פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
שלום, יש לי סיוויק 2007 עם דיבורית בלוטות' פשוטה מדגם BC6000 שגם משתיקה את הסטריאו של הרכב וגם מעבירה את השמע דרך הרמקולים. הדיבורית כבר עושה מלא בעיות וצריך להחליף אותה במשהו איכותי. פניתי לשניים-שלושה מקומות וכולם רוצים הרבה מאוד כסף על החלפת הדיבורית ומנסים לשכנע אותי כבר להתקין מערכת מולטימדיה (שאני ממש לא צריך) במחירים של 1500 עד 2000 ש"ח. ראיתי שאפשר להזמין מחו"ל דגם פשוט של BURY שמזכיר בתכונות שלו את מה שיש לי כרגע אבל נחשב לאיכותי יותר בסכום של 400 ומשהו. האם זו משימה קשה לפרק את הקיים ולהחליף בדיבורית החדשה אם יש לי חוש טכני וידיים טובות ? האם צריך כלים מיוחדים כלשהם או שזה יהיה רק הרכבה פשוטה ? האם אצטרך כבלים מיוחדים או שהקיט החדש וכבלים שחו…
הודעה אחרונה מאת cvconr, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 847 צפיות
ראיתי את isound והוא דורש 1500 שקל למערכת אנדרויד ומצלמת רוורס בעיקרון אני צריך את שניהם השאלה אם זו הצעה הכי טובה לדעתכם ואם זה לא יהיה בעייתי מבחינת המערכת של הרכב I10 2015 INSIGHT תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום וערב טוב לכולם! לאחרונה אני בהתלבטות קשה האם לרכוש מערכת מולטימדיה של פייוניר או לנסות מערכת 2דין של אנדרואיד. למי שלא מכיר מדובר במה שמפורסם בלינק הבא: https://www.aliexpress.com/af/headunit.html?site=glo&g=y&origin=n&blanktest=0&filterCat=200215580&jump=afs&groupsort=1&SearchText=headunit&SortType=total_tranpro_desc&initiative_id=SB_20180318085052 *הלינק הוא חיפוש בלבד ולא מציג מוצר כלשהו, אין לי שום מטרה לפרסם פה כלום.* אני הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המערכות האלו, האם כדאי להשקיע בהן כסף [ יש גם אנשים שמוכרים כאלה בארץ פשוט לא רוצה לפרסם משהו ספציפי ] התכנון הוא גם לחבר מערכת עם שני מגברים ( 4 רמקולי…
הודעה אחרונה מאת MrBanger, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכב- גולף טרנדליין חדש, הורדתי את אנדרואיד אוטו דרך vpn, גוגל מפות פועלת נהדר, אך בהפעלת וויז , הוא קופא אחרי מספר שניות. נייד=שיאומי מי6, כל אפליקציות ומערכת ההפעלה מעודכנים. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת yaya24, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי אני מנסה להוריד פרקים של סדרות סביב ה 10 דקות עד חצי שעה הבנתי שצריך להמיר עם סיומת AVI אבל לא הצלחתי למצוא בשום אתר המרה עם סיומת כזאת
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 0 תגובות
- 717 צפיות
אהלן, יש לי שברולט מאליבו 2018 שמגיעה עם המערכת של באנדרואיד אוטו, בשורה התחתונה- לא מרוצה ממנה ומעוניין לשים במקומה מערכת אנדרואיד עצמאית רגילה. במסע החיפושים הגעתי להצעה של 3000 שח עבור מערכת שמתלבשת על הרכב(הכוונה שמשתלבת עם הדשבורד כמובן). אני מעוניין לשמוע מכם אם מכירים או יכולים לעזור לי לחפש מקורות אחרים זולים יותר. בא בחשבון גם הזמנה מחול(חיפשתי קצת באליאקספרס+איביי אך לא מצאתי יותר מדי תוצאות) תודה מראש,צחי.
