורים אני לא רואה משהו לא תקין.. לכן האופציה הבאה היא להחליף.. איך אדע גודל הרמקולים ? האם שווה כבר להחליף 4 ולקנות משהו נורמלי ? מה הרמקולים שמגיעים עם הרכב מבחינת מפרט ? כלומר איך אדע שמה שאני קונה יהיה יותר חזק ? אשמח למעט הכוונה בנושא.
הודעה אחרונה מאת DavidT, -
- 1 תגובות
- 763 צפיות
אהלן, לשימושים הקיימים, הרדיו דיסק הנוכחי (קנווד ישן מלפני 10 שנים) כבר לא רלוונטי, והוחלט להזמין רדיודיסק זול ללא חברה\מותג (וזה לא מעניין את הבעלים) מאתר מכירות כלשהו, שמכיל את כל הפיצ'רים החסרים. הוחלט היום להתקינו, צעדים שנעשו - 1.שליפת הרדיו דיסק הקיים מהמגירה. 2. בדיקה ויזואלית של החיבורים מאחורה, וגילוי קונקטור פלסטיק אשר ממנו יוצאים החוטים. 3. שליפה של הקונקטור על מנת להשוות אותו לקונקטור ברדיו החדש (מתוך מטרה פשוט לחבר את הישן ישירות לרדיו החדש וזהו). 4. הגעה למסקנה ש2 הקונקטורים אינם תואמים. 5. הרדיו הישן חובר בחזרה לקונקטור שלו, ונכנס בחזרה למגירה. זהו. מאז הרדיו לא נדלק, והשעון בלוח המחוונים של הפיאט מתאפס בכל הדלקת סוויץ'. …
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היי לכולם, ברשות חברתי שתחייה טויוטה יאריס 2013, גרסת ליסינג (ללא מערכת מולטימדיה) מהם האפשרויות להוספת BT מדיה מהזול ליקר , דרך הרמקולים הראשיים כמובן. תודה מראש! מצרף תמונה של פנים רכב הזהה לשלה.
הודעה אחרונה מאת dontsend, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש מערכת שתתמוך באייפון ואנדרואיד . מצלמת רוורס. Waze תקציב עד 1700 כולל התקנה
הודעה אחרונה מאת aviranzi, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כחצי רכשתי דונגל של חברת ניפון עם חבילת גלישה של פלאפון לצורך שימוש בוויז. שניהם נרכשו ממוסך פרטי. הכל עבד פיקס עד שלפני חודש הופיעה לי הודעה בוויז כי לא ניתן להתחבר לרשת. תחילה הייתי סבור כי מדובר בכרטיס הסים שפג תוקפו, אך גם אחרי החלפת הסים לחדש, אין חיבור רשת. הסתכלתי על הדונגל וראיתי שיש עליו מדבקה ומסומן עליה תוקף שנגמר חודש שעבר ואני שואל איך יש לדונגל תוקף ?! יש חיה כזאת ? תודה ליודעי הדבר Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת speed max, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי, המולטימדיה הייתה פרוצה אצלי והיוטיוב עבד מעולה, עכשיו עדכנתי גרסה לחדשה יותר, הפריצה נשארה אבל ברגע שמדליקים את היוטיוב על המסך כתוב אזהרת צפייה ועובד רק עם בלם יד מורם? יש פיתרון לזה מבחינת תוכנה או רק לחבר את אחד החוטים במערכת למינוס? אם רק לחבר את החוט אז אשמח לעזרה איזה חוט בדיוק. המערכת שמורכבת זאת מערכת מולטימדיה אנדרואיד שנמכרת היום ברכבי אאוטלנדר. תודה
הודעה אחרונה מאת Carkitopen, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי מיד באסים l6 ששוכבים בארון וחשבתי להתקין אותם בנוסף למיד באסים קלארוס מקדימה וההתלבטות שלי האם להתקין אותם מאחורה במגש כמו רמקולים 6 על 9 שלדעתי לא בנויים לאוויר חופשי ולכן אני שואל אגב מה נפח התיבה המומלצת למיד באס זה? או בדלתות מאחורה. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
- 9 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
אהלן, לאחרונה רכשתי טויוטה קורולה 2009. אני מעוניין להרכיב לה מערכת אנדרויד דאבל דין, אבל המחירים בארץ מופקעים, סביבות ה-3000 שקל למערכות תואמות טויוטה ! בדקתי מחירים באינטרנט, ומצאתי באלי אקספרס מערכת ב-380$ עם כלל ההרחבות שניתן למצוא. רציתי לדעת אם יש כאן כאלה שניסו להזמין מהאינטרנט או עברו תהליך כזה בעבר ויודעים לכוון ולהגיד. לא מצאתי שום פרטים באתר המכס או בכללי בפורום. חשוב לציין שהמשלוח יגיע בUPS, לכן כפי הנראה הוא יוצב על שולחנות המיסים בישראל ויועבר שם.. לכן חשוב לי לדעת כמה אשלם.. עברתי על הטבלה של המיסוי ולא מצאתי קטגוריה מתאימה למוצר. אשמח לשמוע תשובות של אנשים שהתנסו בעבר ולא אנשים עם השערות. תודה רבה על זמנכם
הודעה אחרונה מאת Avi135,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,739 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ohad91
- מיץ פטל
- D4K
- Zacka
- ofralon
- avargel
- llaavvii
- עדי-אל
- bigfoot7375nadav
- gollu
- Johnathan
- davemustaine87