פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 876 צפיות
שלום לכולם, בשבוע שעבר קיבלתי שיחה מאיתוראן ובה נאמר לי שהמערכת ככל הנראה התקלקלה ולא רואים את הרכב. קבעתי תור ונכנסתי בחשש רב(חשש לשלום הפלסטיקה) למתקין מורשה של איתוראן. בשורה התחתונה הוחלפה המערכת לחדשה. מאז אותו ביקור, הקודן נדרך לי אחרי 10 דק' בדיוק תוך כדי נסיעה (לא משפיע כל כלום,רק צפצוף מעצבן בדריכה והכוכבית מהבהבת באדום). הקודן עצמו לא הוחלף בתהליך. מאחר ואין לי כח שוב לקבוע תור, שוב לללכת למתקין, שוב לשרוף שם שעה שעתיים , רציתי לדעת האם מישהו מחברי הפורום מכיר את ההתנהגות הזו ומכיר פתרון שניתן לביצוע ע"י קינפוג משהו דרך לוח המקשים , או שיכול לכוון לפתרון הבעיה. תודה.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 669 צפיות
שלום חברים חברות ואיציק רוצה לבנות מערכת לחבר. סאב כנראה יש. צריך קומפוננט 5.25 , ומגבר 4 ערוצים מספיק חזק להגביר סאב של כ 250 RMS בגישור ואת הסט. תקציב לסט ולמגבר עד 1500 שח. אפשרי יד 2 , אפשרי ארצות הברית (יש גישה ). תודה , עופר.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, יש לי מערכת של ZED שהתקנתי בקיה סורנטו. כשאני משלב לרוורס, המוזיקה מושתקת (ממשיכה להתנגן) וגם הטלפון (לא שומעים אחד את השני). אפשר לבטל את זה איכשהו?
הודעה אחרונה מאת snorlax, -
- 1 תגובות
- 657 צפיות
אין לי ידע בנושא ולא אודיאופילים. זקוק למערכת לרכב של אשתי. מה מומלץ לקנות? ראיתי את הjoying או כדאי מערכת אחרת לרכב הנ"ל? לקנות בארץ? אני לא יודע להתקין ולא מתכוון לעשות זאת. אשמח גם לקישור למצלמת רברס. תקציב עד 2000 בערך. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת biggie, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי צריך המלצה למגבר 4 או 2 ערוצים לרכב על מנת להגביר את הקומפוננט הקדמי morel virtus. (120rms) בשלב זה אין כוונה לשים סאב. ברכב מותקנת מערכת מקורית (מיצובישי) כך שהמגבר חייב לכלול כניסת hi power תקציב: עד 700 שקלים. קיימת האופציה ליד שנייה. תודה!! האם jbl a602 יעשה את העבודה?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מחפש המלצה לרמקולים פשוטים אך כמה שיותר טובים בתקציב, לא מעוניין להשקיע הרבה. קודם כל הרכב הוא פיאט פונטו 01, הרמקולים שאני צריך הם 6.5" נכון? מה שיש לי עכשיו הם mb quart dwc 160 והרמקול השמאלי עצמו נדפק, והם מגיעים עם אלה: אני ממש לא מבין במערכות אז כשאני קונה רמקולים שונים (רק רמקולים עצמם ולחבר למה שקיים) אין בעיה פשוט לחבר את ה+ ל+ ו- ל - ונגמר הסיפור נכון? בתקציב של 100-200 שקל אני יכול להביא משהו לפחות ברמה של הקודמים? (אין בעיה גם עם הזמנה מחו"ל אם כדאי) ראיתי שיש כמה של JVC ופיוניר. תודה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 תגובות
- 756 צפיות