הודעה אחרונה מאת Zahi101, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
איזה כבל אני צריך לרכוש בשביל לחבר את app radio. חיפשתי באייבי אבל יש המון סוגים
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
- 0 תגובות
- 627 צפיות
שלום לכולם, אני בונה תיבה לסאב ID12 שלי. https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?649445-התחדשתי-ב-IMAGE-DYNAMICS-ID12-אבל-לבית!!! הסאב בשימוש ביתי בתיבה פתוחה. הבעיה היא שבווליום נמוך שומעים מעולה, ובווליום בינוני וגבוה שומעים גרוע. התיבה משמיעה רעשים בתדירות הסאב, הרעשים הם של חריקות. התיבה שאני בונה מורכבת מ MDF 3 ס"מ. לפי הוראות היצרן הנפח המקסימלי לתדר של 30HZ הוא 2 קיוביק פיט. לפי תוכנות שונות הנפח הרצוי הוא 3.5 קיוביק פיט עם 3 פורטים (אני רוצה) בקוטר של 7 ס"מ ובאורך של 26 ס"מ כל אחד. הסאב יהיה בסיגנון הזה: https://www.svsound.com/products/pb12-plus אני מרפד את כל התיבה בספוג אקוסטי בעובי של 3 ס"מ. 1. האם לדעתכם הסאונד ישתפ…
הודעה אחרונה מאת inon007, -
- 0 תגובות
- 564 צפיות
שלום לכולם, אני בונה תיבה לסאב ID12 שלי. https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?649445-התחדשתי-ב-IMAGE-DYNAMICS-ID12-אבל-לבית!!! הסאב בשימוש ביתי בתיבה פתוחה. הבעיה היא שבווליום נמוך שומעים מעולה, ובווליום בינוני וגבוה שומעים גרוע. התיבה משמיעה רעשים בתדירות הסאב, הרעשים הם של חריקות. התיבה שאני בונה מורכבת מ MDF 3 ס"מ. לפי הוראות היצרן הנפח המקסימלי לתדר של 30HZ הוא 2 קיוביק פיט. לפי תוכנות שונות הנפח הרצוי הוא 3.5 קיוביק פיט עם 3 פורטים (אני רוצה) בקוטר של 7 ס"מ ובאורך של 26 ס"מ כל אחד. הסאב יהיה בסיגנון הזה: https://www.svsound.com/products/pb12-plus אני מרפד את כל התיבה בספוג אקוסטי בעובי של 3 ס"מ. 1. האם לדעתכם הסאונד ישתפ…
הודעה אחרונה מאת inon007, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מבקש המלצה לוופר 6.5 עבור הטויטרים האלה : https://www.amazon.it/gp/product/B0156UEE46/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AU6MIW34OBZX7 וופרים ייחוברו למגבר 100Wx2
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
-
- 1 תגובות
- 786 צפיות
שלום, ברשותי לאנסר ספורטבק 2010 רכשתי מערכת מולטימדיה חדשה שמגיעה עם צמה שעליה יש 2 חוטים KEY1 ו KEY2 שאמורים לעזור לשליטה עם ההגה השאלה לאיזה חוטים של הרכב אני אמור לחבר אותם? שנית אמור להיות בצמה עוד חוט לתאורה של המקשים של הדאבל דין illumination wire מישהו יודע לאן לחבר גם אותו? תודה רבה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת mat321, -
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום יש לי מערכת מקורית במאזדה ואני מעוניין להתקין רדיו דיסק, דין אחד במקום הרדיו המקורי. האם קיים מתאם לרדיו דין אחד שמכסה את החלל הרייק שנוצר? מאזדה 3 2008.
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 870 צפיות
שלום, לאחי יש רכב עם דיבורים Parrot CK3000 (https://www.parrot.com/us/car-kits/parrot-ck3000-evolution) הטלפון הקודם שלו לא היה מתחבר וכעת הוא קנה מכשיר חדש, גלאקסי S9 וגם הוא לא מתחבר. כאשר לא היתה דיבורית כזו ברכב שלי, אני זוכר שהייתי צריך לבצע עידכון תוכנה לדיבורית ואז זה זיהה ועבד ללא בעיה עם הטלפון. בנוסף, עדכון התוכנה מתבצע רק עם כבל 9 פינים ולא USB, משהו שאין לי כך או כך. האם אתם מכירים מקום שמבצע עדכון לדיבורית הזו?. האם אתם יודעים עלות משוערת של עדכון?. אשמח לעזרה בנושא. תודה רבה. להלן צילום, שמצאתי באינטרנט, כיצד הדיבורית ניראית.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברשותי מיצובישי אאוטלנדר 2014 שנרכש מחברת ליסינג ואינני יודע איזה דגם מערכת המולטימדיה המותקנת אשמח אם מישהו יכול לומר לי איך לדעת מה הדגם, נכנסתי להגדרות וקיבלתי מידע שלא עזר לי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
שלום חברים, קניתי את הרכב לפני שנה וחצי, הגיע עם המערכת. דאבל דין פיוניר, מקדימה קומפוננט של הרץ, יש מגבר (לא זוכר את החברה) וסאב של סוני. שמעו עד עכשיו אחלה בסה"כ. לאחרונה הרמקול השמאלי התחיל לזייף בבאסים, התעלמתי. עכשיו הימני הפסיק לעבוד (מידי פעם חוזר לעבוד חצי כוח). אני לא יודע מה הבעיה, אולי חיבורים, אולי מגבר. אשמח לקבל המלצה למקום טוב ואמין באזור חולון שלא ידחוף לי סתם מוצרים, במידה ואפשר לסדר ומדובר רק בחיווט או משהו. במדיה והבעיה ברמקולים, מה המחיר של קומפוננט נורמלי? (חשוב לי בעיקר איכות, עוצמה פחות רלוונטי) מדובר על מאזדה 3 2008 - דור ראשון.
