פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני סער חדש בפורום אני זקוק לעזרתכם רכשתי איביזה קופה 2015 והחלטתי לשים לה מערכת אז הלכתי למתקין והתקין לי מגבר אודיסון sr4 קומפוננטים hertz mille pro 1650.3 סאב בהתחלה הוא שם לי jbl 1000 אחורי כמהימים הבנתי שהוא לא מה שאני מחפש החלפתי אותו לhertz es300 hu פיוניר x8550bt אז ככה חשבתי בהתחלה שאני יסתפק במערכת לא יקרה אבל מה שקרה שנדבקתי בחיידק את הסאב אני רוצה להחליף לסאב חזק יותר + מגבר מונו לגבי מגבר מונו אני פתוח להצעות יד 2 תקציב 1200 אפשר גם יותר על מגבר איכותי לגבי הסאב אני יחזיר למתקין אבל איזה סאב לשים שיהיה איכותי מדוייק וחזק 1500~ שקל תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 737 צפיות
אהלן לכולם, גולף עם התקנה של פתיחת מסך... איך דואגים שהשמע באנדרואיד יופעל דרך הרמקולים של הרכב, ולא דרך הרמקול החיצוני? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Golf_91, -
- 0 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ערב טוב רכשתי לאחרונה טויוטה ורסו 2013 עם מערכת toyota touch 2 הבעיה: בזמן התנעת הרכב, כשהבלוטוס מתחבר אוטומטית לסמארטפון שלי, גם נגן המוזיקה מתחיל לפעול, תופעה שממש מעצבנת לפעמים.. גם אחרי שאני מפסיקה את הנגן, מספיקה הזזה של גלגלת הווליום כדי להפעילו מחדש יש למישהו רעיון פותרים את המצב הזה ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת dana_yar, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הבנתי שאפשר לעשות שיקוף מלא של הכל כולל כל האפליקציות, מישהו יודע איך? יש לי OBDELEVEN אם צריך
הודעה אחרונה מאת Pavel Yoffe, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לטובת אלו שמחוסרי פייסבוק ואלו שלא עוקבים אחרי, מעלה פרוייקט מעניין של התקנת מערכת שמע בטיוטה C-HR. המערכת ברובה נבנתה על רוקפורד כאשר יחידת הראש נשארה מקורית. אז קצת תמונות...
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברים התחלתי לחפש מגבר 2 ערוצים אשר יגביר לי את הסט של מורל הייבריד במקום האודיסון החלשלוש שלי הדרישה שלי היא מגבר בתקציב עד 1500 שמספק לפחות 90rmsלערוץ. חיפשתי הרבה מיד 2 ולא מצאתי משהו מספיק מעניין הייתי שמח אם תוכלו לתת לי המלצה על מגבר מעניין בתקציב הזה. המטרה כמה שיותר sq,תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש ברשותי וולוו S40 שנת 2003 ברכב יש שני רמקולים על המדף האחורי, שני רמקולים בדלתות הקדמיות ובנוסף שני רמקולים על הדשבורד שלדעתי הם טוויטרים. רכשתי רדיו דיסק של קנווד חדש והתקנתי אותו במקום יחידת הראש הישנה של וולוו, בחיבורי הרמקולים חיווטתי בדיוק כבמפרט רמקול אחורי שמאל ורמקול אחורי ימין. ורמקול קדמי שמאל ורמקול קדמי ימין, עכשיו לשאלתי - ישנן 4 יציאות לרמקולים מיחידת הראש וישנם 6 רמקולים ההנחה שלי היא שיש מפצל, או קרוס אובר שמחבר בניהם, אני מעונין להחליף את הרמקולים מקדימה ולהשתמש במקומות של הדשבורד והדלתות ולעבוד עם קומפוננטים חדשים. אך אני מעוניין לדעת אם אני יכול להשתמש בחיווט שלהם ולשם כך אני צריך למצוא את הקרוס אובר או המפצל הזה, אם מישהו מבין ברכב הזה ויודע לתת…
הודעה אחרונה מאת Eyal2000, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין להחליף את מערכת המולטימדיה ברכב ה- SKODA RAPID/SPACEBACK 2016 שלי במערכת אנדרואיד. ברכב מותקנת מערכת Stop and Go. איזו מערכת אנדרואיד כדאי לרכוש, אשר תתאים לרכב ולא תיצור בעיות ממש עם המערכות הקיימות ברכב? האם מישהו נתקל במערכת הזאת האם היא תתאים? https://www.aliexpress.com/item/Bonroad-Android-8-0-4G-RAM-Autoradio-for-Amarok-Beetle-Caddy-CC-EOS-Golf-Jetta-Passat/32847165969.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.QMKxaC תודה.
