פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ניתן לשקף את הסמארטפון (גלקסי S8 PLUS) ע"ג ה-Pioneer AVHX8750BT? אם כן, אשמח לדעת מה נדרש ואיך זה מתבצע. אפילו רק עבור אפליקיית ניווט. תודה, אבירן.
הודעה אחרונה מאת Aviran_n, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לחבר יש רכב מיצובישי לנסר ספורטבק שנת 2011 או 2012. האם אפשר לחבר את מסך הסמארטפון שיוצג על המסך של הרכב? אם כן איך עושים זאת? תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת shmulik88, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני שואל כאן בהמשך ישיר לשירשור הזה. אני לא בקיא בתחום כלל, מעולם לא הייתי צריך "להתעסק" בזה. הבקשה בכותרת- אבקש המלצה להיכן לרכוש חתיכת בד אקוסטי באיזור חיפה והקריות. אני צריך חתיכה ממש לא גדולה, 30X30 ועוד יישאר לי עודף תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 762 צפיות
מצאתי ברשת תמונה שמישהו התקין את הטויטר על יחידה כזאת: מישהו יודע איך קוראים לחלק הזה ואיפה אפשר להשיג אותו?
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, לא מזמן קניתי רכב חדש שהגיע עם מולטימדיה בהתקנה מקומית. אחרי ההתלהבות הראשונית, אני חושב שהיה עדיף לי מערכת "רגילה" שמגיעה אורגינל מהיצרן משתי סיבות: 1. אני מעדיף כפתורים פיזיים על פני כפתורי מגע 2. בכל התנעה לוקח למערכת הפעלה לעלות משהו כמו חצי דקה אז השאלות שלי הן כאלו: 1. איפה אני יכול למצוא את המערכת האורגינלית שבאה עם הרכב? 2. האם יש דרך לחבר את המצלמת רברס שמותקנת כרגע למסך אחר? נניח במראה או משהו כזה? תודה.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 949 צפיות
האם יש השוואה בין תוכנת הניווט IGO לבין WAZE מהשנה האחרונה? אשמח מאוד לקבל השוואה כזאת. בתודה מראש לכל העונים
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש להחליף מערכת בביואיק לה קרוס שלי 2010 דגם cxl המערכת היחידה הנורמלית שמצאתי היא זו: https://phoenixandroidradios.com/products/10-4-tesla-style-vertical-screen-android-navi-radio-for-ford-mondeo-2010-2011-2013 באתר הזה יש יותר נתונים: https://www.espony-cargo.com/10.4-tesla-style-vertical-screen-android-navi-radio-for-buick-lacrosse-2010-2013 10.4" מסך גדול vertical. יש לה screen mirror, waze youtube wifi g3 וכו' השאלה היא איך תהיה איכות השמע? מה אתם אומרים על העיצוב של המערכת? לצערי לא הצלחתי למצוא פתרון ואין אפשרות לשים שם פיוניר או משהו אחר כי זו מערכת שמתחברת למחשב של הרכב. על המערכת רוצים פה בארץ 4 אלף שקל. לק…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
אהלן. רציתי לדעת מה גודל הרמקולים הקדמיים בדלתות ? ואיזה רמקולים אכן מומלצים? בעיקרון הרמקולים האלה רק "להרגשה" בתא מטען יש מערכת רצינית שעושה את העבודה. תודה!
הודעה אחרונה מאת Lior Rachmani, -
- 0 תגובות
- 781 צפיות
שלום חברים יש לי בייויק לקרוס 2013 בו מותקנת מולטימדיה שאינה אנדרואיד לאחר הקניה מצאתי ש BT והטלפון לא עובדים. פניתי לחברה ונאמר לי שרכבים אלה שמגעים לישראל מגעים בלי שני פיצרים אלה, ולכן שמו לי דיבורית BT חיצונית ונושא טלפון לא עובד בישראל. במולטימדיה עצמה ניתן לראות את החלוניות המתאימות לפיצרים אבל הם כבויים. פניתי לאדי מערכות שאחראי על המולטימדיה הזאת וזה מה שנאמר לי. האם משהו יכול להרכיב בנושא ? לא ברור לי איך ברכב יוקרתי כזה לא ניתן לטלפן מההגה למרות שיש את כל הלחצנים.
