פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
ב 11/11 הזמנתי מאליאקספרס מערכת מולטמידיה לרכב. מדובר בחברת JOYING, אחת הטובות בתחום מערכות האנדרואיד. המחיר למערכת נע סביב ה 260 דולר כשביום הרווקים הוא צנח ל 190. עם קופונים של 20 דולר הגעתי ל 170 דולר. מה בקופסה? מדובר במערכת עם אנדרואיד 5.1.1, (כשאנדרואיד 6 כבר בפיתוח) 1 גיגה ראם DDR3 ו 16 גיגה של איכסון פנימי. (יש כבר מכשירים עם 2 גיגה ו 32 בהתאמה בתוספת של כמה דולרים. שווה לדעתי) המעבד הוא אינטל אטום, SOFIA 3GR עם 4 ליבות. מסך מגע 7 אינטש, מולטי טאץ, חיבור למיקרופון סטריאופוני חיצוני (מגיע בערכה), אנטנת GPS, חיבור למצלמת רוורס, בלוטות' גירסה 4.1 לטובת החיבור לרכב המכשיר מגיע עם 2 צמות חוטים. אחת עם חיבור ISO לרכבים מהשנים האחר…
הודעה אחרונה מאת nir100, -
- 4 תגובות
- 886 צפיות
משום מה הופתעתי לגלות שטויוטה החליטו לשים את המערכת מולטימדיה המוזרה בעולם בקורולה.. התברר לי לא מזמן שיש דרך לעשות שיקוף מסך לפלאפון אבל זה רק לגלאקסי 3 שזה משהו שלא ניתן להבין כלל וכלל. האם יש איזשהי דרך שאוכל לשים וויז במסך שלי ואם לא מה האופציות העומדות בפניי?
הודעה אחרונה מאת Crapy, -
הזמנתי פיקנטו 2017 שאמורה להגיע עוד שבוע וכרגע יש לי בפיקנטו 2014 מולטימדיה Pioneer AVX-2850BT, רק שאני לא יודע אם אני יכול להעביר אותו לרכב החדש כי ככה המולטימדיה נראית שם: https://preview.netcarshow.com/Kia-Picanto_GT-Line-2017-1600-60.jpg מישהו יכול לזהות את המולטימדיה הזו? ואם אני לא יכול להעביר את הפיוניר, אילו דגמים ספציפיים אני צריך לחפש? אני פשוט רוצה להזמין מעכשיו במידה ולא כדי שעד שהאוטו יגיע המולטימדיה כבר תהיה אצלי. אגב, המולטימדיה הזו תתאים? https://www.amazon.com/Universal-Android-Navigation-Bluetooth-Mirrorlink/dp/B071V388JF/ref=sr_1_9?s=gps&ie=UTF8&qid=1497808865&sr=1-9 תודה!
הודעה אחרונה מאת Kuturga, -
- 0 תגובות
- 527 צפיות
בוקר טוב, מחפש מקום שמחזיק ומתקין את המולטימדיה המקורית של סוזוקי לקרוסאובר אשמח להמלצה (הבנתי שזאת אחלה מולטימדיה?)
הודעה אחרונה מאת דלט2078, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מערכת המולטימדיה ברכב יונדאי i30 2014 תקועה על הלוגו, ניסיתי לעשות reset ,לנתק מצבר ולהוציא פיוז אך שום דבר לא עוזר. כשאני מעביר לרברס המצלמה נדלקת. הבנתי שצריך לעדכן גירסה רציתי לדעת אם קיימת האפשרות לעדכן גירסה בצורה עצמאית או שחייב ללכת לגיל קאר(החברה שמתעסקת עם מערכות אלו). תודה
הודעה אחרונה מאת yakovd, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 885 צפיות
איך אפשר לגרום לטאבלט נקסוס 7 להידלק ולהתכבות בכל פעם שמדליקים או מכבים את הרכב ?
