Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי להחליף את הרדיו אנדרואיד הסיני שמגיע עם ה-i35 שנת 2015 ביחידה הזו:

https://www.amazon.com/JVC-KW-M730BT-Bluetooth-Receiver-Android/dp/B06XCL9HGT/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1522991297&sr=8-2&keywords=jvc+android+auto

מה צריך חוץ מהפלסטיקה כדי להחליף את הרדיו לשמור על השליטה מהההגה (ומצלמת הרברס)?

פורסם

במידה וניתן להחליף את המערכת המקורית ברכב ,כי לא בכל רכב זה אפשרי אז

זה תלוי בפרוטוקול תקשורת ברכב ,כמעט כל מערכת מולטימדיה ממותג חדשה

כוללת מתאם פנימי לשליטה מכפתורי הרכב ,אך אפשרי שאותו מתאם פנימי

אינו מתאים לרכב ויש צורך במתאם חיצוני לצורך העניין.

אגב שים לב שהמערכת הנ"ל מגיעה עם תדרי רדיו שאינם מתאימים לישראל.

פורסם

תודה!

למערכת שציינתי יש אפשרות של בחירת מיקום עבור ה-fm tuner (ארה"ב / אירופה / אוסטרליה). למיטב ידיעתי התדרים באירופה הם כמו בארץ. זה לא נכון?

איך אני בודק את נוסע המתאם הפנימי / חיצוני מהרכב? אני יודע שיש מוצרים כמו זה אבל לא ברור לי איך אני מוודא התאמה.

אגב, הרכב מגיע מהיבואן עם מערכת לא מקורית (של flyaudio, יצרן סיני). אני מניח שאפשר להחליף וגם מצאתי פלסטיקה מתאימה.

• תוכן חדש...