פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מבקש עזרה בפרטים על מערכת ביונדאי i30 שנת 2014 איזה יצרן ואיזה דגם.
הודעה אחרונה מאת naor6561, -
cross over
מאת yarin771-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, יש לי מערכת ברכב הבנויה ממגבר(רוקפורד) סאב טוויטרים(רוקפורד) קרוס אובר ורמקולים קדמיים(רוקפורד). המערכת עברה בין הרכב הקודם שלי לרכב הנוכחי ובמהלך ההתקנה ברכב הנוכחי המתקין ראה שחסרים קרוס אוברים ולכן התקין סתם קרוס אוברים(לא של רוקפורד). הסאונד של המערכת השתנה מאוד מהרכב הקודם ונהיה הרבה יותר גרוע(צלילים מוחלשים ברמקול השמאלי, טוויטר משמיע צלילים צרודים וצורמים). השאלה היא כזאת: יכול להיות שהקרוס אובר הוא התקלה? אם כן - יש צורך לקנות רק קרוס אובר מותאם לקומפוננט הרלוונטי או שכל קרוס אובר של רוקפורד יכול להתאים? תודה לעונים. (הרכב - שברולט מאליבו שנת 2005).
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אני כרגע מתכנן מערכת להונדה סיוויק האצבק 2009, בתא המטען יש עוד "תא נסתר" שנפתח בעזרת דלתית. גודל התא 85X60X18 התכנון הוא להתקין מגבר בצד התא, גודל המגבר 30X16X5, מה שמשאיר לי טווח מסויים לבניית תיבה לסאב. מהבדיקה שביצאתי התכנון הוא לבנות תיבה בגודל 60X56X14 מה שיתן לי 47 ליטרים. במידה ואני רוצה לחבר שם 2 סאבים קטנים, אני צריך למדוד נפח כפול או שהנפח תיבה מספיק כמו לסאב אחד? (לדוגמא) אם סאב 10" צריך 25 ליטר כדי לעבוד באופן מיטבי, אני אצטרך לבנות תיבה של 50 ליטר או ש 25 ליטר יספיק לשני סאבים זהים? עוד אשמח לדעת מה מומלץ בקונסטרוקציה כזאת, האם יש עדיפות להשאיר חור בתיבה ליציאת אוויר או להשאיר אותה אטומה? אני אישית מעדיף באס נקודתי ומדוייק ופחות נמרח, אך ח…
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה מערכת שמע חדשה מהניילון של ניסאן קשקאי QASHQAI 2018 + פאנל נוסף המתלבש מתחת לרדיו דיסק. להתקשר: גיא בן שחר. 052-3959129
הודעה אחרונה מאת Guybensh, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני נוהג ברכב ליסינג, רנו גרנד קופה (המגאן החדשה) שיהיה ברשותי לשנתיים וחצי הקרובות. אני מוכרח לציין שרמקולים המקוריים שלו מאוד מפתיעים לטובה. אני רוצה להוסיף סאב וופר אבל השאלה העיקרית שלי היא האם כדאי להשאיר את הרמקולים הללו ולהוסיף עליהם מגבר או שהסאונד המקסימלי שלהם כבר קיים ומגבר לא ישפר אותם?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש לי רדיו פשוט של פיוניר 1 דין שיש לו כניסת USB, יש אפשרות להוסיף לו מתאם Bluetooth שיכנס ל USB ויאפשר להשמיע מוזיקה מפלאפון אנדרויד ? הכוונה שלי היא מחבר שישמיע דרך ה USB ולא דרך שקע AUX או אוזניות. מישהו מכיר מוצר כזה ?