שלום רציתי לשאול כמה שווה לקנות את המיד הזה חדש בארץ hertz mp165.3 ? תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 1 תגובות
- 639 צפיות
היי לאחרונה החלפתי את המגבר והסאב. Hu של אלפיין , מגבר של gladen וסאב (זמני) של פיוניר 12 אינץ. האם יש מישהו באזור חולון שיכול לעזור לי בכיוונים והחיתוכים של הסאב. לא כל כך מבין בתחום וכיצד לחתוך את התדרים ולכוון. אשמח לכל סוג של עזרה מהחברים בפורום. תודה שחר
- 3 תגובות
- 884 צפיות
היי, אני חושב להחליף סאב ( שגעת.. ), (SQ כמובן ) יש כרגע MONOBLOCK , שיכל לעבוד ב 2 וב4 OHM. עכשיו כמה זה ישנה לי /לסאב - מבחינת ביצוע ואיכות אם אעבוד ב 4OHM ולא 2OHM, אני יודע שב2 זה מכפיל את העוצמה .. אני לא מחפש יותר עוצמה , יותר חשוב לי הדיוק - SQ!! (כן זה גם תלוי בקופסא.) , השאלה אם למשל עם 2_ID-IDQ12 למשל אעבוד ב 4OHM יהיה הבדל מול 2. (בחנות טוענים שאין להשיג את ה DVC-4, יש להם DVC2 .. ) האם אפשר לעבוד -לחבר DVC-2 בסליל"אחד" ושייתן 2 OHM ואז נפתרה הבעיה .. ? תודה.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הזמנתי את המצלמה, היא הגיע היום, אבל לצערי אני כל הזמן חווה בעיות בהתחברות באמצעות הטלפון למצלמה בעזרץ ווי פיי פעם זה מתחבר אחרי זה לוקח כמה שעות של איפוסים, הפעלות מחדש. וכו וכו וכו להיתחבר עוד פעם.. מישהו נתקל בבעיות כאלה? כבר שלחתי הודעה למוכר שכניראה שהיחידה הגיע פגומה... עדיין לא קיבלתי תשובה ממנו...
הודעה אחרונה מאת Alex Not-Exist, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
סאב של הרץ 2000.3 אשר מותקן בקדמת הרכב ומוגבר ממונו בנפרד האם ישתלב טוב עם 2 סאבים של ארק 12׳ שנמצאים בבגז ומוגברים ב2 אום ממגבר מונו שני.? למשל בתיקוני זמנים של ערוצי הסאב לכיוונים תהיה בעיה לשלבם? ובגדול יהיה הרמוניה בין כל הסאבים מהכיוונים השונים? בהתחשב לזה שגם שונים במבנה גודל ובית יצור שונה.
הודעה אחרונה מאת Eran Harpazz, -
-
שלום לכולם, כפי שאתם יודעים כשאני טוען משהו ומנסה להסביר משהו, ומתייאש ... אני פשוט פותח את הכיס ומציע כסף למי שיצליח להוכיח את טענתו במבחן המציאות. יש לנו נכון לעכשיו שני משתמשים אשר טוענים שהם יכולים להוכיח את טענתם, מידן, מיקי. אני שם על השולחן 500 שקלים חדשים, לכל אחד בנפרד אם הוא יצליח להוכיח את טענתו. מה אתם תשימו על השולחן ? (דרך אגב, אני מאיזור המרכז, כפרסבא.) אם יש עוד מעוניינים להגיב ישירות לנושא - או להתערבות עצמה ..... אתם מוזמנים.
- 1 תגובות
- 814 צפיות
שלום, יש לי ניסאן אלמרה פרפקט 2002 וקניתי 4 רמקולים של רוקפורד:זוג קדמי 6.5' וזוג אחורי 6x9. כרגע מותקנים רמקולים מזעזעים בגודל זהה. בתור אחד שמעולם לא התנסה בהתקנה, יש טעם לנסות לבד או שרוב הסיכויים שאגרום נזק? אולי רק את האחוריים? בחנות רדיו לרכב ביקשו 400 ש"ח. שאלה נוספת, קניתי גם חוטים gauge 16 וברכב יש משהו מאוד ישן. כדאי להחליף או שבמערכת פשוטה יחסית חבל על הכסף? (דגמים מדוייקים: P1692, R165X3) תודה.