הודעה אחרונה מאת ofer1973, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי, אני בתהליכי רכישה של טויוטה CHR (רכישה מסוכנות). אני רוצה לשדרג את מערכת המולטימדיה והסוכנות מציעה לי מערכת בכ 4000 שח מבוססת אנדרואיד. אין לי מושג של איזו חברה היא. יש כמובן אפליקציות , תגובה מהירה למגע, רשימת זכרונות בעברית וממשק נוח. האם אתם מכירים מערכת תואמת במחיר טוב יותר במרכז? האם יש משמעות להתקנה דרכם או אצל מתקין חיצוני (מורשה) מבחינת אחריות? כמה שנות אחריות מקבלים בדרך כלל והאם יש עדכונים למערכת כמו בנייד?
הודעה אחרונה מאת royikv, -
- 2 תגובות
- 880 צפיות
אהלן בקרוב אני מתקין סאבוופר + מגבר ברכב שלי ( מאזדה 3 2010 ) כרגע יש שם מערכת מולטימדיה + סט קומפוננטים. רציתי לדעת , היות ואין במערכת שליטה ייעודית לסאב ( רק אקולייזר עם low, mid high ׂׂ ) איך אוכל לשלוט על הסאב באופן עצמאי? למעט לצאת מהאוטו ללכת לבגאז' ולשנות את העוצמה ..? האם יש אפליקציה שאוכל להתקין? תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
חרשתי את הפורום והאינטרנט בחיפוש אחרי פתרונות בידוד רעשים לרכב. המטרה העיקרית היא לבודד רעשי מנוע/דרך. התכנון הוא לשים 3 שכבות של מוצרים: 1) יריעות בוטיל סטנדרטיות כגון דיינמאט ותחליפיו 2) על זה להוסיף ספוג CCF - closed cell foam בעובי 5-6 מ"מ 3) על זה להוסיף גומי MLV - mass loaded vinyl לגבי יריעות בוטיל אין שאלות, עשיתי בעבר איטום דלתות ומכיר מקרוב את החומרים ועבודה. לגבי CCF - מצאתי ב-ebay מוכר בריטי שמוכר: https://www.ebay.com/itm/6-Large-Sheets-Camper-Van-Conversion-Insulation-Heat-Sound-Noise-Deadening/252385868218 24 יריעות כאלה עם מישלוח יעלו 450 ש"ח בערך (3.6 מ"ר) מישהו מכיר את החומר הזה? יש כמובן את הפלציב שמוכרים בארץ, איך הוא ביחס לח…
הודעה אחרונה מאת Rotem Zano, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 887 צפיות
שלום לכולם יש לי מאזדה 3 2010 השקעתי במערכת מולטימדיה + סט קומפוננט מקדימה + רמקולים אחוריים בדלתות ( 5X7 ) שומעים בסדר, אבל לא מספיק. חסר לי באס אני מעוניין לבנות תיבה לסאבוופר , על איזה עץ ממליצים ? MDF ? אורן ? אני מעוניין בסאב קטן יחסית ( 8 אינץ' ) - מתכנן להזמין אותו מ EBAY , או Aliexpress יש המלצות לסוג סאב מסויים? אני צריך גם מגבר מן הסתם, מה העוצמה הנחוצה לידיעתכם? - והאם ממליצים על דגם מסויים? את כל החיבורים של הסאב ( אחרי שאבנה אותו ) יעשה על ידי איש מקצוע ( חבר ממש טוב ) הסיבה שאני רוצה לבנות תיבה לסאב + לקנות באיביי את המגבר והסאב היא הוזלת העלויות כמובן ( בארץ אני מגיע למחירים של 1500 ש"ח ) רב תודות חברים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
הי אני מחפש רדיו עם בלוטוט לרכב יונדאי i10 שנת 2012. ראיתי מספר דברים מעניינים וזולים ב"אליאקספרס" , העניין הוא שאני לא מצליח להבין \ לא מוצא משהו מתאים לרכב שלי עם החיבורים הנ"ל(מצ"ב תמונות) אשמח לעזרה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת elyanivson33, -
- 0 תגובות
- 552 צפיות
חברים אשמח לעצה, כי סלקום לא הצליחו כל כך לעזור לי. יש לי מערכת אנדואיד עם מודם סלולרי ברכב. בשבוע האחרון, בנסיעה מרמת גן לעבודה בקיבוץ מגל, קצת אחרי נתניה המערכת נכנסת למצב של נדידת נתונים - למרות שהאפשרות הזו כבוייה בהגדרות - ואין גלישה באינטרנט. בערב, בדרך חזרה, באיזור כפר-סבא הגלישה מסתדרת. החלפתי מודם, איפסתי את המערכת פעמיים כולל הגדרת APN מחדש, החלפתי סים מול סלקום - והבעיה עדיין נמשכת .
