פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 63 תגובות
- 177.2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, מותג ARC Audio עכשיו בישראל. מפיץ בלעדי יוסי אלפיין. בשלב זה הבאנו לכם שני מגברי ארבעה ערוצים (KS300.4 ו- KS125.4 מיני) ועוד מגוון סאבים וקומפוננט סט לרבות מהסדרה הגבוהה, Black. אתם מוזמנים לעיין בקטלוג המוצרים בכתובת http://www.arcaudio.com/ מחר נפרסם מחירים, אנחנו מבטיחים מחירי היכרות לחברי קארסופורום. תודה, ארק אודיו ישראל,
הודעה אחרונה מאת gkitzik, -
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
אז אני מתחדש באוטו ראשון שהוא קורולה מהדגם של 2003-2007 שנת 2007 GLI עכשיו אני מתכוון לשפר אותו עכשיו ובעתיד אני כרגע חושב על להשקיע בסביבות עד ה150 דולר על מערכת מולטימדיה ולהתקין אותה לבד(יותר זול ממוסך בהרבה) אני צריך המלצה על דגם שהוא טוב ואפשר טיפה לחרוג מהתקציב אני מתכנן בעתיד אולי לשים גם מצלמת רוורס אז יהיה נחמד אם המולטימדיה תתמוך אבל לא חייב מעבר לכך אני בטוח אתקין באוטו מערכת חדשה עם סאב ורמקולים אז שהמולטימדיה כבר מעכשיו תהיה איכותית מבחינת שמע. אני לא צריך משהו מיוחד רק לחבר פלאפון דרך בלוטוס (אם כמה פלאפונים יותר טוב) ושיהיה חייגן שאוכל להתקשר. לפי מה שהבנתי עלול להיות מצב שאצתרך פלסטיקה שתתאם לי את המולטימדיה לGLI אז אשמח אם תייעצו לי גם בק…
הודעה אחרונה מאת eitanmi, -
ברכב שלי, טויוטה יאריס התקנתי רמקולים קדמיים קומפוננט 6.5 אינטש JBL GX600C ומאחור 6X9 JBL CLUB9630 לאחר כחצי שנה עם הרמקולים החלטתי לפנק את עצמי עם מגבר אבל מעולם לא היה לי מגבר ברכב ואני לא מבין בזה והרמקולים שיש לי מעולים טובים אבל שאני נכנס לרכבים של חברים אני חושב שאני נמצא בתוך קופסת גפרורים ברכב שלי שאני שומע מוזיקה לעומת רכב עם מגבר החלטתי שאני אקנה בקרוב מגבר אבל מתלבט ומעדיף אחד של JBL (הרי זה הסט שיש לי ברכב) בתקציב של עד 800 שקל מצאתי: מגבר לרכב JBL GX-A3001 (עולה כ700 שקלים) או מגבר לרכב JBL GX-A604 (עולה כ500 שקלים) אין לי מושג אם באמת מחיר גבוהה יותר יתן תמורה טובה, שכן רוב הדרישות שלי הם מוזיקה נעימה איכותי…
הודעה אחרונה מאת jako1234, -
רכישה של רמקולים קדימיים ואחוריים יונדאי I20 שנת 2012...
מאת Guest amd939- 0 תגובות
- 778 צפיות
שלום לכולם, אני רוצה להחליף רמקולים קידמיים ואחוריים ביונדאי I20 האוטו שלי זה יונדאי I20 GL אם אני לא טועה זה הדגם המפואר עם הסנרוף, אני בטוח שיש שם רמקולים עגולים בטח 5.25" כניראה בכל ה-4 דלתות, כרגע יש לי דאבל דין שהרכבתי באוטו דיפו של ה-1200 שקל "נקסוס" ומאז שהחלפתי אותו הרמקולים כניראה לא מצליחים לעמוד בעוצמה שלו ואם אני מגביר עד הסוף שומעים צרוד כאילו הרמקולים עוד שנייה ניקרעים אני לא כל כך מבין ברמקולים מגברים וכולי וכולי אני יודע רק שכולם מדברים על "מורל", כרגע אני רוצה לבצע רק החלפת רמקולים בלי הוספת מגבר וסאב אלא זמנית עד שאחסוך כסף לשאר החלקים, אשמח להמלצה ל-2 סטים של רמקולים לכל הדלתות באוטו תודה מאור... ד"א ביונדאי שלי יש רמקול בכל דלת …
-
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי יש לי יונדאי איוניק 2018 הפריצות פה במדריך לא עובדות יש למישהו פריצה שעובדת ? https://imgur.com/a/cvwVw תמונות של המערכת אם זה עוזר במשהו...
