פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 713 צפיות
שלום לכולם וחג שמח, מחפש מערכת מולטימדיה לקורולה 2013 (צורה ישנה) - מערכת אמינה, touch ובלותוס' שעובדים טוב, ללא ניתוקים וכו', עם אפשרות להשמעת מוזיקה מהסלולארי. במחיר טוב (עד 1300 ש"ח). לא חייב שיהיה אנדרואיד. רק שאת הדברים הבסיסיים יעשה טוב. תודה!
הודעה אחרונה מאת Arthur85, -
- 0 תגובות
- 639 צפיות
יש משהו שצריך לדעת בפירוק והחלפה של רדיו דיסק לא מקורי בפיאט פנדה 2012? החיבור שם הוא סטנדרטי? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת momi2004, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב ברצוני לשדרג את הסאונד בפלואנס 2016 ללא שידרוג ראש, החלפתי זוג רמקולים קדמיים לקומפוננט ועכשיו אני מעוניין להוסיף מגבר 4 ערוצים וסאב. הבנתי שבפלאונס יש בעיה לחבר מגבר לרדיו המקורי רצתי לדעת האם זה נכון? ואיך הכי מומלץ לחבר את המגבר? תודה.
הודעה אחרונה מאת Lenya, -
- 0 תגובות
- 590 צפיות
שלום חברים יש לי לנסר 1.8 שנת 2013 עם מע מולטימדיה בהתקנה מקומית של גיל קאר. כמה שאלות: 1. הרדיו קולט לא חלק, כל הזמן יש רעשים..ניסיתי להחליף איזור רדיו - לא עזר. השאלה מה יכולה להיות הבעיה. נשמע לי מוזר שרדיו מרכב קולט עם רעשים. 2. יש במערכת דיבורית בלוטיס מובנית, אבל לא הצלחתי לשמוע מוזיקה מהםלאפון בבלוטוס.... האם יכול להיות שאי אפשר לשמוע מוזיקה למרות שיש חיבוריות בלוטוס לצורך הטלפון? האם אפשר לשנות את זה איכשהו? 3. אין ברכב יציאת AUX מהמערכת. לדעתי פשוט לא חיברו בהתקנה. כמה אמורה לעלות עבודה כזאת של להוציא כבל AUX החוצה? האם יש חשיבות לאיכות הכבל? מבקש המלצה איפה כדאי לבצע את העבודה באיזור פתח תקוה - הוד השרון תודה
הודעה אחרונה מאת Mega-car, -
- 0 תגובות
- 702 צפיות
שלום, יש לי הדיוניט של קיה ספורטאז 2017, זה הרדיו המקורי שבחברה מחליפים לאנדרואיד אצל א.ד.י מערכות. חשבתי על האפשרות להתקין אותו בקיה פינקטו שנת 2013 - אבזור LX. הרדיו המקורי בספורטאז אמור להגיע עם בלוטוס מובנה ביחידה ומאחר שמדובר על גודל 2DIN לשתיהם חשבתי על ההחלפה. דגם הרדיו בספוראז : 96170-F1000WK מלבד השגת החיווט הנדרש, באילו בעיות אני עלול להיתקל, איפה אני עלול להיתקל בחוסר התאמה? ברור שאעשה זאת רק אם תהיה התאמה מושלמת מהחיווט עד לפלסטיקה, אבל סתם מעניין לדעת אם זה אפשרי.
