פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אולי אוכל להיעזר בידע פה ולפשט לעצמי את החיפוש. אני מחפש HU לרכב שיענה על כמה דרישות די פשוטות, באופן מפתיע קצת קשה לי למצוא. 1) single DIN, זה מה שיש. 2) ממש לא נחוץ CD, עדיף אפילו שלא יהיה. 3) חיבור פשוט ל-4 רמקולים המובנים ברכב, לא יתחבר למגברים ושום דבר אבל צריך ווליום סביר בלי עיוותים כי הרכב די רועש. 4) חיבור BT, לניגון מדיה ודיבורית. חשוב לי מאוד שיעבוד טוב. בנקמיצ'י שיש לי עכשיו יש עיכוב לא קטן ביציאה של רכיב ה-BT ממיוט, כלומר אם לא מתנגן סאונד ברקע ופתאום יש התראה בוויז, אני שומע רק את הסוף שלה. לא ברור לי אם זו בעיה בעוד מכשירים. 5) כניסה למיקרופון חיצוני לדיבורית. במכשיר שיש לי עכשיו לא הייתה, אז הוספתי בעצמי חיבור 3.5 בגב המכשיר במקו…
הודעה אחרונה מאת calltor, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברכב שלי (פיז׳ו 5008) הותקן מתאם אנדרואיד למולטימדיה על ידי היצרן/ יבואן. יציאת השמע לרדיו אינטרנטי הם השתמשו במשדר fm שזה גרוע ומחריד!! השאלה שלי האם יש אפשרות להחליף למשהו איכותי יותר או הוספת aux שאין כניראה במערכת שלי?
הודעה אחרונה מאת חומי מגרלי, -
- 9 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי, אשמח לעצה, יונדאי I25 שנת 2014, היום בבוקר המערכת שמע הפסיקה לעבוד. פשוט לא נדלקת. אמרו לנו משהו על איפוס או שדרוג תוכנה. מישהו מכיר\נתקל? תודה מראש, קובי
הודעה אחרונה מאת kobylevy, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יודע אם יש מערכות אנדרואיד ממותג ? אם לא אז איזה מערכות מומלצות אודה לכם על היעוץ
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, יש לחבר שלי מאזדה 3 שנת 2006 מנוע 1600, יש לו את המערכת שמע המקורית ברכב, הוא הזמין מתאם לכבל AUX מאייבי וחיבר את המתאם מאחורי המערכת, אחרי שהוא חיבר את המתאם המערכת נדלקה לא שמעו כלום ואחרי כמה שניות הפסיקה לעבוד, כרגע המערכת לא נדלקת ורק התאורה שלה מהבהבת (דבר שלא היה לפני התקנת ה AUX), הכפתורים במערכת גם לא מגיבים. * לפני התקנת ה AUX המערכת עבדה. דברים שנבדקו: פיוז רדיו - תקין נותק המתאם AUX והחזרנו את המערכת כמו שהיא הייתה ועדיין לא נדלקת. סרטון של הבעיה: [video=youtube;0X-FpHmy-MU]
הודעה אחרונה מאת yoelb00, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום קאיה נירו חדשה. לא הצלחתי למצוא את המקום בו אתה אומר לרדיו להחליף תדרים אוטומטית כשעוברים מאיזור לאיזור. לא ראיתי שום תפריט הגדרות לרדיו... זה נקרא Alternative frequency בכל רדיו רגיל.... קשה להאמין שהאופציה לא קיימת - ביונדאי I35 שנת 2015 זה כבר היה.... גם שמות התחנות בתפריט התחנות הקבועות לא מופיעות... מופיעים רק התדרים.. מה אני מפספס ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת green, -
- 2 תגובות
- 890 צפיות
אני מחפש סינגל דין כדי להתקין אותו בתא כפפות וכדי לשלוט בו יש אפליקציה בשם PIONEER ARC שדרכה אפשר לשלוט על בגדרות הסאונד, אקולייזר, הזרמת מדיה וכו'. מה אתם אומרים על הדגם הזה? https://www.crutchfield.com/S-G6yZVy1SxuC/p_130X8800BS/Pioneer-DEH-X8800BHS.html בדגמים בארץ לא מצויין אם יש תמיכה באפליקציה. יש למישהו מושג אם יש את זה בדגמים? ואם אני אקנה את הדגם הנ"ל מחול, אין סיבה שזה לא יעבוד, נכון? חוץ מתאימות תדרי רדיו יש עוד בעיה של תאימות? חשוב לי שתהיה לי אופציה לשלוט דרך אפליקציה בפאנל. אתם מכירים דגמים יותר טובים בסכום של עד 1000 ש"ח? תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בוקר טוב, ביום שישי התקנתי מצלמת רוורס ברכב ואני לא מרוצה מהתוצאה. הזוית של המצלמה כפי שאמורים להתקין מצלמה מהדגם הזה אבל התוצאה היא שהיא מצלמת את השטח הקרוב של הפגוש , בערך מטר , ממש מכוון לרצפה. יש דרך לכוון איכשהו את הזיוית צילום כלפי מעלה? https://www.ebay.com/itm/170-Wireless-Car-Rear-View-CCD-Reverse-Parking-Camera-Night-Vision-Waterproof/332404347546?