הודעה אחרונה מאת Kobibar1212, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, מישהו פה נתקל במוצר שנקרא NAVIKS? זה סוג של "מפצל" וידאו/קול, למסך הצבעוני המקורי שיש ברכב (ברוב החדשות זה קיים, אצלי בהונדה זה נקרא IMID). ותפקידו בעצם לשקף את מסך הטלפון, ישירות לשם, וכך בעצם להקרין וייז/מאפס וכ'ו. מישהו מכיר? איך זה בדיוק עובד?
הודעה אחרונה מאת ohanaohad, -
- 2 תגובות
- 789 צפיות
אהלן, חדש כאן בפורום ובכללי בתחום, אפשר להגיד כמעט ידע 0. מעוניין להשקיע עד 3000 ש"ח למגבר+2 רמקולים קדמים (בתור התחלה) +סאב+רדיו דיסק ככל הנראה אצטרך( הרכב בבעלותי די מיושן) כמו שאמרתי 0 ידע בנושא... אם מישהו יוכל לעזור לי בהרכבת סט מסוים של המוצרים הכי מומלצים ואיכותיים במגבלת הסכום הזה אני אשמח מאוד. תודה !
הודעה אחרונה מאת Yuval Guy, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים. אני מעוניין להתקין ברכב שלי (הייאס 2009) מערכת מולטימדיה. מעוניין שיהיה בה waze מובנה, וחיבור למצלמת רוורס. 2 שאלות: א. האם זה אפשרי להתקין ? כרגע מותקן רדיו-דיסק רגיל, ואני לא יודע אם 2-din ניתן להתקנה אצלי.. איך אני יכול לדעת איזה גודל מערכת לחפש ? מישהו התקין כבר מערכת דומה ברכב הזה ? ב. בהנחה וזה אפשרי, דגם מומלץ של מערכת כזו ? מוכן להשקיע באזור 1,000 ש"ח, בלי התקנה, אין לי בעיה עם איביי/אמזון ושות' תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת dudybou, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים , בשעה טובה רכשתי פיגו ידנית 107 ואני מעוניין לשדרג את המערכת המלצות?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
קופץ ,לכמה שניות ומפסיק לעבוד , מה אפשר לעשות ? למי לפנות ? והאם צריך להחליף לחדש מאזדה 3 שנת 2006 תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת aoded, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי . רציתי לרכוש מולטמדיה לרכב שלי (מיקרה 2013) איך אוכל לדעת שאם אזמין למשל :https://he.aliexpress.com/item/New-Style-Car-DVD-7-inch-Bluetooth-Screen-Car-Audio-Stereo-MP5-Player-12V-Auto-Video/32661251131.html?spm=a2g16.search0104.3.1.32087e66WOA57N&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10152_10151_10065_10344_10068_5722815_10342_10343_10340_5722915_10341_5722615_10697_10696_10084_10083_10618_10307_5722715_10059_5723015_10534_308_100031_10103_441_10624_10623_10622_5722515_10621_10620-10621,searchweb201603_28,ppcSwitch_5&algo_expid=c5f92207-e9da-48bf-b1d7-f2be8cf87573-0&algo_pvid=c5f92207-e9da-48bf-b1d7-f2be8cf87573&priceBeautifyAB=0 לא תהיה בעיה …
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, במערכת שלי (סוויפט 2013, המערכת הסטנדרטית שמגיעה עם הרכב) אין בלותות' או AUX והייתי רוצה להתחבר אליה עם הטלפון בשביל לשמוע מוסיקה, לא איכפת לי אם באופן אלחוטי או עם כבל. הרצוי הוא כמובן פיתרון פשוט שלא יעלה מאות שקלים. גם משהו שדורש ממני פירוק לא מסובך מידי של הדשבורד וחיבור של רכיב - מתקבל על הדעת (יש לי חוש טכני וידיים טובות). מה האפשרויות שלי? יש לי אפס ידע בתחום, כך שכל כיוון יתקבל בברכה!
הודעה אחרונה מאת tigerlily, -
- 0 תגובות
- 803 צפיות
מערכת מקורית swing. הרכב אצלי כחודשיים, לאחר חיבור כבל בשקע aux , לוחץ על כפתור המדיה ולוחץ שוב על כפתור aux, המערכת מציגה aux אך אין שמע, כבל תקין. אני מבין שבוואגיות יש תפריט הגדרות מסויים שבו יכול להיות aux לא מאופשר... הבעלין הקודם אף פעם לא השתמש בaux ולכן לא ידע שהבעיה קיימת. אשמח לקבל עזרה בלהגיע לתפריט הגדרות זה.