שלום לכלום, עשיתי חיפוש בפורום ולא ממש הצלחתי למצוא משהו עדכני לגבי מערכת מולטימדיה אנדרואיד. אני מחפש מערכת עם GPS, בלוטוס ו wifi או כניסה לדונגל 3G. מוכן להשקיע בערך 1500 (כולל מיסים ומשלוח) השימוש בעיקר ל-waze ולשיחות. לא כל-כך חשובה לי איכות סאונד. גם ככה הרמקולים לא משהו.. ראיתי את המערכת הזו: http://www.aliexpress.com/item/7-INCH-1024-600-2-Din-Android-4-4-Fit-NISSAN-QASHQAI-2007-2008-2009-2010/32316931768.html?spm=2114.40010608.4.18.Ecgiit אומנם הרזולוציה נמוכה אבל אני לא חושב שזה כל-כך קריטי לשימושים כאלה. ויש כפתורים וחוגה לווליום. שזה מבחינתי פלוס. מישהו מכיר/שמע? יש אולי המלצות למערכת אחרת? תודה!
הודעה אחרונה מאת abcd12, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש בבעלותי רכב פג'ו208 2015 ואני מעוניין להתקין בו מצלמת רוורס, ברכב קיימים חישני רוורס שקיבלתי יחד עם הרכב, אך אני מעוניין להתקין מצלמה שתחובר ישירות למערכת המולטימדיה המקורית של הרכב, שניגשתי למוסך שמתקין הוא הסביר לי שאיננו מתעסק עם רכבים של פג'ו משום שהגישה למערכת המולטימדיה איננה ידועה לו,ויש צורך ללכת למוסכים שמתעסקים ויודעים כיצד לחבר את המצלמה למערכת המולטימדיה של הרכב. לא הצלחתי להבין ממנו האם הבעיה היא חשמלית (אמר משהו על התעלות שיש ברכב) או בקידוד למערכת המולטימדיה. אשמח לדעת האם יש למישהו מידע על מתקין שיכול לבצע את ההתקנה הנל באיזור המרכז עדיפות לאיזור כפ"ס-פ"ת- ראש העין שם אני מתגורר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אליהכהן, -
- 20 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם! ניסיתי להתקין היום דאבל דין (אנדרויד) שקיבלתי מאיביי, קודם כל נתחיל בזה שבדקתי שהמכשיר עובד עם חוטי חשמל מהדאבל דין ישירות למצבר, והכל עבד חלק. אז ככה, הוצאתי את הרדיו דיסק הישן (סינגל דין של פיונייר) וחיברתי הכל לפי הצבעים כמו שצריך הם מהדקי נעל, וכשאני בודק שהכל עובד והמכשיר נדלק לפני שאני סוגר הכל, אני רואה שהמכשיר נדלק יפה ועובד כמו שצריך שהסוויץ' נמצא בשלב ראשון, אבל כשאני פותח עוד את הסוויץ' או שאני מניע את הרכב, הדאבל דין נכבה! בדקתי אלף פעם שחיברתי הכל כמו שצריך לפי הספר, צהוב לצהוב (שהם הזרם הקבוע שהולך למצבר), ושחור לשחור, (שזה המינוס), ואדום לאדום, (שזה החוט שאמור לתת חשמל כשהסוויץ, פתוח), בדקתי אפילו עם מנורת ביקורת שאכן, יש חשמל מאותם ח…
הודעה אחרונה מאת Sajibu, -
- 4 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום, מעוניין להתקין מצלמת רוורס ברכב כזה (מודל 2017). יש ברכב מסך 6.5" סטנדרטי של BMW ומערכת I DRIVE. מבירור עם קוברה שהיא המתקין המורשה של דלק מוטורס וגם עם קומפוננט שאני מאוד מעריך מקצועית והיו המתקין המורשה של קמור בזמנו, אפשר להוסיף מצלמת רוורס בעלות של קרוב ל-3000 ש"ח! לטענתם המרכיב היקר הוא איזשהו קונקטור שצריך לחבר למסך המקורי וגם המצלמה היא איכותית יותר מאלה שקונים באליאקספרס וכנראה מתממשקת גם לחיישני הרוורס. אשמח אם מישהו יכול להציע אלטרנטיבה או להסביר איזה קונקטור בדיוק צריך לחיבור למסך המקורי כך שאולי אצליח למצוא אחד כזה בחו"ל. