פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם מחפש המלצה לרמקולים 6x9 עד 400 שח שיעבדו על רדיו דיסק פיוניר בלי הגברה. חשוב לי שיהיה באס טוב אני אוהב מוזיקה שחורה. אשמח להמלצות ( קנייה בתל אביב ) יש לציין כי דפדתי קצת באתרים של אלכסנדר וbombuy והכיוון הוא kenwood, jbl, rockford. תודה מראש לממליצים ! Sent from my MI 5s using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר ביצוע סריקה של תחנות הרדיו במערכת מולטימדיה של Connected Car, התווספו מספר רב של תחנות (15 עמודים בערך) שבחלקם אין לי עניין ואני מעוניין למחוק (או לא להציג). האם ניתן למחוק תחנות שנסרקו?
הודעה אחרונה מאת lesForce, -
ארט סאונד . חברה המתמחה בהתאמה אישית של מוצרי סאונד מדיה ואביזרים ללקוחותיה . אנו מעניקים לחברי הקארס פורום מחירים מיוחדים על מוצרים המובילים את שוק האודיו והמדיה לרכב. בנוסף אנו משווקים של מותגי יוקרה בתחום התוספות לרכב כגון ניקלים . מרכות עריסות . מגיני רוח ועוד . בכל יום נעלה מבצעים ודילים ייחודים רק לקהל הפורום. הטבות על מוצרים וניתן תמיכה מקצועית וייעוץ בתחום .
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי אני מעונין לפתוח את המערכת שמותקנת לי ברכב הטיוטה של גיל קאר(QROI) להתקנת תוכנות חיצוניות שאני מנסה להתקיען אפלקציה שלא הגיעה עם המכשיר הוא מראה שהוא מתקין ומייד לאחר מכן זה נמחק מישהו יודע איך לפתוח את זה או להביא מדריך של צריבת רום חדש
הודעה אחרונה מאת 843c, -
- 0 תגובות
- 726 צפיות
יש לי מערכת ללא כונן דיסקים. רציתי לדעת אם אפשר לעשות טיוניג לפרוססור הזה לא שימוש בדיסק שמגיע איתו. אם זה אפשרי אז איך.
הודעה אחרונה מאת zek2, -
- 0 תגובות
- 999 צפיות
שלום וברכה לחברים היקרים!! אז ככה קניתי מעאכת אנדרואיד אוניבקסלית לרכב שלי. אני מתכוון להתקין אותה בעצמי וכבר עברתי על המדריך המפורט והמושקע כאן להתקנת יחידת ראש. (אני מתכנן להתקין בסובארו B3 שכבר מותקנת בו מערכת אפטר מרקט כך ההצמה כבר נחתכה פעם אחת) בשלב ראשון ניסיתי למפות את החוטים בצמה האוניברסלית של המערכת ונתקלתי בכמה לא מזוהים- 1- חוט ורוד עם תוית מוצמדת עפ הכיתוב BACK 2-חוט כתום עם תוית עם הכיתוב ILL 3- שתי חוטים עם הכיתובים KEY1/2 מניח שזה קשור לשליטה מההגה אשמח להבהרה. (אגב בהגה יש 4 לחצנים שקשורים לסטריאו אשמח להסבר. ווליום-+ שירים אחורה וקדימה. ובורר מצבים). תודה!!
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
Sinfoni tempo 65 sinfoni tempo 10 Sinfoni tempo 35 נחכה להתקנה ... בנוסף אם מישו רוצה משו מסינפוני איטליה מוזמן לשלוח הודעה יש להם מחירים נוחים
הודעה אחרונה מאת asif25, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום הרדיו החליט להפסיק להשמיע סאונד כלשהו למרות שהתצוגה עובדת, אני רואה שהווליום עולה ויורד וזה מעביר תחנות וערוצים אבל לא שומעים כלום1!!!! ניסיתי AUX וגם לא עבד זה נראה לי משהו לא מחייב מוסך האם למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות על מנת לתקן??? אמרו לי משהו על ניתוק חשמל? איך עושים אתזה?
