פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכם, אני מחפש סט רמקולים (4 רמקולים) לטויוטה קורולה ראנקס 2003, אני מחפש רק להחליף את הרמקולים הישנים שלי לטובת איכות טובה יותר מהנוחכית, ברכב עדיין המערכת המקורית ולא מתכנן להחליפה. אני לא מבין כל כך במחירים והתקציב שלי הוא נמוך אך אני כן מוכן להשקיע אם התמורה שווה את הכסף. השמח לכל המלצה, תודה.
הודעה אחרונה מאת iTZiX, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, לאבא יש cadillac dts שנת 2008 ייבוא אישי, הוא רוצה לשים מערכת אנדרואיד דאבל דין ברכב, הלכתי לחנות שאני מכיר והוא אמר לי שצריך עוקף מגבר כי יש מגבר מקורי ברכב, הוא מנסה להשיג לי, מכירים אולי מקום שאפשר להשיג את זה בארץ ? או באייבי ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
צהריים טובים אני מחפש סאב וופר למערכת.. שיתאים לבגאז של רנו קליאו ולא יתפוס את כל הנפח. הבנתי עדיף 10 אינץ,הבעיה שאני לא יודע להתאים זאב למגבר-עם ההתנגדות 2/4 וכו' לא אקנה סתם סאב שבסוף לא יכול להתחבר למגבר.. אשמח לעזרה והמלצה לסאב ומאמין שעדיף תיבה מקורית ולא תואמת.. תודה רבה Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Opaz12, -
Mirror link
מאת rafya011- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
שלום אני חולם שיהיה לי Mirror Link ברכב ... (B4 2015) האם הדבר הזה עשוי להגשים את חלומי ? יש למישהו ניסיון עם האביזר הזה ? תודה רפי https://www.ebay.com/itm/Universal-Car-Wifi-Mirror-Link-Screen-Android-iOS-Electric-DLNA-Airplay-Adapter-/253086256755?_ul=IL
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
בתאריך ה30.1 נפטר רפי האוזמן. אחד מגדולי הטכנאי רמקולים בארץ. אין אחד בארץ בתחום שלא הכיר אותו או את רינה אישתו. עבדה איתו בחנות הקטנה ברמת גן. יהי זכרו ברוך.
הודעה אחרונה מאת איתי73, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, אני מחפש בעיקר מקום שעושים הכל מהתחלה עד הסוף קנייה של מערכת והתקנה, אני פחות מעדיף לקנות מערכת איפשהו ולבוא להתקנה מחשש של קנייה של מערכת לא איכותית או לא מתאימה לרכב, אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 0 תגובות
- 691 צפיות
יש לי קומפננטים של gbl 609c האם הם יכולים להתאים לפג׳ו הם היו במאזדה 6 פרימייום שהייתה לי
הודעה אחרונה מאת Rotem Zano, -
- 3 תגובות
- 803 צפיות
בוקר טוב! מחפש לשפר את חוויית האודיו ברכב, כרגע על הסוניק (RS שנת 2014) יש את מערכת ה-Mylink והרמקולים שהגיעו עם הרכב. אני לא מחפש סאונד מפוצץ, עוצמת מוזיקה גבוהה או איכויות מטורפות, בסך הכל אפשרות לשמוע מוזיקה בעוצמה גבוהה יותר מהסטוק שהגיע עם הרכב ולשפר את האיכות. אין צורך במוצרי High end. תקציב? סביב ה-1,000 שקלים (גמיש למטה ולמעלה), אין בעיה עם יד 2. בכנות? ההבנה שלי בתחום מועטה עד אפסית, אודה לעזרתכם. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת elad_w, -
רדיו דיסק סיני
מאת yorng- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני משתמש ברדיו דיסק הזה: https://www.alexsander.co.il/product/9395/roadstar-rs-6251-bt חברה לא מוכרת, אני חושב שזה סיני. בטח מהרדיו דיסקים הפשוטים ביותר. רציתי לשאול אם יהיה הבדל בינו לבין רדיו דיסק של Pioneer או Kenwood מבחינת עוצמת השמיעה. לרדיו דיסק הזה מחוברים זוג רמקולים כזה: https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Speakers/A-Series/TS-A6966R ועוד זוג סטנדרטי של רמקולים קדמיים של מאזדה לאנטיס. השאלה היא האם החלפה לרדיו דיסק איכותי יותר תביא להבדל כלשהו? או שעדיף כבר להשקיע בזוג רמקולים קדמיים (6.5") איכותיים יותר (נניח של רוקפורד או פיונר)?