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת adib2007, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב, חבר קנה רכב (או שיותר נכון אוטובוס? ) - סיטרואן ג'מפי 2017. הרכב מגיע עם הכנה לרדיודיסק וזהו - הפאנל מותאם לדין בודד ורואים כי יש פלאגים מקוריים לחיווט בפנים, אין רמקולים ולא מערכת מקורית. הרכב לא משמש כרכב הסעות, אך הוא נוסע הרבה ורוצה להנות מהמערכת. מחפש המלצות למערכת אנדרויד (גם רכישה מח"ל בהחלט אופציה) ורמקולים. אשמח לטיפים בנושא הרכב הנ"ל. המערכת המבוקשת הינה value for money, לא הכי יקרה, אבל גם לא הזבל הכי זול. מחפש את שביל הזהב בדקתי לגבי שינוי הפאנל דאבל דין - ניתן להזמין מחו"ל בעלות של כ 250-300 ש"ח. https://www.ebay.com/itm/Phonocar-03740-Mascherina-2DIN-Citroen-Jumpy-16-Spacetourer-16/322699787410?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&…
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 1 תגובות
- 781 צפיות
מעוניין להחליף את המערכת הקיימת כרגע במכשיר אנדרואיד שיאפשר שימוש ב WAZEוטיונר עם קליטה טובה ללא רעשים לסובארו פורסטר 2014 שברשותי
הודעה אחרונה מאת High Octane, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש מראה פנורמית שתתאים להלבשה על מראה רחבה של שברולט קפטיבה. מצאתי כזו עם מצלמה קדמית ונראה שזה 2 ציפורים במכה אחת . https://www.ebay.com/itm/Car-HD-1080P-2-7-Video-Recorder-G-sensor-Dash-Cam-Rearview-Mirror-Camera-DVR-XP/112473786182?epid=2141808831&hash=item1a2ff5c746:g:TmgAAOSwhgJZYEd6 מישהו מכיר את המוצרים האלה ? האם מומלץ מנסיון של מישהו ? מודה מראש לעונים
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי פיאט פונטו ספייס 2006 ואני רוצה להחליף את המערכת הישנה ברכב. מכיוון שאין מקום להתקין 2 din ברכב אני מחפש המלצה על מערכת 1din אנדרואיד עם מסך נשלף. למישהו יש ניסיון או המלצה על מערכת כזו?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
הי חברים ממש לפני כמה ימים התחדשתי ברנו מגאן קופה חביבה, 2014. רכב כזה אי אפשר בלי מערכת טובה בהתאם. לפי ההבנה שלי יש מערכת מובנית עם בלוטוס, אליה מחוברים טויטרים, רמקולים 5.25 קדימה ורקמולים 5.25 אחורה. יש לי מהמערכת ברכב הישן מגבר של BOSS 200W, שני ערוצים שתיפעל סאבוופר של קנווד אאלט 600W. ברשותי גם רמקולים 5.25 מהמערכת הישנה של JBL, קניתי אותם ב-2017 אז אולי יש להם שימוש. 1) מהו הרכב המערכת המומלץ? אשמח לדגמים וכו'. 5.25 קומפוננט קדימה, 5.25 אחורה מוגברים באמצעות מגבר 4 ערוצים שעליו יישב גם הסאב? 2) אשמח למתקין מומלץ בירושלים, שיבצע עבודה איכותית במחיר הוגן. 3) האם יש צורך בהארכה פנימית? התקציב להכל כולל הכל הוא 2000-3000. אם קיימת אפשרות איכו…
הודעה אחרונה מאת operation103, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 957 צפיות
שלום לכולם, אני רכשתי בפז׳ו 208 2017, והגרסה של מערכת מולטימדיה שמספקים פה, ישנה (+SMEG), והוסר פונקציונליות. ובהן אני רואה שתי אופציות, להחליף הת עם גרסה מאודקנת (SMEG+V2), שדורש רק להחליף את ההפנימיים או מערכת אנדרואיד, שמחליף את הכל. מה דעתכם? ניסיון? אני גם מחפש מקצוען מנוסה לעשות את העבודה (עדיף אזור המרכז). תודה! סטיב נב: האם יש חנות שיכול לספק לי את החומרה ושם שרות, הכי טוב.