הודעה אחרונה מאת belior, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, התחדשתי בספייס סטאר לאחרונה, הרדיו דיסק המקורי מספק אותי בעיקרון (יש בלוטוס ושליטה מההגה, אני לא צריך יותר מזה), אבל האיכות שמע פח, אני שומע רוק ומטאל 99.9% מהזמן וזה ממש מציק בווליום גבוה. אז כמה שאלות: 1. רק להחליף את הרמקולים יפתור את העניין או שהרדיו דיסק המקורי באיכות פח ואין מנוס מלהחליף יחידת ראש? אם מישהו מכיר את הדגם יהיה מעולה. 2. יש רמקולים מומלצים לדלתות קדימה ואחורה? נראה לי שזה 6.5 אינץ', שיעבדו טוב בלי מגבר? אין לי תקרה של תקציב, מעוניין להוציא כמה שפחות אבל לא להתבאס, לכן אשמח לדגמים בטווחי מחירים מנמוך עד בינוני שעושים את העבודה. 3. כאמור לא מעוניין לשים מגבר וסאב, עש רמקולים 6.5 אינץ' שיספקו את העבודה מבחינת בסים או לשים 6*9? פחות רוצה לשים ב…
הודעה אחרונה מאת yujinius, -
- 0 תגובות
- 525 צפיות
מה נשמע חברים הבחור שקניתי ממנו את האוטו הרכיב את המערכת איכשהו ולא שומעים טוב בכלל יש 2 מגברים סאב רמקול 6X9 שהוא חיבר בבגאז מלמטה (והרמקול נותן מכות למתכת של הבגאז כי הוא לא מתאים לשם.. ועוד זוג קומפוננט של JBL בדלתות מקדימה שבקושי שומעים אותם משום מה. הרדיו דיסק זה Pioneer mixtrax. מישהו יכול לתת לי הסבר או מדריך כלשהו להרכבה של מערכת בצורה נכונה ועם איזה כבלים כדאי להשתמש אני הייתי רוצה לעשות הרבה איכותית אין לי בעיה לוותר על הרמקולים מאחורה אוליי אני אביא קומפוננט אחר לדלתות מקדימה בהמלצה של מישהו מכם. מה זה גישור בין מגברים אני צריך לעשות את זה ? אשמח להדרכה תודה
הודעה אחרונה מאת Maor Hananayev, -
- 0 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
עקב חגיגות המימונה ב 7.4 המפגש נדחה בשבוע. כאמור לתאריך 14.4.18 מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת ה 14.4.18 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. *המפגש יתקיים תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס.* **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אק…
הודעה אחרונה מאת DrDooM, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי אני בעל רכב ניסאן x trail 2017 הגרסת אנדרואיד של המכשיר הינה - 4.1.2 עכשיו נתקלתי בבעיה דיי מעצבנת!! אני לא יכול לסמן את הכפתור של התקן ממקורות לא יודעים מסיבה אחת והיא שהמערכת מבקשת ממני סיסמא בעלת 6 מספרים !!! אני מתחנן אליכם שתעזרו לי בבקשה ! תמונה של המערכת -
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות לגבי מערכת טויוטה טאצ' שמגיעה בטויוטה קורולה ואשמח אם אוכל לקבל תשובות מקצועיות 1. לפי מה שהבנתי הסיבה לכך שמירור לינק לא עובד במולטימדיה היא מאחר שהיא תומכת בגרסה מיושנת שכבר לא נמצאת במכשירים עדכניים, האם יש איזה דרך לעדכן את זה? 2. יש מערכת מאוד דומה בחול שנראת טאצ' אנד גו שמוסיםה כמה אפליקציות כולל ניווט, האם עדכון לגרסא כזו תוסיף למערכת את היכולות הללו? אם כן כיצד משדרגים? 3. כיצד Toyota connect עובדת על המכשיר הקיים? ע"פ מה שאני רואה זה מערכת אנדרואיד שהם קיסטמו, האם יש דרך לעשות את זה בצורה עצמאית? 4.על מה המערכת מבוססת? QNX או AGL? 5.מה התחליף הטוב ביותר כיום עם יחס תמורה למחיר מבוסס אנדרואיד שיכול לתת את כל היכולות שח…
הודעה אחרונה מאת maz, -
- 1 תגובות
- 877 צפיות
בכל פעם שאני מפעיל את המולטימדיה קופצת לי השקופית המעצבנת הזו,כנראה שזה בקשר לאנשי הקשר המסונכרנים דרך הבלוטוס של הנייד. כל האפליקציות שמקושרות לבלוטוס עובדות יפה והשקופית נעלמת אחרי האישור, אבל זה מציק לי. ניסיתי למחוק ולהתקין את הבלוטוב מהנייד ולא עזר, מה ניתן עוד לעשות? תודה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת yossy, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 742 צפיות
שלום לכולם , אני מחפש מערכת (אנדרויד?) שתואמת ל-Toyota Avensis 2010 . איפה ניתן לקנות ולהתקין בארץ ? תודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 12 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי טיוטה אוריס 2014 היבריד ואני רוצה להחליף את כל המערכת סאונד. יש לי מגבר alphasonik PMZ6004a 4 channel סאב של Rockford קומפוננט אני +- סגור מה לקחת , זה JBL GTO609C או ALPINE SPG17CS אחוריים אני רוצה .ALPINE SPR-6 הבעיה שלי זה מערכת עצמה , במערכת המקורית אני רואה גם נתונים של המנוע וסוללה , אבל אין לה יציאה למגבר אני יודע של KENWOOD יש דגם שתומך בזה ,DDX374BT אבל היא לא נמכרת בארץ , אולי מישהו מכיר איזהשהו דגם שגם עושה את זה?
הודעה אחרונה מאת wildmax, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?194440-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%94%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90-%D7%91%D7%98%D7%A8%D7%9D-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%94%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%94!