הודעה אחרונה מאת Pavel Yoffe, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי סיאט איביזה משנת 2013 דגם ספורט לא FR רוצה להזמין דאבל דין לרכב אבל לא סגור על כמה דברים 1. האם זה מתאים לרכב? ע"פ מה שמדדתי וראיתי באינטרנט זה ניראה מתאים 2. האם היא טובה? שווה לקחת את הסיכון של ה1000 שקל ? https://www.ebay.com/itm/XRROSS-Android-8-0-Car-audio-player-auto-radio-GPS-Wifi-BT-Double-Din-4GB-16GB/132549045423?epid=5017084493&hash=item1edc89ecaf:g:d54AAOSw3fpatQUF#shpCntId
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, למי שמכיר, בסיוויק 2014 קיים מסך קטן כזה שמשלב גם מצלמת רוורס. המצלמה אצלי לא עובדת בכלל, גם כשאני מגיע אליה דרך ההגדרות רואים מסך שחור (המצלמה קיימת בוודאות) יש לציין שהיא לא עבדה גם כשקניתי את הרכב ואין לי מושג מה קרה שם
הודעה אחרונה מאת Tyomka, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, מהן האלטרנטיבות ל Toyota touch 2 תואמות מקור שכמובן מבוססות אנדרואיד? ראיתי שיש התקנות מקומיות של אנדרואיד בציי רכב, מישהו יודע מה הדגם? איפה ניתן להשיג? תודה
הודעה אחרונה מאת maz, -
- 0 תגובות
- 721 צפיות
pioneer deh x3950bt Pioneer DEH-X4950BT האם נדרש מתאם .או שגודל המשיר זהה לזה שביונדאי תודה רבה שבת שלום
הודעה אחרונה מאת noam12, -
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים כידוע לכם יש לי רכב אספנות וברצוני להתקין את הרדיו טייפ הישן שקיימים בו יציאות למגבר מאחור. בגלל שאני רוצה מעט יותר עוצמה ברצוני להתקין מגברון קטן בדשבורד שיגביר 4 רמקולים בלבד. אך בגלל שאין היום קלטות רציתי לקנות קסטה עם כבל אוקס, משיטות ברחבי האיביי נתקלתי במגבר של חברת Soundstream st4.1000db שיש לו חיבור בלוטוס אך אני לא יודע אם אפשר בכלל להתחבר לבלוטוס בגלל שאני משתמש ברדיו טייפ ישן. אשמח לתגובות איך מחברים את הפלאפון אליו. תודה לעוזרים מצורף קישור למוצר: http://soundstream.com/product/st4-1000db/
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קניתי את הרכב הנ"ל ביום ראשון. ליקויים שהתגלו- רמקולים מאחור עובדים חלש ולא מותקן מגבר. ברכב הזה,הרמקולים יושבים על פח ולא על מגש כמו ברכב הקודם שלי. יש לי את הרמקולים הישנים שפרקתי מהרכב הקודם עם מגבר וכל החיווט ועכשיו לשאלות . מה כדאי לעשות אמרו שלא אסתטי לקדוח בפח ולהרחיב את הרמקולים והציעו החלפת רמקולים לחזקים יותר +התקנת משהו חלופי למגבר (תחליף שעולה בסביבות ה 1600- לא זול בכלל). או שבכל זאת כן לקדוח בפח שם,לשים את הרמקולים של פיוניר הדי טובים שלי שם+להתקין מגבר מחדש. או.. פתרון אחר ?