הודעה אחרונה מאת yorng, -
- 2 תגובות
- 810 צפיות
היי, לפני מספר שבועות רכשתי פולקסווגן גולף שנת 2010 (דור 6) עם מערכת מקורית (מולטימדיה OEM). המערכת מצוינת אך עדיין לא מספיק טובה בשבילי, יש לי מגבר וסאבוופר ורציתי להתקין אותם ברכב. רציתי לדעת כמה עולה התקנה כזאתי ברכב (ללא הסאבוופר-רק המגבר). קיבלתי הצעה של 500 שקל להתקנה של שתיהם כי הבנתי שצריך מנחת RCA. זאתי הצעה הוגנת? יש מקומות שעושים את זה ביותר זול?
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
יש לי ברכב ( קיה סיד ) מערכת TARGET AN101D אני רוצה לחבר לה דונגל לאינטרנט , יש לי אחד של אורנג עם סים , שאני מחבר אותו לכבל שרשום 3G הוא לא מתקשר לאינטרנט כי הדונגל צריך אפליקציה להפעיל אותו יש אפשרות להפעיל בלי להתקין אפליקציה על המערכת מולטימדיה ?
הודעה אחרונה מאת dor_xd, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי פולו שנת 2012 ואני רוצה להחליף את הרדיו שיש באוטו אני מחפש מערכת מולטימדיה שמתאימה לפולו 2012 שיהיה בה בלוטוס ושיהיה אפשר להתחבר עם הפלאפון לדיבורית. הבנתי שלהחליף למערכת מקורית זה בערך 2000 שקל שזה קצת כבד עלי. מחפש משו יותר זול אבל שלא יהיה גרוע. חשוב לי שהוא יהיה טוב אבל משתלם כרגע אני לא מכיר שום מותג כך שגם אם אין דגם ספציפי שאתם מכירים אני אשמח לקבל שמות של מותגים טובים ואמינים כך שאם אלך לאיזה חנות רכבים אבוא עם איזהשהו ידע מקדים. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Siso112, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת ה 3.2.18 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. *המפגש יתקיים תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס.* **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע או לא, אין טע…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
הי חברה רכשתי לא מזמן פולקסוגן פאסאט משנת 2014. מערכת המולטימדיה שבה (להבנתי RCD510) כוללת פונקציית BT ואני מצליח לחבר את הסלולורי למערכת ולנהל שיחות . הבעייה מתחילה כשאני מנסה להזרים מוזיקה מהנייד למערכת. לחצן ה BT שבתצוגה נשאר אפור ולא נתן ללחוץ עליו. התחברתי דרך התפריטים שבלוח השעונים ל A2DP. המוסיקה נשמעת כאילו היא בוקעת מטרנזיסטור שיוצר בשנות ה - 80 משהו נתקל בבעייה והצליח לפתור אותה? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת anessi, -
עזרה במערכת ל370z 1 2
מאת Idan Dado- 18 תגובות
- 5 אלף צפיות
היי הרכב משוחרר בינואר מהמכס והמערכת מתוכננת כבר כחודשיים.. יש המון ציוד קיים שהיה אמור להיות מותקן ברכב הקודם ולא הורכב, יש ציוד שהתווסף וציוד שעוד מתוכנן בגלל המלצות כאלו ואחרות של אנשים בעלי מערכות כל עזרה בנושא תתקבל בברכה ובהערכה הרכב מורכב מ2 קומפוננטים קדמים, 2 רמקולים פשוטים מאחורי האוזן ועוד 2 סאבים של 4.5 אינץ מתחת לבגאז לפי מה שהבנתי מפורומים מחו״ל - זוועה מפה לשם התחיל מסע של זיגזוגים.. כרגע קיים הציוד מגבר מונובלוק R500X1D ROCKFORD FOSGATE ועליו הסאב של רוקפורד P3 12 אינץ מגבר R300X4 ROCKFORD FOSGATE שנותן בגישור ל2 ערוצים 150RMS לערוץ קומפוננט קדמי (והיחיד שיפעל ברכב) Hertz Mille Pro 1650.3 MPK נותן 125RMS ליחידה הסאב מורכב…
הודעה אחרונה מאת NapoleonBonApart, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
קניתי לא מזמן רכב משומש ויש לו מצלמת רוורס שמופיעה במערכת כל פעם שאני מכניס לרוורס. הבעיה שלפעמים מופיע על המסך ה"סולם" השוכב שמראה מה המרחק מהמכשול ולפעמים לא. מישהו יודע למה זה קורה ואיך גורמים לסולם מרחק הזה להופיע באופן קבוע? אין חיישני רוורס ברכב כך שאין ציפצופי אזהרה לכן אומדן המרחק חשוב לי. תודה
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום עליכם https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F332442089845 מצאתי כאן רמקולים טובים מאוד 120 w rms במחיר בדיחה רציתי לשמוע חוות דעת ובכמה rms באמת מדובר כאן....