הודעה אחרונה מאת chenaz, -
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב ! רכשתי קרוז 2015, שבאה עם מערכת ווינדוס של אדי מערכות ותכנת וייז לא מעודכנת מ2015... האם אפשר לעדכן את הוויז, או לחילופין להתקין IGO, ומהם השלבים בכלליות ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת shahar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם ולילה טוב. לפני כחודש רכשתי סיטרואן ברלינגו חדשה ולצערי אין לה אוקס ודיבורית, לאחר בירורים ראיתי שיש כמה אופציות שהן: 1.קניית כבל אוקס ובנוסף דיבורית 2. רכיב שכולל בו גם דיבורית גם אוקס וגם בלוטוט. רציתי לברר אם למישהו היה ניסיון עם המכשיר הנ"ל שבקישור כי זה לדעתי סוגר את כל הפינות וכל מה שצריך SITAILE A2DP MP3 Music Player Car Bluetooth Kit Adapter for Peugeot 207 307 RD4 Citroen RT4 C2 C3 12PIN Interface USB Charger http://s.aliexpress.com/RbeyArMj?fromSns תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Ron Goshen, -
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
היי חשבתי להזמין רמקולים ולהתקין בצורה עצמאית , האם כל זוג רמקולים יתאימו לרכב ישן כמו שלי ( דיהסטו סיריון 2002 ) ועד כמה מסובך זה יכול להיות ?
הודעה אחרונה מאת Lala1245, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן, שבוע טוב! יש לי סיאט איביזה 2018 עם מצלמת רוורס שהתקבלה כהטבה כחלק מרכישת הרכב, הבעיה שהיא לא איכותית (בלשון המעטה), דיברתי עם השירות של גיל קאר והם החליפו אותה, אבל עדיין אותו דבר, זו המצלמה שהם מרכיבים. ההחלפה שלה ממש פשוטה וחשבתי לקנות עצמאית ולהרכיב מצלמה יותר איכותית, הבעיה שלא הצלחתי למצוא מצלמה כזו ללא קווי הנחייה (הפסים האדומים-צהובים-ירוקים), פשוט יש במערכת המקורית קווי הנחיה שזזים לפי תנועות ההגה, ככה שאם יהיו קווים נוספים זה יתערבב. יש למישהו המלצה? אשמח לעזרתכם. דוגמא למצלמה (שהייתה יכולה להתאים אם הייתה ללא הקווים) :
הודעה אחרונה מאת dor501, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, יש לי היונדאי i25, שנת 2013 ואני מעוניין לרכוש מערכת אנדרואיד לרכב. אני צריך המלצה למערכת שכוללת את המאפיינים הבאים: - אפשרות לשימוש בWAZE - כניסה לרשימת השירים שבנייד מהמערכת עצמה, קרי שניתן להסתכל בספריות השונות מהאפקליציית מוזיקה כמו Apple Music. - אפשרות להתחבר למערכת הגברה משודרגת (חוסך לשדרג את המערכת סאונד באוטו רוצה משהו איכותי שיחזיק הרבה זמן - תקציב עומד 700-1000 ש"ח. משהו שאני חייב לציין - לא ממש בקיא בכל עולם המושגים של הרכב אשמח אם משתמשים באיזה שהוא מושג או מונח ששגור פה בפורום רק לזרוק איזה הסבר קטן או להפנות למקור מידע שיסביר קצת - משם אני אקח את זה לבד. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת trip_88, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, נושא קצת שונה מתחום הפורום אבל אני אנסה, אולי מישהו יודע ויכול לעזור. אני מעוניין למכור מערכת מולטימדיה Pioneer AVH X2850BT שלא מותקנת ברכב והקונה מעוניין לבדוק אם היא תקינה. איך אפשר להפעיל את המולטימדיה בבית רק לצורך בדיקה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 0 תגובות