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, מדובר בסיוויק 5דל' 2015 דור 9 (צורה אחרונה) ידנית, אני מעוניין להתקין מערכת אנדרואיד של JOYING הדגם החדש שלהם (4 ג'יגה 8 ליבות אנדרואיד אוריאו), הבעיה היא שלא הצלחתי להבין בשום מקום איך זה ישפיע על הרכב? אני אסביר, הBT המקורי של הונדה הוא מצוין, השמיעה\דיבור ל2 הכיוונים היא לא פחות ממצוינת כולל חיוג על פי זיהוי קול שעובד בצורה יוצאת מן הכלל!!. ברגע שאתקין את הHU אז אוותר על הBT המקורי(כי הוא מובנה ברדיו המקורי), האם אאבד את הכפתורים של הטלפון המובנים בהגה? מניסיון בסיוויק הקודמת שגם בה היה את אותו HU, איכות השמע הייתה נוראית, המון ניתוקים ובעצם לא יכלתי לסמוך על זה בתור דיבורית מתפקדת, איך אוודא שהאיכות בזו לא פחות ממושלמת? (כן יודע, בא עם זה מיקרופון…
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 1 תגובות
- 896 צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת ה 5.5.18 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. *המפגש יתקיים תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס.* **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע או לא, אין טעם …
הודעה אחרונה מאת papula, -
- 0 תגובות
- 923 צפיות
https://www.glouds.com/waza-%D7%94%D7%90%D7%91%D7%99%D7%96%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-aux/#comments מישהו מכיר את המוצר ויכול לתת חוות דעת רלוונטית עליו?
הודעה אחרונה מאת tomcoh, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הזמנתי C3 Picasso חדשה, מנוע דיזל וגיר ידני. שמתי לב שברכב אין מצלמת רוורס, מערכת מולטימדיה או אפילו דיבורית בלוטות'. על השניים הראשונים עוד איכשהו אפשר להתפשר, על דיבורית - זו חובה עבורי ואין מצב שאוותר. האם ישנה דרך לשתול מערכת מולטימדיה מתקדמת לתוך האוטו, או לפחות להטמיע דיבורית בצורה ידידותית שישתלב על המערכת הקיימת להשתקת רדיו תוך כדי שיחה וכדומה? תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
קודם כל מצטער שאני פותח 2 נושאים אבל זה שני דברים בכיוונים שונים. סורי שאני הולך לעשות לכם קצת סלט.. אבל יש אנשים שאוהבים סלט לסמסונג s8 ו-s9 יש מוצר בשם dex pad והוא הופך את הסמארטפון לשולחן עבודה כמו ממשק pc: https://www.samsung.com/us/mobile/mobile-accessories/phones/dex-pad-ee-m5100tbegus/ הסמארטפון מתחבר לdex דרך חיבור כמו שמטעינים ומהdex יש יציאות לusb (למקלדת וכל מיני), hdmi (למסך). והדבר המשמעותי ביותר הוא שהמכשיר הופך להיות עכבר כמו במחשב נייד. מה שאומר שניתן להעביר תמונה ואודיו (באיכות הגבוהה ביותר, כולל dts 5.1) דרך hdmi. כלומר, אין את בעיית איכות הבלוטות, mirror link וכו'. תוך כדי המכשיר גם נטען! בנוסף, יש אופציה שהסמארטפון והמס…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 958 צפיות
אהלן חברה אני מחפש לשמוע קומפוננטים מסויימים באזור המרכז בעיקר באזור ראשון, בת ים, חולון, Jbl gto 509/508 Infinity reference ומורל דוטק אוביישן תודה רבה לעזורים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
היי חברים, לצערי מכרתי את הלאון קופרה(2017) המדהימה שלי ומנסה לעבור למוד חיסכון ע"י רכישה של היברידית יפנית - CHR. לצערי, המערכת המקורית זוועה, בייחוד למי שרגיל למערכת בקופרה שכולל 9 רמקולים וסאב מובנה. מחפש שידרוג למערכת הכולל : סאב יעודי לגלגל ספייר בלבד(אין כמעט תא מטען ברכב)! סט קומפננטים לחזית. ומגבר 4 ערוצים. הכל אמור להיות מותקן במקום הרמקולים המקוריים ומנוהל מהמערכת המקורית - הרכב באחריות ואני לא רוצה לפגוע בשום צורה באחריות. אשמח לרעינות ביצוע ממי שמכיר או ביצע. תודה מראש חברים ובשורות טובות.
- 0 תגובות
- 771 צפיות
היי, יש לאחותי הונדה סיוויק היברידית שנת 2008, אין כניסה של USB או AUX, איזה פתרונות יש כדי להתקין דיבורית לטלפון ברכב?