הודעה אחרונה מאת Yoni Michaeli, -
בקרוב waze ב carplay
מאת Guest- 1 תגובות
- 905 צפיות
אתמול אפל הודיעו על תמיכה של אפליקציות ניווט חיצוניות ב carplay. כל זה בגרסת IOS12 שתהיה זמינה להורדה בספטמבר הקרוב. אז בשעה טובה.
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי מיצובישי ספייס סטאר (דגם שהגיע לארץ בסוף 2014) כולל כל התוספות. יש לי את המערכת מולטימדיה שהגיעה עם הרכב כולל מצלמת רוורס ושליטה מההגה. יש בארהב כל הזמן מבצעים ממש טובים על מערכות CarPlay ואני מתכנן לרכוש אחת בקרוב. רציתי רק לדעת האם במוסך ידעו לחבר לי את המערכת שארכוש (לא סגור כרגע על דגם) לכל הכפתורים(ווליום, העברת שירים, כפתור סירי, מענה וניתוק שיחה) בהגה?
הודעה אחרונה מאת PPF, -
- 4 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום רב ברשותי סובארו פורסטר 2016 מערכת המולטימדיה אנדרואיד הותקנה ע"י אדי מערכות חבילת הגלישה נגמרה והמחיר שנדרש לחידוש מצד אדי מערכות לא לרוחי בלשון המעטה האם אפשר להחליף ל SIM מחברה אחרת וכיצד האם חייב מתקין של אדי מערכות לא הגיוני לי שבשנת 2018 אני צריך להיות כבול לנותן שירות ספציפי תודה דן
הודעה אחרונה מאת dandanbo, -
סיאט איביזה - אודיו דרך בלוטוט' עובד כשהנגן מוזיקה עובד אבל בשיחות אני לא שומע כלום..
מאת quiksilver- 0 תגובות
- 709 צפיות
זה התחיל לפני שבועיים בערך, כשאני עונה לשיחה דרך המערכת אני לא שומע כלום אבל הצד השני שומע אותי. לעומת זאת כשאני מפעיל מוזיקה אני כן שומע... האם יש הפרדה בין האודיו של המוזיקה לשיחה במערכת? תודה.
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה שחשוב לי שהיא תתחבר לסאונד של הרכב כדי שישמעו טוב, ושישמעו טוב אצלי ובצד השני. המליצו לי על Samsonix bt9000 , חנות אחת הציע ב890 כולל התקנה וחנות אחרת ב650. יש עוד המלצה למוצר איכותי ואיפה לקנות ולהתקין?
הודעה אחרונה מאת Oren Amrani, -
- 6 תגובות
- 13.7 אלף צפיות
ישנם כמה מדריכים ברשת לגבי פתיחת מערכות מולטימדיה ברכבי יונדאי/ מיצובישי (הכוונה להתקנת קבצי מערכת חדשים שיאפשרו התקנת Google play ואפליקציות נוספות - דבר שלא אפשרי במצב הקיים). הבעיה היא שהקישורים להורדת הקבצים בכל אותם המדריכים כבר לא עובדים. יש כאן מישהו שבמקרה שמר את אותם הקבצים ויכול להעלות אותם או לשלוח אותם במייל? לא מצליח למצוא בשום מקום ברשת. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת גיא .ב, -
- 0 תגובות
- 630 צפיות
היי חברים, האם ניתן להתקין מצלמה קדמית(על הגריל) ברכב הנ״ל בחיבורים הקיימים במולטימדיה המקורית או ע״י התקנת מפצל וידאו. הרכב מגיע עם מצלמת רוורס מהיבואן/ יצרן. לשם הדגשה מדובר במצלמה לחניה בלבד ולא מצלמת דרך. תודה
הודעה אחרונה מאת shahar, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום יש לי יונדאי i30cw , בתא מטען אין את החלק הקשיח שמתקינים עליו רמקולים, למעשה יש כמו וילון. אני רוצה לשפר את הרמה של הסאונד. איזה רמקולים מומלץ לקנות קידמי, אחורי או אולי עם תיבה ולשים בתא מטען? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, ברשותי רכב Renault clio החדשה. הוספתי לה מערכת אנדרואיד עם מסך 10 אינץ. אני רוצה לחבר למערכת קומפוננטים ללא תוספת של מגבר\סאב. שהקומפוננטים יתחברו ישירות לרמקולים. תקציב עד 1K בזמנו הומלץ לי ללכת על Audison Prima APK 165 2way, מה אומרים? הצעות\המלצות יתקבלו בברכה. תודה
הודעה אחרונה מאת inon007, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, מכירים תוכנות טובות לצריבת דיסקים (כמובן אני שואל עבור מוזיקה באוטו) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
היי, רוצה לדעת באיזה רכב המערכת שמע טובה יותר, במאזדה 2 החדשה, או באיביזה של השנתיים אחרונות / איביזה החדשה. אני מדבר על הסטנדרט לא על fr וכו'.. תודה.