- 744 צפיות
שלום לכולם , האם יש לקיה נירו כניסת וידאו ? הכוונה למערכת המקורית של הרכב אני שואל כי אני רוצה להתקין dvb-t2 ברכב תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת kobimz1, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קיבלתי לפני יומיים i10 דגם inspire 2018, וכבר לפני שקניתי את הרכב אני תכננתי לקנות רמקולים, עכשיו אני לא כזה מבין במה מתאים ומה לא מתאים. השאלה היא האם ניתן להתקין מערכת שמע לרכב הזה בלי לעשות בעיות? אבא שלי פשוט הלחיץ אותי אמר לי שצריך להוריד את הפלסטיק מהדלתות כדי להחליף רמקולים וכשיחזירו את הפלסטיק זה יכול לרטוט כי לא יהיה אותו איטום מהחברה... אני לא יודע עד כמה זה נכון אז אם מישהו יודע אשמח לתשובות. ובלי קשר אלה קישורים לרכיבים שתכננתי לקנות לרכב: רמקולים: https://www.alexsander.co.il/product/6228/6-5-jbl-gto609c סאב: https://www.alexsander.co.il/product/6043/jbl-s2-1024ss מגבר: https://www.alexsander.co.il/product/8386/pioneer-gm-a6704 מ…
הודעה אחרונה מאת LoveSound555, -
- 2 תגובות
- 740 צפיות
אז הגיע הזמן לשפר את המערכת באוטו שלי ואני רוצה משהו איכותי, לא איזה סייארה ערבית אלה משהו עם איכות מצויינת וחזק עם באסים מספקים. שישמעו חזק אבל שלא יצעק בכל הרחוב ויפריע לאנשים. בקיצור הבנתם. מצד אחד המליצו לי לקחת קומפוננטים של מורל טמפו במעל 700 שח ולשים גם מגבר לסאב כנראה של פיוניר ומצד שני יש אופציה לשים קומפוננטים של פיוניר ב220 שח ומדבר וסאב כלשהו מאוטו דיפו עכשיו בגלל שאני לא מבין בזה בכלל אני לא יודע מה לעשות אז אני פה להתייעץ בקשר למערכת קומפוננטים סאב ומגבר בתקציב 2000 שח. בעתיד אוסיף אחוריים וטוויטרים.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכם שמתי שירים במאזדה 3 2015 90 אחוז מהשירים הם רשומים טוב מאד כמו שצריך אבל שמתי לך שיש בעיה באותיות י,ו שימו לב בין 2 התמונות מזה יכול להיות? איך מסדרים את זה תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eliad83, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברים, קניתי מאזדה 3 2014... אין בה וויז או יוטיוב.. התלבטתי האם יש דרך לשים במערכת הקיימת אנדרויד? או לקנות מערכת חדשה שיש בה אנדרויד, בארץ בדקתי המחירין מטורפים(מגיעים לשלוש אלף) אבל ב,אליאקספרס יש מערכות בין 700 שקלים ל1400, אשמח להמלצה על מערכת במידה ולא ניתן לצרוב על הקיימת אנדרויד
הודעה אחרונה מאת Assaf Cohen, -
מערכת ללא HU
מאת Coro-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סליחה מראש, אני לא בקיא ב10 שנים אחרונות של מערכות לרכב.. אני מעוניין להשאיר את המערכת המקורית ברכב (קורולה 2004) ולהרכיב מערכת שאוכל להזרים אליה מוסיקה דרך הטלפון, מהסיבות שאיני רוצה לקרוץ לגנבים ושיהיה לי DSP בסיסי דרך טלפון (Viper4Audio). המערכת צריכה להגביר: זוג קומפוננט (יש) זוג קואוסלים (יש) סאב (יש, לא בטוח שעובד). לא מתכוון לעשות בניות אלא להשתמש בחורים הקיימים. אני מעוניין שתהיה כמה שיותר נסתרת שלא תקרוץ לגנבים. אני יודע שיש מגברים שבאים עם מקלט BT אבל לא איכפת לי מקלט נפרד, נראה לי שגם זה יהיה עדיף אם בעתיד ארצה לשדרג את החלק הזה של המערכת. התקציב הוא כמה שיותר נמוך, לא מתכוון לבנות מערכת SQ, כמו שאמרתי הרמקולים יהיו בחורים הקיימים…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 93 תגובות
