Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעוניין להתקין מצלמת רוורס ברכב כזה (מודל 2017). יש ברכב מסך 6.5" סטנדרטי של BMW ומערכת I DRIVE. מבירור עם קוברה שהיא המתקין המורשה של דלק מוטורס וגם עם קומפוננט שאני מאוד מעריך מקצועית והיו המתקין המורשה של קמור בזמנו, אפשר להוסיף מצלמת רוורס בעלות של קרוב ל-3000 ש"ח! לטענתם המרכיב היקר הוא איזשהו קונקטור שצריך לחבר למסך המקורי וגם המצלמה היא איכותית יותר מאלה שקונים באליאקספרס וכנראה מתממשקת גם לחיישני הרוורס.

אשמח אם מישהו יכול להציע אלטרנטיבה או להסביר איזה קונקטור בדיוק צריך לחיבור למסך המקורי כך שאולי אצליח למצוא אחד כזה בחו"ל.

תודה רבה.

פורסם
ב-3000 ש"ח מתקינים מצלמה מקורית, או תחליפית?

תחליפית - OEM. בקומפוננט טוענים שתדע לחקות את המצלמה המקורית ולעבוד עם חיישני הרוורס (בהנחה שאלה הותקנו כראוי ולפי הגדרות היצרן) בצורה שיהיה קשה להבדיל שזו לא המצלמה המקורית.

ראיתי כמה קיטים כאלה באתרים בחו"ל שמתמחים באפטרמרקט, אבל גם שם מדובר על עלות של מאות דולרים לקיט לפני עלויות יבוא והתקנה ולך תדע אם תהיה תאימות מלאה לדגם.. מנסה להבין אם אין אפשרות זולה להביא מאליאקספרס למשל את החלקים הנדרשים (בעיקר הצמה שמתאמת למסך) בעלות של כמה מאות שקלים לכל היותר. ברכב קודם שלי שבו הותקנה מערכת אנדרואיד לא היתה שום בעיה לקנות מצלמה כזו בכמה דולרים וזה עבד נהדר. כאן למיטב ידיעתי דרוש איזשהו קונקטור למסך של BMW ואולי על הדרך אפשר גם להרויח את השילוב עם החיישנים שמסייע בחנייה. מה דעתכם? האם מישהו יכול להעיד מנסיון בדגם הזה?

×
×
  • תוכן חדש...