הודעה אחרונה מאת yoni11551, -
בלוטוס/aux
מאת HaimRT- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני שוקל לקנות את המוצר הזה https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F183046395778 הקטע הוא שאין לי בלוטוס ברכב יש לי רק aux ולא כל כך הבנתי איך זה יעבוד אצלי ברכב אני מחבר אותו למצת של הרכב מתחבר עם הפלאפון לבלוטוס של הדבר הזה וזה ינגן לי ב aux ? ואם יש לכם משהו להציע לי יותר טוב עם חיבור בלוטוס לאותו שלא יהיה לי סירבול של חותים באוטו שונא שיש הרבה חוטים מספיק לי החוט של הטענה של הפלאפון
הודעה אחרונה מאת HaimRT, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן האם בגולף חדשה יש תמיכה מלאה ב apple carplay ? או היבואן גובה תשלום נוסף על ״פתיחת הפונקציה “? חג שמח ותודה
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מעוניין להחליף את המערכת הנוכחית שלי במערכת אנדואיד. השימושים העיקריים שלי: האזנה למוזיקה מכרטיס SD, רדיו, בלוטות' וספוטיפיי. כרגע מותקנת מערכת 7' זולה המשמשת בעיקר להאזנה דרך הSD ובלוטות'. המערכת מחוברת למגבר, קומפוננט, 6X9 וסאב. תקציב - עד 1000 ש"ח (בלי חריגה) מעדיף בלי מצלמת רוורס. חיפשתי קצת באייבי והלכתי לאיבוד בין עשרות הדגמים השונים. איזה אנדרואיד מומלץ בתקציב זה ? האם כדאי ללכת על אנרואיד ישן יותר (6, 5) ע"מ לקבל ביצועים טובים יותר ? (במסגרת התקציב הנמוך). האם אפשר להתפשר על 1ram זיכרון ? או שהביצועים יהיו נחותים ? אשמח לקבל המלצות לדגמים מוכרים אשר השתמשתם בהם כבר ואתם מרוצים. כמו כן אשמח לדגמים התומכים ב Mirror (אבל לא קריטי)
הודעה אחרונה מאת iSystem, -
- 8 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
קניתי לפני כמה שנים אחת כזו סינית. החזירה נשמתה לבורא. אשמח להמלצה (אפשר גם מחו"ל) לדיבורית טובה. לא משהו דרעק אבל לא יקר. משהו שנותן תמורה טובה למחיר
הודעה אחרונה מאת korola, -
- 5 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם . יש לי מצלמה מדגם A119S עם GPS , לפני מספר ימים קרה הדבר הבא : (ראו תמונה ) רק לידיעה , איפסתי את הכרטיס לFAT32 , הכרטיס תקין . המצלמה לא מגיבה כלל , ככה שאני גם לא יכול לעשות עדכון דרך מחשב . לעזרתכם תותחי הפורום .
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- 0 תגובות
- 692 צפיות
היי... יש לי המרת שגיאה כשאני מנסה לסכרן את הטלפון עם המערכת. לספר הטלפונים יש לי גישה דרך המערכת , אבל לא שיחות אחרונות/יוצאות. אשמח לעזרה...תודה
הודעה אחרונה מאת sar_hina, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רכשתי את הרכב לפני קצת יותר משנה וכבר מהרגע הראשון רציתי לבצע בו התקנה של מערכת. חלק מהרכיבים כבר היו לי והרכב הגיע עם רדיו טייפ ובלי דיבורית אז הייתה לזה גם הצדקה : ). רכיבים: סאב - סאב 10 אינצ' הבסיסי של DLS בתיבה קטנה וקומפקטית, היה לי כבר בבית. מגבר - Sony XM4S. זה מגבר מאוד קומפקטי, אומנם לא חזק אבל מתאים בול לצרכים שלי וכבר שימש אותי נאמנה בעבר. רדיו דיסק - רכשתי חדש, פיוניר בסיסי עם קישוריות טובה לאייפון מדגם S4050. חיווט - רכשתי חיווט 8 גייג' של KnuKonceptz, יחד עם RCA שלהם, בית פיוז ופיוז, החיווט לרמקולים רכשתי באומגה אודיו פה בארץ. סט קומפוננט - בסיסי של מורל מדגם מקסימו. כל הרכיבים שכבו אצלי בבית לא מעט זמן, אמרתי לעצמי שאני לא מוכן לעשות ש…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 1 תגובות
- 838 צפיות
היי אחד הפרמטרים החשובים שלי בעת הרכישה של הרכב בין היתר היא הרכבה של מערכת מולטימדיה שכוללת רמקולים והגברה להלן סאב או רמקול גדול מאחור... אבל הדרישה שלי למכונית מיני מעלה סימני שאלה בכול הנוגע אם אפשר בכלל להתקין מערכות כאלה במכונית כמו פאגו 107 או שברולט ספארק או פיאט פנדה או קיה פיקטנו