- 53 אלף צפיות
שלום לכולם. אני קוראת כבר זמן רב את השרשורים שלכם בנושא ונרשמתי על מנת לחלוק איתכם את ניסיוני בנושא. אינני עובדת או קשורה לצ'מפיון, אבל בשלושת החודשים שחיכיתי שהפאביה שלי תגיע חקרתי הרבה בנושא, והייתי זו שהסבירה לאנשי סקודה איך להפעיל את ה-Android Auto 1. מכוניות שיוצרו לפני שבוע 22/2015 מכילות Mirrorlink בלבד (פתוח/חסום זו כבר שאלה אחרת). מספר הטלפונים הנתמכים במירור לינק הוא מועט ביותר, ומספר האפליקציות הנתמכות נכון להיום קטן אף הוא. למי שקיווה שטלפון תומך יאפשר לו להפעיל Waze, תחשבו שוב. האפליקציה לא מוגדרת על ידי מירורלינק עצמם כ-Certified App ולכן לא זמינה לשימוש. 2. לאחר שבוע ייצור 22 בסקודות יש SmartLink ובפולקסווגן AppConnect . למה בסקודה זה…
הודעה אחרונה מאת Omer Gazit, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי סיאט ארונה עם מערכת מולטימדיה של היצרן. אני משתמש ב ANDROID AUTO וזה סבבה אבל היכולות מוגבלות (רק ווויז דרך הטלפון), בחירת שירים למשל היא נוראית... המערכת מציגה לך למעשה את כל עץ הקבצים שיש לך במכשיר ואתה צריך לנווט למקום שבו שמרת את המוזיקה... זה סיוט. איך עושים שהמסך של הטלפון שלי ישתקף במערכת המולטימדיה? זה יהיה הכי נוח ומועיל.
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש המלצה על החלפת קומפוננט קדמי ללא מגבר וללא החלפה של המערכת. האיכות של הרמקולים שמגיעים על הפנים נציל ככל האפשר.
הודעה אחרונה מאת DIN_13345, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם מקווה שזה המקום הנכון להעלות את הנושא. ברשותי צ׳יינג׳ר ישן של Alpine מדגם CHM-S611 (בתמונה הראשונה). בתוכו מחסנית שבה (כנראה) מספר דיסקים. יש לי סיבה להאמין שנמצא שם דיסק שיכול להיות חשוב לי. לא נראה שניתן לשלוף את המחסנית ללא חיבור היחידה לחשמל. קיים כפתור eject (כך שאין צורך ביחידת ראש שתשדר פקודת eject לצ׳יינג׳ר) אבל הוא מן הסתם יעבוד רק כשהצ׳יינג׳ר יחובר לחשמל. מהיחידה יוצא כבל אחד שאני מניח שמשמש גם לאספקת חשמל (בתמונה השניה). אני מעוניין להוציא את המחסנית מבלי לפרק את הצ׳יינג׳ר לגורמים. חשבתי שיהיה פשוט לחבר אותה לחשמל, אבל בשלוש חנויות אודיו לרכב שביקרתי בהן העיפו מבט וקבעו מיד שלא יכולים לעזור לי ושאין להם דרך לחבר את היחידה לחשמל. ה…
הודעה אחרונה מאת shimon88, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, מחפש מקצוען לתיקון/החלפת קודנית באוטו.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 2 תגובות
- 789 צפיות