הודעה אחרונה מאת shimon90, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי Audi A3 2013 ולצערי Audi הוסיפו את האופציה של CarPlay רק ברכבים החדשים שלהם (לדעתי משנת 2017 ומעלה בהדור החדש של ה-MMI). כרגע אני משתמש ב-MMI 3G והאוטו מתחבר אוטומטית לאייפון שלי כשאני מניע וישר מנגן מוזיקה. הכל טוב ויפה, אבל הייתי מאוד רוצה את האופציה ל-CarPlay במקום. מצאתי פתרון ב-AliExpress שכביכול מתחבר ל-MMI ולא מצריך שום חיבורים מיותרים. מדובר בקופסא שמתחברת לחיבור וידאו האקסטרנלי של ה-MMI ומכילה ממשק CarPlay אמיתי ותקין שעובד עם הכפתורי מולטימדיה. הבעיה היא שאין שום ביקורת על המוצר, והוא יקר מדי בשביל שאני אתנסה איתו. ניסיתי לדבר עם המוכר, והוא טוען שזה עובד ואפילו שלח לי סרטון שמופיע בעמוד של המוצר שמראה שזה עובד. מישהו מ…
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- 3 תגובות
- 979 צפיות
אני ממש לא מרוצה מהאיכות והעוצמה של הרמקולים בפיקנטו מצאתי את אלה: SPS-510 5.25" 2-way Car Audio Speakers (Pair) אלה לרמקולים האחרויים ואלה לקדמיים: Alpine Type-S SPS-410 4" Coaxial 2-Way Car Audio Speakers ברכב מותקנת מערכת מולטימדיה rockchip rk3188 אני לא כל כך מבין באודיו ורציתי להתייעץ כל הרמקולים יוצאים 163 דולר
הודעה אחרונה מאת itzkoo9, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן לכולם, רכשתי שברולט מאליבו 2014 שבישראל מגיעה ללא הmylink. האם יש איזו דרך לשדרג את המערכת ולהוסיף את הmylink? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nir.sela, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם, רכשתי מאליבו 2013 מהצורה החדישה יותר. יש מסך מגע ברכב ויש כפתורי BT בהגה אך בפועל הכל חסום. איך מאפשרים פתיחה עבור מצלמה,דיבורית וכו' אשמח לעזרתכם או להפניה לקבלת עזרה. תודה מראש, מאור
הודעה אחרונה מאת nir.sela, -
- 3 תגובות
- 950 צפיות
לנסר 2010 עם הרדיו המקורי , כאשר המערכת על מצב אוקס ולא מופעל שמע בנגן , יש רעש סטטי . האם יש דרך לסדר את הבעיה בלי להחליף רדיו ?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
מפגש מרכז 2.6
מאת trip_88- 0 תגובות
- 575 צפיות
מישהו מגיע למפגש מרכז (ר"ג) היום?
הודעה אחרונה מאת trip_88, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש המלצה לרמקולים של Focal שיתאימו לביואיק לה קרוס 2010. האם יש דגם מוצלח ומומלץ? אשמח לדעת גם כמה אצטרך להשקיע על מגבר אם אני קונה רמקולים בסכום כזה. הסיבה שאני רוצה focal היא בגלל שהיו לי רמקולים שלהם ברכב ואהבתי את הצליל. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת x-box,