הודעה אחרונה מאת yuvalsa, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 997 צפיות
שלום בקיה פורטה 2018 שקיבלתי היום מותקנת מע' an101d של חב' UZEB המערכת נתקעת כל הזמן ומבצעת ריסט כל כמה דקות (שאורך מס' דקות מייגעות) מדי פעם מבצע איפוס מלא וכל ההגדרות נמחקות מה זה הדרעק הזה? האם יש פיתרון?
הודעה אחרונה מאת adi_n, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם, הזמנתי שברולט אקווינוקס חדשה דרך ליסינג פרטי והמערכת מולטימדיה המובנית מאוד בסיסית, אני רוצה לשדרג אותה בעיקר בגלל שאין WAZE . קיבלתי הצעה להתקין מתאם למערכת בעלות של 3,400 ש"ח (כולל יוטיוב, וויז, רדיו אינטרנטי, גוגל ואולי עוד משהו). האם משתלם ובעיקר האם המחיר הגיוני? מישהו מבין ויכול לעזור לקבל החלטה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת lroi04, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, בשעה טובה קיבלנו אתמול את הרכב החדש שרכשנו - קיה נירו 2018. הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה מקורית חדשה (מסך 7״ במקום 5״ בעבר). אשתי שמה לב שכאשר היא מבצעת שיחות באמצעות הדיבורית בלוטות׳ יש רעש סטטי ברמקולים. הדבר לא קורה כאשר מנגנים מוסיקה. התופעה השתחזרה הן כאשר מקשרים מכשירי אייפון והן מכשירי אנדרואיד. הקלטתי סרט שמתאר את התופעה כאן: [video=youtube_share;CtF0Ky_50Pg] האם נתקלתם בתופעה כזאת? האם זאת ההתנהגות הצפויה בנירו / רכבי קיה אחרים? האם יש לכם מושג אם אפשר לעשות משהו?
הודעה אחרונה מאת idtlevi, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבוע טוב חברים , לחבר מותקנת מערכת מהדגם הנ"ל מחוברת למגבר . מדי פעם בזמן הפעלת המערכת מופיעה על המסך "Amp Error" . התקלה מתרחשת לסירוגין , כשמכבים את המנוע ומייד מניעים שוב הבעייה נפתרת. ממה נובעת הבעייה , מהמערכת עצמה , מהמגבר ?. תודה מראש ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לגדולים באוזני ציון. האם יש למי מיכם מושג איך פותחים את המערכת למצב אנדרואידי?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום בטעות נגעתי במשהו שגורם לפנל לכבות את התאורה שלו לאחר מס שניות. זה רושם disp off. איך מבטלים זאת? Pioneer deh x3950 תודה
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
- 0 תגובות
- 965 צפיות
שלום. יש לי AUDI S3 8V 2014 רכשתי מחו"ל מערכת מולטימדיה + מסך (7 אינץ במקום 5) של AUDI S3 ברמת גימור יותר גבוהה של HARMAN KARDON. בקיצור התקנתי את זה , זה באמת שטויות קונקטור נכנס בקונקטור הבעיה שצריך לבצע "התאמה" סוג של קידוד במערכת עם VCDS להתאים שהמערכת תעבוד. כי כרגע אני רואה מסך שחור. אני מחפש בעל מקצוע שיודע להתעסק עם זה (המיקום לא ככ משנה לי אני מהמרכז) תודה
הודעה אחרונה מאת darion, -
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי קניתי יד שניה https://elektrotanya.com/hertz_hv165.pdf/download.html רק את המיד. (בלי טוויטר וקרוס) אני רוצה לחבר אותו למגבר/לרדיו דיסק. מישהו יכול לתת לי את הטווח רק של המיד? באתר מצאתי רק את הטווח של כל הקומפוננט ביחד... אני מחפש את הטווח רק של המיד בשביל שאוכל לחתוך דרך המגבר... (בHPF) ושאלה שניה, אם אשתמש ברדיו דיסק ולא במגבר- אם אשיג קרוס לא מקורי שבסביבות הטווחים שתיתנו לי עכשיו - רוב הסכויים שהוא ישרוד? מכיוון שהרדיו דיסק לא יקח אותו לקצה שלו... מישהו רוצה לתת לי קרוס מתנה (גם של הרץ) (אבל לא אותו דגם) אז חשבתי פשוט לחבר לקרוס שלו ומין הסתם הטווח מידים של שתי הקרוסים די דומה ... אשמח לעצות.. ולמי ששואל למה אני מתלבט בין לחבר לרדיו ד…