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני כמה ימים הגיע לי מערכת של חברת seican אנדרואיד ההתקנה הייתה נקייה אחרי מספר שעות של שימוש המסך התהפך ולא יכולתי לעשות דבר גם הורדתי אפליקציות של סיבוב מסך גם זה לא עזר .. יצרתי קשר אם החברה אמרו לי שהלוח Tft נדפק וישלחו לי חדש אתמול רשמתי להם שאני לא מעונין במערכת שישלחו לי ואני רוצה את הכסף חזרה כמובן שאני יחזיר להם תמכשיר *** תמכשיר = ככל הנראה את המכשיר *** הם עדין לא חזרו אלי אם מישהו שחווה חוויה כזאת מעצבנת יכול ליצץ לי מה לעשות אשמח
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 841 צפיות
היי חברים, לאחרונה רכשתי את המולטימדיה הזו - https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?orderId=92212372385253&productId=32849047193 יחד עם המצלמה הזו - https://www.ebay.com/itm/Android-System-USB-DVR-Driving-Recorder-1080P-HD-Hidden-Camera-Car-Video-Cu3/142509447702?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 לאחר ההתקנה של המערכת וחיבור המצלמה באמצעות USB, ניסיתי להוריד אפליקצייה עבור ה-DVR, לצערי כל האפליקציות שהורדתי לא עבדו. רציתי לדעת האם מישהו מכיר אפליקציה שתוכל להתאים לסט שהתקנתי בבקשה.
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן יש לי מאזדה3 2009 SPIRIT ואני מעוניין להרכיב בה מערכת מולטימדיה (טאבלאט) של אנדרואיד. ראיתי שמוכרים בעלי אקספרס ושיש מדריכים להרכבה. אני רוצה לדעת האם מוכרים את זה גם בארץ והיכן. תודה
הודעה אחרונה מאת MRCOHENN, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
קודם כל אציין שבחרתי לכתוב את השרשור פה כי אני חושב שיש פה אוכלוסיה גדולה יותר של חשמלאים/מנוסים בהתקנה. אם לא מתאים, אשמח אם המנהל יעביר למקום הנכון, תודה. התקנתי לפאביה מסגרת לוחית עם חיישני רוורס (כדי לא לקדוח בטמבון). כווננתי אותם והם פועלים מעולה. הבעיה שנוצרה: אין לי איך לסלול הזנה בדרך פשוטה מהנורת רוורס לחיישנים. בפאביה2, יש תעלה קטנה מגומי בין דלת תא המטען לגוף הרכב. הבעיה שאין כל כך גישה לתעלה הזאת (לפרק גג ופלסטיקה, פלסטיקה הייתי נזהר, עם הגג אני לא לוקח סיכון). הפתרון עם הכי פחות סיכוי לנזק שאני חושב ליישם, הוא לקנות מעגל אלחוטי עם רילאי- לחבר משדר על נורת רוורס, ומקלט עם רילאי לנורת לוחית. החיסרון- רק יפעל רק כאשר תאו…
הודעה אחרונה מאת nir100, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הזמנתי מערכת מולטידמיה מעלי אקספרס היא פשוטה ועובדת בסדר גמור חוץ מדיליי של כמה שניות טובות כשמחברים את הפלאפון ומנסים לדבר. אני מחפש מערכת מולטידמדיה פשוטה ובסיסית שיהיה אפשר לחבר אליה את הפלאפון לשמוע מוזיקה ולנהל שיחות משהו בסגנון: שתהיה זולה ופשוטה לצרכים בסיסיים. תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם , היות ואני דינוזאור , לא כולם מכירים אותי .. בכל מקרה לפני כמה שנים לאור התרחבות המשפחה וילדים ועבודה שמתי בצד את התחביב בלב כבד