הודעה אחרונה מאת FixTrics, -
- 0 תגובות
- 904 צפיות
אז ככה יש ברשותי את הסאב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746874 ואת המגבר הזה: xetec vector v 150.2 בנוסף יש לי מגבר סיני domboss pt945-102 380watt rms - אני יודע שהוא לא הכי טוב אבל אני מאמין שאפשר להשתמש בשתי יציאות שלו כדי לקבל תמורה טובה המידות רמקולים ברכב: דלתות קדמיות 6.5 מגש אחורי 6X9 אני רוצה לדעת אם עדיף לי לוותר על כל הציוד הזה שיש לי ופשוט לקנות רק רמקולים ו- hu בגלל שאני רוצה להקציב בסביבות ה 1500 שח אז תציעו לי סוגי רמקולים אם אני מתקין את המגבר או המגברים, וסוגי רמקולים מומלצים בלי מגבר. ועל הדרך אם אפשר המלצה לרדיו דיסק עם בלוטוס איכותי סביבות ה 300 שקל
הודעה אחרונה מאת Since, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 12 אלף צפיות
שלום, התקנתי מערכת ANDROID לרכב שכוללת GOOGLE PLAY, WAZE ועוד. לגבי הרדיו, המערכת מגיעה עם אפליקציית רדיו שמראה את תדר התחנה בלבד (אין שם תחנה). יש אפליקציית רדיו שאתם ממליצים? כללי, האם יש אפליקציות אחרות שימושיות? תודה,
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום רב, ברשותי פולו 2013 עם מולטימדיה שהותקנה ברדיו מילאנו, אחרי החלפת מצבר המערכת התאפסה לשפה סינית ואין אפשרות לבחור אנגלית יותר בתפריט השפות (רק סינית) האם יש מתקין הוגן שיכול לעדכן תוכנה לדבר הזה או רק ברדיו מילאנו? תודה, אופיר
הודעה אחרונה מאת Anadrol, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברה, יש לי גולף 2009, גרסאת 6 החדשה רציתי לשאול, יש לי את הנגן מולטימדיה המקורי, ובאפשריות מופיע לי חיבור בלוטוס, אך הוא לא "לחיץ", באפשריות של המחשב גם ישנה אופציה בשם "activate bluetooth connection" אך גם אחרי סימון ON, שום דבר אינו משתנה. האם קיימת אופציה להפעלת BLUETOOTH, או שקיימת רק הפונקציה במחשב? *רמת האיבזור הבסיסית ביותר קיימת ברכב, תודה לעונים!"
הודעה אחרונה מאת Ilya Lev, -
התקנת WAZE
מאת gideon58-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים האם בזמן שבוחרים את האפליקציה WAZE במולטימדיה משתתק הרדיו?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 9 תגובות
- 8 אלף צפיות
לאחר מס' התייעצויות בפורום, הבוקר הזמנתי מהיבואן XV חדשה. במעמד המכירה הוסבר לי שאנדרואיד אוטו לא מורד או רץ פה בארץ בגלל הגבלה של גוגל, מה שהופך את המולטימדיה לדי עקרה בעיני (למעט דיבורית BT ו השמעת מוסיקה מהסלולר לרכב). האם יש דרך טובה להתקין האפליקציה ולהתממשק עם מערכת המולטימדיה? תודה
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
- 1 תגובות
- 641 צפיות
שלום לכולם, אתם יכולים לייעץ לי על מקום מומלץ באיזור השרון להתקנת מולטימדיה לרכב שלי?אני לא מחפש משהו מטורף אלא חשוב לי שיהיה חיבור בלוטוס לטלפון בשביל מוזיקה ושיחות בעיקר,עוד דבר שחשוב לי זה שהמסך לא יהיה קטן מידי יחסית לקונסולה,כלומר מסך בגול 6 אינץ נראה ממש לא פרופרציונלי.. כמו כן אתם יכולים לומר לי כמה יכולה להיות עלות של דבר כזה כולל ההתקנה? תודה, זיו.
הודעה אחרונה מאת ROEi1, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, מה השווי של הסאב הזה?