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 1 תגובות
- 899 צפיות
מדובר על פיאט פונטו איבו לצורך העניין. מתלבט בין X4950BT ל- S5050BT . ב5050 אני רואה שיש "הכנה לשליטה מההגה אוניברסלי" מה זה אומר? צריך מתאם? ניסיתי לחפש באיביי מתאמים ל4950 ולא כל כך הבנתי מה אני צריך ואיך זה עובד? המחיר של ה5050 יקר יותר ב200 שקל, שווה את זה? יש הבדל בהגברה של שניהם? לא מתכוון להתקין מגבר, אולי רמקולים 6X9 במגש האחורי בנוסף לקומפוננט מקדימה. תודה! [h=1][/h]
הודעה אחרונה מאת george, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברכב כרגע רמקולים מקוריים ו HU רדיו דיסק ישן פשוט. צריך להתקין בה: מולטימדיה (יש מקום מובנה בסובארו ל 2DIN). מגבר+סאב (ימוקמו מתחת למושב האחורי) דלתות קדמיות (2 קומפוננטים +2 טוויטרים) 2 הקומפוננטים צריכים לקבל הגברה. דלתות אחוריות, לא החלטתי אבל בוא נגיד עוד 2 רמקולים. מצלמה אחורית. את כל הציוד יש לי, כולל כבלי התקנה שפורקו מהרכב הקודם. מה אמורה להיות עלות התקנה שכזו?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
טוב. אחרי בערך 8-9 שנים ביחד. נפרדו דרכנו שלי ושל הבורה למי שלא מכיר. תמונות בחתימה. אני לא הולך לעשות התקנה כזו מטורפת שוב. עם פירוק כללי של הרכב. אבל מה כן. קומפוננט קדמי. סאב. מגברים. ומצבר. סולידי...... רשימת רכיבים: יש לנו רדיו דיסק דבל דין של נקמיצי (הגיע עם האוטו החדש) (הציוד הבא הגיע מהאוטו הקודם) מצבר אופטימה צהוב כבל לרמקולים אומגה אודיו סאבים (XETEC XLS ) מגבר XETEC P4 מגבר XETEC P2 וופרים של פוקל אוטופיה (ישן) טוויטרים של איניפיניטי קאפא (ישן) או טוויטרים של מורל סופרימו גדולים חיווט חדש של מתח. כבל 0G מפצל מתח 0G חיווט חדש של RCA מערכת חשמל מחודשת התוכנית. מצבר מקורי נשאר במקום. התקנת מצבר…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב, במידה ואני רוכש יונדאי i10 2018 מיבואן, אין לו מערכת מדיה אנדרואיד. מהיכן כדאי לי לרכוש? ואיזה דגם עלי לרכוש שיתאים לרכב? אני חדש בתחום תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת newhere12, -
- 4 תגובות
- 10 אלף צפיות
הוצעה לי המערכת הנ"ל ונראית יחסית סבבה. השאלה היא מי היצרן שלה, כי TARGET זה כנראה סתם שם שמדביקים בארץ. יש למישהו ניסיון איתה?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 1 תגובות
- 5 אלף צפיות
יש לי מערכת אנדרואיד תואמת מקור שהזמנתי מעלי. בסך הכל מערכת מצויינת אבל יש משהו אחד שאשמח ויהיה לזה פיתרון. ש-waze עובד ונותן הוראות נסיעה, זה משתיק את הרדיו. ראיתי במספר מערכות אחרות שה-waze והרדיו עובדים במקביל ושיש הוראות מה-waze הרדיו עושה fade ומנמיך את עצמו. למישהו יש פתרון?
הודעה אחרונה מאת alondon, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 752 צפיות
בהמשך "לפרוייקט" הקטן שעשיתי. קשה להנות מקופסאות האשל הזו והאיכות זוועתית. האם יש רמקולים זולים (200-300 ש"ח) שיתאימו וישפרו במעט את המצב? נשארו לי כמה חתיכות מהסטינגר (יריעה בוטילית). כדאי לעטוף את הבית של הרמקול לפני שאני מתקין אותם?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.