תקציר אחרי קצת זמן התחיל לחלחל לי הגעגוע .. אמרתי שאני עוד אחזור אז עכשיו , זה כנראה זמן לחזור אחרי כמה מערכות שהיו די טובות למי שמעניין אותו : 1 3 2 הפעם , מדובר ברכב שמשמש אותי גם לעבודה , ולכן אין עניין של בניות מיוחדות לצורך שואו\פאן , השיקול העיקרי הוא הפרקטיות. את המערכת התקין כמובן יוסי אלפיין , שכצפוי עשה עבודה של אומן , מיומן ומסור . מספיקה תמונה אחת של הקורות כדי להבין .. בהתקנה הזו הגבלתי אותו מאוד , בכך שרציתי שמראה רכב מקורי\יוקרתי ישאר וההתקנה לא תמשוך תשומת לב רבה. על הקורות להישאר שטוחות כ…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התחדשתי בi10, כוללת מערכת מולטימדיה של בהתקנת גילקאר. והשאלה: בעת הגדרת לחיצים לתחנות קבועות ברדיו - המערכת מסמנת אותם אוטומטית עם התדר של התחנה. איך אני משנה את הכיתוב למשהו קריא/נורמאלי, ניתן לזיהוי? אולי אפילו לICONים?
הודעה אחרונה מאת rafid, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 16.8 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי רנו קליאו 2015 עם מערכת מולטימדיה מקורית MadiaNav. ברצוני להוסיף מצלמת רוורס שתתחבר ישירות למערכת המקורית. לפי רנו , הספק בארץ היא חברת "א.ד.י מערכות" אשר דורשת על "מתאם פתיחת מסך מקורי" כ-2000 שקלים. בשיטוט ברשת נתקלתי באתר :http://car-solutions.com/en/rear-view-camera-connection-cable-to-renault-dacia-opel-medianav.php [h=3][/h]אשר מוכרים בנוסף את החיבור באייבי (למקרה שמישהו מחפש וזה יותר נוח לו). לפני שאני מזמין את המוצר אשמח לדעת האם מישהו נתקל בו או ביצע התקנה בארץ ויכול להעיד האם מדובר במוזר זהה לזה המותקן בארץ ? בנוסף, לפי הבנתי המוצר מגיע ללא כבלים ארוכים, מצלמה וכו'.. לכן אשמח להמלצות תודה מראש, רועי
הודעה אחרונה מאת nir91186, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים ותודה מראש על העזרה. יש לי יונדאי גטס שנת 2007 עם מקום למערכת 1 דין. מעדיף שלא יבצעו חיתוך למערכת 2 דין ולכן מבקש את עזרתכם בהמלצה על מערכת מוליטימדיה משקפת אנדרואיד 1 דין רצוי קבוע ולא נשלף כי הבנתי שזה מתקלקל במשך הזמן. חשובות לי הפונקציות הבאות: 1. גישה לתחנות רדיו אינטרנטיות בינלאומיות (רוצה לשמוע מוזיקה בנסיעה בלי לשמוע פרסומות) 2. רצוי גישה ליוטיוב 3. ווייז על גבי מסך המערכת וללא צורך בשימוש בנייד בזמן נסיעה 4. דיבורית שמחוברת לרמקולים של הרכב ולא לרמקול נפרד 5. עדיף עם אפשרות גם לקומפקט דיסק 6. מכשיר אמין שלא מתקלקל וכן מקום שנותן שירות טוב אני מבין שהחברות הגדולות פיוניר וקנווד לא מייצרות מכשירים משקפי אנדרואיד ולכן אשמח להמלצה מידע…
הודעה אחרונה מאת Doron Brener, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכשתי מערכת אנדרואיד 8 תואם מקור ליונדאי i30 ואני נתקל ב2 בעיות: 1. שמחברים דונגל עם סים של אורנג למערכת. המערכת מזהה את הסים ומסמנת על המסך את המשולש המלא אבל המערכת לא עוברת ל online, שנכנסים ל Waze או לכל דבר אחר המערכת מודיעה שהיא בoffline 2. שמחברים סמסונג גלקסי S6 בבלוטופ למערכת, כל השיחות הנכנסות לסמסונג עוברת מיד לתא קולי ולא מופיעות בכלל על המכשיר. אם למשהו יש רעיונות, זה יעזור מאוד
הודעה אחרונה מאת dima_vy, -
- 2 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, מחפש מקום מומלץ באיזור המרכז לקניית מערכת מולטימדיה שתומכת ב-CarPlay. ראיתי מקום בשם ״אלכסנדר״ ביפו, זה המקום היחיד שמצאתי שמוכר מערכות שתומכות בזה ובמחיר סביר. תודה!