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
- 0 תגובות
- 853 צפיות
בס"ד שלום חברים ברשותי SMAX עם מע' של סוני מקורית (10 רמקולים + סאב עם זה משנה..), ברצוני לבצע איפוס למערכת, ואני מודע לעניין קוד שיחרור נעילה, שיש לי אותו. מה שאני לא יודע, זה איך לבצע את התהליך. משיטוט בפורומים בחו"ל, נאמר לנתק את המצבר לכמה זמן. האם ישנה דרך אחרת ללא ניתוק מצבר?, האם ניתוק המצבר לא יגרום לשינוי בפרמטרים כלשהם במנוע?. חברים בפורום, אמרו שלגבי חלפת מצבר, יש לדאוג שיהיה גיבוי חשמלי בכדי למנוע כל מיני שגעונות לאחר ההחלפה. יש רעיונות?
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, למערכת הקיימת יש 2 חלקים (מסך ומתאם וידאו/רכבי ראשי) ובנוסף יש גם יחידה בתא כפפות. ממה שהבנתי כל החיבורים לסטריאו נמצאים מאחורי היחידה בתא הכפפות. לסאב יש חיבורי high level inputs וגם low level, למערכת שלי אין יציאה של RCA ככה שבלי ממיר מ high ל low אני חייב להשתמש ב high inputs. בנוסף הבנתי שב HIGH אני פשוט יכול להתעלק על הכבלים של הרמקול. האם בחיבור זה אני עדיין צריך להעביר סיגנל מהמערכת או שלא צריך? אגב הרכב זה סיאט איביזה 2106. תודה.
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רכשתי מתאם דין אחד עבור המאזדה 3 2008. הכל טוב ויפה עד שאני מגיע לשלב של חיבור תצוגת העקלים / טמפרטורה הדיגיטלית של הרכב. אין מקום להכניס את המסך. יש חתיכת פלסטיק שמפריעה לי להכניס את התצוגה פנימה. מה אני אמור לעשות במצב כזה? אשמח לעזרה מעלי ניסיון מאזדה 3 2008
הודעה אחרונה מאת soogood, -
- 9 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
להבנתי, המערכת מולטימדיה שאיתה מגיע הרכב חסומה להצגת וידאו, האם ניתן לפרוץ אותה? האם ניתן להפוך אותה לכזאת שתהיה מבוססת אנדרואיד? תודה.
הודעה אחרונה מאת שי עוגן, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם חיברתי מערכת מולטימדיה דאבל דין והכל עובד תקין . השאלה היא איזה חוט אחראי על הדלקת האורות במערכת המולטימדיה בזמן השלקת אורות לוח השעונים . הכוונה היא איזה צבע חוט זה בדרך כלל הרכב הוא פורד פוקוס 2007
הודעה אחרונה מאת abcd12, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, בדגמי הספורטאג׳ של 2018 מותקנת מערכת מולטימדיה מקורית בעברית. האם היא מותקנת בכל הדגמים או ש אורבן 1.6 עדיין מותקנת מערכת בהתקנה מקומית בארץ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Lich, -
- 0 תגובות
- 530 צפיות
שלום, יש לי סובארו XV אני מעוניין לקנות 4 רמקולים לדלתות. הרמקולים יהיה מומצאים לדוגמא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818918 http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=5842 אני רוצה (לא יודע אם צריך) לקנות מגבר קטן שלא מצריך התקנה מורכבת בבגאז. יש לי אפשרות להזמין מחול גם. השאלות: 1)האם אני צריך (מעוניין שבשמיעה בווליום גבוהה עדיין ישמעו טוב וברמה) 2)האם מספיק לי 2 ערוצים או עדיף 4 תודה
הודעה אחרונה מאת lior50, -
- 0 תגובות
- 712 צפיות
אהלן חברי הפורום היקרים ברשותי פולקסווגן פולו 2013 שהתקינו בה מערכת של רדיו מילאנו ולא קיים בה חיבור AUX אלא רק חיבור USB לטעינת הסלולרי. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את המכשיר שברשותי(מכשיר סיני שלו מערכת הפעלה אנדרואיד וחיבור TYPE C) למסך המערכת הזה נטו כדי לראות את הוויז על המסך ובנוסף כדי לשמוע שירים דרך הספוטיפיי/יוטיוב וכדומה? רק כדי לחדד, אני רוצה בעת הכניסה לרכב לחבר את הפלאפון לכבל מסויים שיכול להעביר וידאו וסאונד למערכת מולטימדיה. לאחר חיפוש בגוגל ובאיביי מצאתי כל מיני פתרונות וכולם נוגעים לחיבור הפלאפון דרך הוט ספוט או תוכנת מירורלינק מירקאסט וכדומה. תודה רבה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת YaKaR178, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום אני בעוד כחודש מקבל יטנדאי איוניק בליסינג. להבנתי גם בדגמי 2018 לא מגיע מובנה הCarPlay של אפל ורציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין באופן פרטי או אפילו לבד את היכולת הזאת? שאני מסתכל בקטלוג של יונדאי אני רואה שיש אפשרות כזאת אבל לדעתי ברכב הליסינג שאקבל זה לא יהיה. תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת abcd12, -
- 1 תגובות
- 788 צפיות
היי, המגבר של אלפיין מדגם ktp-445u. מצורפת החוברת: http://support.alpine-usa.com/products/documents/OM_KTP-445U.pdf מעוניין לחבר סט מקדימה וסאב בגישור מאחורה. לפי החוברת נראה שאפשר לחבר את הערוצים בימין ואת הערוצים בשמאל. זה הופך את המגבר ל2 ערוצים ולא 3. השאלה אם אפשרי לחבר את הערוץ הקדמי והאחורי מגושר. תודה.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברכב מותקנת גירסה שחסומה לכל דבר פחות או יותר ואשר עובדת באופן מזעזע למדי. האם ניתן לפרוץ ולהפוך את המערכת לאנדרואיד של ממש - כולל גישה ל-Playstore וכיו"ב תודה!