הודעה אחרונה מאת Zeev Keisary, -
- 0 תגובות
- 641 צפיות
היי חג שמח, אני מחפש רמקולים אחוריים 6X9, למטרת שמיעת רדיו ומוסיקה. זה בשביל אבא שלי , יש לו מערכת רדיו דיסק פשוטה והוא לא הולך לשמוע "בקולי קולות". הרמקולים הישנים שלו התחילו לחרחר, הגיע הזמן להחליף. חשבתי על 2 הסוגים האלה ... http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=903530 או http://carpartsdepot.co.il/items/709155 אני אוהב את Kenwood לדעתי יש להם צליל יותר נקי ויותר ברור. פיוניר אין מה לדבר בכלל לא אוהב את הצליל שלהם ברמקולים. מה עדיף מ2 האופציות .. תודה רבה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת eyal177, -
- 0 תגובות
- 631 צפיות
אני צריך המלצות למולטימדיה טובה ולמקלט טוב אני אסתפק גם במקלט כי בתכלס אני לא צריך את המסך, העיקר שתהיה לו איכות באמת טובה. AUX לדעתי עוד יותר עדיף אז אם אפשר המלצה למקלט עם AUX אני מתכוון להתקין בעצמי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת eitanmi, -
- 0 תגובות
- 720 צפיות
יש לי קיה ריו 2014 מאובזרת במערכת מולטימדיה והשפה השתנתה לי לסינית איך משנים לעברית?
הודעה אחרונה מאת naor1991, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם , אשמח להמלצה לרמקול 4 אינץ' , שישמש כרמקול קדמי ברכב, חשוב לי יותר איכות מעוצמה אשמח להמלצות על סוגים, ולא שולל להזמין מ BEAY בעתיד יחובר למגבר חיצוני, מיועד לסוזוקי ג'ימיני
הודעה אחרונה מאת DAn-BP 1.8, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
החלפת מצבר והמערכת שמע ננעלה לי ואין לי את הקוד . אשמח לדעת על פתרון ותודה מראש לעונים בברכה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
שלום, רכשתי לפני כמה ימים סיטאט איביזה 2016 מדגם Style, אוטומטית. בגלל העלות הדי גבוהה של התאמת מצלמת רוורס למערכת מולטימדיה המקורית(1,200 שקל זה המחיר הכי נמוך שנתקלתי בו) אני שוקל פשוט להתקין מצלמת רוורס שתממשק למסך חיצוני, ובעתיד אם ארצה - מאמין שכבר אשדרג את כל המערכת מולטימדיה ואחבר אליה את המצלמה גם-כן. אני מתיימר לחפש מצלמה שלא דורשת קידוח נוסף לרכב, כדוגמת המצלמה הזאת: https://www.aliexpress.com/item/JIAYITIAN-Car-Rear-View-Camera-For-SEAT-IBIZA-ST-5D-MK4-6J-2009-2017-CCD-Reverse/32833304812.html אשר מותקנת במקום התאורה של הלוחית רישוי. אבל אני לא בטוח איזו מצלמה כזו בדיוק עליי להזמין ומה הגודל המדויק שאני צריך. ממדידה שלי, יצא לי 75mmX35mm( לא…
הודעה אחרונה מאת Spirox, -
- 0 תגובות
- 593 צפיות
שלום לכולם יש ברשותי מאזדה לאנטיס דגם GLX 1.6 ורציתי להרכיב מערכת מולטימדיה DVD דאבל דין +בלוטוס וכל שאר הדברים : * יש לי אופציה להתקין דבר כזה ? *יש המלצות על משהו מאיבי או אלי אקספרס זול ואפשר להזמין ? * ומתאם לפלסטיקה עם אפשר כמובן תודה רבה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Maxim Gorelik, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 767 צפיות
כמה שאלות על ספייס סטאר: 1) להתקין רמקולים מקדימה, צריך לפרק כל המסגרת פלסטיק של הדלת או שאפשר להוריד רק את הרשת העגולה הזאת שמעל הרמקול במסגרת? נראה שהיא לא יוצאת, מעדיף לשאול במקום לשבור. 2) להתקין קומפוננט, זה משהו שמסובך לעשות לבד? ואיפה אמורים לשים את הקרוסים והטוויטרים? 3) יש באוטו הזה הכנה של כבלים בבגז' לרמקולים אחורה? לא מצאתי אבל ראיתי רכבים שיש בהם אז רוצה לוודא שזה לא מוחבא איפשהו לפני שאני מעביר חוטים דרך כל האוטו. תודה