הודעה אחרונה מאת DIN_13345, -
- 0 תגובות
- 870 צפיות
היי איך אני מתקין את השיקוף link mirror קניתי מאלי אקספרס
הודעה אחרונה מאת Itzik Abuhatzira, -
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי , לאחרונה שדרגתי את הרדיו המקורי בדאסטר במולטימדיה אנדרואיד 8 (4GB 32G) , טרם ההחלפה שדרגתי את הרמקולים הקדמיים והאחוריים (5.25 אינץ) ב ALPINE SPS 510 ו רוקפורד R1525 . משום מה הסאונד ברדיו אנדרואיד לא יושב לי טוב באוזן - וזה הורג אותי לא יודע איך להסביר ומה לעשות ... הרדיו המקורי עם שדרוג הרמקולים הרגיש לי יותר טוב מבחינת צליל חד ועשיר בבס. אני לא אודיופיל אבל אוהב לשמוע בווליום יחסית גבוהה ומשום מה באנדרואיד לא הצלחתי להגיע לאותו צליל שאני אוהב , שחקתי בכל המודים של האקולייזר ולא מגיע לאן שאני רוצה - מבאסססססס תתחת השאלה האם החלפה לרמקול איכותי קומפוננט כמו הפוקל יפתור את הבעיה או שיש איזושהי אפליקציה שיכולה לתת מגוון רחב יותר של צלילים באנדרואיד ???? אשמ…
הודעה אחרונה מאת shimiefr, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אחרי שהזמנתי HU לרכב שלי (I30 2013) את המערכת הבאה: https://he.aliexpress.com/item/KLYDE-Android-8-0-7-4G-WIFI-Octa-Core-4GB-RAM-32GB-ROM-PX5-DAB-FM/32858673571.html אני מעוניין להזמין מצלמת רברס, עם איכות תמונה טובה ככל האפשר. על מה אתם ממליצים? תודה
הודעה אחרונה מאת omer2a, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין לשדרג את המערכת קיימת ברכב (אבארט 595) שהוחלף בו לקומפוננט בסיסי של JBL ואני מעוניין לקבל תוספת באס שחסרה לי. חשבתי על אופציית המיקרו באס מוגבר של JL Audio על מנת שאוכל למקמם אותו מתחת למושב הנוסע (רוצה לשמור על התא מטען נקי). מה דעתכם עליו? קיבלתי הצעה לקנות סאב מוגבר יד 2 ב-1500 שקל. למוכר אין את הדגם. האם לדעתכם נשמעת כמו הצעה טובה? נ.ב: ניסיתי לחפש "JL Audio" בחיפוש ולא העלה תוצאות בכלל. החיפוש פה לא יודע להתמודד עם אנגלית?