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, בעבר פרסמתי פרוייקט שלא כ"כ צלח בפיג'ו 207, הרעיון היה להתקין בכנפיים האחוריות במרכב קופה 2 סאבים בגודל 6.5" כדי שלא יהיה לי סאב בבגאז, עם כל הבידוד שלא שמתי שם לבסוף הנושא כשל והיו ויברציות שהרסו את כל איכות השמע, ויתרתי ומכרתי את הסאבים, קישור לשרשור - https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?618084-%D7%94%D7%A1%D7%90%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%A9%D7%9E%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%9B%D7%94-(%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%A3) בהמשך, היום אני נוהג בג'ולייטה, החלפתי את הרדיו המקורי לרדיו שאני אוהב מסוג פיוניר FHX730BT. הפעם אני לא רוצה ללכת רחוק מבחינת ציוד ונכון לעכשיו מעדיף להשאיר את הרמקולים המקוריים ולחתוך אותם יחסית גבוהה …
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 937 צפיות
שלום לכולם רכשתי ניסאן מיקרה שנת 2016 והכל עובד כמו שצריך רק משהו קטן אחד מציק לי ורציתי לדעת אם מישהו מכיר פתרון לזה. כשאני מחבר את הפלאפון שלי לרדיו דרך הבלוטוס ומדפדף באנשי קשר לחיוג (לא בזמן נסיעה זה ברור) כל האנשי קשר שלי מוצגים בג׳יבריש בגלל שאין את השפה העברית במערכת. מישהו מכיר דרך להתקין פונט עברית במערכות האלו? זאת המערכת למי שתהה
הודעה אחרונה מאת Arthur85, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, מדובר במרצדס w211 e220 שנת 2002 אני מחפש לצור אפשרות לחיבור usb למערכת המקורית שקיימת, מעדיף פתרון שלא יהיה יקר כל כך. אין לי צורך בדיסקים / Bluetooth / Aux. האם יש פתרון לא יקר לזה? ראיתי שיש אפשרות לחבר כבל AUX אז אולי אפשר לשים מתאם aux to usb אך אני בספק שהמערכת תדע לקרוא אותו. שאלה נוספת, אני חושב שניתן להכניס סים של פלאפון למערכת, איפה ניתן לשים אותו? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת HHaimz, -
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הי, מחפש המלצה למערכת מולטימדיה (אנדרואיד) עם אפשרות חיבור למצלמת רוורס. תקציב בסביבות 250$ (קניה בארה"ב). תודה, --ערן
הודעה אחרונה מאת eranhare, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
התחדשנו בסובארו טריבקה מודל 2009 מיבוא אישי, הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה מקורית עם ג'יפיאס מקורי, אני לא מצליח להשמיש את הג'יפיאס , הוא מכיל מפות של אמריקה ולא של כאן, מישהו מכיר אופציה או דרך להשמיש את זה? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
המערכת פצפונת, לא ידידותית , ללא ניווט או מצלמת רוורס בנוסף היא תקועה בנישה במעמקי הדאשבורד! יש אופציה להחליף\לשדרג או שלא שווה את המאמץ?