הודעה אחרונה מאת Alon Hober, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב אני אמור לקבל בעוד כשבוע את הגולף החדשה. מ-2 נסיעות מבחן ביצעתי התקבל הרושם שמערכת הסטריאו לא מרשימה על אף שיש לה 8 רמקולים. האם משהו מכיר מערכת זאת ? האם הוספת מגבר ? שדרוג רמקולים אמור לפתור את הבעיה? אני מקווה שמקור המוזיקה ממנו בוצעה ההשמעה לא איכותי ושלבסוף יתברר שהמערכת מצוינת ואינה דורשת כל שיפור. אינני מעוניין בסאב ו/או כל דבר שתופס מקום רב.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בוקר טוב, מבקש את עזרתכם לאחר הבנה כי מה שחסר לי ברכב זה שדרוג בסיסי של הרמקולים המקוריים והמערכת המקורית(אופציה להמשך) לגבי הרמקולים- הבנתי שהקדמיים הם 4 אינצ והאחוריים 4×6, רציתי לשאול על רמקולים מומלצים במידות האלו(לא קומפננטים מהסיבה שאני לא מתקים מגבר ומחפש משהו בסיסי), מעדיף משהו מזאפ שניתן להזמין עם משלוח, את ההחלפה אני אעשה. בנוסף האם אפשר קישור לקונקטור שממיר מחיבור הרמקול המקורי לחיבור של 2 חוטים, מצאתי קישור באינטרנט אך אני לא בטוח אם זה הנכון... https://m.ebay.com/itm/Pair-Wire-Cable-Wiring-Harness-for-Buick-Chevrolet-Suzuki-Vehicles-Speakers/173259562639?hash=item2857131e8f:g:HTAAAOSwVWpa1Hfj שאלה אחרונה לגבי החלפת הפנאל האם מישהו התנסה ויכול…
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, יש לי מאזדה לאנטיס שנת 2001, לפני שנה התקנתי לה H.U חדשה בגלל שהקודמת הייתה עתיקה (עם דיסקים בלבד), עכשיו אני מחפש להחליף את הרמקולים הקדמיים של הרכב כדי לקבל לשפר את הסאונד. אני לא כלכך מבין בתחום אבל יש לי הבנה טכנית נורא גבוה ואני גם מבין באלקטרוניקה כללית אז לפי דעתי חבל לשלם כסף למישהו על משהו שעם קצת שיעורי בית אני אוכל לעשות לבד. בכל מקרה רציתי לשאול כמה דברים 1.הפרוססור (H.U) שלי אמנם חדשה אבל אני הלכתי על דגם סיני זול מהאיביי ואני מאמין שהוא לא מצטיין באיכות שלו זה המכשיר: https://www.ebay.com/itm/1-DIN-Car-Stereo-Audio-דב-MP3-Player-USB-TF-SD-FM-AUX-Input-In-Dash-Remote/263548338197?hash=item3d5cb48015:g:WuwAAOSwwChaqFhF לפי מה שהבנתי זה שהוא נותן …
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מולטימדיה סינית של אנדרואיד . שהרכבתי את המערכת אני מרגיש הבדל סאונד לא איכותי לעומת המערכת המקורית של VW הצלילים שם יותר נקייים יותר חזקים . האם יש משהו לשיפור הסאונד? להוסיף מגבר? או משהו כזה? דרך אגב לא מעוניין להחליף רמקולים אחרים.
הודעה אחרונה מאת DarkWolf, -
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
הבוקר הקיבלתי את ה XV החדשה (2.0, קלאסיק). הורדתי את ANDROID AUTO (APK לא מהגוגל פליי) אבל אני לא מצליח להתממשק עם הרכב. ב APPS יש לי ANDROID AUTO והוא GREYED OUT כלומר אי אפשר ללחוץ עליו. קראתי ברשת שצריך לסגור BT ולחבר דרך USB ואז אמור להיות חיבור וזה לא קורה. האפליקציה רצה בנייד ואין שום תקשורת עם הרכב. מישהו הצליח עם הסיפור הזה? מאוד הייתי רוצה לשקף את הנייד או להיות מסגול להריץ גוגל מפות למשל. שלא לדבר על וויז....
הודעה אחרונה מאת maz01, -
- 0 תגובות
- 602 צפיות
הי, קיבלתי מהליסינג ספורטאז חדשה עם מערכת לא מקורית (שהיבואן מתקין כי זה לא המודל השווה. טעות חמורה שלי מחוסר תשומת לב...) 1. שמתי usb למוזיקה והוא לא מזהה את התיקיות. רק מנסה לארגן לפי שם אמן ואלבום שאין באמת. הכל אצלי מאורגן לפי תיקיות - יש משהו לעשות? בינתיים אי אפשר לשמוע מוזיקה. 2. חיוג קולי/מההגה - לא מוצא. יכול להיות שאין..? 3. אפשרות להוריד אפליקציות נוספות? יש רק ווייז ופנגו... תודה
הודעה אחרונה מאת eranl99, -
- 0 תגובות
- 762 צפיות
שלום לכולם מחפש חוות דעת על המקום , איכות התקנה, אמון וכדומה כל מה שיש לכם.