אהלן חברים, שאלה קצת מצחיקה והסיבה אליה עוד יותר.. בידיוק פירקתי מערכת שהייתה מותקנת בקיה פיקנטו שהיה בה סט קומפוננט מורל דוטק 4". מעביר אותה לרכב אחר, הבעיה שכרגע את הטוויטרים השארתי בקורות A (מנותקים) בפיקנטו, כדי לא להשאיר "חור" בקורות.. יש גם במקרה גם סט infinity ref6520cx בגודל 6.5 שאני לא מתכוון להשתמש בו, חשבתי לקחת רק את הטוויטרים שלו ולחבר לסט של מורל (עם הקרוסאובר של מורל) במקום להסתבך.. (אי אפשר לשים את הטוויטרים של האינפינטי בקורות של הפיקנטו כי הם קטנים יותר (בקוטר) מהטוויטרים של מורל) בכל מקרה האם מהלך שכזה אפשרי? האופציה השניה שלי, היא לחפש טוויטרים יד 2 עובדים\לא עובדים בגודל של המורל כדי שאוכל רק לסתום את החורים שיש בקורות בפי…
הודעה אחרונה מאת yoni_y93, -
- 1 תגובות
- 620 צפיות
http://www.bombuy.co.il/%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8-1472 לסיאט איביזה 2012. אני רוצה קומפוננטים שיהיו מספיק טובים גם ללא מגבר וסאב. מחפש סאונד טוב אך לאו דווקא עוצמתי.
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים, יש לי בעיה כנראה לא נפוצה אבל שמעתי שנמצאים כאן בפורום מומחים, הלוואי ומישהו יוכל לתת רעיון. אקדים ואומר, אני בשנה האחרונה סובל מטינטון בעוצמה נמוכה. למזלי זה משהו שלא הפריע לי ביום יום אבל השמיעה שלי מעט רגישה יותר ואני נזהר לא לשמוע בעוצמות גבוהות במיוחד ולהתרחק מרעשים חזקים. רכשתי רכב לפני כשבוע וחצי והותקנה בו מערכת עם המפרט הבא: קומפוננט - Blam 5.25 סדרה בשם Relax דגם 130rs סאב - 8" גם של Blam דגם שנקרא CR8EL עם תיבה מקורית. מגבר - Zapco דגם ST-4B בעין הלא מקצועית שלי נראה שמי שמכר והתקין עשה התקנה מקצועית טובה ונקיה. נראה היה לי שלא חסך בחיווט ובידוד. למערכת הזו שידכתי HU של פיוניר, DEH-X8750BT מיד לאחר ההתקנה משהו לא…
הודעה אחרונה מאת Nelson Sauvin, -
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, אז לאחר שנתיים בלי, קניתי רכב בשעה טובה, הונדה ג'אז היברידית 2012, ואני מעוניין להחליף לה את המערכת המקורית למערכת מולטימדיה ולהוסיף מצלמת רוורס. ראשית האם יש מקום מומלץ בנתניה לביצוע העבודה ? (או אזור השרון..) , מצאתי בחיפוש בגוגל רדיו בלה בלה, האם זה מקום מוכר / אמין ? שנית, אשמח להמלצות על מערכת מולטימדיה ומלצמות רוורס לחיבור אליה ? האם יש צורך להשקיע במערכות יקרות או שגם מערכת בסיסית של אנדרואיד (אני מעוניין שיהיה בה WAZE, יוטיוב (אם יש אפשרות ל SPOTIFY אפילו יותר טוב) וחיבור למצלמת רוורס, כל השאר לא מעניין אותי) תעשה את העבודה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Pipita, -
- 1 תגובות
- 732 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש מערכת אנדרואיד לVW גולף. ראיתי את המערכת הזאת: https://www.amazon.com/dp/B071GHNZW9/ref=psdc_319595011_t3_B077GF17H8 מהידע שלכם היא נראית טובה? יש לכם המלצות למערכת אחרת? תודה
הודעה אחרונה מאת LotusElise,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,363 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- avargel
- Aviady001
- NAPOLEON
- Mushu_
- רכוב כעומד
- shlomiko
- orsh99
- FROGIE
- DRcarLEd
- לב טוב
- YULI1
- Jeka88