Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים כידוע לכם יש לי רכב אספנות וברצוני להתקין את הרדיו טייפ הישן שקיימים בו יציאות למגבר מאחור.

בגלל שאני רוצה מעט יותר עוצמה ברצוני להתקין מגברון קטן בדשבורד שיגביר 4 רמקולים בלבד.

אך בגלל שאין היום קלטות רציתי לקנות קסטה עם כבל אוקס, משיטות ברחבי האיביי נתקלתי במגבר של חברת Soundstream st4.1000db שיש לו חיבור בלוטוס

אך אני לא יודע אם אפשר בכלל להתחבר לבלוטוס בגלל שאני משתמש ברדיו טייפ ישן.

אשמח לתגובות איך מחברים את הפלאפון אליו.

תודה לעוזרים מצורף קישור למוצר:

http://soundstream.com/product/st4-1000db/

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

בחוברת ההפעלה רשום "Smart switching between Bluetooth and RCA Signal".

מכך אני מבין שהוא ממתג באופן אוטומטי ביניהם, כאשר אני מניח שיש תיעדוף ל-BT כאשר הוא מרגיש משהו רץ דרכו.

כך שהניגון יתבצע או ישירות מהטלפון למגבר, או אם הרדיו דולק וה-BT בטלפון כבוי או פשוט לא מנגן שום דבר אז תשמע מהרדיו.

מה שאתה צריך לדאוג לו אולי בנפרד זה הפעלת המגבר (חוט Remote) ללא תלות ברדיו (באמצעות ריליי אחרי סוויץ' וכד'), כך שהרדיו יוכל להיות כבוי למשל, ועדין המגבר ידלק ותוכל להשתמש בפונקציונאליות ה-BT שלו עם הטלפון.

פורסם

מעולה עכשיו עוד שאלה אם במקום 4 רמקולים ארצה לחבר זוג רמקולים קדמיים וסאב קטן בבגז׳ האם זה אפשרי עם המגבר הנ״ל

וכמה rms הסאב יקבל בחיבור כזה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אתה פתחת את האתר שאליו קישרת (ובהמשך ישיר לכך את חוברת ההפעלה והספסיפיקציות של המגבר שמפורסמות שם)?!

כל התשובות שם ומשם.

• תוכן חדש...