הודעה אחרונה מאת eliko412, -
- 0 תגובות
- 726 צפיות
קניתי לא מזמן את הרכב מהחברה והוא הגיע לי סטוק עם הרמקולים של היצרן. עכשיו אני מעוניין להחליף את כל הרמקולים המקוריים ולהתקין מערכת עם מגבר סאב והכל. ברכב הקודם שלי (2002) הכל היה פשוט, החלפתי רדיו דיסק התקנתי את המגבר והכל עבד כמו שצריך וההתקנה הייתה יחסית זולה. עכשיו רציתי לשאול עד כמה זה שונה ופרקטי להתקין את המערכת שלי (שמרתי את הסאב והמגבר) על הרנו.. האם אני צריך להחליף מערכת מולטימדיה בשביל זה? (יש לי את הmedia nav) אוכל לשמוע כמו שצריך דרך המערכת מולטימדיה הזאת? בקיצור מה התהליך שאני צריך לעשות. כמו כן אני מעוניין להחליף את כל ארבעת הרמקולים של הרכב ברמקולים יותר איכותיים אבל הבעיה שהגודל שלהם הוא 5.5 ורוב הרמקולים הסטנדרטים מגיעים כמובן 6.…
הודעה אחרונה מאת omer175, -
- 0 תגובות
- 988 צפיות
שלום חברים. יש לי קיה ריו 2015, אני מעוניין להתקין מערכת מולטימדיה (אנדרואיד) ובנוסף לזה לשפר קצת את איכות הרמקולים ולהתקין מערכת סטריאו. כמובן שלבד לא אעשה זאת, אצטרך למצוא מוסך או כל בנאדם שעושה את זה, הקטע הוא שאין לי מושג איך לחפש מישהו איכותי ואחד שלא יעבוד עליי, כי הבנתי שנדרשת הבנה מאוד גדולה בחשמל בעת הרכבת מולטימדיה. בגלל זה אני בא לפה, לשאול איך אוכל למצוא מישהו אמין ואחד שלא יעבוד עליי במחיר? בנוסף לזה, מה אמורה להיות עלות התקנת מולטימדיה ועלות התקנת סטריאו (בנפרד)? נ.ב אם יש למישהו כאן מישהו מומלץ מאיזור הקריות, אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת maor23, -
- 0 תגובות
- 579 צפיות
היי, יש לי שליטה מההגה מובנית והחלפתי רדיו דיסק. לא הצלחתי למצוא את הכבלים שאחראים על השליטה. הרכב הוא פורד פיאסטה 2013 ללא מסך מגע מובנה. אשמח לעזרה אם מישהו מכיר. תודה.
הודעה אחרונה מאת orel_v, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, ברשותי סט קומפוננט מורל טמפו וזאת כבר הפעם השלישית שטוויטר ספציפי לא עובד, כתוצאה מכשל בקרוס או בטוויטר עצמו. בפעם הראשונה שזה קרה הוחלף הקרוס, בשנייה הטוויטר, והפעם בשלישית לא ברור מה יוחלף. כמובן שהסט כבר לא במסגרת אחריות וכל החלפה כרוכה בתשלום. אופציה לפתרון בעיה, אולי במגבר? תודה
הודעה אחרונה מאת asif25, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי קיה פיקנטו שנת 2012 עם רמקולים ומערכת שמע מקורית מהחברה. אני רוצה להחליף את הרמקולים הקדמיים של האוטו והבנתי שעדיף לי להחליף קודם את המערכת שמע כי היא פשוט לא טובה. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות בתקציב של 600-700 שקל כדי לשפר את כל זה ? כולל התקנה
- 0 תגובות
- 659 צפיות
אהלן, יש לי ברכב (לאון 09) פיונר AVH-X2750BT. לאחרונה המסך התחיל לעשות בעיות - המסך פשוט תקוע בלי אפשרות לעשות כלום, הטאץ לא מגיב והכפתורים הפיזיים של המכשיר גם לא מגיבים. אחרי כיבוי והדלקה זה לרוב מסתדר, השאלה אם מישהו נתקבל בזה ואפשר לעשות משהו בנידון תודה
הודעה אחרונה מאת Shlomi062, -
- 0 תגובות
- 667 צפיות
האם יש למישהו איזה פידבק אם כדאי להשקיע בסאב החדש של פיוניר wh500a שזה סאב מוגבר עם טכנולוגיה חדשה
הודעה אחרונה מאת yisraely1, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי רדיו דיסק DEH-X4850 של פיוניר שקניתי לא מזמן, שמכיל מגבר 4 MOSFET 50W x. מאז התקנת הרדיו דיסק הסאונד השתפר מאוד אבל בווליום גבוה הסאונד נהרס, בעיקר בנמוכים(באסים). חשבתי להחליף את הרמקולים העתיקים שיש באוטו לזוג קומפונטטים קדמיים, האם יהיה שיפור מורגש? אני לא פריק של מוזיקה ששם לב לכל פרט קטן ורוצה במינימום תקציב את התועלת הגדולה ביותר. אגב, חשוב לי שישמעו קצת יותר טוב גם מאחורה אבל מעדיף להימנע משינויים טכניים גדולים באוטו.
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אני מעוניינת לקנות סקודה פאביה דגם אקטיב 2018 אך לצערי היא מגיעה עם מערכת מולטימדיה של שנות ה 80. רדיו ודיסק... האם יש אפשרות להתקין דיבורית בלוטוס שמתחברת לרמקול של הרכב או מערכת מולטימדיה שמקום מה שהם נותנים? תודה! רות
הודעה אחרונה מאת ruthd,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,147 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Liquidator
- דבינר
- orankohn
- amirtoar
- SlowRide
- PASHUT
- shaymolcho
- osheri
- יובל .מ.
- gadik6
- motior
- Tal7