הודעה אחרונה מאת amir77a, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לי בעיה במספר מקומות בעיר שקצת קשה לי לקלוט רדיו אני קולט מעולה רדיו אזורי אבל גלגלצ מידי פעם באותם נקודות מתקשה ברכב השני לעומת זאת הכל עובד מעולה! חשבתי לקנות מגבר FM לרדיו חשבתי על הדגם ACZON AC HT01 https://he.aliexpress.com/item/Universal-Automobile-Car-FM-AM-Radio-Stereo-Antenna-Signal-Amplifier-Booster/32693521653.html במיוחד אחרי שראיתי את הסרטון (לצערי זה היחידי שמצאתי ברשת, ברוסית.. לא היה באנגלית) מה דעתכם? זה יציל את המצב כי באמת משגע אותי שדווקא באזור הבית שלי אין גלגלצ
- 2 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום ברשותי רכב מסוג JEEP עם מערכת מולטי מדיה אולם קפיצות התדר ברדיו הם אי זוגיות בלבד (אמריקאי) כיצד משנים לקפיצות זוגיות כמו באירופה? תודה
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חשבתי להחליף את הרדיו אנדרואיד הסיני שמגיע עם ה-i35 שנת 2015 ביחידה הזו: https://www.amazon.com/JVC-KW-M730BT-Bluetooth-Receiver-Android/dp/B06XCL9HGT/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1522991297&sr=8-2&keywords=jvc+android+auto מה צריך חוץ מהפלסטיקה כדי להחליף את הרדיו לשמור על השליטה מהההגה (ומצלמת הרברס)?
הודעה אחרונה מאת idof321, -
- 0 תגובות
- 963 צפיות
מלבד איכות השמע הירודה, האוטו נהדר. ברכב מותקנת מערכת מולטימדיה של כלמוביל בהתקנה מקומית אבל נראה לי שעיקר הבעיה באיכות השמע היא ברמקולים. אני חושב להחליף רמקולים קדמיים, מתלבט אם לנסות לבד. מידת הרמקולים לפי מה שמצאתי ברשת היא 6.75 אינץ', וכנראה גם 6.5 יכולים להתאים. שתי הרמקולים האלה מתאימים כנראה. מישהו מכיר? יש המלצה אחרת? https://www.crutchfield.com/p_108R6532EX/Infinity-Reference-REF-6532ex.html#customer-reviews-tab https://www.crutchfield.com/p_206CSC674/Kicker-43CSC674.html תודה!
הודעה אחרונה מאת dror101, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום וחג שמח, יש לי יונדאי i20 2013, אני רוצה להחליף את המערכת המקורית במערכת מולטימדיה ( עדיפות לאנדרואיד) ויש לי מספר שאלות: 1.בחלק העליון של הדשבורד יש מסך (של מחשב דרך,רדיו וכו..) במידה ומתקינים מולטימדיה,האם המסך הזה ימשיך לפעול? 2.יש לי כפתורי שליטה מההגה,האם הם יעבדו עם המערכת החדשה? 3.האם יש אפשרות לחבר את המערכת לאינטרנט (יוטיוב,waze ושאר אפליקציות)? 4.האם מומלץ להזמין את המערכת+פנל מתאם באינטרנט מחו''ל או שעדיף לקנות בארץ. 5.המלצות על מערכת בטווח מחירים של עד 1000 שח?יש דבר כזה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 0 תגובות
- 612 צפיות
בס"ד אהלן חברים.. ברשותי smax 2012 עם מערכת של סוני, האם קיימת אפשרות לעדכון/שדרוג של התוכנה שלה? האם ניתן לרסט את המערכת( קיימת בעיה מינורית)? תודה.
הודעה אחרונה מאת rotemb,
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,624 אורחים (הצג רשימה מלאה)