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 734 צפיות
מערכת של טארגט עם בלוטוס מובנה, רק שכרגע לא יכולים לשמוע אותי כי אין מיקרופון http://myartsound.com/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=941357
הודעה אחרונה מאת gerez, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, יש לי מיצובישי אאוטלנדר 2014 ולאחרונה הרדיו השתגע והחליט לקפוץ רק סקיצות של 0.2mhz למשל 91.7, 91.9 וכ'ו. אין אפשרות להגיע לגלגלצ או תחנות נוספות שהם עם נקודה עשרונית זוגית. אודה לעזרה איך אני מחזיר את הרדיו למצב תקין? ניסיתי לשנות את timezone לסין וכל מיני כאלו אך זה לא עזר. תודה, ליאב
הודעה אחרונה מאת liavl, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 902 צפיות
יש לי טויוטה אוריס חדשה עם המערכת שמגיעה איתה ומריצה וייז. כאשר אני לוחץ על כפתור בחירת מסלולים אני רואה את המסלול הראשון בלבד, כשאני מנסה לגלול למטה למסלולים הנוספים מתבצעת בחירה של המסלול הראשון. האם טריק לביצוע גלילה ? אם אני מנסה לבחור את המסלולים על המפה, אני רואה את שלושת המסלולים על המפה אך הכיתוב של המסלולים קטן מאוד וחתוך. האם עוד אנשים נתקלו בבעיה ? האם יש לה פתרון ?
הודעה אחרונה מאת מרטין מקפליי, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום רב מי יכול בבקשה לעזור לי לפרוץ מערכת אנדרואיד של סוזוקי קרוסאובר 2018?? לעזרתכם אודה נ.ב זו מערכת מבית שרמן shermann
הודעה אחרונה מאת asafasaf, -
-
- 9 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם בעקבות אילוצים ומכירת האופנוע והמעבר לרכב החלטתי לפחות להנות בפקקים בדרך ולא לסבול. התרגלתי להגיע תוך 7 דק הביתה לעומת 30-40 דק היום עם הרכב. המצב כרגע, הרכב קיה ריו צורה חדשה 2013 מערכת מקורית, מעדיף להשאיר את המערכת המקורית בשביל לשמור על מראה האוטו ולא להחליף פנל. אם יהיה צורך יש לי פנל איפשהו בבית של אלפיין אבל זה רק אם לא יעבוד על המערכת המקורית כמו שאני מצפה. הזמנתי מנחת Rockford-RFHLC4 שהיה אפשר לחבר מגבר למערכת המקורית. יש ברשותי מגבר,מונו וסאב שנשאר מפעם. עכשיו נשאר לרכוש קומפוננט בשביל להשלים את המערכת התקציב 400₪ צריך 2 זוגות גודל 6.5 ל 4 דלתות. ראיתי שיש הרבה המלצות על Hertz DSK 165.3 בגלל הנצילות הגבוהה שלהם אבל קראתי שה…
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי יש לי מערכת מולטימדיה של טרגט דגם 2804s, שקיבלתי אותה עם הרכב שקניתי לא מזמן. חיברתי את הטלפון בבלוטוס למערכת ואני מתקשר ושומע את הצד השני- אבל לא שומעים אותי. יש איזה מיקרופון שצריך להתקין? או איזה דרך אחרת? הבחור שקניתי ממנו לא יודע
הודעה אחרונה מאת gerez, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב, השאיפה להשתמש הן במסך המקורי (בזמן נסיעה ברוורס -מצלמת הרוורס ברכב בהחלט טובה) והן בטאבלט נוסף לצורך ניווט,מוסיקה. הרעיון נחמד אבל כיצד ליישם אותו ולגרום לטאבלט הנוסף להעלות למעלה ולא להסתיר את התמונה ממצלמת הרוורס לא כ"כ ברור לי. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ושתוכלו לסייע לי בנושא תודה מראש וסופ"ש נעים לכולנו
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
רמקולים לרכב אספנות 1 2
מאת יניב רז-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום חברים, אשמח להמלצה לרמקולים או קומפוננטים 6.5 איכותיים שיופעלו על ידי רדיו טייפ. חשוב לי לשמור על האותנטיות ולכן אני רוצה להישאר עם רדיו טייפ. בנוסף אני מצרף תמונות של הרדיו טייפ ושל הנתונים שלו שעל גבי הקרטון תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.