-
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, ברשותנו פיג׳ו 5008 חדשה. משום מה, הצלמית של CarPlay במולטימדיה כבויה ואני לא מצליח לחבר את האייפון דרכה למערכת. לדיבורית הצלחתי להתחבר. מישהו יודע מה הסיבה לכך? תודה, חיים
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אולי מישהו יוכל לסייע: לפני שבוע החלפתי מכשיר סלולרי ומשום מה כאשר אני מחבר אותו לרכב הסאונד פשוט רע! (DISTORTION) לעומת זאת, כשאני מחבר מכשיר אחר שומעים בסדר גמור. ניסיתי למצוא בכל מקום אפשרי את דגם המערכת כדי לשדרג אותה (גרסת בלוטוט אולי מתקדמת יותר בסלולרי) אולם לא הצלחתי למצוא בשום מקום. מה עושים? זוהי מערכת מקורית מהיבואן. נ.ב - אין בעיה בסלולרי החדש היות ובכל מערכת אחרת שומעים פרפקט תודה
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אם יש אפשרות לראות את מסך הטלפון על צג רכב יונדאי עם אנדרואיד יש לי טלפון Samsung s8 אני רוצה לראות את הודעות washapp על הצג בלי לפרוץ את המסך אנדרואיד אם יש דרך לרכוש איזה אביזר אלחוטי מ EBAY לרכב אין חיבור RCA תודה
הודעה אחרונה מאת elit, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היי לכולם, אני חדש בפורום הזה, מקווה שאמצא כאן אנשים טובים עם המלצה איכותית. רכשתי רכב AUDI Q5 2015, לצערי הרב הרכב מגיע ללא מצלמות רוורס ומערכת מולטימדיה פשוטה למדי. אני מחפש פתרונות תואמי מקור, שיעבדו יחד עם המחשב של הרכב ללא תקלות גולל חיבור לפאנל המקורי . האם למישהו יש המלצות? קישורים? חוות דעת? יש הרבה אתרים שמפרסמים מערכות ומעט חוות דעת על המוצרים והפתרונות... צרפתי כאן תמונה של הפאנל הנוכחי. תודה, טל.
הודעה אחרונה מאת Matanel, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. לא מזמן ויתרתי על רמקולים אחוריים וגישרתי את המגבר שלי לעבודה ב-2 ערוצים , מאז יש לי רעש ססטי בטוויטר אחד. אחרי שקראתי כמה פוסטים על העיניין עבדתי קצת על מנת להבין מאיפה בא הרעש ומה המאפיינים שלו: הרעש הוא זמזום סטטי שנשמע ממש חלש כשהדאבל דין דלוק והרכב לא מונע,ברמה שצריך להתאמץ בשביל לשמוע אותו. הבעיה הגדולה היא כשמתניעים את הרכב הזמזום מתחזק פי 10 והוא משתנה במהירות בהתאם לסל"ד. הרעש לא מתחזק לא כשלוחצים על הגז ולא עם הגברת הווליום ככה שבסביבות ווליום 20 כבר לא נשמע. הרעש נחלש כאשר הנמכתי את הגיין של הערוץ. החלפתי בין חיבורי הRCA ואכן הרעש עובר לטוויטר השני. כמובן שהכבל מתח עובר בצד אחד וכל הRCA בצד שני ,אני בכוונה מתאר לפרטים …
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 943 צפיות
שלום חברים , לפני שבוע רכשנו CX5 חדש ויש דבר מוזר שם ץ יכול להיות שברכבים החדשים אין כפתור לכיבוי המערכת מלבד השתקה ? דבר נוסף ברכב יש את הIGO שהגיע עם הרכב ,ובשביל ניווט ווייז צריך לשלם 2900 שח . מה בדיוק הולך שם , המערכת היא אנדרואיד סגור ? ובכלל מה ניתן לעשות ואילו אופציות קיימות בהגדרות של המערכת ?(הגדרות מפתח).
הודעה אחרונה מאת save, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רכשתי היום פאביה 2015 הבנתי אני לא מוצא את הפלאפון שלי כאשר אני עושה חיפוש מכשירים במערכת מולטימדיה, ישלי פלאפון מסוג וואווי , פלאפון אחר זה מצא, איך אני פותר אתזה ?
הודעה אחרונה מאת Ohad Masas,