הודעה אחרונה מאת Steve Grossman, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי קיה ספורטאז' 2012 ואני מעוניין לדעת מהי מידת הרמקולים שמותקנים אצלי, יש טבלה כלשהיא שאני יכול למצוא ? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Coupe Power, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 970 צפיות
שלום לכולם http://www.bombuy.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8-2396 אבקש חוות דעת על המונובלוק הנ"ל האם ההפסקים אמיתים? תודה
-
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
הרכב - אאודי A1, שנת 2011, דגם סטייל, מערכת מולטימדיה מקורית MMI 3G, אוטומט (DSG). קניתי את המוצר הבא מאליאקספרס: https://www.aliexpress.com/item/CE-RoHS-Automobile-View-Camera-System-IPAS-Car-Video-Interface-For-AUDI-3G-MMI-A1-Q3/32801741282.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.xVv4z5 לפני כמה ימים התקנתי את הכל כמו ההוראות של המוכר: מצלמת רוורס: GND -מחובר לנקודת מינוס חדשה שעשיתי +12V - מחובר ל+ של האור רוורס Yellow plug -(video)- מחובר לחיבור המתאים בקופסה. הכבל הראשון בא במקור מהרכב ומתחבר למערכת המקורית. ניתקתי אותו מהמערכת המקורית וחיברתי אותו לקופסה, מהקופסה יוצא כבל שמתחבר למערכת המקורית. כבל שני, יוצא מהקופסה - יש בו המון חוטים: …
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
יש לי מיקרה 2013 כרגע עם מערכת מקורית של האוטו (תשודרג בימים הקרובים למולטימדיה דאבל דין) ורציתי לשדרג גם את הסאונד כי ברמקולים הסטנדרטיים של הרכב הסאונד לא מלהיב, מחפש לשדרג את הסאונד לרמה טובה וכיפית בתקציב של עד 600-700 שח, מה מומלץ להחליף מבחינת רמקולים ולאיזה, אין צורך בסאבוופר וכו' ,לפי דעתי לשדרג לקומפוננט אחר יספק אותי רק לא לגמרי מבין בזה ומה מומלץ\מה יתאים מבחינת גדלים. כמו כן יש רמקולים קדמיים ואחוריים ברכב אז אם יש צורך להחליף את הכל? תודה..
הודעה אחרונה מאת Yogev Cohen, -
- 4 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
היי, קיימת ברשותי רנו קליאו 2017 EXT PACK PLUS (לא יודע אם זה עוזר אבל לפי מה שרשום ברישיון רכב - מטורקיה) אני לא יודע להגיד איזה מערכת יש לי כרגע כי לא רשום בשום מקום השם, אבל הגירסה היא: 8.0.5, המטרה הסופית שלי היא להגיע למצב שאני יכול להפעיל במערכת וויז וSCREEN MIRRORING מה שכרגע אני לא יכול. תודה רבה, נ.ב - צירפתי תמונות שניתן לראות בהן את המערכת מולטימדיה והעמוד בהגדרות של הפרטים על הגירסה
הודעה אחרונה מאת yossiyemin, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן. מדובר במערכת דבל דין ליסינג עם מפת IGO, לא רשום עליה מקדימה הדגם או היצרן. קיה סיד סטיישן בציר 2015 מאוויס. בזמן המתנה של טעינת שיר בJANGO המערכת קופצת לרדיו וזה ממש ממש מעצבן. ניסיתי לחפש בהגדרות ולא מצאתי איך להפסיק את הקפיצות לרדיו. מישהו מכיר את התופעה ויודע איך לכבות אותה?
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 749 צפיות
אהלן, אני רוצה להחליף את הרדיו הקיים בפיוניר PRS 80 שלי. הבנתי שאני צריך מסגרת, מתאם דין אחד וצמת חוטים. היכן ניתן לרכוש במחירים סבירים, כולל חול?
הודעה אחרונה מאת Tamir Farkash,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,666 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- במבליק
- SlowRide
- Satori
- RBRB
- amosbmw
- יבגניפ
- dinnnn
- nisim91
- Zacka
- פריג'י
- mikyl
- garicho