הודעה אחרונה מאת yujinius, -
- 2 תגובות
- 747 צפיות
שלום רב, אני בור בכל הנוגע למערכות מולטימדיה ברכב וזו הסיבה שאני פונה אליכם לעזרה. יש לי טויוטה ראב 4 שנת 2004 (בובה של רכב), עם מערכת מולטימדיה "בילט אין". אף פעם לא החלפתי אותה ו/או רמקולים. אני רוצה לעשות את השידרוגים הבאים: 1. מערכת מולטימדיה מתקדמת (מסך גדול, בלוטוס, דיבורית, והכל) 2. רמקולים חדשים (לא הכרחי אבל אם כבר אז אולי אחליף) 3. מצלמת רוורס 4. חיישני רוורס 5. דיבורית (אם אין במערכת המולטימדיה) אשמח אם תתנו לי הכוונה בנוגע לעלויות ולמקום מומלץ לעשות בו את הכל. עוד דבר (לא קשור לאודיו): הפלסטיק של המזגן הלך ממזמן (אותו פלסטיק שבעזרתו מכוונים את כיוון המזגן - למעלה למטה ימינה שמאלה) מישהו יודע היכן ניתן לרכוש זאת?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 611 צפיות
שלום לכולם, ברשותי Suzuki cross 2015 עם מערכת אנדרוייד שהותקנה בחברה בארץ בזמן רוורס ,כשמסך האנדרוייד מציג את הוידאו , האודיו ) מאפליקצית הרדיו (מושתק האם ניתן לקנפג זאת מהאנדרוייד או שזה מובנה כך ולא ניתן לקנפג. תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת ism55ism55, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סוויפט 2014. מחפש מערכת מולטימדיה איכותית שתומכת באייפון. אני מעדיף לא להתעסק עם ההתקנה. מאיפה מתחילים? מה האפשרויות, מה הכי טוב? מה טווח המחירים? אשמח למורה נבוכים תודה!!!
הודעה אחרונה מאת Arthur85, -
- 0 תגובות
- 978 צפיות
היי חברים ניסיתי לעדכן את החומרה ובמהלך ההתקנה הפעולה נכשלה, עכשיו המכשיר תקוע מנסה להתקין ונכשל האם יש דרך לאפס אותו בחזרה? הדגם הוא ddx9716bts
הודעה אחרונה מאת Eitan Yarimi, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, התחדשתי ב Nissan Juke 2018 חדשה. מגיעה עם מערכת המולטימדיה הרגילה של Nissan, ויש לי 2 שאלות עיקריות- 1) האם זה אפשרי להשתמש ב Nissan Connect כדי לסנכרן מהפלאפון אפלקיציות כמו Waze / Spotify על המסך של הרכב? בתיאוריה הבנתי שזה אפשרי..בפועל כמו שזה נראה NissanConnect לא תומכת בישראל, אז לא מבין את כל הסיפור ואיך זה אמור לעבוד לכל הלקוחות מישראל, ואיך כל הלקוחות מישראל עושים את זה היום. 2) במידה ולא, האם יש איכשהו איך לפרוץ את המערכת המובנית של Nissan על מנת להתקין Android Auto ברכב? חרשתי את גוגל, אין משהו מעניין. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת thelocker, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום, קניתי i10 חדשה מהיבואן לפני שבועיים, שמגיעה עם חיישני רוורס שמותקים ע"י "גיל קאר". עוצמת הצפצוף ממש חלשה - אני צריך להנמיך את המוזיקה כמעט לגמרי כדאי לשמוע אותם כשאני חונה, בניגוד להונדה סיוויק של אבא שלי שבה גם בווליום בינוני הייתי שומע את חיישני הרוורס (הווליום שלהם היה דומיננטי, כמו צפצוץ של מובילאיי), או כל רכב אחר שיצא לי להיות בו. האם אני צריך להתקשר לגיל קאר כדי שיתקנו לי את זה או שזה אמור להיות ככה? אני לא חושב שזה אמור להיות ככה, הווליום באמת נמוך בצורה בלתי סבירה. נ.ב זה היה מהשנייה הראשונה שאספתי את הרכב מהאולם תצוגה.