הודעה אחרונה מאת Kuturga, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר פריצת המערכת אפליקציות מוזיקה כמו אפל מיוזיק או ספוטיפיי משמיעות רק ערוץ אחד (בשני הצדדים) האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה
הודעה אחרונה מאת KobyC, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמה שווה מגבר כזה משומש בן 5 שנים והאם הוא יגביר לי טוב 4 קומפוננט יש לי קומפוננט מקדימה ומאחורה של אינפיניטי 6520cx
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש בידי 208 גי טי איי 2017. ברצוני להתקין ברכב סאב מוגבר (מתחת לכיסא הנהג). יש הרבה אופציות למוצר זה של מגוון חברות (alpine, jbl, cerwin vega ועוד). כמו כן אדגיש שאני כן מעוניין להשאיר את המערכת המקורית של הרכב. מוצרים אלה מתחברים לhigh level, לכן אין צורך בחיבור RCA או מנחת. עכשיו לשאלתי: מבדיקות ברשת בפורומים אירופאים הבנתי שיש במערכת המקורית ברכבי פיז'ו (SMEG) איזושהי מערכת וירטואלית של ARKAMYS שאמורה לדמות סאונד 5.1 או משהו כזה. בפורום בו קראתי, נאמר שלפני התקנת רכיבי הגברה נוספים באוטו, יש לשנות הגדרה במערכת ל"סטנדרט", כלומר לבטל את "מערכת ה5.1". כתוב שאם לא עושים זאת, מקבלים עיוות בסאונד. שינוי הגדרה זה מבוצע רק במרכז שירות, ע"י חיבור מחש…
הודעה אחרונה מאת Rm Rz, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
יש לי סיאט ארונה וטלפון אנדרואיד. לא הבנתי מאיפה אני משיג את האפליקציה של ה miror link? למה כזה מסובך לעשות את זה. מה האינטרס שהאפליקציה לא זמינה בחנות?
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני חדש כאן בפורום, ואני חדש בבעלות רכב יש לי דייהטסו סיריון רק שנה.. אני אוהב לשמוע מוזיקה בנהיגה, גם נסיעה לסופר השכונתי אני חייב מוזיקה, גם אם זה חמש דקות נסיעה. יש לי ברכב מערכת ישנה לא זוכר של איזה חברה, הרדיו שם ממש מעפן, אי אפשר לבחור תחנות נורמליות. כשאני מנסה להעביר תחנות, זה זז מוזר, לדוגמא: 91.7fm כשאני רוצה גלגלצ, 98.9fm כשאני רוצה לשמוע 99fm, קיצר הבנתם.. מידי פעם אני שומע מדיסקים, את רוב המוזיקה שלי אני שומע דרך האייפוד שלי בעזרת כבל Aux. אין לי בלוטות' במערכת שמע, יש לי בלוטות' מעפן שמתאים יותר לשיחות טלפון שהתקינו לי באוטו דיפו. מה שאני רוצה זה, מערכת שמע מקצועית ואיכותית עם אפשרות לחבר דיסקים, כבל Aux ובלוטות' ואולי ג…
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 0 תגובות
- 685 צפיות
יש לי פיג'ו 307 שנת 2006 והתקנתי לא מזמן מערכת דאבל דין אצל מישהו מבאר שבע הוא הביא לי מתאם הכל כמו שצריך במקום לחתוך חוטים אני רואה באינטרנט שיש אנשים שהצליחו לחבר את השליטה מההגה למערכת שלהם ראיתי שיש לי שתי כבלים מנותקים שהם Key1 וKey2 שהם בעצם הכבלים של השליטה אני לא מוצא באינטרנט איפה החיבור שלהם מתחבר לשליטה
הודעה אחרונה מאת yossibz, -
התקנת מערכת בב.מ.וו 1 2
מאת iamdudi-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אז התחדשתי בבמוו סדרה 2, הרכב פגז, המערכת המקורית די זבל. אחרי כמה התקנות גרועות בשנים האחרונות אני מתכוון להצליח עם הרכב הזה ולכן מתייעץ לפני. הסט אפ המקורי הוא כזה: 1. מגבר מקורי של במוו 2. רמקולים 4" במגש האחורי 3. רמקולים 4" בדלתות הקדמיות 4. רמקול סנטר (שאין לי בו שום רצון בעיקרון) 5. שני סאבים מתחת למושב אחרי חפירות רבות בפורומים בחו"ל הגעתי לכמה מסקנות 1. טווטרים - הזמנתי פנלים לצידי הדלת עם מקום לטוויטר (שמגיעים עם המערכת של HK) 2. המגבר הנוכחי חמוד אבל בגדול עדיף להעיף אותו, יש חברה שמייצרת צמה לבמוו להחלפת המגבר במגבר אחר, מהפורומים רשום לדאוג שהמגבר תומך ב balanced inputs, אני לא לגמרי מבין מה זה אומר אבל מכל מה שקראתי הבחירה …
הודעה אחרונה מאת PartyZone, -
-
מי מחובר 70 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,771 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פריג'י
- FROGIE
- WideFocus
- nir eli
- פאר האורה
- nisim91
- Pavlik
- BassDriver
- RK
- ofer-1973
- TomerP
- גולדן191