הודעה אחרונה מאת tomcoh, -
- 0 תגובות
- 613 צפיות
פיגו 208 מערכת מקורית. איך אפשר להוסיף waze?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברים, התקנתי במיצובישי שלי(ספייס סטאר 2015) מערכת מולטימדיה, עובדת מצויין רק שאני לא מצליח להבין איזה חוטים לחבר בשביל שיהיה לי שליטה מההגה, יש חיבור עם 18 פינים של הרכב שבו יש שישה חוטים שהוא של הכפתורי שליטה של ההגה. מהמולטימדה יש צמה עם כמה חוטים שהבנתי שהחוטים KEY1 וKEY2 צריכים להתחבר לרכב אבל אני לא מבין לאיזה חוטים לחבר (עדיף לפי צבעים אם מישהו יודע) אשמח אם תעזרו לי תודה רבה
הודעה אחרונה מאת abcd12, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים אשמח לדעת איזה סט יותר איכותי מבין השניים ומה ההבדלים. DB651 או DB652 https://images.crutchfieldonline.com/ImageHandler/trim/620/378/products/2016/25/107/g107DB652-F.jpg https://i.ebayimg.com/images/g/7jwAAOSwv2RZmuEo/s-l300.jpg
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, אני מחליף עכשיו קומפוננט עקב תקלה ורציתי לשמוע קצת דעות וביקורות אם מומלץ או לא הקומפוננט שבכותרת(http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768003). ואם יש את הקומפוננט הזה למישהו אשמח לדעת כמה הוא שילם עליו. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אז יש לי דאבל דין של פיוניר, וקניתי ״מתאם״ עבורו על מנת שישתלב בדאשבורד הקיים. למה המרכאות ? כי ה״מתאם״ הזה הוא כנראה רק כיסוי, והמכשיר עצמו לא מתחבר אליו ממש, אלא מותקן באוטו עצמו. עד כאן התיאוריה, פירקתי את כל מה שהיה לי לפרק ועדיין לא הבנתי איך אני מרכיב את הדאבל-דין ברכב. האם למישהו יש מושג או נסיון ברכב המדובר? מצרף תמונות של המתאם. Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת erezfed, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי את המערכת pioneer avh-2750bt ויש איתה איזה קטע מוזר. אני מגדיר את השליטה מההגה, אבל הכפתור שאמור לדלג בין השירים, מדלג בין התיקיות. כלומר במקום לקפוץ משיר 1 לשיר 2 בתיקייה X הוא עובר מכול התיקייה לתיקייה הבאה. במקביל לזה, גם כשאני שומע רדיו, במקום לקפוץ בין התחנות שהגדרתי, הוא מעלה ומוריד את התדרים. ניסיתי לאפס את המערכת, הגדרתי את ההגה מחדש, זה החזיק נסיעה אחת ואז חזר לתופעה שתיארתי. מישהו נתקל בתופעה ויודע איך מתמודדים איתה ? הרכב שבשרותי, מאזדה 3 ספיריט 2008 דור ראשון. נ.ב יש למערכת גם שלט, הוא עובד מצוין, מדלג בין השירים כמו שצריך. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Arthur85, -
- 0 תגובות
- 620 צפיות
הבנתי שמעבר לחיבור של הנייד ל AUX לא קיים פיתרון מעשי לחבר את הנייד למערכת של הרכב (הזוי, ב A1 הנייד התחבר למערכת וב Q5 רק השיחות עוברות למערכת...) יש פיתרון מעשי לחבר את הנייד למערכת כך שאוכל גם לשלוט בנייד דרכה? תודה גיא
הודעה אחרונה מאת guy_kv, -
שלום לכולם חזרתי לפורום אחרי המון זמן שלא הייתי מחובר לתחום (עקב פריצה לרכב וניקיון כללי למוצריו , ירד החשק... אבל מסתבר שלא נעלם ) אבקש חוות דעת על המגברים הנ"ל לפי הנאמר אלו מגברים דיגיטליים(אין לי שמץ מה זה אומר ,פשוט הבנתי שלא מתחמם , לא היה בתקופתי.) BLX4 - 4 CHANNEL AMPLIFIER https://www.massiveaudio.com/products/blx4-4-channel-amplifier Steg DST401D https://www.gt-trading.it/copia-di-st401-2 המגברים יחוברו לסט קומפוננט ולסאב וופר 12" בתיבה אטומה. אין מפרט של הרמקולים כי לא נבחרו עדיין. (המבחר אמור להיות גדול , לפי המפרט המגברים חזקים ) השאלה שלי היא איזה מגבר יותר חזק, איכותי ועמיד . תודה רבה לעונים , וכיף …
הודעה אחרונה מאת yehudaze1,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,226 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaimoto
- הדיין
- farkash7
- SlowRide
- stx
- bjlb
- גיא_מ
- danbr
- Iwind
- davemustaine87
- Ron Poh
- discoTD5