-
-
- 1 תגובות
- 836 צפיות
שלום לכולם מחפש מערכת אנדרואיד לרכב ניסן קשקאי +2 שנת 2009. מה חשוב שיהיה ומה לא? השימוש אחרי הרדיו הוא כמובן וויז. צריך עם סים בלי סים? טווח המחירים שאני מחפש הוא עד 1500 שח. יש המלצות? Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Avi135, -
- 4 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
למישהו יש נסיון עם התקנת מצלמת רוורס בדגם הזה אשר מתממשקת למערכת המולטימדיה? מצאתי את המצלמה הזאת בעלי-אקספרס שלהבנתי אמורה להתאים: https://www.aliexpress.com/item/jIiaYiTian-Rear-View-camera-For-SEAT-Ibiza-6L-6J-SC-MK3-MK4-MK5-2002-2017-CCD/32834487961.html בנוסף למייצב מתח הזה: https://www.aliexpress.com/store/product/JIAYITIAN-Reverse-image-upgrade-parts-Upgrade-rear-view-camera-Rectifiers-Stable-starting-current-for-German-cars/3202022_32848929732.html?spm=2114.10010108.1000023.1.24c71387r8sjMo האם למישהו יש נסיון עם סוג זה של חומרה? האם בנוסף לזה יש צורך גם ב"פריצה" של מערכת המולטימדיה? תודה
הודעה אחרונה מאת Spirox, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, הרכב הינו סיאט איביזה קופרה 2016, הרמקול בדלת הינו 6.5 אינץ והטוויטר סביב ה 1 אינץ. כרגע מותקן ברכב מגבר של הרץ HCD4D עם סאב של הרץ 25.3 אני מעוניין בצליל מדוייק, לא צורם ונעים. תחומי המוזיקה הינם R&B,Dance house, hip-hop וקלאסיקות(לדוגמה - Nothing Else Matters - Metallica & San Francisco Symphonic Orchestra) כרגע בדקתי על סט של אודיסון prima apk165 או voce AV K6, מה עוד מומלץ? פוקאל? מורל? המחיר שכרגע אני מוכן להשקיע הינו עד 2000 ש"ח+- תודה.
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מעוניין לסגור קנייה לגבי האוטו הזה ואני מעוניין לשים שם וויז. ראיתי שאין וויז במערכת הבסיסית כאשר הייתי בסניף והחברה רוצים על זה 4000 שח כאשר מוכנים לתת 25 אחוז הנחה. האם יש דרך אחרת לשים וויז? לא מעוניין לשים מערכת מולטימדיה אחרת אלא להשאר המערכת שמגיעה עם האוטו. הבנתי שאפשר לפרוץ את המערכת... תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם יש אפשרות לחבר מצלמת רוורס במערכת מקורית סקודה אוקטביה 1ל' טורבו, ambition רמת , 2018 ? רכב ליסינג שחיישני רוורס מהתקנה מקומית , אם זה משנה
הודעה אחרונה מאת nik, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין לשים את אותה מהערכת שיש כיום במיצובישי של אבא שלי בפיגו שרכשתי אפשרי? ואם כן איפה אפשר לרכוש?
הודעה אחרונה מאת nraanan, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כלמוביל החליפו לאחרונה ברכבים החדשים את המערכת שלהם למכשיר מסוג חדש לחלוטין דור 4 עם אנדרויד 5.1.1. לקודמת היתה פריצה שאפשרה התקנת יישומים חיצונים, ברכב החדש שהזמנתי יש כזאת חדשה. ידוע למישהו אם קיימת פריצה שניתנת לביטול במקרה של כשל חומרה כדי שיהיה אפשר לממש אחריות? אני מעוניין להתקין אפל מיוזיק ו99fm ואולי עוד איזו אפליקציה שניים. אשמח לרעיונות בעניין.
הודעה אחרונה מאת KobyC,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.